Arkadaşlar merhaba, ya benim erkek arkadaşım geçen yıl üniden mezun oldu.. kpssye girdi iyi kötü bir puan aldı ama beklediğinden düşüktü... neyse işte kışın evine döndü bak işte iş bak çalış dedim, işte kpss mülakatlarına çağırabilirler işe girsem izin alma falan bisürü şey gerekecek biraz daha bekleyeyim dedi, iyi tamam dedi. Ekim 2020'den Mart 2021'e kadar full yattı. Neyse işte Nisan gibi iş bakıyordu yaz sezonu açılır iyi bir iş bulurum diyordu, bahşişli bir iş peşinde koşturup durdu geçen aya kadar, oda olmadı hala yatıyor. Ya dedim sen bırak şu işi asgari ücretli bile olsa bir iş bul çalış dedim, 2-3 yere sordu haber bekliyorum ordan diyor. Ya insan bu kadar mı gamsız olur? Başka yerlere de bak diyorum, dur bakalım onlardan haber gelmezse bakarım diyor. Sinirden kaç gecedir gözüme uyku girmiyor bir insan bu kadar mı gamsız olur ya? Güya birkaç ay sonra nişan yaparız diyor ama daha işi bile yok nasıl yapıcaz? O kadar yıprandım yoruldum ki artık ayrılmayı düşünüyorum. Uzun süreli birkaç yıllık bir ilişkimiz var ama yok yoruldum ya vallahi. Düşündürüyor bu durum.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evlenince hiç çalışmaz bu sen çalışırsın ona bakarsın oda hep yatar siz ne kadar oldu çıkalı peki
:( öyle mi dersiniz
Evet öyle onda çalışmaya göttt yok siz ne kadar oldu çıkalı
Neredeyse 5 sene
Peki yaşlarınız kaç ve aranızda biseyler oldumu hiç
Ben 24 yaşındayım erkek arkadaşım 25 yaşında, tabi ki yakınlaştık ama cinsel ilişki olmadı. Niye sordunuz?
İliskinizi analiz ediyorum da tkpp atrmsnn bisey sorcam sana
Hayır
Niye
Bir şey söyleyeceksen burdan söyleyebilirsin.
Peki seni kullanıyor olabilir bence seninle evlilik niyetinde değil siz sevistinizmi hiç
Kullandığını sanmıyorum ailesiyle de iletişim halindeyiz en kısa zamanda nişanı yapalım diyorlar
Peki dier soruma cevap versene
Ya sanane bizim özelimizden
Söylesene bi ona göre yorum yapacam
3 yil sallamasi calusmaya yanasmadigini gosterir ben de sinava hazirlaniyordum ama 3 5 yerden de is teklifi gelmisti. O bulsa da sallamistir
İşte ona bölümü ile ilgili hiçbir iş teklifi gelmedi.
Olabilir belki cevreyle ilgili. Belki benim annem ogretmen oldugundan oyle teklifler geldi yoksa akraba vs oyle is bulup gel calis demiyor
Bilmiyorum ona diyorum ki asgari ücretli bile olsa gir çalış, asgari ücretten kazandığımı biriktiremem harcarım diyor. Bende yarısını biriktir başka bi hesap aç orda biriktir dedim, tamam dedi 2 yere iş sordu sonra yine aynı. Ama abisinden rica etse iyi kötü bir iş bulurdu diye düşünüyorum çünkü çevresi geniş
Ya sahibinden bir urun goruyorum n11 de fiyati 2 3 kati neredeyse onlardan alip letgoya koyuyorum eline de haftada 5 tane satsan nerden baksan 3000 i gecersin. is yok degil. millet sabah 9 aksam 5 isine kendilerini sartlamis. Bak satin alma o urunu ilana koy ustediklerinde siparis ver sonra elden sen de isteyen kisiye ver hic degilse 2000 i bulursun. bunu yapsa zaten para derdi kalmaz
Bak bu sekilde yaptigim isten Şu an evde normal degerinden satsam 70 bini bulacak kadar arac icin amfi hoparlor gibi urun doldurdum bir de is yerin olsa kargo vs baya patlar
Kolay oluyor mu Peki bu işler?
