Arkadaşlae 20 yaşındayız bakın baştan diyeyim evlilik meraklısı değilim ilişkimiz uzak mesafe ilişkisi ilk basta bana 26 da evleniriz diyodu sonra 28 demeye başladı sonra 30 demeye başladı en son bir insan sevdiğinden 10 yıl boyunca nasıl uzaktan mesafe yürütebilir en güzel yaslarini benimle yaşamak istemiyormusun dedim tabi düğünü evi arabayı sen yapmican diyor ben düğününde değilim sade nikah yeterli araba evlendikten sonra ortaklaşa alınır sadece eve önem veriyorum 10 yıl boyunca nasıl kendine işini kuramaz bana bahane gibi geliyor beklerim beklemesine ama ya beni ortada bırakırsa 30 olunca ne yapacagim o zaman babasının abisinin borçlarına yardım ediyor mesela şimdi bilmiyorum kafam karışıyor akıl verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılPartnerinizle açık bir iletişim kurun ve duygularınızı net bir şekilde ifade edin. Onunla ilişkinizin geleceği hakkındaki düşüncelerinizi ve endişelerinizi paylaşın. İlişkinizin geleceği hakkında ortak hedeflerinizi ve beklentilerinizi netleştirin. Bu, birbirinizin beklentilerini ve isteklerini anlamanıza yardımcı olabilir. Uzun mesafe ilişkileri sabır ve fedakarlık gerektirir. Partnerinizin kendi işini kurmak veya maddi durumunu düzeltmek için zamana ihtiyacı olabilir. Sabırlı olmaya ve onun gelişim sürecine destek olmaya çalışın. Kendi bireysel hedeflerinizi ve gelecek planlarınızı gözden geçirin. Partnerinizin hedefleriyle uyumlu olup olmadığını değerlendirin ve kendi mutluluğunuzu da göz önünde bulundurun. Birbirinizin durumunu ve ihtiyaçlarını anlamak önemlidir. Her iki tarafın da duygusal ve maddi olarak rahat hissedebileceği bir çözüm bulma çabasında olun. Unutmayın ki, ilişkinizde verdiğiniz kararlar kişisel ve özgüne özeldir. İlişkinizin geleceği konusunda netleşmek ve karşılıklı anlayış içinde olmak, sağlıklı bir ilişki için önemlidir. Kendi ihtiyaçlarınızı, değerlerinizi ve mutluluğunuzu göz önünde bulundurarak en uygun adımları atmanız önemlidir. Eğer durum sizi rahatsız ediyorsa, bir ilişki danışmanından veya uzmanından yardım almanız da faydalı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Kendini kandırma. Leyla ile Mecnun değil kimse. 10 yıl ne. Yok öyle bir dünya. Zaten 20 yaşındaki erkeğin ne düzgün işi en eğitimi ne de kişiliği tam oturmuştur. Evlenmek niyetin varsa 24 den sonrasına bak. Hem çok beklemezsin hem de kişiliği oturmuş biri olur
010 Yorumla
Soran+1 yılOndan önce 27 yaşında biriyle konuşuyordum evi arabası işi vardı her şey çok iyiydi ama en ufak tartışmada yazmayı kesti birden, hiç nazima oynamadı simariklik olarak gördü ki çok olgun bir insanım ama sevgilim öyle değil bir kavga olsa çözene kadar konuşuruz o alttan alır yeri gelince ben ama evlilikten kaçması beni üzüyor istemiyor mu acaba beni diye düşünmeye basladim
- +1 yıl
Leyla mecnunu görünce vaz geçmiş kanka
Soran+1 yılYa pazardan meyve secmiyoeum ki aşık oldum yoksa anında keserdim konuşmayı bu söylediği laftan sonra ama canım yaniyo ne yapayım
- +1 yıl
@mete3534Konu şu bahane çok vazgeçene sevmek de bi yere kadar
Şöyle seviyorum ölüyorum bitiyorum hikaye bunlar
Aklına ya da gönlüne yeni biri girdimi 10 bekleyemem dersin
"Tabikide adam çok ama hepsi aynı " kime gidersen git aynısı
Soran+1 yıl@Lavinia0449 evlenenler çok mutlu ilişkisi olanlar nasıl yapiyor
- +1 yıl
Etkenlerin beyni aynı, kadınlarin da beyni aynı
Seni sen yapan karakterin
Karakterli insan zaten tamir arar olmayan çatlağı olan bi bardağı un ufak eder...
