AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
193Cevap
Ya eşinden ilgi görmüyor ya da karaktersizkiginden
Ne hikmetse Esra Erol'a çıkanların hepsi kadın aldatması 😃😃
Çok haklısın valla bende anlamış değilim bunu biri bana anlatsın. Ama siz kadınlar çok da masum değilsiniz. Sonuçta bu evli adamlar gidip başka bir adam ile değil kadın ile eşini aldatıyor.
Karısı yaşlandığından ya da artık evde suratını gore gore sıkıldığindanjddkdksksk
eşinden görmediği için sanala yönelir. bir kısmı öyle
Detayda demissin ayrıl diye haklısın ama bazıları o heyecanı seviyor
biseksüel erkeklerle evlenin kızlar :)) zamanı gelince anlarsınız
Anlatsana kanka neden
Biraz kaba olacak ama onlarınkisi
"hem ayranım dökülmesinn..." olayı
aynı kişiyle defalarca ilişkiye girdiği için bıkıyor ve yeni arayışlara giriyor
Birden fazla arayış peşinde olanlar da var doyumsuzca hepsi benim olsun düşüncesi var
Ben aldatma olayını söyle değerlendiriyorum
Tamam aldatmanın büyüğü küçüğü olmaz ama
Bari işini gör konuyu kapat
Kimisi yok ben aşık oldum diyip yuva dağıtıyor
Yaptıysan bari işini gör ve bitir eve getirme? Yanlış mıyım?
değişiklik olsun heyecan olsun bu arada resimdeki bayan tam yemelik
Evli kadinlar aldatmiyo sanki simdi ben sana soruyorum niye sürekli erkekleri konusuyosunda kadınları konusmuyosun onlari ne zaman konusacaksiniz?
Cinselliğe kolay ulaşılabilen lu devirde aldatmayan erkek %0.1 dir, ben evli değilim ama evlensem de bunun garantisini veremem
Kadın diktirmiştir çoğu ondan yapıyor ya da bakire olmayanlarla evleniyorlar intikam olarak yapıyorlar
Ne alaka ya bakire değil diye kadının aldatılması mı gerekiyor
Senin dünyadan haberin yok erkekler isyan baslatmıs durumda. Habersiz gidip diktirenlet Şu an aldatılıyor hepsine sor bakalım suanda aldatılıyorlar mı
Erkeklerin aldatma yönelimi genel olarak karakterleriyle çok daha etkili oluyor. Eğer tabi eşide erkeğin istediği gibi gözüne güzel falan gelmiyorsa bunlarda etkiler. Ama nereden bakarsan bak şerefsizlik.
böyle şeylerde neden aramak insanın kendine yaptığı en büyük haksızlıklardan biri bence. Kafasına silah dayatılmadığı sürece böyle olaylarda nedenlerin bir değeri yok. Pilav istemiyorsa yemesin, pilavın da papaza ihtiyacı yok :dd
Bunun cevabı yok zannedersem kanka belki aç gözlülük olabilir
aldatmaya meyilli gız bulunca erkek napsın o gız bilmiyomu başka gadın bu adamı bekliyodiye gadın gadının düşmanı işde
İşin biyolojisi öyle...
erkekte milyonlarca sperm var ve bunu ne kadar çok yumurtayla döllerim içgüdüsüyle dünyaya geliyor..
kadında da yumurta 1tane, ve bunu en iyi spermle dölleme içgüdüsüyle doğuyor..
mesele bu
Eşiyle yaşayamadıklarını yaşamak veya sınırsız kişi bulmak için sexe düşkün olması eşiyle seks hayatı azalan vs vs
Doyumsuzluk vede karilarinda istediklerini alamadiklari zamanlarda duyarlar
Aldatılan kadınlar (büyük bir kısmı tabi ki) da bir zahmet aynaya bir baksınlar.
Ee yani kilosu varsa çirkinse neden evleniyosunuz o zaman. Evlenmeyin ya da boşanın. Belki sizde ileride fazla kilolu çirkin olabilirsiniz, eşiniz sizi aldatsa zorunuza gitmeyecek mi? Beni istemiyosa boşansın ne istiyorsa yapsın demicek misiniz? Gerçekten yorumları hayretle okuyorum. Büyük ihtimalle eşlerini, sevgililerini, nişanlısını aldatan kişiler yani çok belli. Kimse böyle bir durumu kabul etmez (istisna olabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz)
Benim bahsettiğim sadece dış güzellik değil ki. Karakter değişiminden bahsediyorum. Ortada çocuk da olunca sadece seks için kimse boşanmak istemiyor. Kocasını aldatan da dünya kadar kadın var. Erkeğin bunu dillendirebilmesi için elinde ispat olması lazım. Ama kadınlarda böyle birşey yok. “Gece nerdeydin, hangi or. spu ile birlikteydin?” diye sorabilirsin için sadece şüphe yeterli. Kısacası benim görüşüm 100 tane ihanet içeren evlilik varsa (aldatmanın ortaya çıkması önemli değil) en az 40 ında aldatan taraf kadındır. Hiç masum değilsiniz.
Asıl masum olmayan sizlersiniz. Karakteri değişti, dış güzelliğini kaybetti diye başkasına gitmek zorunda mısınız? Boşanın kardeşim, boşanın ya. Kimse sizi zincirlemiyor. Bu nası bi bahanedir anlayamıyorum. Karşı tarafın gururu onuru hiç mi umurunuzda değil sizin. Hele ki çocuklu ailelerin durumu daha da vahim. Evde evladınız ya da evlatlarınız varken başkasıyla birlikte ilişkinizin olması bir çocuk için ne kadar ağır siz biliyormusunuz? Hele ki o çocuk bunları anlayabiliyorsa. Çocuğa yapılan en büyük psikolojik şiddettir bu. Misal eşim beni aldatsa sırf intikam için bile başkasıyla asla birlikte olmam. O şerefsiz namussuzsa bende onun gibi olmak zorunda mıyım? Zaten aklı başında biri intikam için kendini harcamaz. Karşındaki aptalla kendini bir etmez. Ya da Eşiniz "birlikte yaptığınız" çocuğunu doğurduktan sonra onunla daha çok ilgilenmesi gerektiği ve eşine ilgisi azalması durumunda (ki bu mecburiyetten) bile aldatabiliyosunuz. Bu bir bahane değildir. Günümüzde erkekte kadında eşlerini aldatıyor. Bu çok aptalca ve şerefsizce. Savunulacak hiç bir yanı yok bunun. Bu zihniyet yüzünden aile birliği, saygı, sevgi, sadakat kalmadı evlerde. Kendinize gelin lütfen. Sinirim size değil yanlış anlamayın ama bunları hane içerisinde görmüş ve yaşamış bir çocuk olarak ne kadar ağır bir durum olduğunu tahmin dahi edemezsiniz. Bu yükü kaldırmanın ne kadar zor olduğunu ancak bu durumu yaşamış olanlar bilir. Hiç bir şey dışarıdan bakıldığı gibi basit ve kolay değildir.
7 yıl fiilen evli kaldım. 2 yıl boşanma sürecim sürdü. Bu süreçte eski eşimi hiç aldatmadım. Saydıklarını bana söylemiş olsan bile umurumda değil. Çünkü ben kendimi biliyorum. Demek istediğim kadınlar da benzer bahaneleri öne sürerek aldatıyorlar. Ama kanıt sunup ispat edilemediği için kimsenin haberi olmuyor. Sonra hep erkekler aldatıyor deniyor. Hadi erkek düzeni bozulmasın diye boşanmak istemiyor (ki bu da yanlış bana göre). Kadın niye istemiyor. Sırf asalak gibi yaşayıp adamın parası ile hayatına devam ettiği için. Senin de dediğin gibi istisnalar kaideyi bozmaz. Ama verdiğim örneklerden yola çıkarsan hangisi daha iğrenç?
Asalak dediğiniz kişi size mecbur olduğu için boşanamıyordur emin olun. Ekonomik özgürlüğü olan bir kadın bu durumu asla kabul etmez ve boşanır zaten. Erkek aldatınca zeki kadın boşanamayınca asalak mı oluyor. Bu zihniyet asıl asalaktır daha fazla sizinle muhatap olmak istemiyorum. Bu sözlerinize ben katlanamıyorum siz bu kafayla nası yaşıyorsunuz hayret verici gerçekten.
Ekonomik özgürlüğünü kazansın o zaman. Ne ala memleket. Hiç bir iş yapma adalak gibi yaşa sonra şöyle böyle. Zengin ve tipi düzgün birisini görünce hemen yelkenleri suya insin (ki bence tipinin düzgün olmasına da gerek yok). Neyse senle daha fazla tartışmayacağım. Sön bir söz söylüyorum:kadın ve erkek gerçekten tam anlamıyla eşit olsun. Biz erkeklere yapılacak en büyük iyilik bu olur.
Asalak yazacağıma adalak yazmışım
İşi gücü olmayan biriyle değil, ekonomik özgürlüğü olan biriyle evlenin o zaman. Beğenmediğiniz ev hanımları evinizin işleriyle uğraşıyor bu kadar da bencil olmayın. En zor mesleklerden biridir ev hanımlığı. Dışarıdan bakınca kolay gelir sizlere. Ayrıca zengin biri filan ne alaka nerden atsamda tutsam derdindesiniz. Sizinle daha fazla muhattap olmak istemiyorum ayrıca yazdığım şeylerin çoğu genelleme yaparak yazdığım şeyler. Kadın ya da erkek diyerek vurgu yapmadım. Ve ayrıca kadın ve erkeğin eşit olmasını istiyorsanız bu zihniyetten arınmanız gerek önce. Şu yazdıklarınız kadınlara hakaretten başka bir şey değil. Masum kadınlara yapıştırdığınız asalak damgası en çokta size yakışmaktadır. Ve eğer adalet istiyorsanız adalet en çok insanın içindedir. Siz önce içinizde adaletli davranın. Hukuk zaten eşitliği göz önüne alır merak etmeyin.
