AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
Şu insanlarda anlayış diye bir şey kalmamış. Adam borç ödüyormuş, nasıl alsın? Borç bitene kadar dişini sık.
Bence adam gayet ılımlı sıcak ve anlayışlı ince ruhlu samimi bir tavır sergilemiş.
Sorunlu olan sizsiniz.
Yeni evlisiniz belli adam borca girmiş parası olsa alır zaten kredi mi çeksin senin istediğin telefon için ayrıca niye kocanın eline bakıyorsun gidip çalışsana iş bulamıyorsan evde farmasi oriflame tarzı işle yap istediğini kendi paranla paşa paşa al
Eşine selam söyle ve şunu ilet lütfen... Seni hemen boşasın
3 aylık evliliğinizde senin de çalışman gerekiyordu neden eşinin eline bakıyorsun ki, kendi imkanların yok mu? Bence sende biraz çabalayıp eşine hak vermelisin belki de eşin tek başına çabaladığı için böyle tavır takınmıştır
“ Borç ödüyorum şu an alamam ilerde alırım normal bi telefon istiyorsan hadi gidip alalım dedi.”
Eşin haklı.
Adamı fazladan yük altına sokma.
Böyle bir eşi bulmuşsun şükret sorumluluklarını bilerek gayet mantıklı cevap vermiş.
Değeri telefonda buluyorsan değer yargın seni yanlişa götürür.
Seni mantığa davet ediyorum. 3 aylik evlisiniz onca masraf yapildi. Hakli ki sana almam bile dememis gel normal bi tane alalim digerini elim bollasinca alirim demis
Öncelikle sana normal telefon al demiş ki bunu bile o söylemiş ama istediğin telefon kaçmıyor hatta alacağı zaman belki daha iyisini alır daha iyisi çıkar. Ama evdeki veya onun borç durumunu sende biliyorsundur belki... Bu korona döneminde çok zorlamamanı öneririm ama gizlice takip et 👍
Siz böyle yaptığınız için erkekler kadını her isteği yapılması gereken ve karşılığında da birşeyler alacağı bir nesne olarak görüyor. Yapmayın etmeyin ya borç ödüyorum demiş ne yapsın adam
Çok haklısın gerekirse böbreğini satıp o telefonu sana almalıydı. Gizliden sorduğun halde özelden mesaj atma özelliğinin olduğunu bilmiyordum KS baya gelişmiş durumda.
Aynen kendi de onu demeye getirmis ne yapıp edipp almalıydı diyerek adam eve tek böbrek gelseydi demeye getirmiş 😂
@birbilenesoran kıza boşu boşuna o kadar yüklenmişler oysa o çok masum birşey istemiş sonuçta dünyaya bir defa geliyor ve bir defa evleniyor. Bu arada iphone gold 30 serisi mi istemiş?
İnsanlar imkanları nispetinde hareket ederler. Kaldı ki olup da yapmasa buradaki herkes seni sonuna kadar savunurdu. Hem ev gecindirip hem de borç ödemek kolay mı. Senin bir kocan var, dışarda çalışan erkeğin on kocası var. Nedeni emrinde olduğu kişiler, muhatap olduğu müşteriler vs. Biraz empati ve saygı lütfen. Bencillik zaten son hazırlar. Sende buna kendi sonunu hazırlamada öncülük ediyorsun. Evliliğin zaten biter bu tür davranışlar sergilemeyi birakmazsan...
Adam gayet mantıklı şımarık olan sensin borç öderken bide borçlansın dibemi vursun istiyosun git çalış kendin ihtiyalarını karşıla ya da eşine bi destek at borçları için
Eşin çok haksız nasıl olurda onca borcun içinde sana telefon almaz bende şaşkınım
Hakli olduguna inansan sorunu gizli yapmazdin. Adam borc oduyo sen calisip ona destek olmak yerine bide ek masraf cikartiyosun. Ben olsam bende almazdim. Cok istiyosan calis kendin al.
Kaç yaşındasınız çok merak ediyorum çocuk çocuk hareketler yapacağınıza gidin kendi paranızı kazanın öyle alın. Değeri bir parça eşya olarak görmekten vazgeçin. Sizin gibi düşüncesiz bencil kadınlar yüzünden bizim gibi kadınlar, erkeklerin gözünde genellemeye giriyor. Hemcinslerimden tiksinir oldum.
Bence yaptığın biraz simariklik. O kadar istiyorsan kendin al. İnsan yetinmeyi bilmeli biraz elindekiyle sana tuşlu telefon alacak değil ya daha makul fiyatlı bir şey iste sende
Hak verilecek bir durum yok çünkü
Sende şimdi böyleyse diyosun 3 ayda telefon istiyosun ayrıca bütçene gore alırsın ıla istedin olmasını istiyorsan verdi süreye güne kadar bekle yüz göz olmaya ne gerek var
O adamlara o kadar üzülüyorum ki sizin gibi anlayışsız kadınlarla evlendikleri için
Para mi yaratsin adam anlayışlı ol almam dememiş ki...
Kanka nereden cıkıyor böyleleri ya
Şimdi şöyle bir durum var ki istediğin telefonun fiyatı ne kadar? Belki bütçeyi aşıyordur. Dersen ki öyle ahım şahım bir şey değil, sadece işine gelmiyor o vakit şimdi böyleyse ileride herşey için problem olur bu durum.
Kıza yaranacam diye bilip bilmeden konuşma, adam 3 aylık maaşını telefona gömüp aç mı kalsın bide düğün borcu öderken
@manyag_man29 Önce okumayı öğren. Yorumumun ilk başında "Şimdi şöyle bir durum var ki istediğin telefonun fiyatı ne kadar? Belki bütçeyi aşıyordur." Diye bir başlangıç yaptım. Bana akıl vereceğine önce sen okumayı sonra anlamayı ve sonra empati yapmayı öğren. Klavye başından akıl dağıtma. Aklı önce kendin için kullanmayı dene.
Eşinde vizyon yok kusura bakma da
9 bin liraya bir değil 25 30 tane ikinci el şarz makineleri yanında telefon piyasadan toplasın
Hazır değirmen dönüyorken bir senede sana arabada alır evde alır kendi işinizde olur
Fazla tepki veriyorsun ayağını yorganına göre uzat bence ki adamda almam dememiş ileride alırım demiş biraz anlayış lütfen
İnşallah senin gibi düşüncesiz bi kadınla evlenmem aw
Sen kendine bak
Bakıyorum zaten?
Gayet mantıklı konuşmuş borcu varken sana pahalı telefon mu alsın? Sen değer verseydin böyle düşünmezdin asıl
Allah aşkına o adam sana bakmak zorunda değil. Hayatı birlikte yaşamak paylaşmak için evlenilir. Kocanın parasını yemek için değil. Sana almak zorunda değil.
Dinen bakmak zorunda, ama lüks ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil tabiiki 👍🏻 böyle lüks düşkünü kadın zengin koca bulmalıydı😐 böyle kadınlara cok üzülüyorum her kadın dik durabilmeli hayal ettiği şeyleri başkasından beklememeli
Elbette erkek kazanıp evine eşine çocuğuna bakmalı ancak kadının bu şekilde davranıp eşini para kaynağı olarak görmesi onun için acınası bi durum
Ulan o zaman bir çocuk bir şey istediğinde annesi babası o şeyi o çocuğa alamadığında o anne baba çocuğuna değer vermediği anlamına mı geliyor? Hem adamın parası yokmuş sen de bana deger verse ne yapar ne eder o telefonu bana alırdı diyorsun. Adam senin yüzünden borç batağına mı girdin mal karı?
Kocan diye her istediğini almak zorunda değil. Üstelik maaşının kaç katı olan bir telefonu hiç almak zorunda değil. Madem çok istiyorsan git çalış kendin al telefonunu.
