Evlilik bi yerde Allah’ın emri :D azcık insanlar kendilerine mukayyet olsun diye. Gerçi şu zamanda evli bekar farketmiyor, ki evliler yüzünden bekarlar sevgili yapamıyor 😄😄
Ne bileyim, amatör şarkıcı idi kendisi, iki üniversite okumuş ama çalışmıyordu. Aradaki tek problem buydu. Böyle isteksiz ve negatif ama seviyordu lan :D şarkı yazmıştı bana.. neyse uzun lafın kısası, onu terk ettim 🥹
Zor bi soru. Gerçekten beni bi şekilde ikna etmesi gerek. Kafalar uyuşuyorsa, aramızda karşı koyamayacağım bir çekim varsa olabilir. Ama direkt olarak aslında kendimden yaşça küçük biriyle olmak istemem.
@Hsjdnsbdjsns herkes geçmişini saklıyor maalesef o yüzden kötü bekliyorum. dürüst olanını görmedim en fazla bir kısmını anlatıyorlar mesela diyorlar 3 kişiyle yattım, ama sen anlıcan onu en az 30-35.
eskiden bakire olmayan kızla evlenilir mi muhabbeti vardı hani hatırlarsın iğrenç bir muhabbet, şimdi bırak bakireyi 5-6 erkekle yatan kız namuslu oluyor artık.
Kültürden kültüre değişiyo işte benim erkek arkadaşlarım iliskiyi hic evlilige goturmedi yani ama sevgilisi olmamis daha çekingen birini bulunca da evlendi bazıları :/
Çok çok çok haklısın gerçekten korkmakta. Ama işte denemeden de bilemiyorsun. Şimdi evlenirsem yine kötü olursa ayrılmak zorunda kalırsam diye korkuyorsun. Çevrendekiler ee bu da evlenip ayrılıyor filan bir sürü dedikodu. Hakkında hayırlısını diliyorum, mutlu ol :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Haha :D saçma bi soru ya, kusura bakma. Öpüşünce noluyor? Hiç öpüşmemiş insan kaldı mı ya?
Evlilik de gereksiz değil mi resmi nikah yani, olmasa ne olur ki
Evlilik bi yerde Allah’ın emri :D azcık insanlar kendilerine mukayyet olsun diye. Gerçi şu zamanda evli bekar farketmiyor, ki evliler yüzünden bekarlar sevgili yapamıyor 😄😄
Ilk sevgilin kac yasında oldu
18 :D
O kactı yaş farkınız
Ben de yurtdisindayım
O 24 yaşındaydı :D
Evlendi mi şimdi
6 yaş cok iyi bence ne cok ne az ideal yani olgun erkek olarak ama benim yastakiler evli zaten ilerisi kesin evlidir ahshsh
Ne bileyim, amatör şarkıcı idi kendisi, iki üniversite okumuş ama çalışmıyordu. Aradaki tek problem buydu. Böyle isteksiz ve negatif ama seviyordu lan :D şarkı yazmıştı bana.. neyse uzun lafın kısası, onu terk ettim 🥹
Şimdi mesela 20 25 yas arasi erkekle sevgili olur musun bana teklif eden oldu da bilemedim
Zor bi soru. Gerçekten beni bi şekilde ikna etmesi gerek. Kafalar uyuşuyorsa, aramızda karşı koyamayacağım bir çekim varsa olabilir. Ama direkt olarak aslında kendimden yaşça küçük biriyle olmak istemem.
Kac yas aralığında biriyle sevgili olmak istersin
Benden önce isterse ilişkiye girmiş olsun. geçmişini önemsemem evlenirim
sadece öpüşmeyle kaldıysa sırtımda bile taşırım nikah dairesine sjsj
o kadar mı kötü bekliyorsunuz cidden
@Hsjdnsbdjsns herkes geçmişini saklıyor maalesef o yüzden kötü bekliyorum. dürüst olanını görmedim en fazla bir kısmını anlatıyorlar mesela diyorlar 3 kişiyle yattım, ama sen anlıcan onu en az 30-35.
eskiden bakire olmayan kızla evlenilir mi muhabbeti vardı hani hatırlarsın iğrenç bir muhabbet, şimdi bırak bakireyi 5-6 erkekle yatan kız namuslu oluyor artık.
@Hsjdnsbdjsns hiç sevgilin olmadı mi ki
Sadece sanaldan oldu, 22 yaşındayım elimi dahi kimse tutmadı bırak yatmayı
@Hsjdnsbdjsns nerelisin aslen
Vay be direk nikah dairesine götürmelik kız.
Soran kardeşim sen kız mısın erkek misin ne taktın bu kıza? Pembe hesapta gezen harun abilerden misin?
Gerçekten bende erkek olduğundan şüphelendim
@Hsjdnsbdjsns Hareketleri tuhaf dikkat etmek lazım böylelerine.
Kesinlikle
Kültürden kültüre değişiyo işte benim erkek arkadaşlarım iliskiyi hic evlilige goturmedi yani ama sevgilisi olmamis daha çekingen birini bulunca da evlendi bazıları :/
Önceki mazini varsın bilsinler, kabul ettim seni meleğimsin sen
Sen opustun mu hic
Yok, ben kız nedir bilmem
Gercekten mi
Evet noldu ki
Yav sevgilin olmustu sanki onceden oyle yaziyodun ahshsh
Ne zaman dedim nerde dedim kime dedim sen kimsin sdksk
Neden olmasın.. sadece opusmus olsa evlenirim ben opusmdim tabi hiç.👍bu sensin dimi😄
Hic sevgilin olmadi mi
Hayır😔😔
Ne aptal bir soru bu? Öpüşmemiş istiyorsan yeni doğan bebeklerle evlen ahmak.
Neden ki ilk kac yasinda opustun
14
Simdi kacsin
24
Eski sevgilin evlendi mi opustugun
1 çocuğu var
Sadece opusmus muydunuz yani ilerisi oldu mu
İlerisi ne olabilir çocuğuz daha
Benden öncesiyle işim olmaz. Ben benden sonrasına bakarım...
evlenirim bende öpüştüm çok
Nereliydin
Başkasıyla öpüşmüş kızla evlenilmez eğlenilir
Eğlendigin oldu mu boylesiyle
Eğlendiğim falan olmadı
Hepciddi mi iliskin oldu
Yoo ciddi ilişkin olmadı
Yani hic opusmedin mi
erkek dediğin or*spu olur
Sesli güldüm
Öpüştüğü kişiyle evlenirim
Gözleri erkek görmüşse soğurum
Sevgili olduğumuz zaman mı
Sonrasinda yani
Yok onceden opusmus
Öpüşmeye kaldı mı
Öpüşmeyen*
Sen öpüştün mü yasın kac
Evet 19
Ilerisi oldu mu yoksa sadece opustun mu
Yok ilerisi olmadı bakirim
1 kızla mı opustun
Evet
Nerede
Onu mu anlatıyım şimdi . d neden soruyosun
Sınıfta felan mı
Evet
Lisede mi
Lise son
Lise sonda mı ilk opustun
İlk gerçek öpüşme o zaman oldu evet
Nerelisin
Öpüşmeyen kalmadı ki😄
genelleme yapmayalım
@Hsjdnsbdjsns tamam random kullanıcısı hariç😂
oldu şimdi :D
@Hsjdnsbdjsns ahahaha sen random kullanıcısı hariç diğerleri😂
yess
@Hsjdnsbdjsns konuyu daha uzatamadım ya 😂
belli, çabanın farkındayım :D başarısız
Valla öyle oldu dönüp dolaşıp aynı cümleyi kuruyorum😂
aynen tamam bitir artık istersen :D
@Hsjdnsbdjsns çabam takdir edilmeyi hakediyor bence😂
tamam takdir ediyorum tebrikler :D
@Hsjdnsbdjsns yıldızlı pekiyi yi yaptım gece gece😂
tabiki :D öpüştün mü lan sen
@Hsjdnsbdjsns haydaaa konu ne ara bana geldi şimdi😂😂
konu istiyordun açtım :D :D
@Hsjdnsbdjsns ahahaha evet oldu öyle bir şey😂 konu beklemediğim yerden açılınca kalakaldım öyle😂
çakaaaaal :D kişi kendinden bilirmiş işi ondan kimse kalmamıştır diyorsun
@Hsjdnsbdjsns ben evlendim ayrıldım😉 kişi kendinden ziyade gerçekleri görüp dile getiriyo aslında😄
Hayırlısı olsun... Evlenmek de zor
@Hsjdnsbdjsns öyle ya hayırlısı, kader:) zor olmaz mı ya gerçekten öyle
umarım bizim karşımıza iyi insanlar çıkar diyelim.. :)
@Hsjdnsbdjsns inşallah ya 🙏 olmadı benim uzun zaman geçti üzerinden bakalım hayat ne gösterecek
tekrardan düşünür müsün peki yoksa korkar mısın
@Hsjdnsbdjsns 8 yıl oldu artık korkuyordum hemde aşırı fakat artık olabilir diyorum istiyorum
baya olmuş tabikide olabilir.. herkes aynı olacak diye bir şey yok sonuçta. aranızdaki meseleyi bilemiyorum tabi
@Hsjdnsbdjsns herkes aynısını söylüyor ama insan gerçekten korkuyor, hata yapma lüksüm yok, hakkımda hayırlısı diye istiyorum, ☺️
Çok çok çok haklısın gerçekten korkmakta. Ama işte denemeden de bilemiyorsun. Şimdi evlenirsem yine kötü olursa ayrılmak zorunda kalırsam diye korkuyorsun. Çevrendekiler ee bu da evlenip ayrılıyor filan bir sürü dedikodu. Hakkında hayırlısını diliyorum, mutlu ol :)
@Hsjdnsbdjsns valla düşündüklerimi yazmışsın, bende psikolojik olarak kaldıramam inanın tekrar bunu yaşamayı, amin ya valla olayım sizde olun olalım
Tahmin edebiliyorum. İnşallah ya 🙏🏻
@Hsjdnsbdjsns baya dualaştık gece gece😂
Evet 😂 dua iyi bir şeydir
@Hsjdnsbdjsns kesinlikle ya dahada edebilirsin bana😂
Ya bu nasil bir cins soru
Nedenn
Ne sordun sen şimdi?
Hic opustun mu
Öpüştüm
İlk kac yasında
17 ama böyle özel konulara gireceksek istersen talip edebilirsin
Takip