• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Evli erkekler neden aldatır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
32
Yapay Zekaya Sor

Mesela karısı için yapmayacağı şey olmayan erkeklerden bahsediyorum madem seviyorsunuz neden aldatıyorsunuz ve bir kere yapan hep yapar mı yoksa pişman olur mu

Evli erkekler neden aldatır?
Aldatma Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • core2duo
    core2duo Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.

Evin içinde Vermeyen kadın vardır. Erkek bunu diyemez ama kadın her şeyi yapar kadınlık görevini yemek çorba temizlik analık çoluk çocuk. Kadınlar genelde çocuk doğurduktan sonra vermemeye başlar. Bunun sebebi annelik hormonudur. Bazı kadınlarda kendiliğinden geçer. Analık hormonu bazen baskın olur. Üreme arzusunu kaldırır. Hayvanlarda erkekler yavruları öldürürler çünkü dişi hayvan versin diye. Bu vahşi görünsede geçerli bir teori. Bazı kadınlarda çocuk doğurduktan sonra dişilik devam ederken, bazılarında biter. Bana dokunma ne b. k yersen ye moduna girer. Erkek benim karım bana vermiyor diyemez bu toplumda. Sen almayı beceremedin , almayı beceremiyorsun derler. Adam dünyanın en pahalı çikolatasınıda alsa o hergün çikolata alması lazım ki 1 kere seks yapsın. İster istemez genç kızlara eğilimin olur. Neden Genç kızlar? Çünkü onlar anne olmamıştır ? Kanı kaynar , Erkek artık şunu ögrenmiştir Kadın çocuk doğurunca iş bitiyor. Adam karısından da boşamak istemez çünkü bekara kadın boşamak kolaydır. Bekarsan zaten boşansınlar o zaman diycen. BOŞANSINLAR O ZAMAN diycek bir kere evlensin ondan sonra kolay mı baksın lazım. Evlenirken 1 ev parası ver ayrıl sonra tavsiye ederim dene :) O zaman hiç evlenmesin =bir dakka sen evlenmeden önce vermeme sözleşmesi imzaladın mı hep ateşli kadın göründün. adamı kandırdın öyle olmadı işte adam ne bilsin. . Çok garip şekilde boşanınca kadınların aklı başına gelmeye başlar o erkek varken kullanmaz öylelerinede rastladım. Bana göre evlenip çocuk sahibi olunca Erkeğin varlığı fazlalık , eksikliği ise yokluktur. Erkeğin istediği tek şey vardır. E biliyorsan o zaman boşuna konuşuyoruzdur.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bu soruyu evli veya evlilik yaşayan erkeklerin yanıtlamasını tavsiye ederim. Hiç alakası olmayan uzaktan gören duyanların değil... Karısını gerçekten seven erkek ne kadar seviyor olursa olsun, eğer evlilik monotonlaşmışsa kadın eskisi gibi davranmıyorsa, ilgili değilse İlk zamanlardaki gibi değilse, çocuk varsa ve ilgi çocuğa yöneltmiş ise ve bunun gibi birçok sebepten dolayı erkek aldatma eğilimine girebilir. Bunun sevmekle değil, daha çok eksikliklerin çoğalması ile ilgisi vardır. Ben evlendim artık bu adam cepte veya tam tersi, böyle şeylere girmemeniz gerekiyor. Kimi erkekler de gerçekten çapkındır. mutlu olsalar da aldatma eğilimleri olabilir. Fakat genel olarak evlilikler tekdüze bir hal aldığında ilişkiler maalesef sıkıntıya giriyor. Hele şimdiki evlilikler, en ufak kıl tüy sebeplerden dolayı bile bitebiliyor.

