kız ateşli bir şekilde öpüşmüş
yanında neler olduğunuda hesap edin
benden günah gitti)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer kiz bana bunu sordugumda saklamadiysa ne sorduysam cevap verdiyse sorun olmaz. Ama elbbetteki kotu bir sey erkek acisindan ama sevdikten sonra bir sorun teskil etmez. Zaten kizda yaptigi seyden pismansa bence bir sorun olcagini sanmiyorum . Ama surayada deginmek istiyorum . Tevbe ettigi takdirde pisman olup ederse hic yapmamis kabul edilir.
bu sorunun cevabı karşılıklı
erkekte başka bir kızla öpüşmüşse evlenmeli
ama öpücük sadece bir simge
ateşli öpüşme sonrası genelde çiftleşmede oluyor
abicim eğer kız açık açık dudaktan öpüştüm derse kaçırma o kızı hiç bişi olmaz demeyenlerden korkacaksın ... benim düşüncem bu yani kıza sorarsın eğer sevgilisi olmuşsa öpüşmemiş olması imkansız ama hayır derse o zmn kıçına tekmeyi bas :D bağlanma sevme o kızı ...
davul bile dengi dengine. gitsin o öptüklerinden biriyle evlensin. bir kızı kullanmak bu kadar kolay mı. afedersiniz de bu kızları mal yerine mi koyuyorsunuz. gerçi onlarda değil tek suç. neyse Allah herkese kendi gibi bir eş nasip etsin inşallah. temize temiz, ötekilerine de ötekileri. bizleri de öylelerine aşık olmaktan korusun inşallah
amin kardeşim .. neyse bizin rahatsız olduğumuz konu şu bunu hafife almayın bir kızın kocasına en büyük hediyesi dokunulmamış dudaklarıdır el değmemiş vücududur ki bu zamanda çok zorrr ...
tam anlamadım sen evlilik öncesi öpüşmeyi normalmi karşılıyorsun
yok artık ne normal karşılaması, söylediklerim gayet açık. evlenilmeden başka bir erkekle yaşanan her türlü tecrübe(buna el ele tutuşmak da dahil) evlenilecek kişiye ihanettir, diyorum.
helal oolsun lan sana sevdim senii :)
bende sevdim yengeyi)
teşekkürler ama olması gereken bu arkadaşlar. yani herkesin böyle düşünmesi gerek. ama aklımızın üstüne tozlu paspas serilmiş gibi davranıyoruz çoğu zaman. olması gerekeni düşünmüyor, düşünmek istemiyoruz malesef. sonuç olarak çarpık fikirler çıkabiliyor ortaya.
helal sana .. keşke herkes senin gibi düşünseydi ...
belki bir gün o da olur
hiç sanmıyorum :) .. baksana yorumlara her bişeyi yapcaklar sonra yok efendim sanki bakirelik felan diyolar orayı tek korumuşsun diğerleri errorr yazık değil mi evleneceğin adama ...
kız yaptıklarını suç olarak görmüyorsa kızda sorun vardır arkadaşım. sende istediğini yap senden sonrasınada anlatabilecek potansiyel var! ama ben erkek olsam namus herşeyden önce gelir. kızın orasının bakire olması gerekmez önemli olan ruhunun bakire olması.
öpüşme varsa geriside olur
Cevap
15Cevap
Gitsin öpşmüş başka bi' erkekle evlensin. Benimle işi olmaz.
kafa dengi bulduğuma sevindim
Eyvallah, herkes dengi dengine.
Artık öpüşmeyen kız bulmak bu zamanda çok zor. Var tabii ki öpüşmeyen ama bulmak zor. Oysaki yapılmaması gereken bir şey.
tahminim kızlarda yüzde 20 öpüşmemiş var
eğer kız erkeği geçmişine rağmen kabul ediyosa erkekte kızı kabul etmek ZORUNDA...
kısasa kısas ta iyi bir fikir
hemde çok iyi bir fikir. ADALET olmalı dünyada...
dimiiii :)
öpen öpülenle evlenmeli)
Kesinlikle haklısın.
kızlar siz yinede evlenmeden öptürmeyin
öptürmem kendimi kullandırtmaya niyetim yok.
öpüşmemişi nerden bulcan sanki yalan atıordur çok namuslu ayağına yatan bu devirde ,şahsen dert etmem ama başkasıyla ilişkiye girmiş bir eşle evlenmem kesinlikle ha ben çok kez girdim ama karımda kabullenmem böle bişiyi
Öpüşmüş kızla nie evleniosun o da bacım diil mi sen erkeksin aynı şey mi ben elimi bile değmem bir erkeğe evlenmedn
Evliliği düşünen birisi olsa idim, evlenirdim... İsterse fahişe olsun... Sevginin önünde engel değildir...
erkek adam sevdikten sonra kıza sahip cıkar tabi gercekten seviyorsa senin sordugun sey gercekten bekareti gitmis bir kız diye sorsan belki normal olabilirde öpüsmüs diye sorman biraz komigime gitti acıkcası bu devirde öpüsmemiz kız imkansız denecek kadar azdır :)
pardon :D
mesaj ulaştı abla)
Bak bu dediğimi çok iyi dinle
Eğer bir kız zevk için keyif için çıkıp öpüştüyse o kıza güven olmaz zaten ha eğerki (zaten çoğunlukla böyle olur) kız birini sever erkekte onu sever uzun süre çıkarlar evlilik hayali kurarlar ve öpüşmede olabilir çünkü o onu evleneceği kişi olarak hayal ediyo bundan sonra ayrılık olursa kız zaten pişmandır o yaptığından anladınmı yani kızın bir suçu yok
Abartmayın ya öptüyse ne olucak evlenmicen mi ohooo sizde ona göre davranın hiç öpüşmeyin eşit olalım olay çözülsün sanki cinsrl birşey yaşandı da evlenmicen hey Allahım ya
Ben opusmeye de karsiyim deyince gorustugum erkekler kaciyor :D Niyetleri halis degil demek ki... Ancak; hem zinakar olup hem de bakire istemek, or. ospu cocuklugundan baskasi degil. Nur ve Nisa Sureleri bundan bahseder.
Ben evlenirim hacı, çok seviyosam ve güveniyorsam geçmişte yaşadığı en ağır şeyi bile kabullenirim
evlenirim.herkes yanlış yapabilir.önemli olan bu yanlışların tekrar tekrar tekrarlanmamasıdır.
kız bunu yanlış olarak görmüyor
Kararsızım..Çok sevdiğimse evlenme şansım var ve diğer türlü hiç yapmamış birini bulmak imkansız.
sende o kızla ateşli bir şekilde öpüştükten sonra karar verebilirsin)
Bu devirde dudaktan öpüşmemiş kız kaldı mı?Orta ve daha üzerinde güzellikte her kız öpüşmüştür.
Güncellemeni zikeyim senin mk :D
çirkinleri öpen olmamış(
:(
her kız güzeldir ..)
Geçmişimi silmeyenin geleceği olmaz kardeşim geçmişi beni ilgilendirmez.evlenirim.
Öpüştüğüm kızın dudaklarında iz bırakıyorum benden sonra evlenemiyorlar..
Arkadasım bişey sorcam. Bu zamanda öpüşmeyen kız kalmıs mı bilmiyorum çok nadir o da köylük yerlerde falandır sanırım.Öpüşmekten ne çıkar? Görende bkaretini kaybetmiş sancak. Namus bedende değil ruhtadır. Bu kadar takıntılı olmayın. Büyük konusmayın.
namus nasıl ruhta oluyo anlamadım örnek verirmisin)
İnsanın içi (Ruhu) kötü olmasın. Zamanında yapmıstır bı hata. Önemli olan o hatanın 2 defa yapılmamasıdır. Bence abartma.Sen öpüşmeyen bir erkek misin? Değilsindir. O halde sende kendine eşit bir kız bul.
bu soruyu sorduğuma göre demekki hiç öpüşmemişim)
Abartma bu kadar... Öpüşmüşse öpüşmüş kız.
Öpüşmekte neymiş arkadan alan ağızdan alan sonra bakireyim diye gezinenler var
bu sorunun cinsel versiyonunu cinsellik bölümünde sorabilirsin)
Kiz der ki 10 kizla yatsin 1 beni sevsin
Erkek der ki 10 adami sesin 1 benle yatsin
boyle bir soz okumustum ne yalan soyleyim dogru geldi bana birazcik
tamam sana tecrübeli bir erkek veriyoruz
bende dudaktan öpüşmüş erkek istemem :)
bu hakkını kullan)
Evlenmenin her türlüsüne karşıyım ben aga ama soruna cevap vereyım evlenırım problem değil
eşimin evlenmeden önceki hayatı beni ilgilendirmez.:)
Erkek opusmus kızla evlenmek istemiyorsa opusmuyecek
Boyle sacma soru yok kac yaşındaki opusmesin 20 yaşlarında kız opusmezse bizim okulda sorunlu diyorlardı.
sen milletin dediğine inanma
erkekle öpülmemişe daha çok değer verir
kızları bedavaya kullanmak için sorunlu derler
manyak mısın sen ya sanki öpüşmek barikeriliğini vermek ayrıca veren de verir bizi ilgilendirmez. sen de öpüşmüş bir erkekle evlenme o zaman bu ne böyle
öyle diyorsunda ilk öpüştüğün erkeği unutmuş musun sen ...
cevapla ilk öpüştüğünü unuttunmu
yoksa ondan nefretmi ediyorsun
unutmadım nefret de etmiyorum ayrıca bunun soruyla bir ilgisi yok illa kavga edip mi ayrılınır ya da öpüştüğün kişiyle evlenmen mi gerekir... çok sığ görüşler
öpüştüğü elemanda herpes varmıymış?
varsa evlenmem :)
sence öpüşmekle kalırmı!
sende bir karar ver soruda öpüşmüş diyosun. Ben kızlarla yatarken güzel de evlenirken el değmemiş olsun mu dicem tuvalet kağıdı mı lan bu tek kullanımlık kirlensin? çok ilginç bir soru bu;
bu tamamen psikolojik bir sorun bence, egoyla alakalı kendinden öncekileri kıskanmak olabilir.
o zaman senin göeüşündeki erkek dul bir kadınla da evlenmez hatta kötü gözle bakar. olaya dinsel yaklaşıyosan şunu bil ;
peygamber bile eşleri arasında tek bakire aldığı hz.aişeydi unutma
elbette insan öpüşebilir
veya bakire olmayan bir kızlada evlenebilir
dulu aynı kategoriye koyamayız
cinsellik yaşamıştır kocasıyla ama gizli değildir
peygamber genç bir kızı sevebilir
onunlada evlenmeside normaldir
tabi bu konuda her iki çeşit evlilikte insanlara örnek olmuştur
sana katılıyorum kızlarla yatıp sonra temiz istemekte haksızlık
bu devrin erkekleri öpüştünmü die sormuyor ki akıllı olan sormaz yani bilir sorgulamdan çıkacaksın seninle olduğu dakikadan sonrası seni ilgilendirir
sonrasıda geçmişide ilgilendirir
allahallah sen kaçıncı yüzyılda kaldın ya:) 21.yy dayız
aa 21. yüzyıldayım)
günaydın:)
iyi akşamlar)
:):) bu güzeldi
ama ben öpüştünmü diye soruyom
ay dudağından mı öpmüş, fena oldum.
hemde uzun süre)
Evlenmem ... !
sen hiç öpüşmedinmi!
Of buyutulecek bir sey degil ki
çok büyük bir olay
Iki sevglm oldu ikisiylede opustum toplasak 10saniye surmedi. Dudaklarin degmesi kotu bir durum mu gayet masumdu
bencedeee çok büyük bir olay .. sen ateşli bir şekile öpüştüysen bide o erkeğin elide bir yerlere gitmiştir vee hayatta unutmazsın ilk öpüştüğün erkeği ...
Oha
ne güzel
3. ylede masumca öpüş
4.ylede herkezle masumca öpüşebilirsin
Ona sevismek deniyor denyolar
neden herkezle sevişiyorsun
evlensen de yapsan olmazmı?
Onume gelenle opusuyorum falab mi saniyosun sen iksiylede 2 yl ciktim kimsede el surmedi bana nie gotunzden anliyosunuz
nee 3.yle öpüşmeyecenmi!
haksızlık değilmi ona(
geçmişi unut.
geçmiş unutulmuyor
tamam sende hayatını yaşamaya devam et)
seni öpüpte unutanı
normal karşıla ozaman!
o zaman neden geçmişi unut diyorsun!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar