defol git evimden dedi kirasını ben veriyorum bi halta yaradığın yok dedi ben onun yemeğini yapıyorum çamaşırlarını yıkıyorum mutfak alışverişini ben yapıyorum ne yapıcam dışarda kaldım resmen cüzdanımda 500 lira bir de kredi kartım var komşumda kalıcam 1 gün yasak var ya hani. nereye gidicem bilmiyorum ailem yok zaten bi kocam vardı o da kapıya attı
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar sanırım beni ev hanımı sandınız ama mimarım ben
Kocam beni evden attı napmalıyım komşumda kalıyorum şu an?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Polisi ara şikayetçiyim de onu alıp götürsünler uzaklaştırma kararı çıkar kendisi sokakta kalsın
hiç öyle olmuyor ki adam dellenir ertesi gün beni öldürür
Bulundugun şehirde kadın dernekleri vardır muhakkak destek alabilirsin hangi şehirdesin
karabükte yaşıyorum
İstek at
Yok artık ya
Böyle zalimlik olmaz
Polise git devlete sığın
4 cesit yemek var buzdolabında yarın bile benim yaptığımı yiyecek utanmaz arlanmaz ya
Nankörlük etmiş
Evde kocan ne istedi de yapmadın? Kaç yıllık evlisin
Bulunduğunuz şehrin kaymakamlığına muracat edin sosyal. dayanışmaya destek olacaklardir
Yok canım daha neler, şikayet et evden uzaklaştırma aldır sen evde kal 😅😅😅
ah keşke o kadar kolay olsa evden uzaklaştırma verirler ertesi gün gelir beni öldürür
iyide her şeyi yapıyorsun neden atıyor ki
Madem mimarsın ne kafana takıyorsun güzelim ya, sana koca mı yok hem işinde vardır senin boşver ayrıl gitsin
Evli olmasam ben alırdım seni 👍👍👍
Sakın geri dönme iyice havaya girer bu adamdan boşan hatta süründüt ne demek kapıya atmak ya
girdi zaten havaya yemeğini yapıyorum çamaşırını yıkıyorum 1000 tl mutfak giderlerini veriyorum ev kirasımı dokundu
Aynen öyle şimdilik öyle yap bir an önce boşan mecbur değilsiniz böyle kişilere katlanmaya
Işte bu yüzden çalışın
çalışıyorum
Bosan o zaman
500 lirayı bana ver bende kocanı kovayım geri evine dön
Otobüse bin bursaya gel ben sana bakarım
teşekkür ederim işim var benim zaten calısıyorum
Anladım kolay gelsin o zaman evlenelim bosan da
teşekkürler istemiyorum rahat bırakınız
Rahat bıraktım:) takıl keyfince
Mimar olabilirsin Demek ki iyi bir eş değilsin adam seni istemiyor İyi yapmış bu kadar dayanmış sana
senin gibi düşük seviyeli adamlara yüz verdiğim için kocam bana böyle yaptı belki de
Senin kocan benim yanıma yaklaşamaz burada takılan kadından kimseye hayır gelmez
burada olan erkekten hayır gelir mş? senin gibi kafasızlar burada. mimardan daha yüksek bir mertebede misin? hiç sanmam
Isterse Cumhurbaşkanı ol yine de senin gibi bir kadın istemem eşim olarak.. bekar olduğum için buradayım Beni bilen bilir
Kendi ayakların üstünde durucan
durucam artık allahtan çocuğum yok onu da almak isterdi manyak
Gözün aydın cidden işin var mı bari
Atla gel tuzlaya
ben çalışıyorum zaten işimi bırakamam zaten zor bulmuştum ama sağ olun
Nerede oturuyorsun ki
karabük
İşin zor valla