"Güzel yuvası olanda istisna oda kaideyi bozmaz " - +1 yıl
nasıl mutlu olmayı öyle kalmayı beceriyorlar dersen alma verme dengesini koruyorlar sevgi saygı sadakat
Buda karakter meselesi
Adamda karakter yoksa sen beklentilerinin hepsini karşılaşan bile gidecek olan gider
her şey karşılıklı
+1 yılÜniversite okurken evlenen arkadaşım vardı. Üstelik aile zengin falan da değil, ellerinden geldiğince kendileri de yardım ettiler. Ha alıcakları her şeyi de ona göre aldılar. Mesela koca ekran tv yerine projeksiyon gibi alternatiflere baktılar.
Asıl mesele şu, insan seviyorsa bunlara o kadar da takılmaz. Ne sen ne de o çok talepkar değilseniz tabi.
Eğer bu tip şeyleri bahane ediyorsa sen onun içini rahatlatmaya çalışmalısın. Daha da aynı şeyi savunuyorsa ya bu çocuk seni bırakır ya da zehir gibi bir hayatınız olur.
Katlanamadığın noktada terk et bu çocuğu bence
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYani 10 senede çok fazla ya. O zamana kadar beklersin ama bir süre sonra artık bence soğumaya başlarsın. Çünkü kadınlar ciddi ilişki ister o kadar süre oyalayan biri bence ne istediğini bilen kararlı biri değildir. Eğer gerçekten seninle evlenmek olsaydı niyeti o kadar seneye ertelemezdi diye düşünüyorum şahsen ben 10 sene baya uzun bir süre çünkü...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
39Cevap
+1 yılİlişkiler böyle planlar üzerine kurulmaz. Hele ki uzak mesafe ilişkisinde kimse 10 yıl dayanmaz , dayanmamalı. Planlarınız uymuyorsa yol yakınken ilişkiyi sonlandırmak daha doğru olur gözden ırak olan gönülden de ırak olur. En fazla 5 yıl ekonomik düzlüğe ulaşmak o denli de şart değil altın düğün dairesi araba bunlar çok absürt ve zor beklentiler. Mühim olan hayatı paylaşmak
22 Yorumla
Soran+1 yılO kadar zorki cidden, hani sevmesem neyse ilk iliskim çok seviyorum ama ağrıma gidiyor böyle demesi bide gelmiş 30 da evlenirsek hemen çocuk yaparız bende seninle vakit bile geçirmeden neden çocuk sorumluluğuna gireyim 35 te olursa olur ancak dedim bilmiyorum üzülüyorum aklimdan çıkmıyor sonra ayrılsam onun başka biriyle hayat kurabilecegini düşünmek beni üzüyor o kadar hayaller kurduktan sonra
- +1 yıl
Farkındayım ama bazen kendimizi de düşünmemiz gerekiyor. Dediğiniz gibi 30 yaşınızda sizi o yolun yarısında bırakma ihtimali çok kesin gibi
30 yaşına kadar ailen bekleyemez sana yaşadığın şehirde bir talip çıkarsa, kızım sana bir talip var seni istemeye gelecekler iznin varsa hem tanışma gibi olur ne diyorsun der eğer ki ailene bu uzaktan konuştuğun çocuktan bahsedersen o zaman bir gün ailesiyle gelsinler biz de tanışalım der. Öylelikle sana talipler de çıksa ailen buna izin vermez. Diğer yandan düğünü yapmak damat tarafına düşer elbet. Ayrıca sen 20 yaşında, o 30 ve 10 sene beklediğiniz zaman o 40 yaşında, sen 30 olacaksın. Bunu düşünerek ailene söyleyeceksen öyle söyle. Tabii sevdiysen buna kimse karışamaz. Ailen için senin mutlu olman daha önemli yoksa damadın kaç yaşında olduğu kimseye ilgilendirmez.
