Kaynanaya mı bağlı desem ama bilemedim ne kadar iyi de olsa insan yalnız kalmak ister evlenince, bu durum tartışmalara sebebiyet verir gibi bir saatten sonra... #beyazgüvercin007 #güvercininvalidesi
Kaynanayla aynı evde yaşamak zorunda kalmak evliliği sona sürükler mi?
Merhamet duygum agir basar ilerde oğlum olursa bende ona muhtaç kalirsam ya kimsesi yoksa kadinin ben dayanamam.. ölümlü dunya bu kazik çakacak degiliz. O oglani o ana doğurdu. Onun sevgisi ve hatiri icin ailesi ile yaşardim..
Hersey imkanlar ile sınirlidir. Eger elindeki inkanlari iyi degerlendiremiyor ve ondan sikayet ediyorsa kisi zaten huzur bulamaz. Bugun kaynana der, yarin para der, ertesi gun bir posta atamiyor der... der.. der... durur. Imkaniniz ne ise ona gore yasayabilirseniz huzur bulursunuz şu an kotu gibi gorunenlerin iyi taraflarini ararsaniz eminim ki huzur bulacaksiniz Iyi taraflarini arayin bulun zira huzur caba sarfetmeden kazanilmiyor armut piş agzima düş yok 😀
Aynen dedigin gibi iyide olsa kötüde insan başbaşa olmak ister hele ilk zamanlarınıda kaynanasıyla geçiriyosa zaten o evlılıkten hayır gelmez bence. Tamam herkes ayrılmıyor ama aşk sevgi bıter bence eşine karsıda. Evde bir buyuk varken ne yaşanabilir ki ya da öyle romantık masalar beraber film izlemeler başbaşayken yasadıgın hıc birşeyi yasayamazsın. Odanda bile huzursuz hissedersin :D
Büyük çoğunluk, diger tarafin kendi annesi, ona menfi olarak davranacagi için, kendi aralarinda ki anlasmazliklar da kendi cocugunun tarafini tutacak ve sorunu daha da buyutecektir. Buda sonucu etkiler. Yeni bir. aile kurulduğunda, eğer bazi zorunluluklar yoksa (maddi olarak veya bir tarafin annesini tek başına birakamamasi gibi) yalniz baslarina olmalari en mantiklisi.
Esim olacak kisiyle baska evde yalniz kalmak isterim. Ne onun ailes ne benim ailem rahatsiz etmeli bizi. Karima doymam lazim... Kabul etmezse evlenmem herhalde.
Evlenilmez o şartlarda özel hayat olmaz ki en basitinden özgür olamazsın. Hiçbir planın ya da hayalin olmaz. Kendi öz annen bile olsa olmaz. Saçma bu devirde.
Dünyanın binbirtürlü hali var, Eşimin Annesi Babası rahatsız yardıma bakıma muhtaç olsa atacak ya da Evliliği sonlandırmak değiliz ya. Büyük konuşmamak, dar bakmamak lazım
Eşlerin ailesi zor durumda olmadığı sürece ( bir hastalık vb. ) aynı evde yaşamalarını doğru bulmuyorum. Mutlaka bir sıkıntı çıkar. Eşlerin kendilerine ait ortak yaşam alanları olmalı.
Bende 17yaşında evlendim. Şu an 21yaşındayım. evlendim evleneli yanımdalar kaynaam ve kaynbabam. Ceneleri hiç durmaz. hep bir şey isterler ya da bir şeye karışırlar. şu an benim psikolojim bozuldu. Sinirlenince sırtıma bıçaklar saplanıyor sanki. demek istediğim sakın birlikte yaşamayı kabul etmeyin. Sonunuz olur çünki. Ben ayrılmayı bile düşünmüyo değilim
En İyi Cevaplar