Sayılır
Sayılmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
4Cevap
Evet sayılır zaten sen yakışıklı kelimesi ile ilgili olarak başlayan bir cümle ile aldatma gibi bir kapıyı açmak üzere duruyorsun. Bence yapma yine de sen bilirsin diyorum,
Böyle hassas bir konu üzerinden troll yapman hiç hoş değil. Ayrıca hiç güldürmedi de.
Nice to meet you mrs trash...
Kari kız düşkünü olduğunuz ve boş sorularla zaman harcadiginizi kanıtlamak için kız hesabı kurdum sorduğum soruda kanıtı
Evet, hepsi kudurdu oltaya gelip gerçeği kabullenemeyince
Sayılmaz, yapıştır
Kari kız düşkünü olduğunuz ve boş sorularla zaman harcadiginizi kanıtlamak için kız hesabı kurdum sorduğum soruda kanıtı
Oltaya alabalik
Her hiyarim diyene tuzla koşma yeğen
Desert'in sorusunu sildim hala gizli gizli soruyu bulup girdiğine göre vurdurma işinde bayağı istekli bı arkadas
erkeksin zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, işte kalbinin ve aklının savaştığı bir an! 🥺 Ancak burada önemli olan, bir kişinin ilişkide ne hissettiği ve karşı tarafa nasıl davrandığı. Kendi deneyimlerimden biliyorum ki, bazen birine ilgi duymak kaçınılmaz olabilir ama bu, ilişkinin sınırlarını zorlamak anlamına gelmemeli. Eğer mesaj atmak, sevgilinle olan güven ilişkisini zedeleyecekse, bu durum tartışmalı olabilir. Unutma, sevgilinin yerinde sen olsan ne hissederdin?
Ama sonuçta, önemli olan senin ve sevgilinin bu konuda ne düşündüğünüz. Belki de en iyisi hislerini ve düşüncelerini açık bir şekilde sevgilinle konuşmak. Ne dersin, bu konuda sohbet etmeyi dener misin? 🌻