Herkese merhabalar..Fazıl Say ve eşi Ece DağıstanlıYoğun gündemin hengamesinde bir haber benim çok ilgimi çekti ki sadece benim değil sosyal mecraların tartışma konusu oldu..
Haber şu; 2019 yılında Ece Dağıstanlı ile evlenen ünlü piyanist Fazıl Say, Kendisiyle yapılan bir röportajda konu evliliğine gelince "Biz sevgililiğe devam ediyoruz. Evlerimizi bile birleştirmedik." demiş..
Evlendikten sonra oturdukları evlerden ayrılmayan ve sırt çantalarını alıp birbirlerine gittiklerini söyleyen Say, bundan dolayı çok mutlu olduklarını, birbirlerinin kendi alanlarında kalmasından dolayı sağlıklı bir ilişki yürütüp, özlem duygusuyla daha tutkulu bir evlilik yaşadıklarını belirtmiş.Bu röportajdan sonra bir çok kesimden tepki alan Say'ın sonrasında söyledikleri de gerçekten çok ilginç..
Fazıl Say: "2 ev var demek, günde 2 kere sevişiyoruz demek.." Bende Fazıl Say özelinde bu konuyu değerli KizlarSoruyor üyelerine sormak istedim.
Çocuk olunca çocuğu nasıl ikiye bölecekler acaba 🤔 bir de evlilik de şöyle bir şey var Allah korusun gecenin bir yarısı uyurken biri fenalaşınca ilk müdahale eşi tarafından yapılıyor. Destek oluyor kol kanat geriyor ama yanında kimse yokken kalp krizi geçirsen mesela sana kimse yardım edemez o an. O yüzden mantıksız geliyor bana bu tutum.
Marjinal olacağız diye saçmalama durumudur. Tamam Fazıl Say özel bir adam , gerek yapısı, düşünceleri , hatta hasta bile olabilir. Ama bunun toplum nezdinde doğru diye lanse etmek doğru değildir. Münferit bir olaydır ve sadece kendilerini bağlar.
Bizim kültürümüzden dolayı mı bilmiyorum. Evlilikte ayrı evlerde yaşamayı doğru bulmuyorum. Sevdiğin adam ile evleniyorsun ve beraber aynı evi paylaşmak kadar güzel ve hoş bir durum var mı?
Yeni yeni icatlar çıkarıyor bu sanatçı topluluğu da ne biçim şeyler bunlar ya karı kocanın ayrı evde yaşadığı nerede görülmüş? Görğlse bile ilişkiler zayıflar.
Evlilikte ayrı evlerde yaşamayı doğru bulmuyorum. Bu sabah Tv'de " Neler oluyor hayatta" programında da bu konu ele alınmıştı Fazıl Say'ın eşi Ece'nin varolan şöyle bir açıklaması olmuş. "Biz aynı evde yaşayıp birbirimizin üzerine çökmüyoruz" Evlenip aynı evi aynı hayatı paylaşmayı birbirinin üzerine bir çökme olarak görmesi de son derece çarptırılmış bir açıklama olmuş.
bu hissedilen ve yasanilan hayat ile alakali gunumuzde de gurbetci olup 6 ayda evini 10 gun goren insanlarla dolu bazen sartlar bazen tercihler bu durumu mecbur ceya makul kilabilir garipsemem fakat benlik degil :) genede cok sevdigim bir abim uzak memleketten evlenin hatun yilda 1 ay annesine gitse 10 yilda 1 sene bekarsin oda lazim derdi :)
Ayrı yaşanılan bi ilişki evlilik olmaz ki Sevgili olur ciddi bi birliktelik ya da f. ck body styla olur Evlilik bir sorumluluktur Bunların parasal sorunu olmadıkları için çocuk yapmak gibi bir amaçta yoksa maksat dışarıya evlilermiş görüntüsü verip resmi bir f*ck body ilişkisi bu😂
ayrı evlerde olacaksak sevgililikten farkı kalmaz ama şöyle olabilir mesela:2 evde dayalı döşelidir arada diğer eve gidip kalırlar mesela o olur o zaman
Fazıl'ın karısı olsam "yeter artık çalma be adam" derdim. Fazıl olsaydım hep çalardım. Bu yüzden ayrı evde yaşardım. Ben fazıl'ın dünü, bugünü ve yarınıyım. Gelecekten gelmedim, geçmişe dönmek zorunda olduğum için.
Bence harika bir yol bulmuşlar. Üstadım ve yengemiz bir arada birbirine tahammül edemiyor demek. Eğer, bir arada iken sıklıkla sorun oluyor ve boşanmak istenmiyorsa ayrı evler mantıklı. Tabi güven temeli önemli.
Bence iki taraf içinde güzel bir durum kişiler birbirini yıpratmamış olur. Bu zamana kadar evli kalmışlar demek ki işe yarıyor Yormadan, yük olmadan, zorlamadan saygı duyuyorlar birbirlerine bu çok büyük ve eşsiz bir sevgi herkesin anlayabileceği bir udrum değildir.
Ayrı evlerde yaşamak evliliği bitirmek anlamna gelmiyor mu? Ayrı evlerde yaşamanın hangi açıdan mutluluk verebilir diye düşünüyorum ama yok, iyi bir yönünü bulamadım.
Fazıl Say vb sanatçılarİn ruh hali biraz değişik ilham için başka evde yaşamaları daha doğru lakin sanatçı olmayanolmayannsanların ayrı evde yaşaması sorun olur.
Sevgili funda bazen bir erkek bunu isteyebilir ama kadın izin vermemeli. Kendim için söylüyorum sağa sola salça olurum. Senin içinde aman sakın diyorum arkadaşım :)
bu kadın adama para için bakmadıysa bişey bilmiyorum yakışıklı adamlar bile sevgili bulamıyor dışarda tipi düzgün yakışıklı adamlar var evlenemıyor yalan hayat
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Anketler > Fazıl Say, eşiyle ayrı evlerde yaşadıklarını ve çok mutlu olduklarını söylemiş. Sence ayrı evlerde evlilik, evlilik sayılır mı?