12 Yorumla
Soran+1 yılO da 20 yaşında
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani şimdi bişi dicem ama ayıp olacak. Nasıl yiyorsunuz bunları aklım almıyor yaaa.
Bir birini seven insanlar evlilik pivotu koymaz ki. Şu tarihte şu yaşta evleniriz falan filan.
Yapmayın böyle şeyler...
Şimdiden bu konulara girip veya bu gibi konularda tarihler vererek bir birinizi umutlandırmanın ve ya koşullamanın bir anlamı yok ki (!)
Daha 20 yaşındasınız 10 yıl sonrasını ya da hakkında hiç bir fikriniz olmayan evlilik için konuşuyorsunuz. Elbetteki konuşun konuşmayın diyemem ama bu denli ciddiyetler yükleyerek bir birinizi üzmeyin ve ya endişeye sevk etmeyin.
Ayrıca bir birinizi seviyorsanız ideal zamanda bunları konuşursunuz. Ama şu anda ideal zamanda ve yaşta değilsiniz.
biri bana şu yaşta seninle evlenicem derse sıçtı :D Sayılı zaman çabuk geçer o zaman geldiğinde evlenmez ise hesabını sorarım.
Ama hem yemeyin bu tip sikindirik mazeretleri. Hem de 20 yaşında bunları planlamayın. Eğitiminize kariyerinize odaklanın...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tam bir oyalama taktiği, yedeğimde dursun hesabı. Yanımda olmayan bir kadın, uzak olsun her zaman. Bir kadın ile böyle tam 5 yıl konuştum. Sadece duygularını yaşıyor, gerisi hikaye. Ev veya araba ortak alınmalı zaten. Erkek alacak diye bir kural yok, bir kadın çalıştığı sürece mal ve eşyayı oda alacak.
13 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevmiyor mu yani niye yedeğe alsinki ego kasmak için demiyorum hem karakter hemde güzellik olarak baya iyiyim ailesi falan biliyor beni konuştum ailesiyle
- +1 yıl
Söylediğin süre 10 yıl çok uzun, maksimum 3-4 ay vermelisin. Tabi aranızdaki bağlılığa bir şey diyemiyorum. Ancak şu dönemde zaman çok önemlidir, yıllarını gereksiz yere harcama. 28 yaşına geldiniz ve ayrıldınız ne olacak düşün biraz. Zaten bir kadın ve bir erkek asla birbirini tam tanıyamaz. 5 yıl tanıyınca kapasitesi, hırsı, iç dünyası ortaya çıkıyor. Uzatmadan işi bağla. İnsanın kullanıldığı dönemdeyiz. Para gelir geçer, ama zaman geri gelmez. Sen 20 yaşına bir daha gelmeyeceksin.
Soran+1 yılBen şu an yksye tekrar hazırlanıyorum sence üniversite gelene kadar bu konuyu rafami kaldirmaliyim
+1 yılSeninle 3-5 yıl gezer tozar her şeyi yaşar. Sonra bi bahaneyle senden ayrılıp başkasıyla 2-3 ayda nişanlanıp evlenir. Seni 10 yıla kadar bekletmeyi düşünüyorsa seni kaybetmek gibi bir korkusu yok. Sen onun için olsa olsa eğlenmelik bir kızsın. Genelde buraya yazan kızlar benden 2-3 ay sonra başkasıyla nişanlandı diye yazıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onunla cinsellik yaşamıyorum asla kabul etmeyecegimi zorlarsa ayrilacagimi biliyor neden ugrassinki
- +1 yıl
5 yıl 10 yıl diye baştan tarih veren bir insan senle evlenmez.. Bunu baştan düşünerek devam et. Buluştuğunuz anda seninle bir şeyler yaşamak ister. Bir şeyler yaşarsanızda evlenmeyi düşünsede vazgeçme ihtimali çok yüksek.. Nice 5-6 yıl sevgili olup terkedilen kız veya erkeğin sevgilisi ayrılır ayrılmaz 2-3 ayda başkasıyla evleniyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş 30 da bırakırsa ne yapacağınız hakkında düşündünüz mü?