0
    0 Yorumla
  • 1kendihalindebiri
    1kendihalindebiri Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    7 ay

Bazıları fantezi dünyasındaki şeyleri eşiyle yaşayamadığı için dışarda arıyor bu tür şeyleri bazılarıda karaktersiz olduğu için yapıyor bunun kadını erkeği yok hepsi yapıyor toplum olarak cinselliği bilmeyenler ve bunu ayıp sanıp öğrenmeyenler yüzünden bu tür olaylarda artış var eski çalıştığım iş yerinde kadın evli sürekli kocasını kötülüyordu bana işini halledip sırtını dönüyor yatıyor ben orgazm olamıyorum diye oyuncaklar alıyorum falan diye sürekli anlatıyordu bana ona sen evlisin ben senle asla böyle bir şey yapmam bekar ya da boşanmış olsaydın olurdu dedim sonra git kocanla konuş bunları bana veya başkasına anlatırsan söylerim işten çıkartırlar diye tehdit ettim en son öyle sustu kadın

0
    14 Yorumla
    • Aymirakxs
      Aymirakxs
      7 ay

Yani senin için aldatmanın temel 2 sebebi var birincisi karaktersizlik ikincisi ise cinsellik

Yorumla
    • 1kendihalindebiri
      1kendihalindebiri
      7 ay

Çoğu evlilikte cinsellik yani bunu görüyoruz şahit olduğumuz anlarda oluyor

Yorumla
    • Aymirakxs
      Aymirakxs
      7 ay

Evet çoğunda öyle ancak geneli böyle değildir dimi

Yorumla
    • Aymirakxs
      Aymirakxs
      7 ay

Bakış acini 2 temel öğeye oturtmussun ama bunlar bu konuyu halledebilecek nitelikte degilller

Yorumla
    • 1kendihalindebiri
      1kendihalindebiri
      7 ay

Geneli tabi ki böyle değil eşler arasında ki sıkıntılar maddi sebeplerden dolayı yerine getirilemeyen istekler falanda var ama bir çoğu cinsel arzuların isteklerin farklı olmasından kaynaklanıyor özür dileyerek söylüyorum bazıları eşleriyle deneyimleyemediği şeyler için dışarı gidiyor en basit örneklerden oral ve anal seks mesela

Yorumla
    • Aymirakxs
      Aymirakxs
      7 ay

Sdc cinsel istek deseydin anlardim

Yorumla
    • 1kendihalindebiri
      1kendihalindebiri
      7 ay

Eski çalıştığım yerde çalışanların %80 gibi bir kısmı bayandı makinalarda operatörlük yapıyorlar ben teknisyenim arıza ya bir problem çıkınca gidip ilgilenip çalışana bilgilendiriyordum. Hemen hemen orada çalışan bayanların hepsinin sorunu aynıydı ağzım da sıkı olduğu için herkes herşeyi anlatırdı

Yorumla
    • 1kendihalindebiri
      1kendihalindebiri
      7 ay

Fazla detaya girdiğim için özür dilerim ama net bir şekilde anlamanı istedim

Yorumla
    • 1kendihalindebiri
      1kendihalindebiri
      7 ay

Şunu da söyleyeyim bunu bi defa yapan erkek ya da kadın fark etmez sürekli yapar fırsatını buldukça aldatmaya devam eder

Yorumla
    • Aymirakxs
      Aymirakxs
      7 ay

Sen cevrendekilerden yola çıkarak bu cikarimlari yapmışsın neyse kadınların huzur kaynağı falan misin onları dinleyip rahatlamalarini mi sagliyorsun

Yorumla
    • 1kendihalindebiri
      1kendihalindebiri
      7 ay

İş yerlerinin çoğunda ego savaşları mevcut herkes herkesi harcamaya yer arıyor ben birinin arkasından bir şey döneceği zaman uyarır dikkat etmesi gerektiğini anlatırdım bu yüzden insanlarla aram hep iyiydi çevremdekilere yardımcı olmayı seviyorum öyle karaktersiz insanlar var ki sırf gülümseyerek günaydın demediği için insanların ekmeğiyle oynuyorlar bende onlara karşı savaş açmıştım baş edemeyince beni işten çıkarın dedim bi seneye yakın uğraştım geçen ay çıkardılar bütün haklarımı verip 😂

Yorumla
    • Aymirakxs
      Aymirakxs
      7 ay

Sağol beni aydanlattigin için bu söylediklerin beni yeterince aydınlattı ben anlayacagimi anladım.

Yorumla
    • 1kendihalindebiri
      1kendihalindebiri
      7 ay

Rica ederim 😇

Yorumla
    • Muratballi
      Muratballi
      7 ay

@Aymirakxs geneli aynı evlenene kadar neler neler yapar evlenince aleti eline almaz oral yapmaz sismebebek hesabı çabuk ol der adamdasevismekister

Yorumla
  • Savas_Melegi
    Savas_Melegi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    7 ay

Karısını seven aldatmaz, çünkü karısına ve çocuklarına acır. Sevdiğini söyleyerek kendini ve milleti kandırıyordur. Aldatan erkekler sıkıldıkları için, eşlerinde kusur gördükleri için, saygısız oldukları için ve erkeklere tek eşliliği yakıştıramamak gibi farklı farklı sebeplerden aldatır. Herkesin aldatma sebebi farklıdır. Saygısı olan ise, sevmese de aldatmaz. Sevgi de saygısızlığa engel olur. Türk erkekleri, erkeklere tek eşliliği yakıştıramıyor; çok eşliliği üstünlük ve marifet sanıyor. O yüzden bizimkilerde aldatma oranı çok yüksek. Türk erkeği sadık değildir; hiçbir sebep yokken bile sırf aldatmak için aldatır. Genelde erkeklere tek eşliliği yakıştıramadıkları için aldatırlar. “Erkek adam aldatır, erkek dediğin aldatır” derler. “Erkek çok eşlidir, o yüzden sevse de aldatır” diye bir şey yok. İnsanın iradesi ve duyguları vardır; bu yüzden dürtülerini yönetebilir.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
7 ay
  • Ah, bu konu ne zaman açılsa kalbler bir parça burkuluyor gibi geliyor bana… 💔 Evli erkeklerin aldatması tamamen kişisel ve kompleks bir durum. Herkesin hikayesi ve motivasyonu farklı. Sevgi yetmez mi diye düşünüyorsun, değil mi? Ama unutma, bazen insanlar kendi içlerindeki boşluğu ya da ego sorunlarını çözmek için yanlış yollara sapabiliyor. Bu onların partnerlerini gerçekten sevmediği anlamına gelmez ama kendi eksiklikleriyle yüzleşmediklerinde böyle hatalar yapıyorlar.

Bir kere yapan hep yapar mı konusu ise ilginç. Bu biraz karakter meselesi aslında. Pişman olup gerçekten değişen erkekler var ama alışkanlık haline getirenler de olabilir. İnsanları yargılamadan önce onları anlamaya çalışmak önemli. Şu an senin fikrin nedir, bu durumda pişmanlığa inanır mısın? Konuşalım! 🌟

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

10

Cevap

19

Cevap

• AHMET5800
    AHMET5800 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Yani erkek diye sınıflandırmamak gerekli evli olup kocasını aldatan kadında var
    Karekter meselesi
    Karekter ne kadar bozuksa o evlilik o kadar kısa sürer
    Ya bi seferlik kacamakti ( hayır öyle bişey yok 6 ay süren bir kacamak olmaz kendine saygısı olan hiç bir kadında bunu kabul etmez
    .
    Hadi empati yapalım bunu yapan sen olsan yeni evlisin evliliğinin en güzel ayları 6 ay sonra başka biriyle düşüp kalkiyon ve 6 ay boyunca sonra yakalanınca nasıl bir yalan söylersin
    Bir seferlik biseydi mi dersin gerçekten

1
    1 Yorumla
    • AHMET5800
      AHMET5800
      7 ay

Her erkek değil ama senin kocan fırsat bulur bulmaz yapacak evliliğinin 6 ci ayında bunu yapandan her şey beklenir
      ( Ortaya çıkinca sözler verdi degistini göstermeye uğraştı yalan üstüne yalan sende inandın )

Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Bazı erkekler eşinden utanır ve onunla yapamadığı şeyleri bir başkasında arar. Misal ayak fetişini eşi sevmez ama o illa yapmak istediği için bunu seven birisiyle yapar. Bazen sadece fetişleri için aldatır, bazen de kaypak olduğu için. Ya da karısından korkanlar da böyle yapabilir. Yani yüzlerce sebep sunabilirim. Ama bu o kişinin kaypakkk ve gevşekkkk olduğu gerçeğini değiştirmez elbette

1
    3 Yorumla
    • core2duo
      core2duo
      7 ay

Erkek fetişlere sıgnma sebebi kadına ulşaşamamsından kaynaklı. Mesela rus kadını siyah külotlu çorap giyer erkeğide cinsel olarak doydugu için Rus erkeğinin çorap fetişi olmaz. hem cinselliğe kolay ulaştıgı için hemde fetişi olsada zaten heryerde görür. Endonezya malezyadaki taylanddaki erkek çorap fetişi duymaz sıcak ülke çünkü tahrik olacak bir durumu yok ekvator kuşağı. Erkekler orada daha kolay kadına ulaşır müslüman ülkeler oldugu halde demekki fetişin oluşma sebebi din muhafazakarlıgı da değil. Fetişin oluşma sebebi kadının kıymetlendirme arzusudur. Et pazarı oluşturması kendini erkeğe daha pahalı satması. . Diğer sebep ise cinsel kıskançlıktır . Mesela en çok doymayan ülkelerde bu görünür. Ben bulgaristana gidip geliyorum bütün kzılar açık ve corap etek giyer. Kadın kadına fetiş uygular neredeyse , ama Bulgar kaıdnıda verir. kıymetsiz sayılır bize göre resmen erkeğin peşinde koşar gavur dediğimiz. kimsenin çorap umurunda değildir. Bunu duyan erkek güler. Kadına ulaşan toplumda sorun olmaz kadın ihraç eder. çünkü fazlalığı vardır. Fetişi en çok olan toplumar çinliler biz japonlar farkındaysanız ataerkil , erkekliği kuvvetli ataerkillerdir nasıl oluyor da gevşeklik olsun :) Bu bence kadının Erkeği kontrol etme oyunu. Aramızda bir uçurum var anlaşmak yerine anlaşmamyı seçiyoruz duvarlar örüyoruz. Duvarları oluşturan kadın. Eerkek değil, Erkek ulaşamadıgına hayal eder. yani cinsel objeleştirir. beni objeleştirme dersin adam ulaşamıyor ki tek yapabileceği objeleştrime. Sonra o erkeğe parayla satarlar bedeni. o da bilemez evlenince peşnde koştugum bu muydu :)
      Vajinayı elektrik süpürgesi gibi hayal eden erkek o kadar çok ki. neden geri akıyor diye sorgular. hiç te sihirli değilmiş. O kadar hayalle yetişmiş ki evlenince hayali objesini arar. Kadın kendini ulaşılmaz yaparak etinin fiyatını arttırır. kapitalizm.

Yorumla
    • core2duo
      core2duo
      7 ay

Ataerkil ülkelerdeki bütün kadınlar kapitalist ve ataerkil erkekler komunist olsun sömürülebilsin istiyorlar.. Aynı amerikanın fethetmek istediği gibi komunist ülkeleri keşfetme arsuzu gibi varlıgı olan komunistleri sömürme arzusu . Ataerkil ülkelere kapitlaizm daha uygun sadece kuzey kore dışında Mesela güney koredede çorap fetişi çok tesadüf değil. Ataerkillik içinde kadın hemagonyası gelişmiş oldugu için kadın kapitalist olmuş. Belkide kapitalizmi kadınlar erkeklerden daha önce keşfetti :) Endonezyanın Madura adasında adam pzvenklik yapıp karısını pazarlıyor taksicilik yapıyor bu bize göre ağır ama satın alanların çogu ataerkil erkek yapısı adamın kazanadığı para oldukça iyi oldugu için kadının eti ucuz. ve fetiş yok aynı ülkenin Sumatra adasına git muhafazakarlık ve Türk ırkı kalmış yani osmanlıdan kalan ırk oluşmuış orada fetiş var dangdut denen müzik kültürü oluşmuş. :) dansöz kültürü gibi göstermece danslı müzik. fiyat yukseliyor muhafazakarlık artıyor kadın objeleşiyor. bir yerde umursamazken değer arttıgı eyrde objeleşme var. Bazen görerek kendi erkekliğimi anlamak daha kolay oldu benim için. Neden nasıl niye soruları sorup baglar kurdum