Sen gidip 10 milyarlık telefon istersen kim olsa o der yani. adam napsin. ayagini yorganına göre uzatmalisin.. bu gençlerin iPhone takıntısı mi anlamıyorum ulan bende gencim ne gerek var bı telefona o kadar para verilir mi? Bu ozentilikten gösterişten başka bişey değildir. illa arkasında yarım elma gozukcek yani bumu yani. ne saçmalık haksizsin canım kusura bakma
Cok bencilce dusunuyosun. Adam sana guzelce aciklamis anlayis gostermek yerine neden deger vermiyor diyosun? O kadar istiyosan git calis al esin mecbur degil sana her istedigini almaya
Telefon Almadi diye degersiz olduğun anlamina mi geliyor?
lütfen sacma sapan düşüncelere kapılmayın adamin durumu yoktur Borç oduyormus Alir duzelince sabirli olmayi kiymet bilmeyi ogrenmelisiniz.
Deger kiymet Maddiyat ile ölçülmez.
Durumum normal ise nişanlı evliysem alırım ama zor günlerimde yanımda olmayıp manavi desteği yoksa kusura bakmasın ben onu düşünürken sıkıntıya girerken hayatıma giren kişi de iyi kötü günde yanımda olmalı beni neden sevdiği belli olmalı
Zor durumda ise anlayışla karşılamak iyidir anlayışlı olursan unutma ki kısa zamanda seni mutlu edebilmek için alır
Adamı sevsen zor duruma sokmazdın, paragözsün. Onu haketmiyorsun
Adamın söylediği mantıklı. Ölmezsin.. Bekle o zaman biraz daha telefonun idare ediyorsa.
Kendi telefonunu kendin alamayacak kadar zavallı mısın? İleride eşimden telefon istemeye utanırdım ben, git çalış al.
Adam borcum var diyor neden ona destek olacağın yerde nankörlük yapıp hedefini çok yüksek tutup fuzuli harcama yapmasını istiyorsun anlamıyorum
Yav sanki gittin manevi bişey istedin de yapmadı, para istemişsin resmen, parası yoksa da alamaz tabi.
Adam haklı çalışmıyorsan adam çok zengin değilse nasıl o kadar pahalı telefon isteyebiliyorsun?
Ben çalıştığım halde o kadar pahalı telefon almıyorum. Şaşırıyorum böyle kadınlara valla
Durumu gerçekten olmayabilir asıl sen onu gerçekten seviyorsan borçları varsa git ona destek ol borçlarından kurtulmasını sağla ve sonra ne istiyorsan kendi kazandığın parayla al koca eline bakma kendi ayakların üstünde durmayı başar. Sana olan sevgisini alacağı üç kuruşluk telefonla da kanitlayabiliyorsa yazik o sevgiye
Ne kadarda bencilsin bide daha 3 aylık evliymişsiniz bu kadar düşüncesizlik yapma ve sana verdiği değeri bir telefonla tartman çok yanlış durumu müsait olsa neden almasın
Merhaba sen aile bütçenizden bir habersin Leyla Leyla iphone 20 istedin büyük ihtimal adam sana da bakıyor telefon uğruna 5 kurussuz mu kalacaksın dediği gibi düğün borcu bitince almazsa düşün sözünü tutmuyor bu diye Şu an adamda bir sorun yok bence 👍🏻👍🏻
Türk kadını böyledir. Şımarık ve hayatta hiçbir şey basaramayip kendini prenses zanneden zavallı bir cinsiyet.
Benimkide bana dedi ben biriktirdim kısa sürede iPhone 8 plus aldım demeki her konuda erkeklere ihtiyacımız yokmuş istersen alırsın ama alamıyorsa da çalış ona muhtaç olma
Para kolay kazanılıyorsa istediğin telefonu almak o kadar kolaysa gir işe sen çalış al. Eşin evine bakmakla sorumlu boyunu aşağı yüklerin altına girmeye değil.
3 aylık evlisiniz belki masrafları borcu vardır alır sabredin nedeni vardır mutlaka almadı die adamı gömdün çalış seninde olur kendin al telefonunu fatura üstünden haftalıgın varsa ödersin🙂
Büyük ihtimalle troll ama eger gercekse adamin parasi yok napsin kendini mi satsin bi telefon icin butcenize uygun bir sey al son model telefon almaz zorunda degilsin erkeklere bu kadar yuklenmeyin
doğrusunu yapmış. poco m3 neyine yetmiyor 1600 tl üstelik. sen gidip iphone 12 pro istemişsindir. değil 3 ay 3 çocuk doğursan zor. belki 4. çocuk için değer.
