Aldatan, kandıran sevgiliye başka erkeğe mesaj atıyormuş gibi mesaj atsam bana yaşattığını yaşar mı?

1 yıllık ilişkimiz bir ay önce bitti. Söylemediği yalan, ihanet, kandırma yapmadığı halt kalmadi. Ara ara uyardim hatalarini ama o hep seviyorum diye inandirdi bende kaybetmemek icin affetim ama o beni cok seven herif kaybetmek istemeyen herif kaybetmek icin herseyi yapti. Neyse şimdi ara ara hala yaziyo çünkü sevdiğimi biliyo eminim bana yaptiklari icin hic pisman degil ona hala olan ilgimden zevk aliyo hoşuna gidiyo sevilmek ve gelip rahatsiz ediyo ne kadar sevsemde yaptığı alay etmek. Bıraktığı enkaza gelip nasilsin der mi insan? Alay etmekten baska nedir? Bu ona ilgimden zevk aliyo hosuna gidiyo hala seviyorum diye zevk aliyo kendince şimdi ben bu bana yazdiignda baskasiyla muhabbet ediyormuş gibi yanlışlıkla (ama aslinda bilerek) buna göndersem baskasiyla olduğumu düşünsün nasil olur? Çünkü onu sevdigimi bilip alay ediyor kendince benimle. Hayatimda biri olduğunu düşünsün onun bana yaptığını onu yapıyım anlasin
Aldatan, kandıran sevgiliye başka erkeğe mesaj atıyormuş gibi mesaj atsam bana yaşattığını yaşar mı?