Evet gençler ve genç hissedenler soru fikri arkadaşıma aittir. 😅 @ƊØLƲNÂƳ
Evlendiğinizde kaynananız ile yaşayabilir misiniz?🙃

Evet gençler ve genç hissedenler soru fikri arkadaşıma aittir. 😅 @ƊØLƲNÂƳ
Evlendiğinizde kaynananız ile yaşayabilir misiniz?🙃

Asla deyip büyük konuşmak istemem tabi ama asla yaşamam :D ev üstüne yeni bir yuva kurulmaz kendimi fazlalık gibi hissederim, kendi düzenim olsun isterim ve evimde rahat olmak isterim ve bunlar da kaynana evindeyken mümkün olmayacağı için hayır yaşamam
Yaşayanlar bilir her insan bir değil ama Sanki Kaynanalar hepsi aynı fabrikadan yüz taneden doksan yedisi kötü fitne fesat ve oğullarını paylaşamayan cinsten madem böyle yapıyorsun el kızını neden bu çetrefilli işe dahil ediyorsunuz alın büyütemediğiniz oğullarınız sizin olsun.. ayy kaptırdım kendimi soruya ben bir evlilik yaptım daha önce ve bitmesinde ki etkenlerden biri oğluna gereken. Ahlakı Sevgi ve saygıyı aşılayamamış ona kadını sömürmeyi öğreten bir anneydi üç yılda birlikte yaşadım sanırım o üç yıl hayatımın en çekilmez lanetimsi zamanlarıydı.. kadının düşmanı yine kadın maalesef bir daha evlenmem ama evlenirsem de annesi olmayan birini tercih ederim net..))
Ne kadar doğru yazmışsın.. Umarım bir daha bu tarz bir bir sey hiç yaşamazsın. Hiç evlilik yapmadım ama öyle haklısın ki... maalesef kadının düşmanı yine kadın oluyor evet. Halbuki kadın kadını anlaması gerekir... Allah hakkında hayırlısını versin inşallah. İyi insanlar karşına çıkarsın güzelim. Allah gönlüne göre versin, hep mutlu ol inşallah 😊
Teşekkür ederim canım ❤️ kendimle mutlu olmak yanlış biriyle olmaktan çok daha iyi ❤️ evlenirsen birgün annesi olmayan birini al derim 😂
Rica ederim tatlım ❤ haklısın aynen öyle valla. Kendinle mutlu olabilmek herşeyden önemli ve değerli ❤ Anneci erkek sevmem zaten nfnfnj haklısın yani. Olmaz onlardan...😂 Evlenmeyi düşünmüyorum ya aman aman jfjfj eğer çocuk falan çok istersem sperm bankası ya da evlatlık alırım ya da kedi beslerim daha hayırlı 😅bir erkeğe benimle evlenme zevkini , şerefini vermeyi düşünmüyorum jfjfj
Kahkaha attım ya 🤣
Hep at ne güzel işte 😂 neşen bol olsun canım 😄
Teşekkür ettim ya 😂❤️🦋
Rica ederim tatlım 😅😊❤
Hayır yaşayamam. Kendi annemle de yaşamak istemem.
Evlilik düşünmüyorum ama düşünsem de kaynanamla yaşamak istemem. Evlilik çiftlerin kendi ailelerini içine taşıyabilecekleri bir yer değildir, bilakis aile olmanın sorumluluğunu alacakları bir yerdir. Bunun için de çekirdek aile üyeleri dışında evde kimsenin olmaması taraftarıyım..
Katılıyorum beybisu. kesinlikle haklısın yine 😄
😂😂
Rica ederim canım 😅
Cevap
28Cevap
Eşim isterse yaşarım tabi ki de benim için eşimin rahat etmesi ve mutlu olması çok daha fazla önemlidir tabi ki de ama çoğu insan aslında yaşamak istemezler.. anlaşamazlar çünkü kıskançlık kavga gürültü falan olur genellikle de
Bazıları yaşıyor. Babaannem yıllardır bizde. 2 hafta bile kızlarında kalamıyor. Çoğu zaman bazı şeylere engel oluyor. Rahat rahat annem başka bir yere gidemiyor. Yalnız bırakamıyor. Çocukları bakmak istemiyor. Herkes ayrı ruh hastası.
Allah kolaylık versin o halde 🙂 umarım düzelir.
Annene Allah sabır versin canım. Yaşlılarla anlaşmak evet zor olur elbette. Allah kolaylık versin...
41 yaşındayım 41 yıldır bizimle
Sıkıntı valla sizi anlayabiliyorum allahtan bizim öyle bir sorunumuz yok herkes kendi evinde
ben yalnız yaşarım mahremiyete önem veren insanım 🙄 neyse çikolatalı sütümü emüqlemeye devam ediyim 🙄
Ben evlenip eşimle bir arada bir ömür yaşayabilir miyim ondan bile emin değilim 😂
Oo uzun zamandır yoktun kral jfjfj Hoş geldin😄
Bu da benim kafadan ya. evlenip ne yapacan zaten boşa baş ağrısı. Bekarlık gibisi var mı be 😂
İşlerim yoğundu fırsat bulamadım pek 😄
Aynen öyle. Bekarlık en iyisi. Kafa rahat bir kere 😂
Doğrudur . İşlerinde kolaylıklar dilerim 😄
Kesinlikle ya. Katılıyorum 😂
Teşekkür ederim 😄
Yaşasın bekarlık diyelim o zaman 😂
Diyelim diyelim yaşasın bekarlık 😂 🥂
Hayat bize güzel 😂
Aynen. Maşallah bize 😂
Beni kızı gibi görürse hor görmezse sevgi ve saygı çerçevesi varsa ve mecbursa bizimle kalmaya neden olmasın? Eşimin annesi sonuçta dışarıya mı atalım.
Yaşayabilirim ama yaşamayı tercih etmem. Uzun vadede mutsuz eder beni bu durum.
Ev üstüne ev olmaz..
Kimse yaşayamaz, yaşamakta istemez. Kaynanamızla yaşayacaksak neden evleniyoruz ki? Evlenmeyiz, herkes kendi evinde yaşar gider
Ne kadar iyi birisi olursa olsun yaşamamayı tercih ederdim..
Herhangi bi saglik sorunu vs gibi durumlar varsa yasarim. Onum disinda eli ayagi tutuyorsa zevkten yasamam 😀
Keşke imkanlar el versede geniş bir ailede yaşabşlsek bereketinden faydalanabilmek, ama şartlar maalesef insanlar ikişer ikişer ayırıyor bir kenara
Yaşarım ama büyük konuşmak istemem. İyi biriyse yaşama ihtimalim yüksek olur ama kötüyse yaşayamam. Ya da bakarım ama aynı evde yaşamam
ben belki yaşardm rahmetli ile de, eşimden, annemle yaşmasını istemek mi... allah başka dert vermesin, çin işkencesi.
Evlilik hayatımı yaşamak istediğim için istemem hastalık sakatlık durumu yok ise.
Kaynana gibi davranacaksa anlaşamam anne gibi gelirse anlaşırım. Kaynana kelimesine gıcığım.
Yok kötü
Kayınvalidəme ayrı ev tutarım, yinə aynı evdə kalmam. Özəl hayatım önəmli. Sınırları sevərim.
Mümkünatı yok eğer oğlunu çok istiyorsa alsın gitsin umrumda değil.
Abi iki kişi evlenir 3. kişiyle evlenilmez. onu geç.
Benim ne Annem ne Babam var artık vefat ettiler yalnız olan kız tercihim
Öz annemizle zor yaşıyoruz elin anası hiç çekilmez.😅
Allah yazdıysa bozsun görüşmüyoruz bile ne aynı evde yaşaması
Kaynanam elden ayaktan düşmüş birisiyse evet ama onun dışında no
Sanmıyorum ya, ayrı ev her açıdan daha rahat ve iyi
Kaynanayla yaşayıp mutlu gelin gormedim Hele bazi konular çok keyifsiz geçiyor diyorlar :)
Yok be ya yaşayamam. Bana laf ettiği ağzına bir de lokma mı koyacağım xD
Kaynanama bağlı bazı gelin kaynanalar görüyorum arkadaş gibiler öyle olacaksa yaşarım ne olacak ki
Aşırı zor olur. Kabul edeceğimi fazla zannetmiyorum.
Yaşayamam aynı apartman kabul edebilirim belki ama aynı ev istemiyorum
Normal şartlarda evlilik düşünen birisi değilim ki, evlensem dahi kaynanamı bırak ailemle kendi annemle bile yaşayamam.
Yabancı kaynanaysa evet, tc kaynanasıysa hayır asla
Evliyken yaşamıştım.
Sen evli miydin? 😀
5 sene oldu bosanali
Çok gençsin o yüzden sordum. Anladım. hatırlattıysam üzgünüm. Lütfen kusuruma bakma... Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah. Gönlünce olsun her şey...
Sorun yok beni burada tanıyanlar bilir hikayemi saklamam geçmişimi bazen goruslerde de yazarım. 🙂 Amin bilmukabele inşAllah 🌸
Ben yaşarım yeterki kaynanam olsun..😅
Aklıma bir video geldi jfjfj öncelikle atmadan önce gözlerinden özür dilerim😂
youtube.com/shorts/C6VrCOwxE3U?si=a9-QBRxfaBbbn3yK
Gülelim diye attım jjfjfj bu kadarda değil tabii🤣
Kaynanayı sevmezsem zaten kızıyla evlenmem o yüzden yaşayabilirim diyorum
Hayır yaşayamam 😅
Niyeki? Evmi kalmamış
Yok kalamam ev ev üstüne olmaz
Şeytan görsün yüzünü şirret karının Hayır
Belki de evet
Ne kendi annemle ne kaynanamla yaşayamam
Yaşarım çok tatlı biri kendisi
Sanmıyorum kimsenin geçinmeye gönlü yok
Sağlık vb sorunlar yoksa istemem
Allah korusun
Olmaz herkes evinde yaşasın
Ayrı ev daha iyi olur bana gore
Kaynananın durumuna bağlı
Yasarim nolcak, tatli kadin hem o da balik burcu🥰
Gerek yok haftada 1 bile çok
Ev üstüne ev olmaz mesafe her zaman iyidir
Yasanilmaz bu devirde
Hayır ya ben akasya durağındaki Sinan mıyım 😂
Tırın tırınınınn nfjfnhj
Ahahah karate bölümü geldi aklıma
Hangisiydi o atsana 😅
Link ekleyemiyorum. Akasya durağı karate yaz 1 bucuk dk falan izle gel djidkd
Uhaaa süper ya jfjfjr
Hangisi favorin djdijd
Usmanım ve safiş jfjjf ama sinanin kaynanada güzel tekme attı şimdi hakkını yememek gerek 🤣
Yani bu durumda kaynanam benim bacak aramamı vurdu 😂😂 bence şükran da iyi tekme çaktı 😂
Aynen şükranda iyiydi 😂😂 aferin kadınlara jjfjfj
Aferin mi aa neden 😂 sen kim olmayi istetdin djid
Ben hiçbiriyim ya jndjjd sadece güzel tekme atıyorlardı.😂benim kaynanam yok. İstememde zaten. Bela aramıyorum, böyle iyiyim. 😂
Sen de tekme atabilitsin ilk yaşarız hem fjfokd
🤣🤣🤣
Ne gülüyosun ya 😂
Komiksin valla 😂Saol. Allah senide güldürsün jfjfj
Sen daha önce hiç tekme atmadın mı yoksa düşünmedin mi ya da hiç 😂
Bir erkeğe daha önce tekme attım evet jfjfj hedeflerim tam o noktadan oldu. 🤣Babam hep şey derdi ölümcül noktalara vurma jfjfj dikkat ederek vururdum. Nerelere vuracağımı iyi bilirdim. Ortaokuldayken kendimden kısa erkekleri döverdim. O zamanlar basketçiydim güçlü kuvvetliydim. Bana yavşayan , yürüyen amipleri döverdim jfjjf valla güzel oluyor ya keyifliydi benim için... erkekler tuvaletine bile girip dövmüşlüğüm var. Dersteyken bir tane çocuğun gözünü morartmıştım. Kalemi arka sıradan öne fırlatmıştım düşün, gözünün çatına tam geldi jfjfj Benim vesikalığımı çarpıp kitabının arasına koydu diye yaptım jfjjf ağlamıştı bayağı 😂bir çocuk daha vardı eve kadar takip ediyordu mal. Arada saçımı falan çekiyordu. Bir gün yakaladım onu bir dövdüm duvara yapıştırıp. Bir daha ömür boyu takip edemedi jfjjf ah ah anılarım ne canlandı gözümde 🤣
Oo maşallah ya ama tekme anını merak ettim 😅
Valla süperdi. Gökçe diye bir çocuğa atmıştım. Erkekler tuvaletine kaçmıştı. Daldım, şeyine tekme attım gittim jfjjf mal bir şeydi. Atmama rağmen yapışkandı jfjjf 3 lü grupları vardı. Cüce grubu hiç unutmam. Nait (naildi adı), kırık diş (İbrahim), Hollanda ineği (gökçe) jfjfj gökçe bana takıntılı olandı. Sürekli bana yavşardı. Severek döverdim nam*ssızları jfjfj
bir kere babama şikayet etmişti. Kızınız beni dövüyor diye 😂 babamda bana kızıyor gibi yapıp gülmüştü jfjfj dershane müdürünede şikayet etmiş mal beni atsın diye jfjjf müdür beni çağırdı. Ama ben gülmeye devam ediyorum tabii. Adam niye dövdün kızım diye sordu. Bende dedim ki "hocam bana bunları bunları diyor, defterime bir şeyler yazıyor, saçımı falan çekiyor, takip ediyor, rahatsız ediyor" dedim jjffj birde eteğimle oynuyordu oe dedim. 😂haketti dövdüm dedim. Hiç gülmeyen müdür o an kahkaha attı valla jfjjd üstelik o itleri getirtip özür diletti 😂 Onları dövüyorum diye kızan şero Fikret vardı. Fen hocası jfjj onunda kel kafasına sim döküp kaçmıştım🤣 pembe , yeşil, mavi falan karıştırıp. gün boyu ışıl ışıl bana sinirli sinirli gezmişti jfjfj soyadımı koridorda sayıklayarak. Beni yakalamak için koridora koymuştu masasını 😅bende babamın bulunduğu etüt sınıfından çıkmamıştım😂babamın yanına gelemezdi jfjjf
Ahahah ben de dizilerde görünce gülerim var mi bildigin 😅
Ayrıca ben de tekme yedim diz işte 😅😂
Vardırda şu an aklıma gelmiyor dizi falan jfjd
İyi bare çok dayak yememisin😂
Ahaha yok ya küçüktük daha Selena Hades kavgadı yapıyorduk ellerini tutup etkisiz hale getirip ben kazandım hades dedim hiç unutmuyorum hafif bir tebessüm attı sen öyle san diyerek diziyle şeyime bi çaktı ağhhh diye bir ses geldi benden 😂😂
Kavgaya bak be jjfjf değişik bir kavga olmuş sizinki 😂
Hades diyince aklıma ayıdemir geldi kjfjf yürüyüşü davranışları falan. selenay hanımı bana ayarlasana diyordu bir bölümde 🤣
Ahaha evet. Bir o tekmeyi yedim aghhh dedim ve iki büklüm olmuştum o da gülüyordu. Dizilerde izlemek o yüzden hoşuma gider ah kadın olsaydim ohooo 😂
Güler tabii ki jfjjf al sana güç gösterisi demiştir 😂 kadın mı olmak istiyorsun jjfjfj kadın olmak kolay mı sanıyorsun
Ya elbette degil o ayrı bir konu. Sadece bu konu üzerinden dedim. Erkeği istedigin zaman çıldırtabilir ya da bir darbeyle rezil edebilir jdidjd
Aynen öyle. Kadın aklını hafife almamak gerekir dkfjfj
Ahaha kadınlar bizim aklımızı alıyor ne hafifligi 😂 mesela ben ayaklara bile tav oluyirum 😂😋
Valla ben yaşıyorum kaynanamla
Evet yaşıyorum
Teşekkür ederim
Evet yaşaya bilirim :) keyifli olur sanırım
1 sene yaşamıştım yani yaşarım tabi
Kavga etmediniz mi
1 sene az değil
Hayır neredeyse hiç kavga etmedik bile
Valla hella olsun çevremde var herzaman kavga
Sanki başçavuş
Eskiden olsaydı yaşardım ama artık asla
Kayinvalidemi cok severimmm