Yorumla
    • DİYKAT
      DİYKAT
      7 ay

O kadar haklısınız ki, maalesef durum böyle...

Yorumla
  • dogan22
    dogan22 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

insanların doğasında evlilik diye bir şey yok çünkü. filmler, diziler, şarkılar, romanlar insanları aldatıyor. günümüzde teknoloji sayesinde her şeye ulaşmak kolay olduğu gibi yakalanma konusu da kolay. yoksa erkekler her zaman aldatıyordu. kadının bundan haberi olmuyordu sadece.

0
    0 Yorumla
  • Bayanpırıltı
    Bayanpırıltı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay

Değil mi, çok tuhaf? Ve bunu o sevdiği kadını kaybetme pahasına göze alıyor. Tek göze aldığı da o değil, karısını başka adama kaptırma riskini de göze alıyor aynı zamanda ve bu çok ağır bir şey 🤷‍♀️

0
    0 Yorumla
  • Gvzmhlk
    Gvzmhlk Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı.

Karşısına fırsat çıkan her erkek o fırsatı değerlendirmek ister kimi bunu hissettirmeden yapar aldatma diye bi konu olmaz kimi beceremez yakalanır aldattı diye konuşulur

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Çok iyi becermişti de kadın hislerini çok hafife alıyorsunuz ben bir rüyayla her şeyi açığa çıkardım…

Yorumla
    • Gvzmhlk
      Gvzmhlk
      7 ay

Bir rüyadan nasıl ortaya çıktı acaba çok merak ettim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

İnsanın içine bir şüphe girince neler yapabileceğine insan da şaşırıyor

Yorumla
    • Gvzmhlk
      Gvzmhlk
      7 ay

Neler yaptın Allahın sevgili kulu sana rüyada aldatıldığını gösterdi ayıkken anlamamışken

Yorumla
    • Muratballi
      Muratballi
      7 ay

Evliyamisin be

Yorumla
  • northernlightsBack
    northernlightsBack Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 98%
    7 ay

Cevap soruda gizli. Karısı için her şey yapıyor olmaya devam etse aldatmazdı. Bunlar meydan okuma ile seviyorlar. Tamam artık her şeyi yaptın dinlenebilirsin hissi uyandırmak tehlikeli.

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.

Ya kompleksleri var bence. Hala formdan düşmediğini kadınların ilgisini çekebildiğini kendi kendine sürekli ispat çabası içerisindeler muhtemelen. Ama karaktersiz oluşları her şeyin önüne geçiyor

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Bence herkes ulaştığının nankörü oluyor. Ya da hayatı istediği gibi gitmiyor. İsteklerini karşılayamıyor.

Zamanla sıkılıyor. Bunun başka bir sebebi yok.

0
    0 Yorumla
  • Coffeewomen
    Coffeewomen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay

Boşanan da iyi ki evlendim çocuğum oldu diyor. Aslında karısını, çocuğunu ailesini çok seviyor ama dışarıda ise heyecanı..