Cinsel hayatından memnun değildir büyük ihtimal.. Ama hiç bir neden aldatmayı gerektirmez!!
Cinsel olarak memnun olup aldatanlar da var.
@baharda_papatttya kimmiş onlar. cok saçma
ilgisizlik , bekarlık zamanında fazla ilişkilere alışmak ve aşırı istek gibi sebepler var
Hepsi icin diyosaniz yanlis ama bazi evli erkekler icin diyosaniz o zaman dogru
Erkekler bu konuda kadınlara göre çok daha masum kimse tatava yapmasın
He evli kadınlar aldatmıyor yani. He he Sende haklısın
Ben evli olupta aldatan erkek ve kadınlardan da tiksiniyorummm😡
Bence onlara öyle daha zevkli geliyordur gizli kaçamak şeyler
Evli kadınlar aldatmıyor demi ideot? Aldatmak en hafif tabirle karaktersizliktir.
Pilav değilsiniz elbette size yemek gözüyle bakan erkekler utansın.
Öyle herşey uzaktan dendiği gibi olmuyor işte uzaktan maval okumak kolay
Evli olupta başkasına bakan kim varsa ömür boyu iki yakası bir araya gelmesin.
Benim böyle bir sorunum yok. Olanlar düşünsün, şerefsiz değilim.
Niye sadece erkekler? Kadınlar da aldatıyor?
Bu bir karaktersizlik başka bir açıklaması yok bence
Yetersizdir kadın. Suç kadindadir
Ya sen nasıl bir kralsın
@ErtugrulKARTAL1903 🥲
Aldatmak karaktersizlik meselesi, cinsiyet ve medeni durumla alakalı bir olgu değil.
Şu dönemde aldatmayan erkeğin erkekliğinden şüphe duyarım
bunun fareler üzerinde yapılan bir deneyi vardı ama uzun uzun anlatmaya üşendiim. Arastırın bulursunuz. Soy devamlılıgı ile alakalı
Aldatmak iyidir ileride bende aldatıeım sen aldatmasan kadınlar aldatır türk kadını öyle yapıyor çünkğ
bu işin erkeği kadını olmaz
karakter meselesidir
Ya cunku on senelik iliski olmaz ya etraf insan kaynıyor on sene kim kimle sevişir ya isteyerek
Elde ediyor karısını daldaki elma misali oluyor dışardakiler
Haysiyetsiz oldukları için... Gerçekten sevilmeye ve değer görmeye layık olmadıkları için...
Benimkinin bahanesi çocuğum babası büyümesin 🤦♀️ yolu verdim
Helalll işte duruş bu siz kadın gibi kadınsınız 👏👏
Yani boşanmayan adama neden metres olayım saçmalık
Aynen öyle helal size şimdi evli misiniz
Evet
Ne güzel herkesede örnek olsun 👏
Aynen öyle doğru aşk seni buluyor 👍🏻
Bizi bir türlü bulmadı 😂 inşallah bir gün bulur ya
Bulur bulur acele etme🤣🤣
Sanmıyorum ya yaş 26 oldu 😀
Kuzenim 40 yaşında evlendi 😂😂 merak etme
Hey maşallah ben daha doğmamışım o zaman 😂😂
Sevgi ve heyecan bitmiştir fakat bu aldatmayı doğru kılmaz...
Karısı yetmediği için olabilir
Sevmediği için olabilir
Sıkıldığından dolayı olabilir
Belkide başladığı ilgiyi sevgiyi eşinde bulamıyordur
Onlar sapik olanalar dünya güzeli karisida olsa gene aldaatir
Evli kadınlar neden aldatma gereği duyuyorsa o yüzden
Hep a ğ dizileri yüzünden milletin ahlagını iyice bozdular normal geliyor sanki
Karı vermiyordur yatakta iyi değildir bakımsızdır çok dırdırcıdır vs vs
Karakterli olan hiçbir erkek, evli olsun ya da olmasın, aldatma gereği duymaz.
Fantazi ve yeni keşif, adranalin içindir.. macera heyecan insanı diri tutuyor.
eşinden o is için zevk alamiyordur veya utanıyordur
İstadistiklere göre evli kadinlar daha cok aldatiyor
eylencesine senle olur ana sonrada ben seni sevmiyorum seni kullandım diye atabilirler meselağ
Evliyim , aldatıyorum ama kamuya açamam şimdi bu konuyu istersen msaj at
Seks tutkusu eşinde bulamıyorsa başka kadınlara yönelir