Ne diyorsunuz?

Bu durumda önemli olan ilişkiyi yaşayan iki insanın ne düşündüğü. Ayrı evlerde yaşamak bu ilişkide olduğu gibi iki kişiyi de mutlu ediyorsa ne güzel, fakat öteki yandan evliliği aynı evin içinde yaşamak olarak görenler için de diğer seçenek daha iyidir. Herkes istediği şekilde özgürce yaşayabilmeli. :)
Nelerle uğraşır olduk. Absürtlük dünyamıza yeni bir bakış açısı gelmiş hayırlı olsun. Ama kadın belki de haklıdır. Fazıla arada sırada anca katlanıyordur belki.
Bir de merak ettim acaba musluk falan bozulduğu zaman komşunun oğlunu mu yardıma çağırıyor? Ya da kapının tokmağı elinde kalsa.
🤔🙄😲
Pardon ya bir detayı atlamışım özür dilerim. Bunlar Zengin insanlar muslukçularıda, tokmakçıları da vardır sikinti olmaz. 🐒
Nerede kaldı aile bağları? Gün geçtikçe avrupaya özentili ilişkiler türedi. Aile bağı bu şekilde oluşturulamaz tamamen heyecan ve yeniliklerin peşindeler. Bir gün bu durumdan da sıkılıp çok basit bir şekilde ayrılacaklar. Çünkü zaten birlikte değiller.
Aynı yatağı aynı sofrayı paylaşmayacağım bir adamla neden evleneyim ki. Evliliğin asıl olayı sevdiğin insanla aynı yastığa baş koymak aynı evi paylaşmak değil midir zaten. Böyle bir şey olmasına izin vermezdim, kocamla yan yana olmak isterim.
Cevap
69Cevap
Allah verdiği aklı doğru kullanmayı nasip etsin😄
Ben 11 yaşındayım Bir kızı sevdim resim çizdimFakat nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum🤧 KEŞKE SOYLEYENİLSEM BELKİ BENİ SEVMİYODUR😓(´;︵;`) Onu çok seviyorum adı Hejan tiktokta ismimi hejani_seviyorum yaptım nolur beni anlayın Sevgi kalıcı bişey Bana acil yardım edin ben diyorum ki belki lisede çıkma teklifi yapabilirim Keşke SOYLEYEBİLSEM BEN ÇOK SEVİYORUM ONU SADECE M&H (个_个) SADECE çok hoşlanıyorum ailemin haberi yok ben onu çok SeviYORUM Ona Aşkım Sevgilim demeyi çok istiyorum ben 7. Sınıfta ondan numarasını istemeyi planlıyorum Cidden çok üzülüyorum içimde saklamak istemiyorum SADECEHEJAN :(ODA BENİ SEVİYOMU ACABA İNŞ SEVİYORDUR ONA AŞIĞIM O İSTERSE ÖLÜRÜM Kendimi yakarım o zarar görürse hepsinin varya****** O ZARAR GÖRÜRSE BEN ACI ÇEKİYORUM ONU COKYSEVİYORUM KEŞKE ONA SOYLEYEBİLSEM BİRGÜN TEKLİF ETMEYİ BEKLİYORUM İNSALLAH O GÜN GELİR DE TEKLİF EDERİM OKULDA FULL SESSİZ KALİYORUM Kİ BENİ ANLASIN DİYE AMA ANLAMIYOR ÇOK GÜZEL BİR KIZ SADECE HAYATIMIN ANLAMI DÜNYADAKİ EN GÜZEL KIZ KEŞKE BİRLİKTE OLSAK (。•́︿•̀。) BENİ ANLAYAN KALMAZ (´°̥̥̥̥̥̥̥̥ω°̥̥̥̥̥̥̥̥`) SADECE SEVGİ Yİ YAŞAYANLAR BİLİR DÜNYADAKİ EN GÜZEL KIZ BANA BAKARSA HERŞEYİ ÖĞRETMEYEN ADAM DEĞİL ÇOK SEVİYORUM BEN BU YAŞTAN ALIŞTIM SEVMEYE İLERDE İCERSEM BİŞEY DEĞİŞMEZ 😫😫ONA BUGÜN ÇİKOLATA ALDIM DÜNYANIN EN GÜZEL KIZI HEJAN KALBİMİ RAHATÇA VEREBİLECEĞİM BİRİSİ ONU ÇOK SEVİYORUM BUNA CEVAP VERİN NOLURSUNUZ PSİKOLOJİM BOZULACAK AMA YAA NOLURSUNUZ😫😫 Gerçekten Elim titriyo Keşke gelse bana sevdiğini söylese 🤧🤧
İnşallah troldur
Yani bence iyi bir fikir. Şu açıdan iyi, ilişkileri fazla yıpranmıyor. Birbirlerine karşı daha toleranslı davranabiliyorlar. Birbirlerini özlemek için fırsatları ve zamanları oluyor. Ayrıca maddi durumları ve sosyal statüleri buna izin veriyor. Maddi durumları iyi olmayan çiftlerin, evli olsalar da böyle bir yaşam biçimi seçme özgürlükleri yok. Şu açıdan kötü, aile birliği ve dayanışması oluşması konusunda eksik kalabilirler çünkü birbirleriyle çok fazla vakit geçirmiyorlar. Birbirlerinin her huyuna alışık değiller. Bu açıdan birbirlerine karşı tahammül seviyeleri ve eşikleri düşük olabilir..
e o zaman evlenmeselerdi , evliliğin amacı zaten aynı çatı altında bir hayatı paylaşmak , beraber bir hayatı evi idare edebilmek. o kadar saçma geldi ki görüşleri bana, o haberi ilk gördüğümde madem birbirinize hala sırt çantasıyla gidip geliyorsunuz , ayrı hayatlarınız var , ayrı evleriniz var neden evlendiniz dedim içimden. psikologların dediği bu değil ayrıca, onların dediği her seyi birlikte yapmayın , birbirinizden ayrı hobileriniz olsun ki konusacak konularınız olsun, sosyal hayatınızı devam ettirin , ama aynı evde yaşayın beraber sorumluluk alın , sonucta evlilik demek ortak bir hayat. aksine bu mantıkla evlilikleri yürümez bence, cunku bagımsız hayatlara alısırlar eninde sonunda. taraflardan biri ya evlilik bana gore değilmis , bekar hayat daha güzel der boşanır.
Ünlülerin ne b*k yaptığı belli mi ya.
Saçma sapan ilişikler adam akıllı yöneten iletleten biri yok hep dandik sevgiler.
Biri gider kızı yaşındakini alir biri dedsi yasındaki biriyle olur. hep bir popülerlik fenomen olma çabası menfaat para uğruna yapilan evlilikler. Tanımıyorum bile bunları ben bunlar ünlümuymus benim niye haberim yok zkzkxkkx
O zaman adama derim ki ne demeye evlendiniz? Farklılaşma çabası içinde debeleniyorlar ama bi b.. ok olduğu yok. Keyifli geceler.
Aynı evde yaşamayı başaramamışlar demek. Bu da bir yere kadar sürer.. Çantayla geliyorlar ki her halde yiyecekleri, içecekleri her şeyleri onun içinde.. Ya bu aynı evde geçinememenin en büyük nedenlerinin başında yemek yapma meselesi falan geliyor.
Bence ömür falan uzatmaz
Normal değil sadece onlara özel bir durum. Fazıl say çok çalışıyor beste vs derken eşine zaman ayıramaz, bu evliliğe zarar verir. İhtiyaçları olduğunda bir araya geliyolar demek ki 😂, normalde kadınlar eşini evde yalnız bırakır mı yok yok tehlikeli olur 😂
Şunu diyebilmek gerek "hayata ve eşinin yaşamına saygı". Hepimizin kimseyi çekmediği zamanlar olur. Yalnız kalmak istediği. Özlemi hissetmek isteriz. Birde bunların üstüne ayrıca bir sanatçı ise eşimiz bunu daha da iyi anlamak gerek. Fazıl Say memur değilki. Otel odasından bir ay çıkmamış yazarlar biliyorum. Anlaşılabilir şeyler.
Salonlar, piyasalar, sanat sevicileri...
(Can yücel)
Üstadın dediği kadar var. Akıl sır ermiyor.
Bu Fazıl Say geçenlerde Fenerbahce maci izlerken televizyona yastık firlatip kufur ediyordu. Birakin bu modernizm ayaklarini. Gercekleri anlatin millete.
Saçma demek istemiyorum sadece bu iki insanın gerçekten birbirine aşık olmadıklarını düşünüyorum sevgilimle geceleri bile konuşmaya doyamazken evlendiğimizde niye ayrı evlerde yaşıyalım ki her an birlikte olmak varken
Dinci yobaz insanlar dini uygulamaya çalışırlen saçmalayıp duruyorlar. Aynı şekilde modernizmi ve çağdaşlığı savunan insanlarda artık iyice saçmalamaya başladılar. Niye insanlar bu kadar saçmalıyor anlamıyorum.
Bunlar cok modern cok cagdas inansanlar, evlilikleri, aile yasami batidanda ileri, isteyen cani baskasi ile seks isteyince, cekince baska kadin, baska erkekte alip ihtiyacini karsilayabilir, birbirlerinin gözü önünde yapmiyorlar, özgürler.
Neden isine gelmeyen yorumlari eksiliyorsun? sevgiller dahi berbaer yasamak, kokusundan bir dakika uzak kalmamak icin can atar, madem evlilikte ayri yasayacaksin, nikah niye yapiyorsun, madem her gece yataga girince sohbet edecek, günlük yasantini dertlesmeyeceksin, neden evleniyorsun?
Kesinlikle katılıyorum.
Evlenince eşimin ayri bi odası olsun isterim gitsin bazen orada uyusun veya ben gidip uyim her zaman iç içe olmak istemiyor insan biraz kendine vakit ayırmaya ihtiyaç duyuyor
Aslında fena fikir değil ilk defa karsilastim böyle birşeyle kafama yatti sonuçta ciftler birbirinden hemen sıkılmaz malum corona da var bosanmalar arttı 7/24kimse kimseyi cekmek zorunda değil bence gayet mantıklı
Yok böyle bir evlilik. Tanıdığım bir eş vardı anlaşamıyor ama aynı binada yaşıyorlardı. Çay kahve sohbet ve sevişme harici görüşmüyorlardı. Aynı evde kalınca olmuyormuş.
Bu kadar da saçmalamanın bir mantığı yok. Aynı evi paylaşamayacağım biriyle evlenmem ki. Evliliğin amacı aynı evi/yastığı paylaşmaktır. Uzaktan uzağa ne öyle...
entel ya bunlar değişik tarzlar deniyorlar galiba. ayrı evde yaşıcaksam neden evleneyim diye düşünürüm ben mesela. ama herkesin yaşam tarzına da saygım var.
Ne hahdhadh o ne be ahskahjkf ne dıye evlendıler o zaman kalsalardı oyle manıta manıta cok saçma ben aynı evde kalmak svdıgımle olmak ıcın evlenirim bu mantık evlılıgı herhalde tuhaf
ayrı hobi ( yanlız vakit geçirebileceğimiz) odalarımızın olması hoştur tabide. bir noktada birbirimize de alışmamız lazım. hayatımın bir parçası olduğunu hissetmeliyim yani
Yeni moda ayrı evlerde yaşamak zaar. Ayrı evde yaşamayı göze almışsam ayrılırım gerek yok böyle ekşınlara
Tercihlere saygı duyulur.
Aile yapısını bozan örnekler hoş değil bence. Evlilik aile kurmaksa böyle evlilik olmaz olsun derim.
Bunlar evliliği çok yanlış anlamış.. değil ayrı evlerde ayrı yataklarda yatılıyorsa o evlilik bitmiştir net
Cinsellik disinda iliskimiz yok diyor, diye okudum.
Aldatsa ruhu duymayacak gavatin
Lez oldugundan supheliyim
ya da adam gaydir ne bilim
Normal degil. 2 evdede sisme adam sisme erkek cikabilir
Aldatma garantili mevzu
Anneannelerimiz yatagini ayirma derdi simdi evler ayrilio acaba ulkelerde ayrilabilinir mi 😂
ne saçma şeyler evlenmek dediğin hayatı beraber yaşamak paylaşmaktır neden evliliğin ömrünü uzatsın
Temelde saçmaymış gibi ama çok mantıklı aslından. Ara sıra eşler ayrılmalı annelerinin yanına gitmeliler ki o arzulama o şevk devam etsin
fazıl bey biraz farklı biri. böyle bir evlilk hayatı içinde olması ilgincmiş. adam cok farklı ya. bence bu tarz bana uymaz. :D ne diyebilirlmki
Evet, iyi ev arkadasi olunur bu şekilde, hergun farklo bir arkadasi eve cagirmanin nesi yanlış ki?(!)
Evlilik bir hayatı paylaşmak insanın eşi olmadan bir yanı eksik kalıyor herkes için geçerli değildir ama bize ters böyle bir hayat aynı sofraya oturup çay sohbetleri olmadan aile bir arada olmuyor bunlarinki modernlik falan değil bildiğin cahillik
Bu asla güzel bir şey değil ama ne yalan söyleyeyim benim hayalim bu ajdjwkdkwide ama yapmam çünkü asla hoş değil.
Cidden güzel bir yöntem ama bunu uygulayabilmek için ekonomik özgürlüğü iki tarfinda yerinde olmalı yoksa çok zor
O zaman neden evlenme gereği duydular
Kime neyi ispatlama çabası içine giripte o imzayı attılar
Hep sevgili kalsalardaydı.
Son derece mantıklı. Aynı evde yaşayan insanların özgürlük alanları kısıtlandığı için gerginlik olabiliyor, çok güzel bir yaşam şekli.
Çocuk yoksa eğer kesinlikle harika bir şey bence. Ama tr de değil iki ev insanlar bir evin kirasını zor karşılıyor tr de herkes yapamaz böyle hem de çevre baskısı var birçok insanın üzerinde. Para özgürlük getirir 😉
Zenginler bunların kira, fatura, gecikme faizi gibi dertleri yok😂
@Manifalitikko aynen öyle adamların kafası rahat sanat yapabiliyorlar jsjdjs fakir ne anlasın sanattan kirayı faturayı düşünmekten
Jdowks sürekli görüşmek usandırabilir bence mantıklı ben olsam sıkılırdım sonra sıkıntıdan kavga çıkar 🤣🤣
O zaman niye imza atmışlar ki. Bu evliliğin yapısına ters, tabi bunlar için normal ama halk için değil...
Ayrı evlerde yaşayan evliler,
Aynı şehirde değil ve mecburiyet ise anlarım, bir yere kadar.
Aksi halde evlilik sadece kağıt üzerinde demektir.
Bence bitirir... Hayatı birlikte yaşamak için evleniyor çoğunluk zaten.
Niye evlemmiş o zaman bunlarınki de nasıl yapsamda farklı olsam çabası herhalde.
Bunlar gibi düşunelerde varmış.
ya yeter ki evli olayim haftanin 3 gunu degisiklik olsun diye salonda da yatarim nolcak :))
Uzatmaz bitirir..
Evliysen birlikte yaşan.
Ayrılırsan ayrı yaşan. Bu kadar basit
Aradığım ilişki bu. 😃 Uzun bir süre böyle yaşanabilir. İlla hemen evlenmek gerekmiyor bence.
Ne aşkı ne evliligi saçma bişey. Kadınların bunu neden istedigini bilirim
Uzatır tabi ya ne kadar az gördün eşini o kadar iyi tabi
Sevgili tarzında evlilik. İlginç bir fantezi. Hiç duymamıştım. 😃
Heyacanı diri tutacağı kesin ama tamamen ayrı yaşamak da tuhaf biraz.
Bu adam Hande ataiziden sonra böyle oldu ahaha. Uzakta olan koca koca değildir.
Mutlularsa bir bildikleri var demekki doğru aşkları bitmemiş bu şekilde
Evliliğin ne anlamı kaldı o zaman sevgili olmaya devam etseydiler
Aradigim ilişki net budur :) linç yemeyeceksem harika olduğunu düşünüyorum.
O zaman niye evlenmişler? Mantığa bak ya. İnsan böyle soğur be.
İki tipik ünlü ayrı evlerde yaşıyor diye evliliğin ömrü uzamaz.
Birbirlerinden soğumamak için yapılmış mantıklı bir hareket.
Arada başkaları da gelip kalsın tabii, evliler diye ne olacağıdı
bence de uzatır ben de böyle istiyorum tutkuyu her zaman diri tutar bu tarz kişisel alanlar
Öyle evlilik mi olur sadece kağıt üstünde yani o zaman sıradan bir insandan farkı kalmaz
Fazıl reyizin fener holiganlığına dayanamazdı zaten 😄
Paran varsa uzatır da. Asgari ücret alan adam iki daire tutsa açlıktan kavga çıkar zaten :)
🤣🤣🤣🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?