0
    0 Yorumla
  • Sinanpy
    Sinanpy Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Aslında ne erkekler öyle kadınlar birbirlerini aldatmaması gerekiyor bazen şeytana uyuyor diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • Barmecide
    Barmecide Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

erkek sevse de cinsellik kötü olduğu için ve ayrılmaya cesareti olmadığı için yapıyor olabilir

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Evlenmeden başlamış evliliğin altı ayı bu şekilde geçmiş bir ilişkide cinsellik çok saçma olmaz mı yani sonuçta evlenmeden önce benim cinsellikte nasıl olduğumu bilmiyor ki dışarda bir arayışa girmesine sebep olan ne oldu

Yorumla
    • Barmecide
      Barmecide
      7 ay

evlenmeden önce cinsellik yoksa belkide evlendikten sonra öğrendiğini sevmedi belkide ama artık geç olmmuştur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Öğrendiğini sevmedi ne demek ya tamam her şeyi geçtim aldatmayı da geçtim sorun cinsellik olsaydı bir kişiyle dokuz ay boyunca devam etmezdi aldatırdı ama hep farklı farklı kişiler olurdu tahminimce

Yorumla
    • Barmecide
      Barmecide
      7 ay

yani senle evlenmeden önce yaşamadığı için evlenince yaşadı ve o cinselliği sevmedi belkide uyum vs yok belkide...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Peki varsa o zaman sebep ne

Yorumla
    • Barmecide
      Barmecide
      7 ay

yazdım işte yukarda.. sevmedi ama evlendiği için de artık geç oldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yani dört yıllık birlikteliğimiz üzerine evlenmiştik hatta asıl istemeyen de bendim o her defasında çabaladı pek sevmemekle alakalı değil gibi

Yorumla
    • Barmecide
      Barmecide
      7 ay

cinsellik olmaış ya ve sonrada uyum olmadı sanırım o kötü oldu gibi geliyor bana

Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Eşi tarafında istekleri karşılanmıyorsa ondandır

1
    0 Yorumla
  • Asmodeusss
    Asmodeusss Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.

şu sözü asla unutma. 1 Şeyi bir kere yapan, bin kere daha yapar.

0
    0 Yorumla
  • safiayizal
    safiayizal Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    7 ay

Arsız doyumsuz karaktersiz oldukları için. Bi kez yapan yine yapar

0
    0 Yorumla
  • mymoonca
    mymoonca Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 79%
    7 ay

Aldatmak sadece erkeklere özgü bir davranış değil elbette.. Bunun bir çok sebebi olabilir..

0
    0 Yorumla
  • isimsizbilen
    isimsizbilen Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bir kere yalan fırsat bulunca yine yapar. Sevse bile adrenalin arıyor kendine

0
    0 Yorumla
  • Mehmetemin38
    Mehmetemin38 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 95%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.

Herkes için geçerli değil, evlilik hayatımda asla ne düşündüm nede yeltendim

0
    0 Yorumla
  • CanımWaffleÇekiyo
    CanımWaffleÇekiyo Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.

duydum ki zaten bi gari cepte bi aldatsam nolcak diyip aldatyomuş

0
    0 Yorumla
  • AykAnk06
    AykAnk06 Takip Et
    Guru Yaş: 46
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Başka çiçekleride koklamak gerekiyor diye.

Erkek milleti bu konuda çok zayıf.

Veren kadın olsun asla yok demezler.

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yani her erkek aldatır mı ya da aldatma olmaması için herhangi bir sebep yok mu her türlü her erkek aldatır mı

Yorumla
    • AykAnk06
      AykAnk06
      7 ay

Diyorum ya.
      Kadının vereceğini bildiği an.
      Direk arasına geçer :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yapacak bir şey yok yani

Yorumla
    • AykAnk06
      AykAnk06
      7 ay

Sen Evli misin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Evet ne alaka

Yorumla
    • AykAnk06
      AykAnk06
      7 ay

Alakası şu..
      Büyük ihtimalle kocandan şüpheleniyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yo şüphelenmiyorum oldu zaten biliyorum aldatırken de benim için yapamayacağı bir şey yoktu şuanda öyle bunun bir hata olduğunu zorda olsa her şeyin farkına vardığını söyledi çokta değişti ama sonuçta bu bir kere oldu ne bileyim bir yıllık evliyim 6. Ayımda öğrendim benle evlenmeden önce başlamış bir şeymiş ve 6. Ayımıza kadar sürmüş bir şeydi

Yorumla
    • AykAnk06
      AykAnk06
      7 ay

Böyle şeyler olabiliyor.
      Vazgeçer mi geçmez mi orasını bilemem.
      Ama sen yapsaydın kıyametler kopardı değil mi_?
      Kadın verirse erkek yapar bunu iyi bil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yani yapan hep mi yapar

Yorumla
    • AykAnk06
      AykAnk06
      7 ay

Kadın yatakta iyise ve sen ondan berbat bir durumdaysan seks konusunda ilk tercihi karşı taraf olur.
      Bu benim şahsi düşüncem.
      Çocuk var mı sizde?

Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      7 ay

Soran o daha da sinsilesir tekmeyi basmaliydin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    7 ay

Değişiklik herkes aynı değil, mercedes ile eski tip otomobil aynımı.
    Sonuçta ikiside gideceğin yere ulaştırıyor ama farkı var.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Kocanı özellikle yatakta mutlu edemezsen başka kadınlar bunu seve seve yaparlar, kocana sahip çık !

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    7 ay

Evli oldukları için. Bir kere yapan kesin her zaman yapar.

0
    1 Yorumla
    • Muratballi
      Muratballi
      7 ay

Yanlış bikereyapan hepyapmaz

Yorumla
  • Muratballi
    Muratballi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    7 ay

Sağlıklı bir erkeğin ilişki ihtiyacını başım ağrıyor diye vermezsen verene gider

Gergin olmazdersen verene gider vereceksin doyuracaksin kocanın gözü disa kaymicak

0
    0 Yorumla
  • Sahipsizhikaye
    Sahipsizhikaye Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    7 ay

Her insan değil ama bence bunun cinsiyet ile ilgilisi yok , aldatan erkekde , kadında olabiliyor

0
    0 Yorumla
  • BekârTeacher
    BekârTeacher Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    7 ay

Zina edenler için idam gelseydi nah ederlerdi sevmiyirlar el altında hazır karı saygılarımla yok saygısı olan erkek aldatmaz net

0
    1 Yorumla
    • Muratballi
      Muratballi
      7 ay

Zina eden recm edilse hırsızın elikesilse

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    7 ay

Eşinden ilgi görmezse aldatır

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Her şey çok iyiyse

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Bence bunun cinsiyeti yok karakter meselesi

0
    0 Yorumla
  • Memoo00007
    Memoo00007 Takip Et
    Master Yaş: 30
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.

kıarısı doyurmuyordur

0
    2 Yorumla
    • foxeyess
      foxeyess
      7 ay

Erkek sapıktır

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      7 ay

@foxeyess erkeklerin hepsi sapık :D

Yorumla
  • ironnmann
    ironnmann Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    7 ay

Aptal olduğu için

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evli erkekler neden aldatır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evli erkekler neden aldatır? 66 cevap verildi
Evli erkekler neden aldatir? 17 cevap verildi
Evli erkekler niye aldatır? 15 cevap verildi
Evli erkekler neden aldatıyor? 44 cevap verildi
Evli erkek neden aldatır? 18 cevap verildi
Evli erkek neden aldatır? 24 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi anı yaşamak istersiniz?
  • İnsanlar neden ayrıldıktan sonra kendine iyi bakıyor?
  • Fotoğraftaki bu saç rengi tam olarak hangi saç boyası numarası ve renk adı oluyor?
  • Evli bir kadın huzuru neden başka bir kadında arar?
  • Kızlar evleneceğiniz adam?
  • Sana böyle hissettiren oldu mu?
  • Kişisel sınırınız da kırmızı kodlu sınırınız var mı?
  • En son ne için pişman oldunuz?
  • Saçlarınızı en son nereye kadar uzatabildiniz?
  • Şimdi kapınız çalsa eski yıllardan kimin gelmesini isterdiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