Aile & Toplum Komşum kocasını evden kovmuş adamı eve alayım mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Yazık değil mi adama eve çağırayım mı? Ben de yapayalnızım zaten dostluk ederiz birbirimize Güncellemeler1 yıl Karısı aldı eve ben alamadım Komşum kocasını evden kovmuş adamı eve alayım mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok iyi kalplisin belki buna yardım edemedim ama senin karşına mutlaka yardıma ihtiyacı olan biri çıkacak 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 🙏🏻🙏🏻 tekrar kovulursa kapım daima açık Yorumla Ustabilir 1 yıl Eger bir gün beni de kovarlarsa babada iyilik yapar mısın Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı. Sonrada kadınlar erkek düşmanı derler 🤭🤭🤭 2 1 Yorumla Apdate_Available 1 yıl değil mi Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 782 cevap paylaştı. Dost hayatı yaşayacaksınız yani o zaman beni de evden kovdular geleyim mi? 1 0 Yorumla
Açılındoktorgeldii Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl Al banyo yaptır bi de süt içir ama taze olsun dik sarkamamış şeyden olsun 0 0 Yorumla
cetin2861 Takip Et Bilge Yaş: 38 1 yıl Insanlik ölmemis dedirten bi hareket valla cok iyi dusunmussun 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Aynen yatak dostluğu benide alsana beni de kovdular 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kapının önünde mi yatsın yazık değil mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabiki yazık ama bana da yazık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kesin gördü sen alacaksın diye ondan aldı Yorumla
-MAYK Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Aile & Toplum konusunda 578 cevap paylaştı. Hahaha 😂 fantezilere bak ya. Aşmış millet kendini 0 0 Yorumla
cuckold_erkeği Takip Et Xper 2 Yaş: 35 1 yıl Ne kadar anlayışlı bir kadın. 😍 biz de sevgilimle üniversite öğrencilerini eve almıştık. Çok enerjik eğlenceli oluyor gençler 😊 0 0 Yorumla
Babelissk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı. Evden kovulan sana gelsin ne iyi kızsın 3 0 Yorumla
Doublenightt Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Böyle insanlar neden benim komşum olmuyor 😓 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Herkes ben gibi düşünceli değil maalesef Yorumla Doublenightt 1 yıl Ben evlide değilim sende kalsam bile olur Yorumla
udeniz22 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 36% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 717 cevap paylaştı. Ask parmaklik dinlemez 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl? Yorumla udeniz22 1 yıl Al eve anlarsin Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 970 cevap paylaştı. Beni alsan olur mu 😂 0 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. sonu yatakta biter bu dostluğun olan sana olur 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şansın bu kadarı 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. dostluk olmaz onun adı 0 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 465 cevap paylaştı. Bence güzel troll 🤣🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 620 cevap paylaştı. komşu komşunun zikine muhtaçdır :D 0 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ateşe barut lazim değil mi 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsanlik ölmemiş😂 0 0 Yorumla
Berti53 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Al adami sokakta kalmasin 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 1 yıl Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı. Senin gibi komşu lazim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Adama kol kanat mi açmak istiyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet yalnızlığı iyi bilirim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Allah herkese senin gibi anlayışlı komşu nasıp etsin. Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Komşuluk daha ölmedi aferin 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sokak hayvanı sahipleniyor sanki mk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl 😅😅😅😅 Güzel fantezi başlangıcı 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben geleyim😂😂😂 Yorumla
aysecikceik Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Komşuluk öldü mü ayol al tabi eve yap iki kahve 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yani dimi Yorumla
serkan-demir Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Alda seni bir güzel sevsin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sevilmek güzel şey Yorumla serkan-demir 1 yıl Ama yatakta Yorumla
Mir217272 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 1 yıl Konum at gelim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sen de mi kovuldun? Yorumla Mir217272 1 yıl Evet Yorumla
HerbokologBirDahi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Ben de boştsyım beni de al grup olsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 3lü olsun güçlü olsun Yorumla HerbokologBirDahi 1 yıl Neden gizlisin Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı. Al yazık Yq 0 0 Yorumla
Titanik52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 380 cevap paylaştı. Kesinlikle almalısın 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hıhımm al da.. gör. 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Çok yardımseversin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Çok iyi kalplisin belki buna yardım edemedim ama senin karşına mutlaka yardıma ihtiyacı olan biri çıkacak
🙏🏻🙏🏻 tekrar kovulursa kapım daima açık
Eger bir gün beni de kovarlarsa babada iyilik yapar mısın
Sonrada kadınlar erkek düşmanı derler 🤭🤭🤭
değil mi
Dost hayatı yaşayacaksınız yani o zaman beni de evden kovdular geleyim mi?
Al banyo yaptır bi de süt içir ama taze olsun dik sarkamamış şeyden olsun
Insanlik ölmemis dedirten bi hareket valla cok iyi dusunmussun 😂😂
Aynen yatak dostluğu benide alsana beni de kovdular
Kapının önünde mi yatsın yazık değil mi?
Tabiki yazık ama bana da yazık
Kesin gördü sen alacaksın diye ondan aldı
Senin de canın vermek istiyor.🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Hahaha 😂 fantezilere bak ya. Aşmış millet kendini
Ne kadar anlayışlı bir kadın. 😍 biz de sevgilimle üniversite öğrencilerini eve almıştık. Çok enerjik eğlenceli oluyor gençler 😊
Evden kovulan sana gelsin ne iyi kızsın
Böyle insanlar neden benim komşum olmuyor 😓
Herkes ben gibi düşünceli değil maalesef
Ben evlide değilim sende kalsam bile olur
Ask parmaklik dinlemez
Nasıl?
Al eve anlarsin
Beni alsan olur mu 😂
sonu yatakta biter bu dostluğun olan sana olur
Şansın bu kadarı
dostluk olmaz onun adı
Bence güzel troll 🤣🤣🤣🤣
Mahalleyi alacak gibi durumun var 😂
Satın alma sahiplen
Bencede al yazık adama
komşu komşunun zikine muhtaçdır :D
Ateşe barut lazim değil mi
İnsanlik ölmemiş😂
Al adami sokakta kalmasin
Senin gibi komşu lazim
Adama kol kanat mi açmak istiyorsun
Evet yalnızlığı iyi bilirim
Allah herkese senin gibi anlayışlı komşu nasıp etsin.
Komşuluk daha ölmedi aferin
Al içeri adamı sokakta kalmasin
Sokak hayvanı sahipleniyor sanki mk
Dost hayatı yaşayacaksınız
😅😅😅😅 Güzel fantezi başlangıcı
Ben geleyim😂😂😂
Bende geleyim mi tost falan yaparız
Komşuluk öldü mü ayol al tabi eve yap iki kahve
Yani dimi
S. lak mıyız
Alda seni bir güzel sevsin
Sevilmek güzel şey