Sevgilim bana pis göçmen diyip sıkıştırdı?

Doğma büyüme almanyada yaşıyorum 5 senedir bir Alman ile sevgiliyim çok güzel bir ilişkimiz vardı herkes çok beğenirdi çok özenirdi bana 6 ay önce evlenme teklifi de etti bu sene evlenmeyi planlıyorduk kendisi amatör bir grupta çalıyor gruptan bir arkadaşı ayrılmış ve nasıl oldu bilmiyorum benim yüzümden ayrıldığını düşünüyor eve gelip bana topla eşyalarını defol git buradan pis göçmen dedi üzerime yürüdü ben de korktum bağırma dedim o da sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun diyip ağzımı sıkıp beni duvara itti. Ben ağlaya ağlaya çıktım bir tane yaşlı bir amca beni gördü yardım etti bana. Aynı gün içinde gruptan ayrılan arkadaşı beni aradı buluştuk benden hoşlandığını söyledi ben bir şey demedim ev bakıyorum şimdilik her şeyden kurtulmak istiyorum bana o günün akşamı mesaj attı sürekli arıyor özür diliyor buluşalım diyor ama ben çok üzgünüm ve görmek dahi istemiyorum kendisini engelledim bu sefer başka yerlerden yazıyor yerini söyle geleyim diyor ne yapayım ben kalbinin o kadar kırık ve üzgünüm ki
Sevgilim bana pis göçmen diyip sıkıştırdı?