Evet
Tabiki hayır.!!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır yaşamak istemem.. Çünkü herkesin bir özel hayatı var.. Evliliğimin en güzel yıllarını başbaşa yaşamak isterim.. Evimde rahat etmek isterim.. Özel hayatımı yaşarken sadece bir odaya tıkılıp kalmak istemem.. En özel anlarımı en rahat şekilde eşimle yaşayabilmeliyim.. Tabi bu kayınvaldemi istemiyorum demek değildir.. Her zaman başımızın üstünde yeri var.. Her ihtiyacında ilk koşup gideceğiz..
Not: Tabiki bir de şu durum var.. Eğer bakıma muhtaç değilse yaşamak istemem.. Kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyorsa herkes kendi evinde kalmalı.. Onun dışında bakıma muhtaç ise tabiki de birlikte yaşarım.. Aynı şey benim ailem için de geçerli..
Ev ev üstüne olmaz evlilikleri kötü etkileyen bir durum olduğunu düşünüyorum çünkü sonuçta ev içinde tartışmalarımız veya özel anlarımız olabilir. Bizden büyük insanların böyle şeylere şahit olmasını istemem açıkçası kendimi rahat ve özgür hissetmek isterim.
Cevap
19Cevap
Eşim isterse ben yaşamak isterdim çünkü eşimin kararları benim için öncelikli olurdu ama bunların dışında hayır yaşamak istemezdim tabi ki de
Yaşarım. Ama nasıl yaşarım? Kayınvalidem tek başına yaşıyor ve özel bir bakıma ihtiyaç duyuyorsa, yalnız kalmakta sıkıntı yaşıyorsa ve aramız iyiyse beni kendi kızı gibi görmüşse yaşarım.
Elde öyle bir fırsat varsa evet. Yoksa sorun değil seviyorum büyük aileleri. Tabii ailede çok önemli. Nasıl davranması falan .
Kendi hayatımını kurma amacı güdülerek yapılan evliliklerde bu mümkün değil.
Evin içine ev yapılmaz , sağlıklı gitmez.
Eğer yaşlı ve bakıma muhtaçsa yaşarim, dinç ve sağlıklı ise aynı ev de yaşamak tercihim olmaz
Yaw eşimle sevişsem yatağa girmişim kapıyı kitlemişim efsane anlar yaşayacam kaynananın varlığıyla olmaz o iş mesela
Bu telefon beni mi dinliyo napıyo djdj daha az önce asla yaşamam öyle diye annemle muhabbeti geçti aramızda😄
Hayata olmaz çok istiyorsa annesini alıpta gitsin
Aynı apartman veya mahalle olabilir ama aynı evin içinde asla olmaz.
Hasta olur vesaire olabilir ama normal şartlarda hayır.
Büyük konuşmak istemem ama hayır yaşayamam. İllaki ister istemez sorunlar çıkabiliyor.
Yaşamam net şekilde eşimle bana özel alanımız dahi olmaz
Kendine bakabiliyorsa, bakıma muhtaç degilse istemem. Ev ev üstüne olmaz.
Tabiki hayır ya. Kendi ailemle de yaşamak istemem. Evlendigim kişiyle baş başa yaşamak isterim.
Aynı evde yaşamama lakin aynı apartman aynı sokak olur.
Kotu huyu yoksa
Ve kocası ölmüşse zaten benle yaşamalı
Tek yaşamamalı
Erkek arkadaşımla biz ciddi düşünüyoruz ve annesi çok iyi öyle bir kadınla yaşicaksam tabi yaşarım
Tabii ki istemez insan bi evi olsun ister ama zorunlu sebeplerden dolayı olursa ona diyecek bişey kalmıyor
Eşimld tek yasamak isterim
Yuva üstüne yuva olmaz.
evlenmeyeceğim için sorun yok
Anne oda neden olmasin
yasamam ev ustunde ev olmaz
Yaşarım bakıma muhtaç ise.
Mesele edeceğim bir şey değil yaşarım
Annemdir oda Tabiki yasarim
Böyle düşünen bir erkek ile asla konuşmam ya
Konuşmayabilirsin evleneceğim kisi annesi annemdir ihtiyaci var ki yanimda kalıyor esim annesini zor durumda birakmam
Hayır çok özel bir durum yoksa yaşamam
Sevdiceğim için katlanırım..
İç güveysi, dış güveysine karşıyım.
Evet yaşarım
Yaşarım
Yaşamam
Makina lı tüfek 😂
Asla
Yaşamak istemem.
Hayır yaşamam
Hayırr
Karakterine bağlı iyiyse başım gözüm üstüne