Bütçesi yetmediği için almamış, ne saçma insanlarsınız ya
Yazık o adama
Babanızın evinde her istediğiniz oluyor değil mi? Yiyici tip
İlerde alırım demiş sabret bekle madem lüks bir hayat istiyordun zengin biriyle evlenseydin
Hemen evlenir evlenmez pahalı şeyler istemen anormal değil mi? Devir ekonomi devri.
İstemesi normal sanki :D
@smurfLifee İsteyebilir ama. İşte imkanlar...
Derdini. skim senin biz ne zorluklar çekiyoruz işsiz güçsüz düğünsüz evsiz barksiz adamlari severek. Buda yok telefon almamış yok üç aylık maaşıymş bik bikte bik bik. Zaten sizin gibilere denk gelir hep iyi kişiler
Kocana destek olup parayı biriktireceğine appleye yatırmaya çalışıyosunda ondan. Bilakis senin demen gerek o sana alsa bile alma çok pahalı demen gerek. Ayağını yorganına göre uzatıcaksın
Soru sormak için sorulan sorumu bu? Öyle değilse gercekten neden evlendin sen sana telefon alsın diye mii evlilik bu değil.
Sende git caliş evde oturup göt büyütme git caliş simdik diyeceb ki kocam bana izin vermiyor falan filan itici cocuk
Ne saçma insansın ya. Boğazda yalı da iste o zaman adamdan beni seversen alırsın diye? 3 ay ev geçindirecek adam o parayla. Makul isteklerde bulunun biraz. Senin gibiler yüzünden erkekler bütün kadınları böyle vasıfsız paragöz zannediyor. Yazık sana.
Asıl sen şimdi böyleysen ilerde kim bilir nolur.
Gerçi trol bir soru olduğu belli ama yine de söylim dedim..
Adam haklı. Borcu varmış, 3 aylık maaşı nasıl versin?
Taksitle alınabiliyo
Olsun. Ya bekle ya da ucuzundan al. Ucuzu olunca incilerin mi dökülecek? Onca masrafa katlanmak kolay mı sanıyorsun?
Kimse anlamıyor ya. Arkadaşlarımın hepsinde var bende niye olmasın
Kendin çalış al o zaman bu kadar özentiysen.
Ben çalışmıyorum çalışsam alırdım da niye ben alayım kocam ne güne duruyo rahat etmeyeceksem niye evlendim
Sırf bunun için mi evlendin
Rahat etmek için evlenir Bi kız
Ben öyle düşünmüyorum. Evlilik mutluluk için yapılmaz mı?
Rahat etmezsem nasıl mutlu olabilirim
İkiniz de çalışsanız daha rahat olmaz mısınız
Eşim bana bakmak zorunda ben istersem çalışırım
Senin zihniyetin de bu anlayabiliyorum. Ama alamaz işte ne yapabilirsin ki?
Almak zorunda taksitle alsın
İkna et o zaman. Kaç taksit yapıyorlar en fazla bilmiyorum ama.
12 taksit yapıyorlar sordum
Pardon 9 taksit
Ne kadar o telefon?
Dokuz bin
Ohaa. Aylık bin lira oluyor be😳
O peşin fiyatı da taksitle birazcık daha artar. Ama o alana kadar hevesim kaçar değer vermiyor bana
Sen bana takip atsana yarın konuşalım. Kesin başka şeyler de vardır.
Ne alaka
Ya senin kafan gösterişe çalışıyor ya da başka şeyler de var. Aman boşver. İyi geceler.
Aynen iyi geceler
Eşiniz mantıklı bir açıklama yapmış borç varken borçlanmak doğru olmaz birde onun penceresinden bakınız
Sen ona değer versen eğer onu zorlayacak bir telefon istemezdin. Maaşının üç katı olduğunu bile bile neden adamı zorluyorsun? O kocan diye her şeyini almak zorunda mı? Bu kadar ezik kadınlar olmayın. Yazık adama üzüldüm
Borç sadece onun borcu değil ya seninde borcun biraz bekle en güzel telefonu alır.