Sessiz kaldım umursamadım ama herkes bana kızdı engelleseydin yok küfür etseydin ne yüzle yazıyorsun diye bilmiyorum bunlar bana göre değil edebimi kim ne yaparsa yapsın bozamıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılSen Avrupadan ülkemize gelmişsin galiba yorumları okudum da seni inceledim önce sende bir sorun var insanlara karşı biraz saf oluyorsun.. o hatayı ben de yaptım şimdi kara kara düşünüyorum.
121 Yorumla- +1 yıl
Benimle 13 Yıldır evlilik için görüşen kişi dolandırıcı çıktı ve Endonezya’da yaşıyor sen ne diyorsun insanların başına bunlar gelir korkma sen önüne bak hayatta
- +1 yıl
Ben ona dedim ki sen Allahı sevmiyorsun sen parayı seviyorsun dedim.
- +1 yıl
Ben Allah için evlenmek istedim sen para için dedim
- +1 yıl
@bellaumay maalesef Yahoo Messenger yüzünden oldu annesi tanıştırdı beni kızıyla ama olmadı yine de
- +1 yıl
@bellaumay canım dediğine göre kötü bir laf ettin bana ve KS düzeltti ama olsun ben sevmesini bilen biriyim
Soran+1 yıl@bellaumay şikayet ettim cevabını beyfendinin... amacı dışında siteyi gereksiz şeylere alet etmeyin. @linkerboy1991
Soran+1 yıl@bellaumay açlar gerçekten insanı siteden soğuttular... Engelleyin ve şikayet edin muhakkak atılsın böyleleri siteden
- +1 yıl
Kim kadına aç anlamadım?
- +1 yıl
Hanımefendi psikolojiniz mi bozuk sizin? Ben size özelden yazmadım
- +1 yıl
@bellaumay
- +1 yıl
Beni başkasıyla karıştırdınız
- +1 yıl
@bellaumay öyle bir şey olduysa özür dilerim ama ben size yazmadım hiç diye biliyorum.. muhakkak bir yanlış anlaşılma. Hacker birisi ortalığı karıştırmış olabilir.
- +1 yıl
@bellaumay takip etmem o zaman sizi tamam sorun yok neden büyütüyorsunuz? Takip etme sebebi burada sorularını görmek ve onu cevaplamak için.. ben sistemsel sorun zannettim sizin takip isteğini reddettiğinizi anlamadım. Kusura bakmayın.
En İyi Cevaplar
+1 yılBana da mesaj atmıştı ben affettim beraberiz
Çok seviyordum kızgınlığım geçtikten sonra bunalıma girdim düzelmedim sonra mesaj geldi güçlü kalamadım08 Yorumla
Soran+1 yılKeşke kabul etmeseydin şu an nasılsın peki
- +1 yıl
uzun hikaye anlatamam.
- +1 yıl
İyiyim hala beraberiz ben çok seviyorum onu o da biliyor bunu
Çok bağlandım ona. Ben hasar aldım güvenim gitti ama sevgim tutkum bitmedi elimde değil… Teşekkür ederim iyi görüş için.
Soran+1 yılAnlıyorum aldattıktan hemen sonra mı döndü size yoksa uzun süre sonra mı mazur görün ince ince soruyorum benzer durumları yaşadığımız için
- +1 yıl
6 ay sonra yazdı
Onu düşünüyodum keşke yazsa diye geçiriyodum içimden aniden mesaj geldi nasılsın diye yazmış.
Belki kendimi değiştirseydim odağımı ilgi alanlarım farklı olsaydı o an evde değilde başka bir yerde anda düşüncelerde ve mutlu olsaydım cevap vermezdim bile
Onu yapamadım başaramadım o şimdi iyi gibi ama ben her şeyi sorguluyorum içten içe. Evdeyim diyor acaba evde mi diyorum en basitinden.
Ben mutlu değilim. Seviyorum ama o benim yanımda kuş gibi her an uçacak gibi. Aldatanı affetme bence.
