sevmiyorsan ayrıl, mutlu etmiyorsa ayrıl, çirkin buluyorsan ayrıl..
ama yookk hem aldatırlar hemde ayrılmak istemezler.
gelip popoz horgon polov yomoz demeyin biz pilav değiliz :/
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Eşlerinden bir süre sonra tatmin olmuyorlar her yönden. Birbirlerine alışıyorlar, doyuyorlar ve sıkılma durumları başlıyor. Kendi deyimleri ile heyecan arıyorlar. Ben tatmin olayımda eş veya çocukların ne düşündüğü umurlarında degil. Ayrılmak için sebep gösterdikleri seyler ise cozulmeyecek uzlaşmaya varılmayacak seyler degil o yüzden bahane arıyorlar başka bir kadına kaçabilmek için. Bazıları ayrılmaz elimin altında olsun der ev işini , arkasını kim toplayacak. Eşi başka bir erkekle yakınlık kursa şiddet uygular namus bekçisi kesilir.
Helal👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Mükemmel anlatım. Eksileyen şahıs muhtemelen eşini aldatan birisi :D
Muhtemelen
Çünkü evdeki kadın erkeğin düzenidir. Diğer kadın ise heyecanı, rahatlığı, değişikliğidir.
Evinde herşey yerli yerindeyken ne kadar güzel değil mi? Ama bu sorumluluk ister. Temizlik yapman gerekir, aldığını yerine koyman gerekir... Evdeki kadın da böyledir. Dışardaki kadın ise sorumluluklardan uzaklaşmaktır. Aldığın eşyayı istediğin yere fırlatırsın, temizlik yapmazsın, ilk başta "Oh be dersin." ama sonra işler içinden çıkılmaz hale gelir "Ben ne yapıyorum?" diye eski düzenini ararsın. Aldatmalar da böyledir.
Helal👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Aynen sadakatsiz dizisindeki gibi di mi 😋
@masumgunahkar diziyi izlemiyorum ama genel olarak biliyorum. Evet öyle.
Bence olayi psikologlar incelemeli insan yanindakine körken imkansiza asiktir sozu var ya isin ozeti olsa gerek😉
Karaktersiz namussuz ve şerefsiz oldukları için. İyide neden her erkeği aynı kefede tutuyorsun ki şimdi? Ben gelecekte eşim olsun ondan başkasını gözüm hayatta görmez. Ayrıca aldatan erkekler olduğu gibi aldatan kadınlarda var. Bende anlamiyorum bi insan eşi varken neden aldatır? Sevmiyosan neden evlenirsin ki? Düpedüz karaktersizlik namussuzluk ve şerefsizlikten başka birşey değil bu.
Şimdiki evli kadınlar daha çok aldatıyor malesef. Hangi oyuna girsem evli kadınlar bekarlara yürüyor hepsinin de bahanesi aynı kocam ilgi göstermiyor, görücü usulü sevmeden evlendim hep aynı hikaye. Bence bunun kadını erkeği yok karakter meselesi tamamen
@soulflyyn evet bence de. Dedim ya karekter meselesi. Sırf heyecan arıyorlar
Cevap
191Cevap
İyi sabahlar ,
Bunun erkekler veya kadınlarla ilgisi yoktur..
Gurur sadece kadınlara veya erkeklere özgü birşey değildir aldatmakta dahil !
Bir erkek bir kadını neden aldatıyorsa bir kadında bir erkeği o sebepten aldatabilir..
Aldatma konusunda tek sorun aldatanda değildir.
İnsanları kutuplaştırarak KADIN-ERKEK diyerek bir yerlere varamazsınız ama evet Aldatmak yerine ayrılmayı deneyebilir ''İnsanlar'' ya da ''İnsancıklar''
Mesela bir aldatma örneği verelim size..
38 Yaşında bir Kadın 2 çocuğu var biri 13 diğeri 8 yaşında mesleki olarak hiç bir yönelimi yok bir kariyeri yok ailesi arkasında değil becerisi yok yanında kimsesi yok eşinin haftalık ya da aylık pazar parasını verdiği birisi tek para kaynağı o başka bir geliri yok ! Hergün yanında yattığı adamdan nefret ediyor ama ayrılamıyor ve yine ama aldatıyor.. Sizin gibi kutuplaştırarak bakan insanları gördükce acıyorum size görüşüm acımasız olabilir ama gerçekci şimdi tekrardan iyi sabahlar verdiğim örneği lütfen kendinize uyarlayın öyle hissederek düşünün !
İşte ayrılmayı göze almak yerine aldatmak daha cazip bir seçenek olarak geliyor demek ki. Bir de evlilik sonrası karşılıklı sahip-sahibe modeli geliştiği için vazgeçmek istemiyor düzenim de bozulmasın diye. Yakalanınca da bir hataydı, uçkurdu, bir anlamı yoktu efendim işte şeytana uydum :D
O kadar saçma yorumlar var ki. İşte insan çok eşlidir yok bilmem ne. ne diyonuz oğlum siz? Mideniz yok mu sizin? Eşiniz sizi aldatsa bunu hoş bir şekilde mi karşılayacaksınız gerçekten? Kabul edilemeyen edilmemesi gereken şeylerden biridir bu. Eşiniz sizi evinde beklerken sizler ağzınızın suyunu akıta akıta başkasına bakıyosanız, eşinizi aldatıyosanız siz şerefsiz, namussuz, akılsız, bencil, nankör insansınız demektir. Boşanın kardeşim. Boşanın ne bok yiyosanız yiyin. Evinizin rızkını da başkasına harcayamazsınız. Hele ki çocuklu aileler. Burası Amerika değil. Herkes ayağını denk almak zorunda.
Aynen katılıyorum
Aynen katılıyorum bide en once kendılerını aldattıklarının farkında değiller. Sorsan karın senı aldatsa noolur dıye bır ton tepkı verırler. Ama sıra onlara gelınce heyecanmıs, bılmem mutsuzlukmus. Bu duyguyu kımseye yasatmak gıbı hakkı yok kımsenın. Kotu bır duygu ozellıkle karısını sıkan baskılayann evde namus bekcılıgı yapıp dısarda namussuzolan karısı aklına gelmeyen heriflerden iğreniyorum.
@Manolya3333 çok haklısın sözlerinin sonuna kadar arkasındayım. Burdan eşlere de sesleniyorum. Eşlerinizi üzmeyin, inanın benimde ailemde böyle bir konu geçti. Gerçekten çok onur ve gurur kırıcı bir şey. Sizlerin bir heveslikti dediğiniz şey eşinizin, ömür boyu boşanmış daha olsanız, kimseye güvenmemesini sağlayacak. Her şeye rağmen eşiniz yanınızda kalmak zorunda olsa bile size asla güvenmeyecek. Sadakatsiz ve güvensiz bir evliliği hiç bir şey kurtarmaz bunu unutmayın. Ailenize karşı sadakatinizi kaybetmeyin.
Sadakatsizliğinden başka birşey değil. Karakteri oturmuş bir insan bunu yedirmez ne kendine ne de karakterine. Akşama kadar kadın çamaşır bulaşık ütü temizlik çocuk yemek derken yoruluyor hele bir de çalışan birey ise... adam ne yapıyor? Elinde telefon karşısında televizyon '' bon okşomo kodor çoloşoyorom sonko son nopoyorson" vs vs vs. Beyler kadınlar robot değildir. Yorulabiliyor bunalıma girebiliyor kendimizi ilgisiz hissedebiliyoruz efendim lütfen az dikkat ! Eslerinizi anlamaya çalışın gerisi hallolur yeter ki çaba görelim.
Hee kısa bir not ayni seyler hemcinslerim için de geçerli. Hanımefendi kafanı az işten kaldır bu adam iyi mi kötü mü bi bak bakalım evde para kaynağın değil hayat yoldaşın o senin.