Insan oğlu bu babana bile güvenemeyeceğin devirde yaşıyoruz.
Sen bir insana hayatını endekslemenin peşindesin.
Bu devirde evlilik düşünmekte sıkıntılı.
Bahsettigin imaknlarin en az 5-6 milyonu var.
Oda mütevazı tercihler yaparsanız.
Ama olsun dindar ampülümüz, yuva gibi kutsal bir kuruma da kurulurken faizi soktu.
Ne müslüman ama kredi çekersiniz evlenirken...03 Yorumla
Soran+1 yılBenlik sıkıntı yok ama kirada nasıl kredi odeyip gecinecegiz diyor
Soran+1 yılDiğer konularda bir sikintimiz yok yeri geliyor ben alttan alıyor yeri geliyor o alttan aliyor bı sorun olunca çözene kadar konuyu kestirip atmiyoruz ama bir ilişkiye bitecek gözüyle bakınca da baglanamiyorsun ki
Cevap sahibi+1 yılBunlar hep refah düzeyine bağlanıyor işte.
Erkeklerde evi nasıl geçindirecegim derdinde.
Iyi anlaşıyorsanız, sizin anahtar sabır. Başka çareniz yok, ama 30 a kadar beklemende senin için risk 26 maksimum bekleyin. Baktınız olmuyor ciddiye binen bişey yok yolunuza bakın derim.
Sizin kafanız baya güzelmiş acaba ne içtini merak ettim. İlişki uzaktan olmaz tanışma dönemi hariç en fazla 1bilemdin 2 yıl tahammül edebilirsin buda eğer o sırada canlı kanlı karşında yeni bir aday belirip sana dokunmazsa...
00 Yorumla
+1 yılHayatta hiçbir şeyin garantisi yok. bunun farkındalığında olmayan bir adamla bu uzun yola hiç çıkma olur mu.. ona söyleyeceğin şey.. burada bırakalım.. hayat belki bizi tekrar bir araya getirir.. bunu gönder gitsin..
00 Yorumla
+1 yılabla afedersin de canım mısın? bi kere uzaktan bi ilişki yürümez. sen yürüdüğünü sanıyosan erkek aldatıyodur net. ayrıca 10 yıl uzaktan mesafa ilişkisi yaşayacak bi insan tanımıyorum çok zor bişey. seninle olacak olan hayatı sürekli erteleyen biriyle de olmazsın. ayrılıp adam akıllı görüşebileceğin seni otuzuna kadar bekletmeyecek aşık olacağın birini bulmanı tavsiye ederim iyi günler
10 Yorumla
+1 yılseni oyalamaya çalışıyor işte. seni ortada bırakacak ve evde kalacaksın. hemen ayrıl ve hayatının kalan son 7-8 yılını dolu dolu ve keyifle geçir.
13 Yorumla
Soran+1 yılAma neden benim vaktimi çalmak istesin ki eline ne geçecek
- +1 yıl
eline bişey geçmicek sadece seni garanti olarak görüyo işte. otuzuna kadar kendi hayatını yaşıcak sonra da ya başka birini bulup evlenir seni yarı yolda bırakır ya da seni garanti olarak gördüğü için sana gelir. ama bu evlilikten de bi hayır gelmez. bırak bi kaç ay aşk acısı çek ölmezsin. ama yıllarının yanmasından daha iyidir.