Soran+1 yılÇok üzüldüm size tamamen boşluktan dolayı yapmıssınız. Bende o boşluğa düşüp cevap verecektim hemen anneme dedim anne ne yapayım ablama dedim arkadaşlarıma danıştım. Hepsinin dediği de sizin şu yazdıklarınız oldu affetsen hep kuşkuda olacaksın rahat edemiceksin yenilir yutulur şeyler yapmadı kendine yediremezsin. Bence sizde yol yakınken dönün evet çok zor ama gerçekten sevdikleri için değil bizim gibi seven bulamadıkları için dönüyorlar yani sevgi açlığından biz gerçek sadakatli sevgileri hakediyoruz. Bir ömrünü kuşku içinde geçirme vazgeç ki Allah karşına senin gibi sadakatli insanlar çıkarsın.
- +1 yıl
Valla tek duam bu. Bendeki etkisi bitsin. Bu sefer ayaklarım yere sağlam basıyor kanmıyorum iki tatlı lafına. Ve evet daha sevenini tavrını tribini çekenini ona katlananı bulamadı ☺️ mutlu değilim inşallah kurtulurum sıyırırım kendimi bu hastalıktan.
Soran+1 yılUmarım 🙏🏻 daha fazla bağlanmadan ihaneti edeni hayatımızdan uzaklaştırmakta fayda var 🌸
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
27Cevap
+1 yılBeni aldatan biri bana mesaj atma ihtimali olmayan kişidir
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef oluyormuş bende sizin gibi düşünüyordum ama arsızca atıyorlar mesaj
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılAna avrak bacı kardeş tüm sülale girişirim😄
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılengellerim zaten bana mesaj atamaz da.. en son küfür ederim. aldatıp birde yüzsüz yüzsüz yazacak mı bana.
10 Yorumla "sessizlik verilecek en iyi cevaptır " umursamamak ve sessiz kalmak hiçbir şey yapmamak aşırı sinir bozar öfkeyle küfürler yağdırsan daha az etkilenir hatta hoşuna bile gidebilir ancak sessiz klaıp umursamamak çok çok acı verir unutulmayacak bir acı
21 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum.
+1 yılSen doğru olanı yapmışsın zaten, haricinin her türlüsü senin seviyeni düşürürdü. Sen uyma milletin dediklerine
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙏🏻🌸
+1 yılCevap vermemekle en doğru tercihi yapmışsınız. Hem onun seviyesine düşmemiş oldunuz, hem de gereksiz zaman kaybını önlediniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılöyle sevgilinin ebesinin a* çakarım ve bozulan soy ağacının revizyonuna katkı sağlamış olurum böylelikle
11 Yorumla
Soran+1 yıl😄 bana yaşattıklarını duysanız katil olmuştunuz o zaman ben hep sakin kaldım ya bulaşmadım şimdi de sakin kalıyorum. Umursayamıyorum beynimden o kadar silmişim hani nefret duyasım intikam alasım bile gelmiyor
Sanırım bana ulaşamadı heryerde engellemiş olucağım için çok fazla muhatap olmak istemem yazdığını görmek istemem bitmişse ve bana karşı yapılmış bir hata varsa karşımdaki ölmüş ya da yokmuş gibi davranırım
20 Yorumla
+1 yılGörüldü atarım ulaşmasını istemem ulaşırsa da cevap vermem
21 Yorumla
Soran+1 yılAynısını yaptım
+1 yılHiçbir şey yapmazdım. Eden zamanı gelince buluyor zaten. Sen en doğrusunu yapmışsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🌸
+1 yılbeni aldatan sevgilim bi kapımda yatmadığı kalmıştı affedeyim diye
11 Yorumla
Soran+1 yılYalnız bu aldattıktan 8 ay sonra dönmeye çalışanlardan
+1 yılEn güzelini yapmışsın en güzel tepki tepkisizliktir bunu unutma 😉
21 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum bir insana küfür etmek bile hala sana öfkeliyim demektir
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeri dönmüştü yok degisicem dedi istemedim 1hafta sonra evlendi
13 Yorumla
Soran+1 yılYok artık 🙄
Cevap sahibi+1 yılmaalesef gerçek hatta onu da profil fotoğrafında gördüm evlendiğini
Soran+1 yılİçin rahatlamıştır en azından gerçekten sevdiği için değil boşluktan dolayı dönmüş
Yazamaz, engellemis olurum. Diyelim yazdi tekrar engellerim. Aldatana karsi icimde gram intikam duygusu yok. Degmez cunku
10 Yorumla
+1 yılen can alıcı fotoğrafı atıp engellerim kudurur akşama kadar düşünüp durur
10 YorumlaŞaşırırdım sanırım belki yaşattıklarını yaşamaya başlamıştır diye dinlemek isterim muhabbet bitince de engellerdim 😇
11 Yorumla
Soran+1 yılYaşattıklarını yaşamış zaten beni aldattığı kızdan üç kere darbe yeyince aklına geldim o yüzden o insanla konuşmak bile kendime yaptığım saygısızlık olur diye düşünüyorum. Vicdanıma yenik düşebilirim bir de gerek yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKöpek ettim peşimde yine de dönüp bakmadım. Aldatmanın affı olmaz
10 Yorumla
+1 yılBeni aldatan bir daha bana hiçbir yerden ulaşamaz
10 Yorumla
+1 yılBoh yiyenin uşağı, yedin yedin doymadın sıra bana mı geldi?
