Çok kötü depresyondayım, nasıl kurtulacağım?

Merhaba arkadaşar yazlıkta bi çocukla tanıştık ve sevgili olduk istanbula gelince de devam etti yaz aşkı deildi yani ilk sevgilimdi çok aşıktım herşeyden çok değer veriyodum mutluluk kaynağımdı yani bu sene yksye giricem tıp istiyorum çok sıkı çalışıyodum sınav senem olmasına rağmen ilşkiyi göze aldım aevgşli olduk 1,5 ay önce benden ayrıldı sebebini de annesinin beni açık olduğum için istememesiymiş yani açık olduğum için ona fedakarlık etmezmişim birbirimize uygun deilmişiz başta bunu sorun hiç etmiyodu bana karışamazlar falan diyodu belkide bahane etti annesini wp biosuna sayı koyup kalp koymuş yani belki de eski sevgilisine döndü aradım sordum yok öyle bişey dedi dönmedim kimseye falan sen bana göre çocuksun dedi beni yönetemezsin dedi halbu ki yaşıtlarıma göre olgunum sadece benden 2 yaş büyük çevremdekiler güzel olduğumu söyler o da bü yüzden çok kıskançlık çıkartıyodu sanki herkes bana bakıyo gibi falan dışarı çıktığımızda sorun çıkartıyodu 1 yıllık ilşkiyi bştirdi işte beni heryerden engelledi numaramı sildi ailemin numarasını da silmiş hemen unutmuş beni bu kadar basitmiş onun için sınava çalışamıyorum ayrıldığımızdan beri geleceğim söz konusu hep ağlıyorum gözlerim şiş artık çok yoruldum kendimi yapayalnız hissediyorum içimde büyük boşluk kalbimde derin bi yara var çalışasım hiç gelmiyo şimdi o mutlu mesut ben geberiyorum bana abi abla tavsiyesi verin böyle dönemden geçenleriniz var mı yazın yine karşılaşırız belki unutmak istiyorum onj artık her an aklımda o çok iyiydi ondan iyisini bulamam karakter olarak ama bıraktı işte unutamaz mıyım onu
Çok kötü depresyondayım, nasıl kurtulacağım?