Her Allah'ın günü faturalar yüzünden laf yemekten bıktım. Tek yaptığım gece 3 e kadar lamba yakmak.. yüzümü dahi yikasam banyoya girsem fatura diye diye yırtıniyor. Bugun de tatlı yaptım fırına attım. Elektriği tükettin cehennem olup git bu evden diyor. Sen git dedim burası kocamın evi sen git diyor.. usandım iş bumak da kolay değil napcam ya üni son sınıfım
Güncellemeler
+1 yıl
Beyin fakiri. Okulu bitireni akıllı sanıyor. Okulu uzattım diye sakk oldum. Cahillerin düşünce yetisi ancak oraya kadar gidebilir zaten
Anam defol git bura kocamın evi diyor ne yapmalıyım?
Annenin psikolojik sorunları var sanırım birikmiş belliki bazı şeyler içinde ve sana patlıyor... babanla arası nasıl..
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet çok bozuk psikolojisi. Benim de bozuyor yetmiyor gibi.. babamin zaten dirdirla başının etini yedi yedi adam yalancı oldu hep yalan söyledi eve bakmadı. Bu kariya laf mı denir öyle yapana eve mi bakiir onu da bıktırdı
Zaten öyledir deli ben deliyim demez kendine karşısındakileri deli sanar.. yanlış anlamayın anneniz delidir demek istemiyorum sadece içinde birikmiş sıkıntıları var buda psikoloğa giderek çözülebilir..
Her seferinde fatura diye kafamı skiyo ben bıktım o uzatıyor. Tuvalete girsem suyu açınca ne soruna kadae aciyon o... puu Allah cancazini alsın beddular havada uçuşuyor. Banyodayken de kombiyi kapattı dondum aw
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Annenin psikolojik sorunları var sanırım birikmiş belliki bazı şeyler içinde ve sana patlıyor... babanla arası nasıl..
Evet çok bozuk psikolojisi. Benim de bozuyor yetmiyor gibi.. babamin zaten dirdirla başının etini yedi yedi adam yalancı oldu hep yalan söyledi eve bakmadı. Bu kariya laf mı denir öyle yapana eve mi bakiir onu da bıktırdı
Psikoloğa götürseniz iyi olabilir ama gitmemek için diretir sanırım...
Ya bozuk olduğunun farkında da değil işte sorun orada. O akıllı biz deliyiz ona göre. Beynini tümden yemiş
Zaten öyledir deli ben deliyim demez kendine karşısındakileri deli sanar.. yanlış anlamayın anneniz delidir demek istemiyorum sadece içinde birikmiş sıkıntıları var buda psikoloğa giderek çözülebilir..
Onun için de para gerekir ve para gider diye içi gider daha da psikolojisi bozulur
Bunun başka bir yolu yok bir şekilde ikna etmelisiniz babanla konuşmalısın.
İmkansız. Babam da zaten laf konuşulacak insandi
O zaman evlenip kurtul bunlardan... belliki seni fazlalık olarak görüyorlar.
Evlenmek istemiyorum. İş bulmam lazım
Valla annem bana bunu söyleyecek yıkarım o evi başlarına
Nasil yapcan
Ben yurtdışındayım geleceğim zaman bir sürü hazırlık yaparlar evin uzaktan da olsa kralı hep bendim hala da benim
Oh hayat sana güzel. Ben öleyim 😭
Benim de babamın evi, deseydin. Mal karı
Son iki kelimeden neden umarsızca keyif aldım mq sjsjsnsnsjsn
Dedim valla. Aynı tas aynı hamam
@Lotus_Love içten söyledim onu hissettin galiba shshsh
Galiba sjsnsjsns
Soran aplam, kendi o kadar zekiyse kendi de okul okuyup bi baltaya sap olaydı. Eminim ev hanımı kendisi.
Kendisinin defter kalem alacak parası yokmuş fakirmis babası okutmamis bla bla.. hep bahane
Harbi baaaane
annen psikolojik rahatsız bence
Zaten öyle
Sende burası babamın evi sen git de
Dedim ille de benim kocamin evi diyor
Neyse uzatma en iyisi 😂
Her seferinde fatura diye kafamı skiyo ben bıktım o uzatıyor. Tuvalete girsem suyu açınca ne soruna kadae aciyon o... puu Allah cancazini alsın beddular havada uçuşuyor. Banyodayken de kombiyi kapattı dondum aw
Kız bu senin üvey anan mı tövbeler olsun
Olmaz olsun üvey olsa bu kadar olmaz
Bir an önce okul iş hemen kurtar canını ordan
Akp li anne problemi...
Anan seni doğurduğunu unutmuş
Annene söyle saçmalamasın
Bu aileler gerçek mi?
Valla gerçek
Babana söyle onu
Babam ondan tirsar bisey demez
Üvey olabilirsin bence hiçbir anne bu kadar yapmaz
Keşke üvey olsaydım