Yaşamazsanız NEDEN yaşamak istemediğinizi de yazar mısınız? Sebepleri merak ediyorum.
- kısıtlanmak istememek
- rahat giyinip takılabilmek
- vs vs vs
Evlenince kaynananız ile yaşar mısınız?

Yaşamazsanız NEDEN yaşamak istemediğinizi de yazar mısınız? Sebepleri merak ediyorum.
Evlenince kaynananız ile yaşar mısınız?

Kesinlikle hayır. Çünkü , benim annem de , kaynanasıyla yaşıyor ve annemin hem tüm gençliğini , hemde , tüm parasını aldı. Hâlâ da , devam ediyor ve annem sadece , tatsızlık çıkmaması için , bu evde zorla kalıyor amma onun da içten içe istemdiyini , yüzünden göre biliyorum. Hatta , o babamı da , etkisi altına alarak , anneme gelen , yeni iş tekliflerini , zorla reddetdirmişdi. Amma neise ki , son zamanlar da , annem daha hırslı. Boşanmak isteyince , babaannem
de , oğlunun adına söz çıkmaması için , meçbur kabul etdi. Amma hala bize çok kötü davranıyor. Ve , sadece , evimizin varisi , kardeşime iyi davranıyor. Hatta , yemekleri bile bziden saklıyor ve sadece , misafirlere sunuyor. Misafirlerin getirdiği tatlıyı bile , ya başka misafirliğe götürüyor , ya da , kızıgile. Başta annemin
çalışmasına , bizim bile , okumanıza izin vermemiş. Hatta , 14 - ünde , kızların evlenmesi gerektiyini söylemişler. Babam bile razı olmuş. Amma annem evlenmek istemiyince , mecburen , kabul etmişler. Hatta , hamileyken bile , ikinci çocuğunu düşürenedek dövmüşler annemi. Amma ikinci çocuğunu düşürse de , 1 - ci çocuk olarak beni ve benden 3 yaş küçük kız kardeşimi ve 6 yaş küçük erkek kardeşimi doğurmayı becermiş. Hatta bazen dedemle bile , birlikte olmaya zorlamışlar. Amma Tabii ki , annem bunu yapmayacağını söylemiş. Yazık annem çok şeyler yaşa da , bizim için bu evde kalmaya devam ediyor ve hala da yaşıyor.
O yüzden , ben asla kaynanamla aynı evde yaşamam. 😎
Evlendikten sonra ilk temennim elbette eşim ile yeni bir hayata başlamak olacaktır.
Evliliğin olayı bu değil mi zaten?
Biz insanlarız ve bir eşe zaman zaman ihtiyaç duyarız ve soyumuzun devamı için bu gereklidir.
Aileler olaya dahil olduğu zaman dengesizlik başlar, özel hayat kavramını yitirir.
Her ev kendi sahipleri için kutsal bir yuvadir.
Fazla yakınlık o evin mahremiyetine aykırıdır.
Çünkü diğerleri evin sahipleri ile fazla yakın olduğundan rastgele zamanlarda izin almadan girmeye başlarlar, ben buna karşıyım.
Özel hayat ve saygı anlamını yitirmemeli kim olursa olsun.
Yaşamam çünkü ben kendimde çok kusur buluyorum o nedenle birilerinin yorum ve yargılarından ekstra kokuyor ve tedirgin oluyorum
Duygusal bir insanım sanırım
Neyse sürekli diken üstünde hissederdm büyük ihtimalle
Bu arada annemle de yaşamam
Bu kaynana olduğu için değil
Evet ben yaşardım çünkü eşimin istekleri benim için daha önemli.. sevdiğim kadın mutlu olacaksa neden olmasın.. zaten onun ailesi benim de ailem sayılırdı.. tabi ki de insanların bir çoğu genellikle aynı evde rahat edemezler ya da anlaşamazlar
Cevap
9Cevap
Yaşamak istemem eşimle rahat hareket edemeyiz. Bir evde iki aile olmamalı diye düşünüyorum. Uzun uzun yazarım ama gerek yok. Eşim ben ve ilerde olan çocuğumuz yeterli misafirlikler olur ama aynı evde yaşamak olmaz ne eşimin ailesiyle nede benim ailemle.
Büyük konuşmak gibi olmazsa yaşamazdım. Aynı evi geçtim aynı apartmanda bile yaşarken sorun çıkıyor. Bir de devamlı dip dibe aynı evde... 🙄🙄Yani illa birinin ailesi ile yaşamayı istiyorsam evlenmem ve ailemle yaşarım. Daha iyi.
Klasik diğerler gibiyse kalmam ama cidden normal insan gibi anlaşabiliyorsam hayatima vs krişmicaksa diğerleri gibi değilse kalirim valla arkadaş gibi ne güzel😎
Sevdiğim adamın annesi elbette yaşarım. Lakin kendisi görmüş yaşamış biri benim hatalarimi dan dan soylerse sürekli bir negatif elektrik olursa ortamda yapamam kimse yapamaz
Annemle babamla anlaşamıyoruz. Bide kaynanamla mı anlaşıcam nefret ederiz vallahi birbirimizden Bi süre sonra gelin cok uyudu gelin iş yapmıyor yemek yapmıyor musallat geldi demeye başlar ıyyyyyyy erkekler anneninizin huyunu en iyi siz bilirsiniz. Kendiniz annenizin katlanamadıgınız sabrettiğiniz huylarını karınız da görmesin
Kocama cilve yapamam. Ellerimle yemek yediremem. İstediği şekilde giyinenem bu yüzden no.
İstemem ama bakıma muhtaç ise ve kızı dışında başka kimsesi yoksa yaşarım.
Eğer annesinin sözleri bizim ilişkimizi etkileyecekse hayır
Kadının kalacak yeri yoksa tabi yaşarım. İnsanlık ölmedi ya.
Hayır kimseyle aynı evde yaşamak istemem. Evlilik kavramım da bu yok.
Hayır istemem. Evin tek hanımı ben olmalıyım 😀
Bir söz vardır ev ev üstüne kurulmaz diye :) boşuna söylenmemiş bence eşler arasında cinselliğe bile yansır bu insan evinde de rahat etsin bi zahmet dimi :)
Kaynanayla yaşamam
ailemle hiç yaşayamam
Ev o iki insanın gizli Mutluluk yuvası olmalı…mümkünse müstakil ev snndn
Kesinlikle hayır özel hayat denen bişey var aile içi sorunların olur karışırlar çocuğun olur eğitimine karışırlar istesede istemesede misafir gelsin kalsın istediği kadar (hastalık olmadığı sürece yaşamam)
Yaşamam kabul etmedim asla çok şeytan bir kadın evimde rahat giyiniyorum
Evlilik iki kişi arasında olmalı rahat olunmaz bir kere
Nedeni yazmışsın zatende bunu isteyen erkekler evlenmesin kimsenin hayatını karartmayın
Yok yaşamam çünkü eğer beraber yaşarsak birbirimizile zaman ayıramaz evde büyük varken her şey zor olur cinsel ilişkiye bile yansır
Ortak ev konusunda bende istemezdim ama kadın kendine bakamıyorsa o ayrı mesele
Ev üstüne ev olmaz..
Her iki taraf içinde söylüyorum.
hayir kaynana cok bidi bidi yapar evde onun icin gelecekteki esimle ben ev aliriz oraya gideriz
Yaşayabilirim kesin konusmiyim ama benim evimde olması şartıyla
Muhtemelen yaşarım ama eşimin isteği için başka türlüsü sevgi ve saygıyı azaltıyor
Farketmez ben her iklime uyum sağlarım assdffg
anası ölmüş alacağım ben
Ev ev üstüne zor olur
Hayır istemem
Yaşamam yaşamakta istemem
Hayır. Herkesin kendine ait düzeni olmalı
Hayır.
evlenmiycem
Yaşamam
Ev üstüne ev olmaz
Yaşamam
Hayır