10 Yorumla
+1 yılSen engelle. seninle sevişmeyi özlemiştir. cüret ediyorsa seni hafif basit görüyordur. duygusuz bir elaman gibi
038 Yorumla
Soran+1 yılBunuda düşündüm nasıl cürret edebildi hangi yüzle diye sadece telegrama herkese açık resim koydum adam anında görüp yazdı 8 ay sonra resmen pusuda bekliyormuş şok oldum iğrendim.
- +1 yıl
pekte iğrenmiş gibi değilsin. ancak kendini kandırırsın sen bizi değil.
kendine değer ver biraz. her kuşun koncağı kaka yapacağı dal olmaz
Soran+1 yılKendime değer vermeyecek ne yaptım? Ben mi yazdım o yazdı bende umursamadım.
- +1 yıl
açık kapı bırakma. bak beynini meşgul etmesine sebep oldun. bu kendine değer vermemek
Soran+1 yılBiraz anlamsız gelecek ama ben hiç bir insanı nefretle hatırlamak istemiyorum gereksiz yük oluşturuyor bende o yüzden gerçekten sessiz kalayım yazar yazar susar gider.
- +1 yıl
yazar yazar susmaz. . böyle sürekli kendini hatırlatır. iyi olma bu kadar
Soran+1 yılYazmaz bundan sonra diye düşünüyorum. Sonuçta cevapsız bırakılmış bir mesaj o kadar yüzsüz davranır mı dicem ama aldatmış insandan bahsediyorum bilmiyorum birde gmailden mesaj atmış hani numara ekleyip mesaj atmada değil engellenicek bir platform değil.
- +1 yıl
:) kendini kandır sen öyle
Soran+1 yılSiz içime gerçekten korku saldınız sağolun cidden...
- +1 yıl
Gereksiz diyaloglara devam etmeyin.
Soran+1 yılAnlayamadım.
- +1 yıl
x kişisi ile irtibat kurmana gerek yok artık. yazıp tazelenmesine de ihtiyaç yok
Soran+1 yılTabikide irtibat kurmuyorum. Haklısınız
- +1 yıl
adı ne? ömer mi :) x kişisi
Soran+1 yılAdını söylemem uygun olmaz. Gereksiz biri adı benim lugatımda
- +1 yıl
öğretmenmisin sen?
Soran+1 yılBranşım öğretmenlik evet nerden bildiniz?
- +1 yıl
hissederim ben :)
Soran+1 yılBir an gizli kullanıcı değil miyim diye baktım.
- +1 yıl
:) endişelenme. his benimki :)
Soran+1 yıl🙂 anladım
- +1 yıl
branşında ingiliz ce olabilir :)
Soran+1 yılDeğil 🙂 onu tahmin edemediniz.
- +1 yıl
iyi o zaman :) İstanbul'da yaşıyor ol :)
Soran+1 yılTürkiye'nin yarısı zaten İstanbul'da 🙂
- +1 yıl
sen de gel :)
Soran+1 yılBende İstanbul'dayım keşke olmasam.
- +1 yıl
:) keşke deme ya. güzel bir yer burası. hangi yakadasın ?
Soran+1 yılAvrupa'da ben sevmiyorum küçük bir şehirde üniversite okudum orayı daha çok sevmiştim ulaşımı kolay insanları samimi sonra tekrar İstanbula dönünce baya yadırgadım
- +1 yıl
:) insan avrupadan dönermi :)
ah düştünmü aramıza. kıpraşma gel buraya öpücem :)
Soran+1 yılNe kadar sapıksınız ya gerçekten... İğrençsiniz
- +1 yıl
Şaka olsun diye söylemiştim. çok üzüldüm. özür dilerim.
