1 koca eve geldi
2 çıngar çıktı
3 kadına veya adama birşey yaptı
= sonuç pişmanlık
1 koca eve geldi
2 kargaşa çıktı
3 adam kaçtı
= o adam mutlaka seni bulur :)
1 kocayı gizli aradın
2 koca eve geldi
3 hiç ses seda yok
= meğer adam akrabaymış kadında yanlış anlaşılmasın diye etrafa bakmış gecegece :))
1 canın çok sıkılıyor
2 bir kitap al oku
3 herkesin işine burnunu sokma
4 hayat ve mutluluk huzur hep seninle olur26 Yorumla
Soran+1 yılkarısına mesaj attım şimdi
- +1 yıl
Süperrrr :)
Soran+1 yılmsjdan sonra erkek evden yarı çıplak çıktı fırladııı :)
Soran+1 yılYok asla kendimi tanıtmam, yedek hattımdan attım sadece o korku kalsın içinde, 35 37 yaşındaki ve o kadına kaldıysa hayatım ben öleyim o zaman :) işyerinde o kadından bin kat güzel ve daha rahat ortamda kadınlar var
En İyi Cevaplar
Ya adamın kardeşi abisini suprize geldiyse neden biliyon :D
210 Yorumla
Soran+1 yılyahu 2 yıl oldu nerdeyse komsuyuz gece gece ne ne kardeşi
Soran+1 yılben vermedim, o kadının avukatlarından bir kız vermiş
Soran+1 yılkadına mesaj attım, erkek hemen evden yarı cıplak cıktı, bakalım artık şimdi bana mesaj atıyor kimsin diye
Soran+1 yılyanındaki erkek akraban tanıdığın ise sorun yok, değilse eğer 5 dkya o erkek evden çıkmazsa kocana haber veriyorum X semtten buraya gelmesi 10 dk sürmez karar senin. 1 dk bile olmadan erkek evden fırladı gömleğini bile tam giymemişti.
Soran+1 yılkadın öldü lann arıyor halen :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki erkek kardesidir ne bileyim gorusmelerini istemiyordur kocasi.
babaannemde oglunu alirdi eve dedemden habersiz. hapse girdi cikti diye istemiyordu dedem oglunu gormeyi. onun gibi birseydir belki ne bileyim.02 Yorumla
Soran+1 yılolay aydınlandı kadın bildiğin eve erkek attı
Cevap sahibi+1 yılayy :/
Yorumlarnda kadna mesaj atmsn ya numarasni nasl ogrendn :)) merak hacı napim :))
03 Yorumla
Soran+1 yılBankacıyım ben bir kaç defa eşiyle beraber aradı eşininki kayıtlı aradı beni iş dışındaydım falan, sonra yine aradı arada falan nosunu kaydetmedim sonra yine aradı kimsiniz diyince aşk olsun insan bir kaydetmi komşunun nosunu falan dedi, ordan yani ayıp olmasın bida aradıgında kimsiniz demiyim diye kaydetmiştim.
Soran+1 yılYedek hattımdan attım arada lazım olur diyerek daima 2-3 hat bulundururum evde, kafayı yedi kimsin ne istiyosun falan eridi gitti. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
insanı zina ile suçlayacaksan dinen en az 3 kişi o iş üzerinde görmelisin..
eve adam aldı diyerek bu haberi millete yayarsan doğru bile olsa öbür tarafta zina iftirası atmış olarak yargılanırsın..02 Yorumla
Soran+1 yıl3 kişiye gerek yok kocası gelsin görsün
- +1 yıl
Ya kardeş sağol.. bak ben bunu biliyordum ama tekrar hatırlamama vesile oldun.. Allah razı olsun
Şimdi öncelikle o saatte eve gelen kim olursa olsun sizin gibi kötü niyetli komsular yüzünden bir yerler kontrol edilebilir. Dinde birde hüsnü zan vardır bilmem hiv duydunmu !
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam kocasını çağırıyım kocasına açıklasın
+1 yılHocam karı seni almadı diye kıskançlık mı yapıon :D
42 Yorumla- +1 yıl
Sen çok yaşa ya :D
Soran+1 yılla gardaş o kadına kaldıysam ben öleyim
- Aile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılVereceksin tabi toplumdan böyle insanları temizlemek şart.
11 Yorumla
Soran+1 yılsaolasın arıycam sanırım
+1 yılSanane acaba ! İlgilendiri mi seni !!! Nasıl insanlar var ya
115 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca senin bu yaptığın gerçekten büyük seviyesizlik insanların evini mi gözetliyorsun sen gbir de utanmadan komşu yazmışsın senden komşu da olmaz hiçbir şey de !
Soran+1 yılbiri daha sordu bunu aynı cevabı sanada yazayım
sapıkmıyım gözetliyim kotumda çakmağımı unutmustum alayım dedim vesdiyerden baktım fıs fıs ses geliyo bir bakım dedim kapı gözünden öyle gördüm- +1 yıl
Yine de bu seni aklamaz insanların işine karışma ve yargılama onları
Soran+1 yılkadına mesaj attım kocana haber vereyimmi yanındaki erkekten diye
kapı deliğinden bakıyorum şimdi- +1 yıl
Yanılırsan gerçekten utanacak mısın merak ediyorum yanılmasan bile yaptığın yanlış o ayrıda
Soran+1 yılmesaj attıktan sonra erkek yarı çıplak evden. çıktı, kadın deliler gibi arıyor mesaj atıyor şu an
- +1 yıl
Ya kurgu iyi de fazla gerçekçi sunamıyorsun sen :)
- +1 yıl
Beni kandıramadın bak :)
Soran+1 yılEvet benimde zaten hiç işim gücüm yoktu boş boş oturuyodum dedim bir kurgu yapayımda öyle yeşillik olsun :)
- +1 yıl
İnsanın kendini bilmesi kadar güzel bir şey yok :))
Soran+1 yılKurgu yaşı çoktan geçtim, sanırım kurgularla aran baya iyi
- +1 yıl
3. aşamalı kurgu :)
Önce meraklandırmalar ne oluyor olmuyor gibisinden
Sonra suçlanacak kadın uydurma
Ve en son olarakta dürüst namuslu kişiyi oynama :)
Bence fena senaryo değil :) Sen iyi kurgular çıkarırsın yazar olsana :)
Bak olmamış bir olayı bunca kişiye yuturdun :) Başta ben bile gerçek sandım :) - +1 yıl
Demek geçtin :D hikaye uydurmadaki başarını yalan söylemekte gösteremiyorsun ama :)
Soran+1 yılkurguyu bilmem demekki o kadar yapmışsınki gerçek olaylar sana kurgu geliyor, bu insanlara karşı güvensizlik demektir, hayatında ne yaşamış ne geçirmişsen sende ağır iz bırakmış :)
- +1 yıl
Şimdi de münecim rolü :) gülüyorum gerçekten :)))
Bu kadar önyargılı bir insan nasıl böyle rol yapabiliyor anlayamıyorum :D😆
+1 yıluc maymunu oyna derim. kimsenin namus bekcisi degilsin
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki değilim ama o kadın öyle bir davranır öyle bir havadadırki herkese ahlak namus dersi verir, eee şimdi yaptığı ne bunun?
- Aile & Toplum konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılBence haber vermelisin kendini kocasının yerine koy ne kadar da kötü bir durum..
13 Yorumla
Soran+1 yılkadına mesaj attım erkek evden yarı cıplak çıktı, şimdi beni arıyor delirmiş mesaj atıyor
- +1 yıl
Allah ıslah etsin bu kadını
Soran+1 yılellerim ayagım titriyor diyor kimsin ne istiyorsun diye, bişey istemiyorum kocana kahpelik etme, ya kocanı boşa ne bok yersen ye dedim, ya da kocana sadık ol yoksa bidakine kocanı yollarım dedim.
Sanane milletin isinden. Hic karisma. Ayrica yanlis anlamis da olabilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılgece gece eve erkek alıp sonra sağı solu kontrol eden kadını nasıl savunuyor nasıl haklı çıkarmaya çalısıyosunuz pes dogrusu
Soran+1 yılkadının namusuzluğunuda koruyorsunuz yaa pes
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kocasına gizli bir şekilde ulaşmaya çalış ve eve gelip kendi gözüyle görmesini sağla. Sen başını belaya sokma
18 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten kendimi tanıtıp şey yapmam, ya kızlar delirmiş yok kardeşi yok sanane diyor, ne zaman bu kadar namusuzluğa sahip çıkar oldular anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılYaa kontrol etme olayı varsa vardır bişey. Ne kardeşi, ne akrabası bu kadar iyi niyetli olmasınlar. Devir çok kötü ne yazık ki
Soran+1 yılkadına mesaj attım kapı deliğinden bakıyodum, mesaj attıktan hemen sonra erkek gömleğinin giyerek evden fırladııı
Cevap sahibi+1 yılKadına niye mesaj attın ki
Soran+1 yıldelirdi su an arıyor mesaj atıyorr kafayı yedi
Cevap sahibi+1 yılKeşke adama haber verseydin
Soran+1 yılhaber versem biliyorumki o adam bu gece 2sinide öldürür, öyle olmasını istemediğim için
Cevap sahibi+1 yılBırak o zaman karışma
Aile & Toplum konusunda 481 cevap paylaştı. Bence hiç uğraşma. Eşinin haberi varsa durumdan ya da o şahıs akrabalarıysa kötü olan sen olursun.
11 Yorumla
Soran+1 yılözelden arıyıp haber verecem
ara dekı karın eve erkek attı oda sen kımsın dıcek sende bır dost de kapat kanks
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle olcak zaten aramaya karar verdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılFake soru bu yaa aklından senaryo uydurmuş yok adam yarı çıplak kaçmış falan ulan ne adamlarsınız yaa :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBizde zeka küpünü bekliyorduk demek geldin :) gömleğinin önü açık tamamen öyle çıktı evden, yarı çıplagı nasıl algılıyosun bilmiyorum ama hayatın fake olmuş senin bu tip layları fake görmen çok çok normal
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir süre gözlemlerdim ben olsam sonra gizliden kocasina derdim
11 Yorumla
Soran+1 yılherşey belli oldu, kadına mesaj attım
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer bu doğruysa kocasına söyle bilmeye hakkı var adam çıkarken de resim çek veya şimdi telefon aç söyle suç üstü yapsın.
018 Yorumla
Soran+1 yılonu yapmak kolay ama suç üstü daha etkili
Cevap sahibi+1 yılkızların cevaplara baktım ve bir kez daha evliliğin şu devirde ne kadar riskli olduğunu anladım.
Cevap sahibi+1 yılne yap et bilsin koca. adamın eve giren bir başka erkekten haberi olması lazım. eğer akrabası ise denk gele gördüm haberin var mı diye sormak istedim dersin.
Soran+1 yılkızlara bakıyosun o kadını savunan var yok yanlış anlamışsın, yok sanane yok bekçimisin yok milletimi gözetliyin, biride çıkıpta ne karaktersiz kaltak kadınlar varmış demiyor
Cevap sahibi+1 yılabi sen ne olursun o adamın bunu bilmesini sağla bak adam gece vakti çalışıyormuş bence aptal yerine konulmayı haketmiyor. dediğim gibi haberim vardı kardeşi akrabası derse haberin var mı diye bir sorayım dedim dersin
Soran+1 yılkarısına mesaj attım şimdi
Cevap sahibi+1 yılkarısına niye mesaj atıyorsun abi kocaya atsana
- +1 yıl
adamın belki de haberi var ne kadar meraklısınız kadınlara pislik atmaya
Cevap sahibi+1 yıl@birbaşakburcu ben olsam kadının kocasını arar ve senin hanım şu an bir erkekle eve geldi derdim benim haberim var derse de ha peki o zaman ben haberin var mı diye bir sorayım dedim derim kin ne kaybeder? kadın da temizse temizliği ile kalır. bu arada abi sen kadının telefon numarasını nereden biliyorsun? :D
Soran+1 yılmesaj attıktan sonra erkek yarı cıplak evden fırladı, şimdi beni arayıp duruyor mesaj atıyor kimsin diye
Cevap sahibi+1 yılabi şimdi pek inandırıcı gelmedin ama amacın milletin bakış açısını ortaya çıkarmaksa helal olsun çok faydalı oldu bu soru
- +1 yıl
saçma bir diyalog olurdu bu. üstünüze vazife değil. aldattığına eminsen söylemek ya da söylememek senin vicdanına kalmış bir durum ama ottan boktan işkillenip de maydanoz olmak akıl karı değil. belki kadının kardeşiydi adam evinde istemiyordu kadın da zor durumda diye kıyamadı gizlice eve aldı kardeşini. olamaz mıydı? olabilirdi. bu durumda senin aramış olman çok abes olurdu.
Cevap sahibi+1 yıl@birbaşakburcu ahahahahahha @soran şu senaryoya bir bak ya insan bu sitede diğer insanlara güvenini kaybetmiyor aynı zamanda neşeleniyorda acaba kendisi inandı mı şu olaya bir de ottan boktan dediği duruma bak ''gece yarısı eve başka bir erkek almak'' sdasdasdsad her neyse % 1 ihtimalle de olsa senin dediğin gibi erkek kardeşi olsun niye de abes olmazdı sonuçta arkadaşını uyarıyorsun:D
sadsadasdsfsdvfsdfdsafsad ahahahahhsAASDASDDADDFDSFS- +1 yıl
münasebetsizlikte sınır tanımıyorsun cidden gizli. kendine haram olmayan bir erkeği istediği saatte evine alır. seni alakadar etmez. her eve giren erkeğe "kesin s. kecek" gözüyle bakmak için sizin kadar abaza olmak lazım ancak. ben bu kadını savunmuyorum sizin saçma salak ön yargılarınızdan bahsediyorum. komşun senin arkadaşın mı belki yolda görsen göz göze gelmemek için karşı yoldan yürürsün ama evine gireni çıkanı gözetlersin. olaya bak be
Soran+1 yılyavv heee heee kardeşi tanıdığı ondan dolayı içeri aldıktan sonra sağı solu kontrol ettti, insanın içinde bişi yoks eğer kardeşiyse falan korkmadan kapıyı açardı olur biterdi, sanki hiç kadın tanımadık
Cevap sahibi+1 yıl@birbaşakburcu arkadaşım olmayan birinin bende numarası bulunmaz bu 1
gece yarısı koca çalışıyorken eve gizli saklı giren bir erkek için farklı düşünmek için ancak bu kadar aptal olmak lazım bu 2
saçma ve salak olan senin düşüncelerindir bu 3- +1 yıl
kişi herkesi kendi gibi bilirmiş. demek ki siz sadece evinize gelen karşı cinsle ilişkiye girmek için eve getiriyorsunuz. daha da ne söylersen söyle cevaplamıyorum. kendi pisliğinizde boğulmanızı dilerim
Cevap sahibi+1 yıl@birbaşakburcu @soranbi bu sitedeki insanlar bir harika :)
+1 yılEvde senden başka kimse yok mu?
011 Yorumla
Soran+1 yılHayır bekar ve yanlız yaşıyorum
- +1 yıl
Valla seçim senin gecenin bu yarısı akraba falan gelmez eve saat kaç olmuş kocası kaçta dönecek işten?
Soran+1 yıl10da gidip sabah 6da geliyor
- +1 yıl
Valla eğer kötü birşey yapıyorlarsa Allah versin hak ettiklerini adamın başına bela olmasalar bari adam ekmek parası için çalışmaya gitmiş valla yazık yaa
Soran+1 yılya akıl karı değil halen yanlıs anlamışsın sen diyolar, arkadaşım evli barklısın gece 1 olmuş sen bir erkeği eve alırsında korkmazmısın tanıdık kuzen falan olsa bile kocam duysa görse ne yapar diye?
- +1 yıl
Sabah adamı gördüğün zaman akşam size kim geldi kapıda çok gürültü yaptı falan de adama o da karısına soracak mutlaka.
Soran+1 yılkadına mesaj attımm
- +1 yıl
Arkadaşım kadının numarası sende olacak kadar yakınsan kapıyı tıklataydın bari :s
Soran+1 yılkadına msjı attıktan hemen sonra o erkek gömleğini hızla giymeye calısarak hızla çıktı evden.
yok öyle yakın değilim, bir kaç defa bankadaki paraları hakkında bişiler sordu faizi ne kadar vs durumlar bide bir ara kontrol etmiştim ne kadar diye hepsi bu.- +1 yıl
Olay filme döndü resmen :s sabah adama söyle madem böyle böyle oldu diye.
Soran+1 yılyok yahu ne diye ağrımayan başımı ağrıtayım
+1 yılTehtit et para kazan :D
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle paralara muhtaç değilim şükür durumum çok iyi
- +1 yıl
Ben 18yasimdayim 1400tl gelirim var ama hala paraya hayır demem ama senin sahsi düşüncen saygı duyarım.
Soran+1 yılherkesin yapısı hayatı farklıdır, böyle işlerden gelecek paraya tenezzül etmem, durumum iyi olmasına rağmen bende paraya hayır demem, ama kendi kazandığım kendim olan parayı
Bence verme ! sende ggıt
kocan gelıyor dıye02 Yorumla
Soran+1 yılben ne diye gideyim şimdi
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarisma ya ne hali varsa gorsun
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Haber. Vericejsrniz kim oldugunuzu söylemeyin
11 Yorumla
Soran+1 yılkadına mesaj attım erkek evden çıktı hemen
+1 yılÖzelden at mesaj basin belaya girmesin
06 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım ne msjı
- +1 yıl
Haber ver
Soran+1 yılnumarasını özelden çaldırdım özele açık
- +1 yıl
At mesaj istee
Soran+1 yılkadına mesaj attım erkek hemen evden fırladı yarı cıplak
- +1 yıl
Anladım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinayet çıkarsa sorumlusu siz olursunuz.
05 Yorumla
Soran+1 yılniye ben oluyomuşum
Cevap sahibi+1 yılBu tip şeylerde, böyle şeyler olabiliyor. Ayrıca belki kocasının haberi bile olup ses çıkartmıyor bile olabilir, bir sürü çarpık ilişki dolu heryerde.
Soran+1 yılevet o konuda var aslında doğru, ama adam öyle biri değil kardeş yani 2 yıldır tanıyoruz
Cevap sahibi+1 yılAma kadınıda tanıdığınızı söylediniz, belki hepsi kamufulajdır. 1. derece akraba çıkma durumuda olabilir, kadın yinede dedikodu çıkmasın diye huyludur, kontrol etmiştir sağı solu.
Soran+1 yıltamamdır olay aydınlandın
Yaziklar olsun.
Yaziklar olsunn00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Milleti mi gozekliyon la
05 Yorumla
Soran+1 yılsapıkmıyım gözetliyim kotumda çakmağımı unutmustum alayım dedim vesdiyerden baktım fıs fıs ses geliyo bir bakım dedim kapı gözünden öyle gördüm
Soran+1 yılhee belli olmaz çok dikizlediğimi görüp beni yakaladınya ordan heralde belli olmaz diyosun
Soran+1 yılgörmüşsün demek dikizimi, yani bişi derdimde yok senle boş beleş diyaloga girmiyim gece gece sabah iş var.
Karışma bence
16 Yorumla
Soran+1 yılama içim içimi iyoo o kadın cezasını çekmelii
- +1 yıl
Cezası neymiş?
Soran+1 yıl@Controller bir zıplama herşeye
- +1 yıl
Valla senin gibi milletin namusuna ziplamiyorum dingildek.
Soran+1 yıltamam hadi başka yerde havla şimdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanane sen bekçisimisin ne yapıyorsa yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsalla mıyorsun umarım
03 Yorumla
Soran+1 yılişimde yoktu zaten sallıyım dedim
Cevap sahibi+1 yıladam genç mi kadından:)))))))9
Soran+1 yılkadın 35 36 yaşlarda elemanda 25 26 27 gibi.
Karışma.
03 Yorumla
Soran+1 yıltutamıyom kendimi
Soran+1 yılama kadının yaptığı haltı kocasının bilmesi gerek
Karışma boşver.
01 Yorumla
Soran+1 yılkardeş kadın yürüyen namus abidesi gibi normalde, ama bu iş ne şimdi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangi şehir orası
02 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
hangi ilçe
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası