
Yoksa bu tarz şeyleri sorun etmeyenlerden misiniz?😃

Öpüşmesi-sevişmesinden ziyade, ne niyette olduğuna bakarım. Kaç kişiyle ne yaşadığı da önemli aslında.
Ama olur ya çok insanla bir şeyler yaşamışsa bile pişmandır, ya da 2-3 insanla gerçekten sevdiğini düşünüp yaşamıştır yaşayacaklarını.
Önemli olan niyeti ve geçmişi geçmişte bırakmasıdır. Geçmişi geçmişte bırakmadıysan ve niyetin pis ise gelme. Vakit kaybı olursun anca.
Evet değiştirir, bırakırım. Dindar olmaya çalışan biriyim, açıkçası çok değişik ortamlarda bulundum. Ancak kendimi zor da olsa korudum.
İçimde en son iman zerrecikleri kalmıştı bir ara. Çocukken kıldığım 1 senelik namazdan kalmaydı bence onlar. İmanım zayıfladıkça Allah'ım imanını benden alma diye dua ettim günah işleyen bile. Yoksa o ortamlarda eminim ki ben de bulaşırdım.
Zina da yapardım, her boku yapardım.
İçinde Allah'a karşı içinde ciddi utanç kırıntıları kalan biri bu kadar ağır bir paylaşımı evlenmeden yapmamalı bana göre. Bunu normal gören ve herkesin olmuştur zaten ya zihniyetinde biri zaten bana uzak olsun. Genelde zaten ne oldum delisi sonradan görme insanlar böyle oluyor. Bunu yapmayanları da küçük görecek kadar seviyesizleşip o kadarı özgüvensizliktir yeahhh diyen böylece kendine kılıf uyduran zeka küpleriyle de evlenmem. Evleneceği garanti olmadan kendine dokundurtan biriyle de evlenmem.
Pişman olup tövbe etmişse geçmişini kurcalamak bana düşmez. Ancak ben de insanım, ne kadar pişman olduğunu ben bilemem. Kendiyle Allah arasındadır. Böyle biriyle karşılaşırsam ve iş evliliğe kadar gelirse 1000 kere düşünürüm öyle karar veririm.
Peki bu hataları ön beş yaşında yapsa.
Tabii ki benden önce biriyle birlikte olmamış olmasını çok isterim, ama bunun bir engel oluşturacağınıda düşünmüyorum. En önemlisi zina yapmamış olması.
Cevap
39Cevap
Öpüşmeyen erkek kız var mı bunu sorsaydin keşke yazık dünyanın halı bu üstte bir yorum var kızdan öpüşmeyen birşey yaşamayan biri anormal zaten demiş ben yaşamadım 23 yaşındayım ben anormal bir insan mıyım şimdi sen modern mi oluyorsun ama yapacak birşey yok ben ailemden böyle gördüm o yorumu yapan insan öyle görmüş edep aileden gelen birşey
Dudaklar mühürlüdür, kime kırdırdıysa ona gitsin veya ortalık malı olmuşsa aynı şekilde yoluna devam etsin, öyle soysuzlarla neslimi devam ettirecek kadar aklımı yitirmedim çok şükür.
Sabır tüm sıkıntıların anahtarıdır herşey doğru yerde, doğru zamanda, doğru insanla olması gerektiği şekilde olacaktır.
Elinin kadın eline değmemiş olması gerekiyor yoksa çok üzüler vazgeçerim😕
Hehe inandık quehhd
😕
Artık her şey kusur olmuş. Kusur aramak ve dillendirmek türk milletinin asli görevi falan sanırım? Bizden önce olmuş şeyleri bu kadar takıp, insanlara yargı dağıtmak bir tek türk milletinin kanında var.
Evet benim için büyük sorun ama maalesef günümüzde sadece öpüşmüş olan erkek kalmışsa ona temiz gözü ile bakarım. Günümüz insanı ile karşılaştıracak olursak sorun olmaz ama kıyaslama yapmayacak isek büyük sorun benim için.
Hayır, etmez. Sonuçta benim de daha önce ilişkilerim ve yaşanmışlıklarım oldu. Zaten bu devirde olmayanlar büyük ihtimalle sanal ilişkilerin dışına çıkamayan özgüvensizler ya da ilişkisi birkaç ay süren üyeciklerdir. İkinci el diyen bile var. Ne alaka kjdsjk.
Yobazlar. :/
Bu arada öpüşmemiş olabilir bu onun kararı fakat sırf bir şeyler yaşamış diye de bir insana ikinci el muamelesi yapmak saygısızlıktır benim için. Yorumumu biraz da sinirle yaptım.
Isterse skişmis olsun sorun yok ama ama yeter ki eskrt gibi igrenc yaratiklarla yapmamis olsun cidden o erkeklere acıyorum zTen cogu iliski konusunda pasif kadin ruhundan anlamayan barzolardir. Canlari ceheneeemee
Hmm güzel yorum bu bak 😃
Değiştirir. Çünkü ben yapmadım yapmayan biri isterim. Tek özel olmak isterim.
Evet istemem öyle birini kim dokunduysa ona gitsin ha kaldırırsa haberim olmazsa biley yapamam ama böyle bişey yaparsa da onun için yaptığım herşey zehir zıkkım haram olsun yüzüme her baktığında koynuma her girdiğinde kahrolsun ahım ve lanetim üzerine olsun mahşerde sorarım hesabını. Büyük bir ihtimal kaldırılacağız dostum kızlar çok ad i çok s şer efsiz. Biz erkekler gene ne yaptıysak söylüyoruz da bu şe re fsizler gizliyo saklıyor bu sebepten evlilik düşünmüyorum.
Kandırırsa olacak Kaldırırsa olmuş kusura bakmayın klavye azizliği
Millet grup yapıyor kardo. Öpüşmüşünü bulsam şükredicem
2021 deyiz magarada degil. Asil bazi seyleri yapmamissa anormal
Opusurken kiyaslama yapiyorsa o zaman oku yedik.
'* Ahh ahh necmettin beni ne operdi kimlere kaldik...
Bununla vazgeçiceksem sevmiyorumdur zaten. Benden önce olmuş bir şey. Evet rahatsız olurum aklıma da gelir ara ara sinirlenirim ama olabilir. Sevgilim de bunun konusunu açmayıp bana hep ilk sevgilisi tek aşkı gibi davranıp bunu hissettirirse daha ne isterim. Birini seversen ona sarılmak, öpmek istersin zaten. Öpüşmemiş olmak evlilik kriteri ne zamandır oldu yok daha neler yani.
hayır değiştirmez. geçmişi ilgilendirmez. sorgulamam, sorgulatmam.
Eğer hayatım boyunca hiç öpüşmemis ya da birine dokunmamış biri olsaydım değiştirebilirdir. Ama şimdi öyle birsey istemek haksızlık olur. Kendi yaptıklarıma bakarsam öpüşmek çok basit kalır.
Nasıl öpüşür olamaz benim eşim nefes almısşa benden önce ozaman bile evlenmem ekwmkamlwmwk
Bir kız evlenmeden önce bir erkek ile öpüşmüş ise bunu üç şahit ile tespit ettiğinizde ona ödül vermeniz lazım . Kadında bir insan ödülü olabilir adı. Eğitim şart bence
Davul bile dengi dengine. Bir kere harama meyleden yine eder, kısır döngü. Gözlerini bende açsın, yoksa kapı orada.
Cok sacma bu devirde öpüşmek mi kaldi yatagina giriyorlar sorun etmem önemli olan benden sonrasidir benden öncesi beni ilgilendirmez
Ben el ele bile degmedim :((
saçmaaaa... mantıkdişi... banane benden once ne yaptıysaaaa...
Daha neler o zaman herkes ilk sevgilisiyle evlensin böyle hayat mı olur? 🥶
Git o**s*u ol umrumda değil istediğin insana vermekte özgürsün, ama söylediğim gibi o**s*u olduğunu hiçbir şekilde değiştiremezsin.
Yani kanından geliyor demek atalarında çok vermiş gelen geçene, dikkat et soyun aslında e-devlet üzerinde çıkan şahıslara ait olmayabilir bir araştırmaya gir istersen ülkemin canım insanı.. (canım değil senin dediğini demek istemiştim 😏)
Ne kadar sevdiğime bağlı aslında, değiştirebilir de değiştirmeyebilir de ama her türlü kabullenmekte zorlanacağım bir şey.
Evet öpüşsün istemem ama öpüştü diye de iyi birini kaybetmek istemem. Ben öpüşmedim, o da öpüşmemiştir bence.
Evlilik noktasına gelmeden önce bunu öğrenmeliyim. Eğer olmuşsa, bu iş olmaz. Olmamışsa bu iş olur ama öpüşme olmaz.
değiştirmez çok saçma bi evlenmeyen istemeyen erkek bahanesi
eskide kalmış şeyler için evlenmek istememek
öpüşmek dünyadaki en masum şey
Bence de qhshdh
Evet değiştirir hiç kimseyi öpmedim. Öpmediğim gibi öpüşeninide istemem.
Böyle biseyi daha once bilmem gerekmezmi o zaman bitiririm zaten
Öpüşmemiş olunca mı temiz dürüst namuslu oluyor?
Bırakın Allah aşkına
Bir gün ülkemde böyle sorulara kadınların muhatap kalmaması dileğiyle..
Herkes dengine layık eğer daha önce öpüşmüşse öpüşmüş bir insanla gibi. Kadın İçin de erkek içinde
Hayır öyle istemem için benim de hiç öpüşmemis olmam gerekir.
Zaten ben hiç öpüşmediğim için sevilmediğimden ötürü, kimsenin geçmişini irdelemek benim haddime değil. İnşallah herkes dengini bulup saadete kavuşur. 😊
sikişin mk alayınız sikişsin. evlenmiyorum en iyisi kafa rahat
evet desem öpüşmemiş kızı nerden bulacaam? zamane kızları kucaktan kucağa geziyor öpüşme de neymiş
Bence sorun olmaz çünkü geçmişte olmuş bir şey , ben onun hayatında yokken olmuş bir şey o yüzden sorun etmem.
Valla ben 5 yıl konuştuğum adamla evliyim. Daha önce bir sürü kişiyle birlikte olmuş öpüşmeyi geç 😂 ama geçmişini açmadığı sürece sıkıntı yok umrumda olmaz ama yok ben şunu yaşadım bunu yaşadım derse tuvalet terliğiyle vura vura öldürürüm 😂😂😂
Çok öpüşmüş ama fikrimi değiştirmiyor. Sadece kadınları çok seviyor, bu biraz endişe yapabilir bende.
Sorun olmaz şimdi bekar biri boşanmış kişiyle bile evleniyor. Böyle küçük şeyler sorun yapılmaz
Milattan önce 700 de mi yaşıyorsunuz a*k bu ne biçim soru djjxjdj
Yalnızca öpüşmek... Yok yaa yalnızca öpüşmüşse benim için en temiz insan sayılır o :D
hahaa çok komik hahaha
Yooo değiştirmez ne olacak sevgilisiyle oousmus zamanında
değişmez ama ilki olmayı isterdim bu üzer
Sevişmiş de olabilir nihayetinde. Napalım yani ölelim mi? Sıkıntı yoktur. Herkes her şeyi yaşayabilir bu hayatta. Kabullenmek ve önüne bakmak gerek.
Öyle biriyle işim olmaz. birinin ilki ve sonu olmak varken neden aralarda kalayım.
Değişmez. Böyle basit şeyler kalmadı ki artık öpüşmeyene gülerler
Normal olan öpüşmek sevişmek yanj anormal olan bunların hiçbirini yapmayan tuhafsiniz cidden
Ben yapmadim reddettiniz hep
Bende yapmadım beni de reddetti öküz
Yapsaydım benden kıymetlisi olmazdı o yüzden kimse için üzülmeye değmez o malmus sen değil
Sinir olmamak elde degil
değiştirir kesinlikle
şu an o kişiyi gerçekten seviyorsanız eğer geçmişine takılmazsınız, sonuçta geçmişde ilişki yaşayıp öpüşmüş olması normal bişey
Ne yani türkiyede ilişki yapdıkdan sonra öpüşmüyolarmı , sevgilim var dediklerindee tam olarak nasıl bi ilşiki yaşıyollar merak ettim, yani temas falan olmuyomu
Dini kısmı bir kenara bırakalım asalet insanın kanında gelir, cinsel hiçbir münasebette bulunmadan sadece sarılarak bile çok mutlu olabilirsin yani temas yok sayılabilir bu durumda zaten sarılma eylemini akraba eş dost ile gerçekleştiriyoruz sakıncalı bir durum değil ve emin ol birini öpmekten daha çok zevk alırsın eğer kaliteli bir bireysen..
@takiru hahahhahahhaa Türkiyeymiş müslümanmış. Bu arkadaş müslüman bile olmayanlar yapmadığı iğrençliklerin onlar tarafından yapıldığından haberi yok heralde. Kızına, oğluna, kediye köpeğe her b. oka tecavüz eden iğrenç varlıklar bu ülkede problem değilken sevdiğin insanla beraber olman en büyük suç. Ne komik ya. Ne rezil ve utanç verici
Benden öncesi benden sonra önüme gelmeyecekse eğer herhangi bir sorun teşkil etmez lakin durumu biraz eşelerim:)
Bilemiyorum Altan bilemiyorum.
Şaka mısınız siz isterse yatsın benden önce beni ilgilendirmez aynı şekilde benim için de öyle istersem yatarım onun öncesiyse öncesidir
Ben yapmamis olsamda evlenecegim kisi yapti diye sorunn yapmam
Onemli olan benleyken ve sonrasi ilgilendirir
Değiştirir. Gerekirse eline el değmemiş olsun. Bu devirde cooooooookkkkk zor ama...
Herkes geçmişinde bir şeyler yaşayabilir, önemli olan karakterinin oturması
Hayır tabikide öpüşmüs olabilir bu normal önemli olan bundan sonra başkasını öpmemesi bence.
Nefes alması bile fikrimi değiştirir. Allah aşkına deli misiniz olum fjsndnsmfnsk
Evet değiştirir 2. El sevmem.
Değişir ben hiç öpüsmedim karsimdakininde öyle olmasını isterim
Hayır yaa neden öyle olsun önceki hayatı ilgilendirmezdi beni benden sonrası ilgilendirir
Sadece öpüşmekle kalsa iyiydi..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?