Suçluluk duygudan kurtulmak için tavsiye?

Merhabalar. Öncelikle bu soruyu soruyorum. Fakat yargılanmak için değil. Öncelikle çocukluğumda tacize uğradım bununla. ilgili psikolojik problemlerim var ve aşamıyorum. Ve ilişkilerimde yakınlaşmalarim hep içimden gelmeden olurdu. Son ilişkimde bu durumu anlattim ve benimle sadece sarılıp öpüşmeyi kabul etti. Ama o ilişki bi zaman sonra toksik bi hale döndü ondan ayrıldıktan sonra hayatıma biri girdi diyemem ama önceden arkadaşım olan biri benden hoşlandığını söyledi fakat önceki ilişkilerinde hep cinsellik olduğunu öğrenince uzaklaştım. Sonra hayatıma internetten tanıştığım biri girdi ama inanılmaz yakışıklı ve normalde bana bakmaz diyebileceğim cinsttenm ilişkilerim hep bu sebeple bitmeye başlayınca bence kendimi bırakmak istedim ve onunla ilişkiye girmedik ama seviştik sınırlı düzeyde. Sonra bana dediği şey ilişkiye hazır değilim birini hayatıma almak istemiyorum oldu. Acikcasi ben su an korkunç hissediyorum. Hem kendime prensip edindiğim bir şeyi çiğnedim. Hem de hata yaptım. Pişmanim ve suçluluk duygusu zoruma gidiyor. Bide normalde ben ozelimi kimseyle paylaşmam ama su an iki arkadaşıma bu durumu anlattim ama sadece öpüştük daha fazlasına izin vermedim diyerek çünkü kullanılmak çok zoruma gitti. Belki de böyle olacağını biliyordum ama cinsel problemlerimi yine aşmak istedim. Dogru yöntem degildi cok pişmanım. Sadece suçluluk duygumdan kurtulup hayatıma ders alarak devam etmek istiyorum fakat bu benim için ilk degil. Daha önce de icimden gelmeyerek bunu denediğim olmustu. Ve ayni hatayı tekrar yapmış olma durumu aptal hissettirmesi de var. Keske kendimi ve psikolojimi boyle bozmasaydim. Pismanim ve yargılanmak için yazmıyorum. Sadece anlayış ve tavsiye istiyorum.
Suçluluk duygudan kurtulmak için tavsiye?