Fazıl Say, eşiyle ayrı evlerde yaşadıklarını ve çok mutlu olduklarını söylemiş. Sence ayrı evlerde evlilik, evlilik sayılır mı?

Herkese merhabalar..
Fazıl Say ve eşi Ece Dağıstanlı
Fazıl Say ve eşi Ece Dağıstanlı
Yoğun gündemin hengamesinde bir haber benim çok ilgimi çekti ki sadece benim değil sosyal mecraların tartışma konusu oldu..

Haber şu;
2019 yılında Ece Dağıstanlı ile evlenen ünlü piyanist Fazıl Say, Kendisiyle yapılan bir röportajda konu evliliğine gelince "Biz sevgililiğe devam ediyoruz. Evlerimizi bile birleştirmedik." demiş..

Evlendikten sonra oturdukları evlerden ayrılmayan ve sırt çantalarını alıp birbirlerine gittiklerini söyleyen Say, bundan dolayı çok mutlu olduklarını, birbirlerinin kendi alanlarında kalmasından dolayı sağlıklı bir ilişki yürütüp, özlem duygusuyla daha tutkulu bir evlilik yaşadıklarını belirtmiş.
Fazıl Say, eşiyle ayrı evlerde yaşadıklarını ve çok mutlu olduklarını söylemiş. Sence ayrı evlerde evlilik, evlilik sayılır mı?
Bu röportajdan sonra bir çok kesimden tepki alan Say'ın sonrasında söyledikleri de gerçekten çok ilginç..

Fazıl Say: "2 ev var demek, günde 2 kere sevişiyoruz demek.."

Bende Fazıl Say özelinde bu konuyu değerli KizlarSoruyor üyelerine sormak istedim.

Sence ayrı evlerde evlilik, evlilik sayılır mı?

#funda

Haber Kaynağı: Habertürk.com
Evlilikte ayrı evlerde yaşamayı doğru bulmuyorum
Bence çok iyi bir fikir
Çok kararsızım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: