Sevgili üyecikler, bilirsiniz bazılarımızın evlenmeden ve hatta ilişkiye başlamadan öncelikleri vardır ve bunlardan bir tanesi de önceki ilişkilerinde öpüşmüş olup olmamasıdır. Peki sizin için bu durum evliliğe engel midir değil midir?
Haydi herkes yorumlara 🪶
Evleneceğiniz kişinin sizden önceki ilişkisinde öpüşmüş olması evlilik fikrinizi değiştirir mi?
Öpüşmüş olması sıkıntı değil. Daha öteye gidip de başka haltlar yememiş olması önemli. İnsan sevdikten sonra bunları da göz ardı ediyor bir yerden sonra ama yine de mühim konular bunlar. Mümkün olduğunca önem taşımalı.
Hiç öpüşmemiş biri isteyenlere saygım sonsuz. Fakat benim kriterlerimin arasına geçmiş ilişkilerle alakalı şeyler yok. Karakteristik özelliklerini etkilediği için geçmiş bellllki dolaylı yollardan
Merhaba, Evet değiştirir, öpüşen sevişmiştir, sevişen de her şeyi yapmıştır, tecrübesiz bir erkek tecrübeli bir kadını tatmin edemez, istemem!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hola💙🎈 Ben ilklerimi tek bir kişiye saklıyorum. Benim ruhum tek adamın öpücüğü ile mühürlenmeli fakat seviyorsam geçmişe değil geleceğe bakarım. Dünü ve dünümdekilerle değil, bugün ve yanımdakilerle ilgileniyorum.