- +1 yıl
aynen katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSu ekonomıde on sene bıle mucıze zaten basta kımse bısey ıstemıyorum dıyo ama ıs cıddıye bınınce ısler degısıyo kısa vadede planı yok ona gore davranırsın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılUzak mesafe ilişkileri büyük sıkıntı tanımak ve kişiliğini anlamak için ve zaten uzak tarihlere evliliği erteliyorsa o ilişkide onun sevgisini sorgulamak gerek
00 Yorumla
+1 yılsevgilin seni yiyor sfdsfdsf eleman daha 20 yaşında en az 5 sene evlilik kafasında olmaz bile
01 Yorumla
Soran+1 yılYa evlilik konularını açan ben bile değilim ki kendisi açıyor sonra böyle yapıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılUzak mesafe ilişkisi ve 10 yıl? Sizin evleneceğinize sen inanıyor musun? Bana hiç bir şekilde inandırıcı gelmiyor da…
07 Yorumla
Soran+1 yılYa insan secemiyorki sevdiği kişiyi yakından ya da uzaktan diye sorun o değil ama her geçen gün evlilik süresini uzatmasi saçma geliyor ilk ilişkim evlilikten nefret ederdim eskiden işim olsa hemen evlenmek gençliğimin en güzel zamanlarında hep yanımda olmasını isterdim ona bunu diyince sadece duygusal tarafından bakiyosun maddiyat olmazsa nasıl olacak diyor 5 6 yılda düzen kurulmaz mi 10 yıl nedir ya bende işte çalışacağım sonuçta
- +1 yıl
Sen bir kadınsın, bunu diyen birini nasıl hayatına alabiliyorsun?
Soran+1 yılAma ne yaptım ki iliskimiz daha yeni 4 ay falan bı 4 ayda tanıyordum hani şimdiden baskı yapmak saçma olur diye çok açmıyorum bu konuları ama o dobra dobra soyluyor
- +1 yıl
Uzak mesafe ilişkisini hangi mantıkla kabul ettiğini sorabilir miyim?
Soran+1 yılNe yapayım onun yaşadığı şehri secemiyorum ki
Soran+1 yılKafalarimiz uyuşuyordu sırf mesafe yüzünden red etmek istemedim
- +1 yıl
Bir sonunun olmadığını biliyorsun aslında, bunu benim sana söylememe gerek yok.
+1 yılKimse 10 yıl dayanmaz.10 yıl da ne olur ne biter bunun kimse garantisini veremez bana göre oyalıyor. Bir kaç sene durur sonra ayrılır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. 10 yıl sonra böyle bir plan yapmak mı bence komik 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNeresi komik
+1 yılDerhal sohbetini kes cidden böyle bir söze güvenilir mi yıllarını ona göremi heba ediceksin
04 Yorumla
Soran+1 yılAma diğer her konuda mükemmel anlaşıyoruz ya başka sorunları olduğu için ben uzulmeyeyim diye söylemeyip kısaca böyle diyorsa bunu nasıl anlayacağım
- +1 yıl
Geleceğimiz yok diyor anlamıyorsun sanırım 9 sene sonra anlaşamıyoruz derse ne olucak
Soran+1 yılBöyle desem şöyle der ayrılmak isteyen insan evlenincede ayrılır
- +1 yıl
Sana diyorum ki ondan sana hayır yok gençsin kendi yoluna bak
10 yılda neler olur, neler biter? Belki de bu kez siz ayrılacaksiniz. Istemeyeceksiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu yorumlardan sonra kafam iyice karışmaya başladı ya doğru diyorlarsa keşke aşık olmasaydim insanin canını çok yakiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende onun yaptığını yap oyaliyo seni yasin küçük zaten kendini gelistir belli bı yasa gelincede bak durumuna doğru kisimi degilmi çok acele etme kararında
01 Yorumla
Soran+1 yılBütün yorumlarda ayrıl diyorlsr ama insan sevince veremiyor o kararı sence kaç yaşına gelince böyle devam ederse yol vereyim bide beni oyalama nedeni ne insan birini severse niye oyalar ya da seven insan oyalarmi
Bencce sadece kendisine zaman kazınıyor seni kullanıyormuş gibime geldi , onun evlenmek gibi kararı yok ya 25 e kadar evleniriz de ya da yarıl
00 Yorumla
+1 yılUzak mesafe ilişkisi bana çok saçma geliyor bende yaşadım ama bir daha yaşamam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani bana göre olmaz o iş 10 sene sonrası zor bir süre
00 Yorumla
+1 yılPuahhahahahah bulmus enayiyi kandiriyor iste napsin
00 Yorumlayürütülmez de bu yaşta evlenilmez de akışına bırakın işte
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyeceksiniz tatlım sen sevişmene bak keyfine bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz 2 ay sonra evlenicektik şu an evlenmekten vaz geçti bıraktı beni dediği her sey pahalı ilerde zorlaniriz evlilikten korkuyorum dedi bıraktı beni
012 Yorumla- +1 yıl
Ekrana bi 30 saniye baka kaldım
Cevap sahibi+1 yıl@MssÇÎLEKLÎŚUT bende öyleydim şu an bile ayrıldığımıza inanamiyorum
- +1 yıl
Seninle evlenmek istemediği için bırakmış. Net
Cevap sahibi+1 yıl@Blackeagle32 soru hakkım bittiği için soru soramıyorum fakat size şöyle soyleyeyim maddiyat konusu yüzünden ayrilmak istedi
- +1 yıl
Yalan... Bak hoşuna giden birisini bulursa 2-3 ayda hemen evlenir... Gerçekten seven insan evlenmek için maddiyatı problem etmez. Çünkü seni kaybetmekten korkar. Senin başkasıyla evlenmen onu korkutmuyorsa maddiyat yalan dolan
Cevap sahibi+1 yıl@Blackeagle32 doğru söylüyorsunuz çünkü önceden maddiyat konusu açıldığında yapılır edilir ailem destek çıkar diyordu şimdi zor ilerde kötü oluruz diyor
- +1 yıl
Bu mantıkla ömür boyu bekar kalması lazım. Öyle bir şeyde düşünmeyeceğine göre birisini bulursa 3-4 ayda nişan düğün hepsini yapar
Cevap sahibi+1 yıl@Blackeagle32 düşünür çünkü evlilikten korkan bir erkek evlenmeyi düşünemez
- +1 yıl
Bilemiyorum. Belki olmaması hayırlıdır
Cevap sahibi+1 yıl@Blackeagle32 senin söylediğin cümleyi ben ona soru olarak sordum dedim ki benim bir başkasıyla evlenmem seni korkutmuyor mu dedim bana dediği hayatın kurtulur senin adına sevinirim dedi bende dedim gerçekten sevmiyorsun sevseydin bu düşünce seni kızdırır di dedim
- +1 yıl
Demekki senin başkasıyla evlenmen onu kıskandırmıyor korkutmuyorsa zerre kadar sevmiyor seni. Hatta senden kurtulmak istiyor
Cevap sahibi+1 yıl@Blackeagle32 ayrıldık
İlişki saygı ile yürütülebilecek bir şey olduğunu düşünüyorum ama 30 yaş çok fazla evlilik için bence 30 yaşında evlensek onun mutlu olduğu şeyleri benimkileri yapcaz e çocuk falan olmayacak mı saçma bacım saçma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl4aylikmissiniz daha bir durun bismillah yaa 😂 nerden biliyorsun iki ay sonra ne olacağını?
04 Yorumla
Soran+1 yılYa illa konusu açılıyor erkenden evlenme taraftarı değilim sadece işleri kurduktan sonra evlenmenin doğru olduğunu düşünüyorum ama şimdiden böyle diyor ne yapayım daha yeniyiz diye kavgasını da yapamıyorum hani oyaliyosan ayrılalım gibisinden zamana bırakalım işleri erken kurarsak 26 olmazsa 30 diyo sinir oluyom
Cevap sahibi+1 yılYaa sen ciddiliğinj de 30cok geç bir yaş bence 10sene uzaktan nasıl olsun? Hani yakından olsa 30yas normal belki ama uzak mesafe olmaz öyle yol yakınken düşüncelerini de
Soran+1 yılBen ona şey diyodum seni 100 yıl bile beklerim ya beklerim beklemesinede abi insanale 4 5 yılda is kuruyo bu gelmiş 10 yıl diyo çok uzun diyince hani beklerdin diyo benim demek istediğim öyle değildi hak ederse beklerim diyodum ama sürekli karar değiştirmesi beni oyaliyormu diye düşünmeme neden oluyor artık senin dediginide dedim 10 yıl en güzel yaslarimozda uzaktami olacağız diye bı sen gelirsin bı ben ailelerimiz tanisir zaten diyo ne alaka ne alakaaaa uhuhuhu ne yapayım ayrıl deme hemen ne soylersem kiviramaz
Cevap sahibi+1 yılOoo sen daha 4ay tanıdığın insana niye 100 yıl beklerim diyorsun ki🤦♀️🤦♀️
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuna inanıyorsanız boğazda deniz manzaralı köprüm var almak isterseniz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 yıllık mesafe ilişkisini bitiren biri olarak söylüyorum imkanı yok
02 Yorumla
Soran+1 yılNiyeki
Cevap sahibi+1 yılgözden uzak olan gönülden de oluyor
Ben 32 yaşındayım hala bekarım mutlu olacağın kisiyi ölene kadar ara ve evlen asla vakit kaybetme
00 Yorumla10 yıl uzak mesafe ilişkisi yurutebilicegini düşünüyorsa evlilik fikrine pek sıcak bakmiyor belli ki. Ortada bırakma ihtimali çok yüksek görünüyor
00 YorumlaSiz bırak otuzu 1 seneyi zor görürsünüz yanlış anlamayın da öyle bi devirdeyiz
04 Yorumla
Soran+1 yılGünümüz ilişkileri gibi değil bizim ilişkimiz ben cidden seviyorum ama kendimle kiyasliyorum evlilikten korkan bir insan olmana rağmen onun hep yanımda olması için evlenirim ama onun 30da evleniriz demesi garip geliyor gelmiş bana duygusal yaklasiyorsun maddiyat olmazsa nasıl olacak diyor 25 yaşında işi olmayan biri dese sorun etmezdim ama 20 sinde olan biri için 5 yılda kariyerinin büyük bir kısmını halledemeyecek mi yani
- +1 yıl
Bak ben hayatımın zirvesinde hiç beklenmedik bir şekilde trafik kazası geçirdim sonra her şey tersine döndü hiçbirşeye kesin bakamazsın bu hayatta hayırlısı olur ise allahtan onun harici bi kesin gözüyle bakamazsın anlıyorum seviyorsun duygularınla konuşuyorsun ama tecrübe var burada biz sana kötü bişey demek için demiyoruz ama hayat bi anda değişebiliyor
Soran+1 yılSence bu durumda ne yapmalıyım zamana mi bırakayım lütfen akıl ver
+1 yıladam seni oyalıyor acilen ayrıl
15 Yorumla
Soran+1 yılAma niyeki
- +1 yıl
başkasını bulacak bulamazsa elde yedek kal istiyor
- +1 yıl
Bu kixlar niye canım ya bu kadar seni oyaladigini başka bir erkek bile anlamissss🙃
Soran+1 yıl@Melissim0272 canım falan değilim sadece gerçekten seviyorum ve kabullenmek istemiyorum anliyormusun
- +1 yıl
abla madem bu kadar çok seviyon millet sana ayrıl dediği için millete kızacağına buraya hiç yazmasaydın o zaman. yorumlar sardı biraz daha okuyayım dedikçe senin cevapları okuyunca sinir krizi geçiriyorum. yazma buraya madem seviyosun ayrılmak istemiyosun niye soruyosun yani? buraya yazdıysan demek ki senin de aklından ayrılmak geçiyor. geçmeseydi yazmazdın zaten. neyse ayrıl kurtul ayrılmıcaksan da millete sinirlenme git çocuğa sinirlen bjgsdkhbh
Niyeti yok uzak dur ya da fiziksel yakınlığı kes
01 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yaşamıyoruz zaten