- +1 yıl
off iğrenç değilim. çok üzüldüm.
- +1 yıl
Öğretmenlere saygım sonsuz benim her zaman ama Telegramda çok boş insan var uzak durun oradan
- +1 yıl
Hocam benimkinin adı ömerdi ahsjahaha ömerler aldatıyor mu ona göre ömerlere yol vercem
- +1 yıl
@soruyormöyleysevarım Evet kesinlikle :) ayrılın. sonra sı hüsran :)
- +1 yıl
O hüsranı yaşadım zaten ismi denk gelince şaşırdım :') kendisi aldattı da beni. Eğer böyle bir isim listeniz varsa alabilirim hahahahah
- +1 yıl
@soruyormöyleysevarım isim değilde davranış ve söylem listem var :) bir aday adayı iletişime geçerse analiz edebiliriz :)
+1 yılYaptııııı , intikamı aldık çok şükür
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl aldınız
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Buda bi cvp yeterki muhatap olma
11 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum. Bence her bir cevap onu umursadığını gösterir.
Mesajı okumam bile, bir ihanet eden bir daha eder
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşimdi adam aldatınca bizde küfür edince edebsiz mi oluyoz
01 Yorumla
Soran+1 yılEdepsiz değiliz tabiki de ama aldattıktan sonra zaten her şeyi demişim aradan uzun süre geçmiş neden hala umursayıp küfür edeyim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeri cvp: "ne istiyorsun?"
12 Yorumla
Soran+1 yılBuda değer vermek bence bir cevabı bile layık görmemek lazım
Cevap sahibi+1 yılAslinda en guzeli ana bazen terslemej lazim
- Aşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı.
+1 yılulaşamaz ki ne yazması
20 Yorumla
+1 yılEngellerdim asla şansı yok aldattıysa
10 YorumlaGörmezden gelirim cevap dahi vermem
10 Yorumla
+1 yılHayırdır işler kesat mı derdim merhabadan sonra 🤣
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. en asından cevap vermemişsin oda güzel boş ver
10 Yorumla
+1 yıldirek engeli başardım
10 Yorumla
+1 yılYazamazdı😎 yol verdiğim ölüdür benim için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılYüzüne tükürmek isterdim.
10 Yorumla Aldatma gibi durumlar söz konusu olamaz
10 YorumlaGörüldü atar geçerdim
10 YorumlaKullanır bırakırım nasılsa buna alışkın
10 YorumlaEngelleyin ben oyle yaptım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ben yüz vermezdim engellerdim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ağzına etmiştim yazıp yazıp duruyodu ağzıma geleni saymıştım sonra engelledim
10 YorumlaKüfür eder engellerdim
10 Yorumla
+1 yılGormem. Yazmam drek silerim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılBiptir eder numaramı sildiririm
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet numaramı eklemiş silmiyorda 🙄 ne dicem ki numaramı eklediğini farketmissin der amacı zaten onu unutamadığımı görüp ego tatmini yapmak
+1 yılBoz. Yoksa yüz bulur senden. Ciddiyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılYanıt vermedim tüm hamlelerini görmezden geldim daha ne yapabilirim
Gizli Üye(25-29)+1 yılS. git ko*ek yazarim. Kısa öz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı. Cevap vermem
10 YorumlaEğlenip geldi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. mesaj atamaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCevap vermem
10 Yorumla
+1 yılhiçbir şey.
10 Yorumla
+1 yılboş ver git yaz engelle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAtamaz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılGormem
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılAtamaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. umursamam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
+1 yılTınlamam
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı. Cevap vermem engellerim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. İplemezdim
10 YorumlaBaskasini bulamamistir
01 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten ondan yazıyor ahlaksizlar
+1 yılDelerim
03 Yorumla
Soran+1 yılBu sefer hala unutamamis nefretle hatirliyor derin hasar birakmisim der
- +1 yıl
Eski yok ki kanka şaka yaptım
- +1 yıl
Biz yalnızız
Verirdim
10 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizi aldatan sevgiliniz uzun zaman sonra mesaj atsa ne yapardınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler