Fransız bir çocukla 1 yıla yakındır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. İleride evlenirsek ne gibi sorunlar yaşarız?

Kendisiyle Fransa'da erasmus yaptığım dönemde tanıştık ama yakın değildik, arkadaş bile sayılmazdık. Ben Türkiye'ye döndükden bir süre sonra beni instagram üzerinden buldu ve ekledi. Bir iki ay arkadaşça sohbet ettikten sonra bana bir şekilde açıldı ve o gündür de uzak mesafe ilişkisindeyiz. Kendisine aşığım, ilk sevgilim zaten.. Çok kibar ve düşünceli biri... Çıkmaya başlayalı 1 yıl olmak üzere.. O hiç Türkçe bilmiyor benim fransızcam da çok iyi değil, temel düzeyde. İngilizce olarak iletişim kuruyoruz. Onunla ilerde bir hayat kurarsak eğer bir sorun yaşar mıyız? Ailemi nasıl ikna ederim? Çünkü geldiğinde ailemle de tanışmak istiyor (Annem ve babam sadece Türkçe biliyor bu durum da nasıl olacaksa..)

Ben müslümanım ama müslüman olmamasını çok umursamıyorum, benim için önemli bir kıstas değil beni bundan yargılamaya kalkmayın lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sormak istediğim şey kısaca Türk Kadın & Fransız Erkek evliliğinde yaşanılabilecek sorunlar? Ya da çevrenizde Türk kızı olup bir yabancıyla evlilik yapmış tanıdıklarınız varsa onların yaşamını da aktarabilirsiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Aileme de nasıl diyeyim Fransız bir sevgilim var sizinle tanışmak istiyor desem babam kalpten gider herhalde annem biraz daha iyi karşılar sadece
Fransız bir çocukla 1 yıla yakındır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. İleride evlenirsek ne gibi sorunlar yaşarız?