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Amma da evlenme meraklısısın ya
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuşma sadece sevdiğim insan hep yanımda olsun istiyorum çoluk cocuga karışmaya niyetim yok
Soran+1 yılBenim yaşam tarzıma ters
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. 30 una gelince kimseyi bulamazsa arar seni
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ikinci tercihe atılacak biri değilim benim gibi birini bulamaz
Soran+1 yılParam yok nasıl birikim yapacağım diyor biseyde diyemiyorum öyle diyince
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkenden evlenip ne yapacaksınız. 10 seneye kadar neler değişir
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyosunda insan 30 dan sonea yaşlanmaya başlıyor ben neden gençliğimde yapayalniz geçireyim
Cevap sahibi+1 yılYapayalnız geçirme canın ne istiyorsa onu yap. 30 yaş bile erken evlenmek için.
Soran+1 yılDünya turuna çıkmak istesem mesela tek başıma mi çıkacağım
Cevap sahibi+1 yılTek başına da çıkabilirsin. Arkadaşlarınla da, sevgilinle de.
Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. Yürütülmez zaman kaybetme ayrıl gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılDedim bunu sanki hiç gorusmeyecek miyiz sen benim sehrime ben senin şehrine gelirim diuo
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok safsınız yaaa😂🤣🤣🤣
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yıl10 yıla uzak mesafe ilişkisi 50 kere biter.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bozulur bu ilişki... Sonu görünmüyor.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz senin iş bebeğim
00 Yorumla
+1 yılYürümez ki böyle
00 YorumlaKim öyle
Kim kala
O kadar da değil..00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayal dünyası 20 yaşındasın daha yol ver gitsin sonra ne kadar canım diceksin emin ol
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcanım diceksin
Cevap sahibi+1 yılcanım. Misimm diceksinnn
Cevap sahibi+1 yılAptal misim diceksin
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılOyalıyor sizi. Kimse on yıl beklemez.
00 Yorumla
+1 yılbekle bacım ölme eşşeğim ölme
00 Yorumla
+1 yılYürümez boş is
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılMasal anlatıyor sana. Uyanmanı öneririm.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılyakın da ayrılırsınız
10 sene beklenir mi00 Yorumla Kusura bım ama bu ilişkinin sonu ayrılık
00 Yorumlao zamana ayrilirsiniz o ne bee çok uzun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. aheste aheste..
02 Yorumla
Soran+1 yılBu ne demek
- Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılBence geçiştiriyor
03 Yorumla
Soran+1 yılNedenki çıkarı ne
- +1 yıl
Korktuğu için olabilir çünkü hani sabit durmuyor yıllar geçtikçe arttırıyor falan ya da evlenmek istemiyor da olabilir genel olarak seni seviyordur ama bazı insanlar evlilik kalıbına giremez çapkınlık olarak değil sorumluluk olarak
Soran+1 yılHani başka hiç bir sıkıntımız yok dedim sen işi bahane ediyorsun kisitlanmaktan korkuyorsun dedim hayır evlenince en yakın arkadaşım eşim olur benim dedi istiyomu istemiyormu beni bilmiyom çok üzülüyorum
+1 yılSeni geçiştiriyo.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma nedenki ne çıkarı var cinsellik yaşamıyoruz sonucta
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Parasi yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
+1 yılsonra 32 olur sonra 34
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yurutulmez
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 20 yaşındayız, sevgilim 30'da evleniriz diyor. 10 yıl uzak mesafe ilişkisi nasıl yürütülür?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler