Selam Gundiler 🌸
Evlenmeden aynı evde yaşanır mı sizin düşünceniz nedir bu konuda söyleyin bakalım?
Evlenmeden aynı evde yaşanır mı sizin düşünceniz nedir bu konuda söyleyin bakalım?
Evlenmeden aynı evde yaşamaya karşı değilim. Hani evlenmek istemiyorsundur, aynı evde yaşamaya karar vermişsindir, oluru var gibi. Ama evlenmek istiyorsunuzdur ve ondan önce aynı eve taşınmak biraz saçma olur gibi. Bilemiyorum, herkesin kendi hayatı.
Günümüz türkiye'sinde maalesef evlenmeden aynı evde yaşanılmaz Amerikan filmlerindeki gibi olmuyor sevgiliyle aynı evde yaşamak Eğer öyle olsa ben de isterim ama dediğim gibi günümüz türkiye'sinde maalesef bu pek mümkün değil
bence yaşanmamalı evliliğin ne anlamadı kalır zaten işte genelde ünlülerden pay biçiyorum beraber takılmaca bilmem ne nikah kıyıyorlar büyü bozuluyor sanki anlamadım.
Orrr... muyuz yaşayalım 😂
Cevap
27Cevap
Ben yaşardım.
Ateş barut durumu aynı evde mutlaka bir etkileşim olur. Buda kadın için sağlıklı olur mu bilmiyorum
asla yaşanmaz ya aralarında bir münasebet olup da evlenmekten vazgeçerlerse ne olacak çocuk ortada mı kalsın ;?
Dinimizce Caiz değil Yaşanılmaz Haram kılınmıştır🌸 Gundii😅
Selam günnemı di🌸
Ben sana okada güzel yorum yapiyorum hiç birine cevap alamıyorum neden aceba?
Yani yaşanmaz birşeyin adı konmalı, ben karşıyımdır böyle şeylere tanımadığım bir insanla yaşamak
Yaşanmaz bence şimdikiler öyle yaparak bitiriyor zaten
Yaşanmalı bence, Kıbrıs'ta çok normal ve yaygın bir durum bu bence Türkiye'de de olmalı.
Herkesle olmaz o iş çok nadir olur evlilik isteyecek kişiler
O ev yakında 3 kişiye çıkar demedi demeyin😞
Karşımdaki kişiye güvenirsem yaşarım
Anlaşılıyorsa olabilir
yaşayanlar var
Tayip babamız onay verirse yaşanır...
Yaşanmadan evlenilmez
Yaşanır ama bir seviyeden ileri gidilmez
aynı evde yaşıycan madem, evlen
Yaşanır da rahat durulmaz
Aynı evde olup sizden tokat yemek güzel olurdu 😊
Yaşayan çok, öğrencilerin çoğu yaşıyor