Ben bu olaya tanık olan biri olarak söyliyim; çünkü karısı güzel ve bakımlı değil, bir zamanlar acele karar verip almış, şimdi etrafta güzel ve bakımlıları görünce içi gidiyor ve soluğu birinin yanında alıyor. Konuşmalarımızda bana hep der, oğlum bu işte seks çok önemli, yani kadın her daim seksi olmalı ve seksten anlamalı! Evliliği ayakta tutan budur!
Şimdi bazıları hep der ya; bir süre sonra aşk bitiyor, sevgi ve saygı kalıyor diye, hayır kardeşim o iş öyle değil, erkek de kadın da bakımlı olduğu müddetçe aşk da bitmez! Çiftlerin evlendikten sonra kendini salmaması gerekir, bekarken fitsen gene fit kalmalısın! Parfümünü gene kullanmalısın! Vs. Vs.
Yorumlara baktığımda genellikle "kadınlarda aldatıyor. Bakımsız olduklarından" falan denilmiş. Arkadaşlar sorun şu ki çoğunlukla erkekler aldattığı için böyle bir soru sorulmuş. Aslında genele hitap ediyor soru. 2. Olarak neden aldattığınızdan kasıt sizin cevaplarınız değil. Madem soğuduysanız veya eşinize karşı bir şey hissetmiyorsanız neden ayrılmıyorsunuz? Sorulmak istenen soru bu. Sorunlarınızı başka bir kadınla çözmek yerine eşinizle oturup konuşursunuz anlaşılmıyorsa ayrılırsınız. Sizler oturup konuşmadan çözülebilecek olan konuları konuşmadan başka birileriyle birliktelik yaşamak hoş değil. Empati yapmadan davranıyorsunuz. Aynı şekilde size yapılsa sonu cinayetle sonlanır. Neden Bu kadar bemcilsiniz acaba? Bir karar verirken diğer tarafı da düşünerek hareket edin. Kimsenin vaktini boşa harcamaya hakkınız yok.
Nedeni ahlaki olarak iyi yetistirilmemis bireylerin olması, kadin ya da erkek farketmez, erkeklerin aldatmasinda en büyük rolü yine kadinlar oynuyor, kendi eşi evlenene kadar kendine cok dikkat ederken evlendikten sonra kendini salıyor, evlenirken sadece maddiyata ve dış görünüşe bakilarak evleniliyor, evlendikten sonra samimi bir sohbet , muhabbet olmayinca tartismalar başlıyor, hele birde disarida mini etekli, dekolteli , güzel konuşan, erkeklerle konustugunda gülümsemesini eksik etmeyen kizlar varsa aldatmak kacinilmaz hâle geliyor.
👉Kisacasi kadinin en büyük düşmanı yine kadinlardir, evlenirken dikkat etmelisiniz, erkekler kadinlara göre sekillenir.👈
Çoğu erkek istediği fantaziyi eşi ile yapmaz. Erkek geninde üreme çoğalma iç güdüsü baskındır. Birde şimdiye nazaran geçtiğimiz yıllarda görücü usulü evlilik olduğu için iki taraf içinde seçme şansı pek yoktu. Birde işin hormonal durumu var. Tatminsizlik yüksek derecede cinsel arzu yavaş yavaş kadın ve erkek için akılda sürekli sevişme dürtüsü yaratması. Bunun yanısıra erkeğin sebeplerinden biri ise kadının erkeğine yanıt vermemesi. Daha bir çok nedeni olmasına rağmen en kötüsü ise beğenmeme ve maddi açlık. Bunda ise lüKS yaşama özenti çevresindeki şatafatın kendisinde olmaması. Bir konu ise arkadaş kurbanı. Erkeğe hadi kaçamak yapalım ya da 2 arkadaşım var takılalım olayı, kadında ise komşu ya da arkadaş eğer yaşadığı 2. ci seks arkadaşını anlatması kadında acabamı sorusunu kafasına kazıyacaktır. Çok neden var ama sonunda bir durulma dönemi olacaktır.
Aslında çok haklı isyanın var. Bu tip insanların karakterini oturtamadığı ve ne istediğini bilmeyen aciz insanlar olarak görüyorum. Ama bunu erkek değil insan olarak yargılamak gerek.
Çünkü günümüzde aldatan kadın sayısı da fazla. Özgüvenli, kendini yetiştirmiş, ne istediğini bilen kişi olamadıkları için böyle adilik yapıp, kendine ve eşine yaptığı saygısızlığı düşünmüyor bile.
Yalnız erkekler yapmıyor bunu. Tek tarafa yıkmayalım. Sevmiyorsan ayrıl, mutlu etmiyorsa ayrıl falan demek kolay geliyor. Ama mesela bir kadın vardır çok seviyordur bende onu çok seviyorumdur. Aramızda ufacık cinsellik yoktur. Varsa bile kötüdür. Ben bu kadından aşk olarak mutluyum ama cinsellik olarak mutsuzum. Ayrılsam aşk gidecek ayrılmasam cinsellik gidecek. Bu ikilemde kalmak aldatmaya yönlendiriyor. Ama tabiki kötü bir olay. Oturup konuşurum hallederiz benim düşüncem böyle. Konuşarak anlaşmak taraftarıyım.
Çocuğu vardır boşanmak istemez ayrı kalmak istemez çocuğundan , ve eş düzenli seks yapacağı biri her istediğinde elde edebilir o da köşede dursun hepsi sevmediği için gitmiyor başka kadına ya da evdeki kadında bulamadığını dışarda buldu diye falan değil sadece yeni maceralar peşinde düzenini seviyor çocuğunu seviyor hayatı gayet iyi ama yanında bir kaç kadınla daha takılmayın eğlence olduğunu düşünüyor vs vs bu en iyi ihtimal olan ve evdekine de disardakine de saygısı olmayan erkeğin davranışı genelde kadinalri ya cinsel ya diver amaçlar ile kendine hizmet etmesini sağlayan objeler olarak görür ve vicdan azabı da bu sayede duymaz çünkü objenin duygusu yoktur ki kırılsın,
Kesinlikle katılıyorum size. Sevgisi bitmiş olabilir, artık beğenmiyor olabilir her ne ise aldatmak yerine ayrılmak gerekir ama öyle olmuyor ne yazık ki. Eşim evinde oturup çocuklarımı büyütsün, düzenim bozulmasın, eşim her şeyle ilgilensin. Ben hayatımı yaşayayım diyorlar.
Bilemiyorum.. Aldatan kadın ve erkekleri toplayıp sormak gerekiyor.
bu cinsiyetle alakali degildir.. ucuz ve karaktersiz olanlarin yapacagi istir bir ekz aldatilmis olarak aldatilmanin ne demek o hislerini lanet norolojik durumunu krininal suc islemekle buna degmez arasinda kalan biri olarak ne yazik ki bu yuzyilin artik en basit islerinden.. bir tik bir dokunma kadar basit dijital platformlarda...
Karaktersizlikten kaynaklanıyor. Başka açıklaması yok
İlgi görmeyen erkek aldatmaya meyilli olur. O öyle papaz hergün pilav yemez diyen adamlar ya aldatmıyor ya da dediğim gibi ilgi görmüyor eşlerinden ve ilgi görecekleri birini arıyor. Örnek, ben.. Etrafında fır dönüyorum ama yemin ediyorum devlet dairesi memuru gibi... Bugün git yarın gel diyor. Dilekçeyi onaylamıyor. Aldatmıycağımı bildiği için peşinden süründürüyor. Şimdi aldatmıym da ne yapayım.
Namus ve şeref yoksunu bir erkek evliliği düşünmez Çünkü kendisini bilir ama ailesi onun bu huyunu bildiği halde düzelir diye başkasının başını yakar bir sorun oluncaya kadın dediğin evini terk etmez eden de Namussuzdur der sonra oğluna hadi oğlum hadi aslanım bir yuva kur bize bir torun ver diyip başkasının kızının günahına girer başından atar başkasına bela eder Türkiye kısacası çoğu böyle
Karaktersiz insan aldatır aldatmanın hiçbir nedeni olamaz bide kendilerini haklı görenlerde var beğenmiyorsan git ayrıl bı başkası aklına bile gelse ayrılmalısin hayatındaki insana haksızlık yapamazsın hayatındaki insanın birsuru hakkı var sende fedakarlıkları var belkide seninle nelere katlandı aldatmak gerçekten şerefsizlik
evli kadınlar neden duyarsa o yüzden şu aldatmayı tek cinsiyetle örtüştürmeyin artıkkk aldatan karaktersiz bahaneci yalancıdırrr boşanmayı bir tarafı yemez aldatırr aklınca kendini zeki zanneder kendileriyle çelişirler dürüst değildirlerr aldatmak gereklilik değilll sadece karşınızdaki kişinin acizliğii
Bütün nedeni ac gözlülük
İlişkilerin temelinde yatan en önemli olgu anlamaktır
Eşler birbirini anlamıyor sohbet yok buda evde olmayinca cinsel uyumsuzluk bas gösteriyor
Erkek istedikleri hayata geçmeyince o arayışı başka tende bedende arıyor buda aldatmayı doyuruyor oysa konuşsa paylaşsa dinlese çözüm arasa bu aldatma hic olmayacak
Merhaba
Evli erkeklerin aldatması için bir çok sebebi vardır ve önemlisi de istemeden evlenmek. Tükiyede o kadar çok insan istemeden evlilik yapıyor ki karşındaki insanı tanımadan hop diye evleniyorlar zaten. Ayakları biraz daha bakınca bir bakıyorlar ben nerdeyim, boşanacaklarına da aldatmayı tercih ediyorlar, bazen de sadece karakter meselesi oluyor, eşi yerine başka bir kadınla birlikte olmaktan zevk alıyorlar, bir değişiklik olsun isterler. Erkeklerin daha fazlasını istemesiyle alakalı bir durum. Kendisine sorsan bu durumun yanlış olmadığını söyler. Hem bir evi eşi hem de sevgilisi vardır. Böyle olan bir sürü erkek var etrafta. Yanlış olması umurlarında bile değil, biraz heyecan tutku arayışı onların ki.
Hayır böyle bi şart yok. İnsanda karakter yoksa sevgiliyken de aldatır, nişanlıyken de evliykende aldatır. Hatta bunun cinsiyeti olmaz. Kromozom değil. Karakter meselesi !
Herkesin kendine göre sebebi vardır; kimi yatırım yaptığı düzenine değer verir, boşanamaz. Kimi heyecan arar, kimi elinde olmadan başkasına gönlünü kaptırır, kimi duygusal açlıkta olduğu için, kimi alışkanlık edinmiştir, kimi doyumsuzdur falan.. vesaire vesaire bu liste uzar gider. Ama altında dürüstlük yoktur ve bu insanın en başta kendisine zarar verir. Kimse bilmese yalanın içinde olduğunu kendisi biliyor. İnsan robot değildir, başına bilerek veya bilmeyerek iyi kötü çok şey gelebilir.
Sadece evli erkekler diil evli kadınların da erkeklerin de nerdeyse hepsi aldatıyor, neden mi? Çünkü bu lanet olası sosyal medya yüzünden, bu kadar çok sözde sosyal medya platformlarında bir sürü alternatif oluyor her iki taraf için de heyecan verici ve bu artık bir trend haline geldi ne zaman tatminsizlik yaşıyor o zaman gidip anında birini buluyorlar ve bu gerçekten iğrenç bir hâl almaya başladı 🤮🤮
kadınlar arada bir kendini yenilemeli. yani saç rengi değişebilir, iç çamaşırları daha seksi olabilir. ruj rengi bile önemlidir. esas konu yatak oyunlarıdır. kadın erkeğin isteklerine cevap vermelidir. oral seks mesela. maalesef kadınlar utangaç. bu yüzden erkekler aldatıyor.
Bu durum tek cümlede açıklanacak bir durum değil. Her hayat ve koşullar faklılık gösteriyor. Muhtemelen her iki tarafın çözemediği sorunlardan kaynaklanıyordur. Suçu bir tarafa atmak basitlik ve yeni bir çözümsüzlüktür. Bence sorun kadın ve erkeğin fizyolojik (hormonel denge) yapısından kaynaklanıyor. İki taraf belli zaman aralıklarında çok iyi anlaşırken belli zaman aralıklarında 180 derece farklı şeylere ihtiyaç duymaktalar. Her iki tarafında bu fizyolojik dengeleri anlayıp bir-birine empati kurması gerekiyor. Eğer taraflardan biri bu empatiyi uzun süre kuramaz ise; bir bakmışsın kadın aldatıyor, bir bakmışsın erkek aldatıyor.
Aldatmak tamamen karaktersizlik üstelik bunu aldatan kişi sadece eşini aldatmaz diğerini de aldatılır ama buna rağmen evli biriyle ilişki yaşayan bir sürü erkek ve kadın var
Aldatmak yerine boşanmak daha zordur üstelik boşansa da eşi gibi biriyle evlenemez diye boşanmayı göze alamıyor
Sevmemek değil sizin anlamadığınız seks aynı diğer şeyler gibidir en sevdiğiniz filmi, şarkıyı, yemeği en sevdiklerimizde olsa her gün olduğunda sıkılırız, arada değişikliğe ihtiyaç duyarız, kadında erkekte farklı biriyle olmaya ihtiyaç duyar, ama ya ahlaki baskıdan yapamaz çekinir ya da gizlice yapar
Aldatmak karaktersizlik göstergesidir. Bunun iki taraf içinde açıklaması olamaz. Lakin erkek kadınından cinsel yönden bir şey görmezse aldatmaya girer kadınların erkeklerden beklediği anlayış romantik yaklaşım vb gibi. Fantezi olarak yaşanan bilgi dahilindekiler bu konunun dışında olmaktadır. Başka bir adam ya da kadın ile takılacak olan totosu yiyorsa eşi ile konuşsun :)
Sadece evli erkekler değil kadınlarda aldatıyor hatta çocuklar eşinden çıkmıyor falan o yüzden sadece erkekler yazmasaydınız keşke
Cevap= kendisine ve karşısındakine saygısı özverisi olmadığı için kişiliksiz olduğu için
Aldatma durumu çok kişisel olduğu için "erkekler şu sebepten aldatır" demek çok zor, hayatın gidişatı, travmalar ve yaşanmışlıkların göz önünde bulundurulması gerekiyor bence.
Bu kişiler aldatırken aldatılmayı kabul eden kişilerdir. Her gün pilav yemezsen evdekide hergün bamya yemez. Pilavın hatırına sende bamyaya evet dersin.
Aldatacağına ayrıl ne bk yiyiosan ye evinde gül gibi karın varken elin karısında altın mı vsr a. k ya şerefsizler mutlu değilsen ayrıl kadına niye acı çektiriyosun zuzular evli erkekler adam değilsiniz
Değil evliyken sevgiliyken bile başkasına bakan karaktersizdir. Aldatan aslında kendini aldatır. Sadakat kadar güzel bir his yoktur, seven biri değil aldatmak sevdiğinden başkalarını gözü görmez. Gözü dışarda olanın gözünün feri gider. :)
Ben se bilmiyorum ve bu çok normal bir şeymiş gibi de davranırlar benim evli bi adamla ilişkim vardı şükürler olsun ki bitti adam yalancıydı ve sürekli beni kandırıyordu. Eşiyle aynı yatağa yatırdı beni evli değilim dedi. Evine götürdü ve birlikte yaşarız burda bilmem ne bir sürü saçma hayaller kurdurdu. Sonra öğrendim ama geç kalmıştım. Yalancı ve pislikler, kimseye güvenim kalmadı açıkçası
Sen nasıl anlamadın evli olduğunu hayret. Evine gidiyorsun bu evde hiç mi fotoğraf görmedin.
Niye ters soru yine. Yüzde 90 kadın aldatır evli iken. Yüzde 10 aldatan erkek ise karısı kocasından başka tüm şehre verir full geysa dır kocaya gelince hersey seksmi ben seks sevmem ayakları yapar ondan
Karakter meselesi, artık bazı insanlara göre evlenmek nefes almak gibi. Tam olarak tanımayıp evleniyorlar. Bence evlilik ben onunla bundan sonraki yaşamımı birlikte geçireceğim değilde daha kolay bir şey bişeymiş gibi.
Açız evlı erkeler sıcaktın yanı gercı aldatan herzaman açız dır bence öyle çok özürde evdekı manken günü karasını doyuramayıp güdüp dışarıdaki onun bunun altından çıkıp gelen Kasım’ı doyurmaya çalışan erkek açız erkedir
Sadece erkekleri belirterek aldatıyor demek yanlış olur sonuçta aldatan kadınlar da var.
Sadece Evlilikte değil sevgiliyken hatta daha flört döneminde bile aldatan insanlar var.
Aldatmak bir gereksinim değil karakter yoksunluğudur.
Senden daha iyisini dostu senide eşi görür daha iyisini veya daha farklısını gönül neden istemesin ki evlisin diyelim eşinin hiç bilmediği sizden çok uzak biri fırsatını yakalasan sende vereceksin çünkü gönül konacak yani kaçışı yok
Dost mu daha yakındır eş mi? Hangisi daha cazip
@Summerfire
Eşi yakın tabiki amaaa o eşi unutup neler neler yaşayan insanlar var.
Bu işleri fırsat işi bileceksin kardeş.
Senin eline baldan tatlı bi fırsat gecse sanki Red edeceksin
Eşine çok düşkün sadık erkekler aldatır mı peki
@Summerfire gözü döndümü affetmez kardeş ne sadığı
Var mı böyle bir örnek
@Summerfire
Dün gece arkadaş sevgilimin yanına götür dedi 200km lik yol gittik..
Kalabalık bir mahalleye girdik gittiğimiz yerde ancak ben arkadaşı oraya bırakıp hemen ordan uzaklaştım
Sevgilim dediği evli 2 çoçuklu kadınmış eşi gece 1de geliyor eve bunlar 12lere kadar beraberdiler. Bunun gibi dünyada neler dönüyor nelerrrrrrrr bir evlilikde namus şeref bağlılık yoksa her fırsatta aldatma vardır. Bazı kadın ve erkekler doyamaz kardeş elinde n gelen herkesi tatmak yaşamak isterler
Evlilikte sürekli yaşanan kavgalar cinsel ilişkiler romantizmin zamanla yok olması farkında varılmasa da başkalarından alınan elektrikle farkedilip yüzünü gösteriyor
Şartlar ne olursa olsun kimse kimseyi aldatmak zorunda değil. Zaten aldatan kişi kendini aldatır.
Cinsel anlamda yetersiz ise mutlu olamıyorsan ayrıl. Kimseye ihanet etmeye gerek yok.
Ayrilmak kolay degil demek ki cocuklar varsa arkasında duracak ailesi yoksa nereye ayrilsin
Bu yanlızca evli erkekler için geçerli değil sevgilisi olanlar da aldatıyor onlar yapar işte çok da takma aldatmayan erkek çok nadir bulunur.
İşte bende onu anlamıyorum ya evlisin işte zevk mi almıyorsun çirkin mi ayrıl alditıp neden onun gururu ile oynuyorsun ki
Erkek ya aç kalmıştır ya da gerçekten karaktersiz biridir. Başka açıklaması yok. Bahane de değil bunlar. Yazıklar değil, lanet olsun böyle insanlara.
Kişilik yetmezliği ve kronik karakter sorunu insanların baş vurduğu bir eylem. Hiç bir eylem aldatmayı meşrulaştıramaz.
Neden olacak? Ş. EREFSİZ OLDUKLARI İÇİN. KARISI YAPSA AYNI ŞEYİ ARDINDAN DEMEDİĞİ KALMAZ AMA KENDİ HER HALTI YER. NE KARISINA NE ÇOCUKLARINA SAYGISI VAR ÖYLE ERKEK MÜSVETTELERİNİN!!
Çünkü evdeki düzeni bozulmasın isterken aynı anda yeni maceraları da deneyimlemek istediklerinden.
Bu nedenle, her erkekle evlenilmeyeceğini anlaması lazım kadınların artık..
Erkekler farklı tatlar yatmayı seviyor buna meyilliler ama seven adam aldatmaz. esi de erkeğine karşı ilgili ise her yönden pek aldatma olmaz. Ama kimi erkeginde kadının da mayası bozuk
değişik etmenler oluyor, tek bir nedenden bahsedilemez. erkeğe göre farklı farklı,
işin garibi karısını aldatan erkeğin karısının da kendisini aldattığı ihtimali aklına gelmez.
Evli erkekleri ayartan da kadınlar hani.
Bu bazı kendine saygısı olmayan kadınlar evli erkek karısından başka birini görmez bunu ayartırsam büyük iş başarırım kafasında. Maksat kendini kanıtlamak.
Erkek koynunu açmasa hiç bir kadın yapamaz
@heiiobitches Bu yapılanı marifet sananlar da yok değil.
Akıllı olsun yapmasınlar.
Iki taraf için de aldatmak doğru değil ama yakalanmam düşüncesiyle bi heyecan arıyolar sonra duyulunca herşey yüzlerine gözlerine bulaşıyo ortada çocuk faktörü de varsa yuvayı bozmak istemiyorlar haliyle, birde boşanma sebebi duyulursa itibarları düşer diye genelde boşanmak istemeyip kadına kabul ettirmek unutturmak istiyolar
Buraya baksan yorum yapan kadınlar hiç kimseyi aldatmamış ama yalan hepsi. Erkek erkekle mi aldatıyor. Dürüst olun burda karakteri öne sürmeyin kızlar.
Hem ayranim dokulmesin hem popom opulmesin diyoruz biz o duruma. Düzenini bozmayacak, evliliğin nimetlerinden faydalanacak ama istediği hayatı da yaşayacak. İkisi bir arada yani 😂
Evli erkeklerin hepsi aynı değil ki kimisi var değil bakmak kimsenin yüzüne bile bakmaz bende inanmıyorum ama dayılarıma bakınca evet namuslu erkekler hala var diyorum
Döttür , serrefsizdir , ahlak yoksunudur , ailesinden aldığı ahlaki terbiye bu şekildedir ve aynı şekilde davranan kadınlarda o saydığım maddeler dahilindedir...
Kimse durduk yere aldatma gereği duymaz kadın olsun erkek olsun , her iki taraf ta biz olamıyorsa netice hüsran olur. Aldatılan ya da aldatıldığını düşünen önce kendini sorgulamalı.
Hayatına renk katacağını zanneder halbuki aldatinca çoğu pişman olur
Evet çok haklısınız bu konuda ama şu var evli erkek aldattığı zaman eşinin kıymetini anlıyor bir iki defa bu hatayı yapar belki ama emin olun o aldatma dediğiniz şey çoğu zaman yuva kurtarıyor eşime daha bi sadakat ile bağlanıyor yeterki duygusal bir aldatma olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?