AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
193Cevap
Kendilerinde bilmiyorlar erkeklerin çoğu ne istediğini bilmiyor, ne istediğini bilen olgun bir erkekte aldatmaz zaten
Olgun sevenler buraya 😀
@ANormalizm şimdi herkes adam olur bi anda 😂
Hiç sorma 😀
Aldatan erkek diye birşey yoktur. her erkek bu eylemi bir kadınla yapıyor sonuçta. Neden erkekler yaftalanıyor?
Kadınlarından farklı yaşam süren ve yasak olanı arzulamak tüm insanlarda olan bir boşluk veya his.. Adem ve Havva'dan gelir
evlenince sürükle aynı kişiyle olunca testesteron düşer ve kimi insan da macera arıyor
kimiside mutlu değil bırakmaya cesaret edemiyor
"Bir insan bir insana, elbette yeterdi."
Sabahattin Ali
Bu sözü ne kadar çok paylaşıp sevsem de az kalıyor.
Hem karnım doysun hem pastam dursun Düzenim bozulmasın ama yapacağımı da yapayım olabilir,. Birçok faktör var aslında nereden bakarsan bak tutarsız bir durum
Bir eksiklik vardır karakterin de doyumsuzluk, şahsiyetsizlik. Erkekler kaybettikten sonra anlarlar aşık olduklarını.
Bu aldatma sorularında neden sadece erkek aldatır gibi bir algı yaratılıyor? Aldatmanın cinsiyeti yok
Keşke tek erkekler olsaymış
Vay ya dayının tipini görse kaçmaları lazım, demek bizim göremediğimiz yerleri nasılsa dayının artık 😂
Aldatmanin cinsiyeti yoktur kadin olsun erkek olsun
Neden aldatma gereği duyar ilgisizdir sevgi yoktur sorun çoktur taraflar dan biri boşanmaya yanasmiyordur saygi bitmiştir psikolojik olarak boşluktatir yani ne olursa olsun aldatma olmamalidir
Ağzın bal yesin cinsiyeti yoktur yazacaktım tam bende
Hiç birşey aldatılmayı gerektirmez ama en büyük nedeni kadınların evlendikten sonra kendilerini bırakmaları erkekler bakımlı kadınları sever bir süre sonra amca oğluna dönüyorlar evlilik içinde.
Erkekler de gobegi salmasin plss
Tabiki karşılıklı herşey
farklı deneyim isterler bir süre sonra cinsel hayatlarında. Nankörlük, vefasızlık işte
Henüz erkeklerin bu türü için neden yaptığı tam olarak saptanamamıştır 🙄
Karakterdeki sıkıntı yüzünden. Şeref yoksa ne gelir elden..
Hiç bilmiyorum ama sadece erkekler degil kadınlarda aldatıyor ne diyim Allah kimseyi şaşırtmasın
Aldatılan kadının aldatılsa da sesi çıkmayıp kocamdır diyeceklerini bildiklerinden aldatıyorlar. Aldatan adam da hiçbir zaman eşi tarafından aldatılmayacağını zannetmesin kadınlar çok Zeki ve hırslı varlıklardır. Ruhunuz duymaz.
Sadece nankörler hem aldatırlar hemde evdekinden yemek ister temizlik ister cocuk ister hersey ister doyumsuzlar çünkü
Bence yaniliyorsun kadınlar yuzunden
@Kenan3529 ha doğru kadınlar çünkü emek veriyo haklsın
Ne alaka erkek yiyip icio yatıyor mu
@Kenan3529 iyi ki bi çalışıyosunuz var ya soylene söylene kadın hem çalışıyor hem çocuk yapiyo hemde ev işi onun can-ı yok mu bi de erkek gider kadını aldatır hak mi revamı
@Kenan3529 10 12 saat çalışır sonra da yer iver yatar he tabiki eşini sayan seven de vardır ama onlar istisna
Bakın sizin eşiniz nasıl bilemem. kadinlari çok kutsal olarak görürüm ama aldatmada kadının payı büyük bunu sabaha kadar tartışırım
@Kenan3529 bende tartışırım kadının ne yapmış olabilir erkeğe o zaman evlenmesin erkek nefsine hakim olamayacak kadın bi laf soylucek uzulucek diye baska kollara gitmeye gerek yok bence
Sen bna yzsana ben nedenini anlatayim
@Kenan3529 siz yazıp anlatabilirsiniz
Gizlisin olmasan ben sana herşeyi net aciklayacagim
@Kenan3529 net açıklayın ama bana pekte inandırıcı gelmez hala soylediklerimin arkasindayim
Saygi duyarim ama açıklasam hak verirsin ama her şey her yerde anlatilamaiyor
@Kenan3529 bende saygı duyarım 👍
Duyun ama suçu bi tarafa yüklemek doğru degil
Eceliysen hak vereceksin
@Kenan3529 eceliysen derken
@Kenan3529 aldatan hertürlü suçludur kimse gidipte evde kocasını bekleyen karısı suçlamaz bence oyle değil mi?
Sen evlimisin
@Kenan3529 evet
Beni takpeder misin hi
Anlatayım sana
@_ΛqresiF_ Oo dostum merhaba özlemişim seni :)
Ben sevgilim varken bile başkasına bakmamışımdır. Bakmam da. Kıymetimi bilen var mı, yok :D
Evlilikte veya cinsel hayatta sıkıntı vardır belki ya da şerefsizdir ama sıkıntı bile olsa eşiyle konuşmalı aldatmamalı her türlü şerefsiz bence
Bunu erkekle sınırlandırmak hoş olmamış. Gelinen noktada sorduğun sorunun tam tersi de hiç yabana atılmayacak şekilde fazlaca gün yüzüne çıkıyor.
Bunu bence sitenin evli erkekler ve evli sevgililerine sormak lazım nasıl bir duygu ile bu beraberlik içindeler diye
Evdekinde sıkılıyorlar bı sure sonra. Dışarıda da güzel kızlar görünce nefislerine söz gecirmiyolar. Karakter çatışması.
Sapiklik olani cok olan olsada bazilarida evliligindeki sorunlar yanlizliklardan dolayi tercih eder. Bazen hiç birsey tek tarafli değildir.
Detaya katılıyorum kesinlikle boşanmak varken neden aldatıyorlar ben de anlamıyorum bence akılları olmayıpta farklı heyecan arıyorlar şrfszler
aynen reisim güzel kadın ıle aldatılıor
Bazen güzel kadın olmuyor
pardom yanlıs yazdım güzel kadının bile aldatıldını gördum
Ben de gördüm
kımı benım kuzenım aldatıldı çok guzeldu ama boşanmadı zengin kocası oteli var
Evli kadınlarda var geceleri gelip soru açıyor hepsi aldatma peşinde. Bunun cinsiyeti yok. Kişiliksizlik le ilgisi var. Sevmiyorsan boşan!
aldatma saçmalık sevmiyosan ayrıl gitsin.
ama sen evli erkekler diyosunda , kadınlar aldatmıyor tek erkekler aldatıyo değilmi?
Hep libido yaptırıyor yeminle biz cok masumuz :D ama sebebini sorgulamak gereksiz , başına böyle bişey geldiyse ya ayrıl ya da konu yu kapat.
Tüm Erkekler öyle değil Çok az bir kısmı Eşin den çekinir çekinmiyenler de zaten bu işi ezelden beri yapan doyumsuz insanlar
Haklisin bende hep merak etmisimdir okadar bekar erkek varken evli erkeklerle beraber olan kadinlar neyin kafasini yasiyor
Doyumsuzluk sanırım..
Aldatmayı doğru bulmuyorum ama bir gerçek var ki o da insan doğasına tek esliligin aykırı olduğu.
İnsan ulaştığı her şeyin nankörü, ulaşamadığı şeylerin ise delisi olurmuş bu söz herşeyi özetliyor galiba :))
Kesinlikle şerefsizlik karaktersizlik başka bir açıklaması olamaz...
Aldatmak, kaçamak yapmak daha adrenalinli, daha heyecanlı olarak görüyor insanlar bence 😃😃
evet bunu anlamiyorlar ben de evli biriyle sevgiliyim
@gizlibirüyeyimm nasıl peki durumunuz?
Mutlu mesut yaşıyorlardır, ne olacak başka 😃 Biz daha normal ilişki yapmıyoruz, millet en abudik gubidikini bile deniyor, bravo valla. 😂😂
Mutlu mesut mu? O nasıl oluyor evli biriyle?🤔
Ooo ne diyosun sen. Şu an en mutlu onlar 😂😂 Yasak ilişkiler en zevkli olanıdır. Bunun en güzel örneğini Aşk-ı Memnu dizisinde gördük. 😂😂
Tamam ama sonunda olan belli. Üzülen taraf belli. Sonucu belli olan şeyden heyecan alsan ne almasan ne.
Sonucu belli değil ve çoğunluğun hiçbir zaman ruhu duymuyor. :)
Çoğunluğunu ruhunun duyup duymaması önemli değil ki. Sonucu nasıl belli değil?
Evli erkek boşanmıyor. Olan bekar kadına oluyor. Bekarsa şayet. Yalnız kalan yine o oluyor. Üzüldüğü de cabası.
Biz tabii masum olduğumuz için böyle düşünüyoruz. İnsanların çoğu aslında tek eşli değildir. Bir süre vakit geçirdikten, sıkıldıktan sonra başka insanlarla vakit geçirmek isterler. Amaç hiçbir zaman evlenip, ölene kadar beraber yaşayıp, sadık kalmak değildir. Bu onlara göre çok komik ve imkansız bir durumdur. Bir bahçede onlarca meyveyi tatmak varken, sadece biriyle yetinmeyi geri kafalılık şeklinde görenler bile var. 😃
Öyle zaten. Tek eşliliğe inanmıyorum bu yüzden de evli değilim.
Bilimsel olarak insanların tek eşli mi yoksa çok eşli mi olduğunun bir kanıtı yok. İnsanız, hepimiz farklıyız ve hepimizin istekleri farklı. Doğru bir insanı bulduktan sonra ömür boyu yaşayabileceğimizi düşünüyorum yine de.
Hiç kimse tek insan ile ömür boyu aynı heyecan, aynı dinamik ile yaşayamaz.
Doğaya aykırı.
Tabii ki de ömür boyu aynı heyecan, aynı aşk olmaz ama insanlar birbirilerine bir ömür sadık kalabilirler, vefalı olabilirler. Hayat zaten çok kısa. Çocuk da olursa zaten ömür nasıl bitmiş anlamaz insan. İçinde sevgi, saygı olmayan bir insan aldatır ancak. Hem hormonlar, hem de kötü kalplilik, bencillik ile aldatmalar gerçekleşiyor.
Haklısın. Ama bu tarif ettiğin sevgi günümüzde yok. İnsan her daim hormonlarına göre yaşar.
Valla bilmiyorum. Ne hâli varsa görsün millet kafasındayım. 😃 İlişkim de olursa olur, olmazsa olmaz artık düşüncesindeyim.
Normal ilişkiye açık değilsen kimse giremez hayatına.
Bir bakıma normal ilişkilere açığım ama aradığım ilişkiyi bulma konusunda tamamen umudumu yitirmiş durumdayım. Umursamıyorum artık. Hayat bu, neyin ne olacağı belli olmaz. Spontane bir şekilde gerçekleşirse gerçekleşir. Diğer türlü pek kafa yormak, düşünmek, aramak, insanlara tanışmaya çalışmak vs. istemiyorum. Plansız, hiç düşünmediğim bir şekilde olursa olur, olmazsa olmaz.
Nomissiz oldukları için. Tabi soru sadece erkekler açısından ben her iki cinsiyet grubu için yapıyorum yorumumu. Aldatmanın hiçbir gerekçesi olamaz. Kanı bozukluktur sebep
çevremde Evliler hep aldatıyor
bekar kaldım o yüzden
Aslında bunun cinsiyetle pek ilgisi yok bence. Yani kişiler anlaşamıyorsa (herhangi bir konu olabilir fark etmez) aldatmak yerine ayrılmalılar bence. Bu durum ilerlerse hatta ortada bir de çocuk varsa en çok yıpranan çocuk olur maalesef
Karaktersizliğinin göstergesi olan yasak aşktaki heyecanı yaşamak istiyor.
Eşlerini çok seviyorlarsa demek yüklerini azaltmak için 🤣
Evden sıkılmıştır evsiz olmak istiyordur risk almak iyidir diyordur.
Bu soruyu kadınlar cevaplamali bence aldatma konusunda erkeklerin eline su dokemezler.
erkeklik ile ne alakası var aynı şeyi kadın yapmıyor mu niye erkekliğe bağladın
Eşlerinden bıktığım için, çoğu kadının kuşkusu çirkin, hergün o kadının gazının sesini, gazının kokusunu, Bo.. Unun kokusu görecek, bıkar, kadın da erkekte aynı şeyleri görüp bıkar.
daldaki kus daha cazip oldugundan. yeni birini ayartmak büyüz zevk oluyor o yüzden
Çünkü evde mutlu değildirler. Dışarıdaki kişi farklı ve tatlı geliyor. Bunu bende yaşadım yaşıyorum.
Allah korusun seytana uyup boyle biseyi yaptirmasin
neden erkekler? evli kadınlar aldatma gereği duymuyor mu?
Görende kadınlar aldatmıyor sanırız. Şerefsiz diyenler de kesin aldatıyor. Ayrıca örnekle konuşacağım. Bi kadın var sosyal medyadan dostane. Eşini 1 yıldır aldatıyor sebebi ise doymuyorum diyor. Erkekler de işte aynı.
erkekler öyle aşkım tasmasından sıkı tutman lazım. eğer aldatıyorsa sen erkegini mutlu etmeyi becerememissin hep ondan😒😒 soyle kocana bana dm atsin
Sert olmuş
@Şüphelii öyle seviyorum ;)
fark ettim :))
Erkekler değilde kişiler demen daha hoş olur. Evli olup aldatan dünyanın en aşağılık insanıdır
Erkek mi aldatıyor sadece iki traftda sıkıntılar var
Kadın ya da erkek farketmez aldatan insan karaktersizdir
Çünkü maymun iştahlılar, sadakat duygusundan yoksunlar.
Evli erkekleri ayartmada TC kadını guines rekorlar kitabında
Boş adamlar ,, bağırsak peşinde et peşinde ucuz adamlar ne diyim
Cirkin bulmasi kilo almqsindan dilayidir kadinin bide bakimsiz olmasindan dolayi cirkin bulur kadini. Ama cirkin bulmasa bile yine nefsi ister abiiiii bqska kadiji
Ya umduğunu bulamıyor ya da doymuyor başka sebep gelmiyor aklıma
Hiç bişey bunun sebebi olamaz tabi ama herkesin kendine göre bi sebebi var
Bekarlık ne güzel ya😅 hayal dünyasında yasamak falan 🤦♂️
Karakter yoksunu olan insan aldatır, yoksunlarsa demek ki, bunun kadını erkeği yok ayrıca
👏👏👏👏👏
Cinsel hayatlarından tatmin olamadıkları için elbette !.