Biraz tam olarak nasıl yaptığınızdan da bahsedebilirseniz memnun olurum
Ya aslinda bir ilgi alanin olacak yani alip satmak istedigin urune hakim olacak kafar bilgin olmali bu urunlerin surekli talep edilir bir mal olmadi da gerekir. tutup ben telegon alip satacagim dersen fiyatlar sabit kaca alacaksin da satacaksin bir de insanlar bu tarz satislarda garantiye onem veriyor. Ben alip satacagim seylerde kalite ve degere onem veriyorum. Bir arac amfisi 90 rms gucundedir bilindik bir markadir karin olmaz ama az bilinen ama kalite olarak daha ustun cihazlarda insanlar hem arastirmada hem tedaril etmede sikinti duyuyorlar. Gecen amerikan mali cok kaliteli arac amfisi gordum piyasa degeri 3000 tl buldugum sitede 2000 idi. 1 koli siparis ettim pazarliga yuklendim daha da dusurdum. Simdi tanesini 3700 tl den ilan verdim. Yine baska bir ilan pesindeyim ingiliz mali midrenc ve amfi icinbiraz yuklu alim icin pazarliga giristik ama adamin elinde gecici olarak yokmus. urun gelince pztsi bakalim kaca dusurebilrim. Sonra ben de int satislarina baslicam
Zaten is yeri gosterebilsen n11 hepsi burada gittigidiyordan haftada 5 10 arasi siparis gelse aylik kazancinla yilda bir daire alirsin. Ama biraz bu urun konusunda uyanik olmsk gerekir. Dedigim gibi cep telefonu gibi piyasasi kemiklesmis bir seye kalkismak sektorde iyi olmani gerektirdiginden yemez.
Ben de bu isi kazqra kesfettim. Bir tane bulundugun sehirde carsidan hoparlor aldim ama kullanirken hosuma gitmedi aldigim fiyatin biraz uzerinde fiyat yazip letgoya yukledim baktim geldi bir de diger cihazlari satiyon mu dedi benim hobi olarak yaptigim setin woofer amfi oval hoparlor ne varsa hepsini aldi gitti ben zaten keyfi olarak bunlari set haline getirmistim fiyatlari 2 3 yil once aldigimdan dusuktu. Adamin bana biraktigi parayla intte kendime yine alayim dedim sattigimdan daha kaliteli seyler aldim. Ilana yukledikce satildi ben de toplu olarak alip isi sifir satisa cevirdim
Yani su an sevgilin bile gelse elimdeki urunlerden en az ona da 2 tane satarim cunku o da amfi midrange twitter gibi seyleri muhakkak sever kesin bir takim alip gider isin ozu iste bu.
Uygun fiyat llan siteleri arayacak satis amacli birkac tane alacak piyasa ortalamasinin biraz ustunde fiyat belirleyip kendi ilanini olusturacak sonra da soran olursa konum atip deneyip teslim edecek hepsi bu. Deneyip verdikten sonra sorumlulugu alana birakmasi sart yoksa sorunlarla ugrasip durur. Ben denedim tamam diyip teslim aldin artik hic kullanmasan da getirip bana iade etme kabul etmem diye sart koymali
Valla bu verdiğiniz fikirler mantıklı onun yerine ben bile kullanırım. Bi instagram hesabı açarım ordan takipçi kas paylaş malları
Letgo bile yeter aslinds. Banka heaabin varsa iban vs n11 den de ilan verirsin ama kargo anlasmasi is yeri isletmiyorsan yok diye biluyorum. anlasmali gonderide 13 tl alirken bem gonderim desem 60 tl aliyorlar. Yine de sen bir arastir. ayriyeten biraz nakit birikimim olsa aliexpresten bu cep tlf kilifi kapasitor 8 kanalli sinema sistemi vs siparis verip sonra karsi tarafla anlasip cine bile gitme fikri var aklimda. Bu da buyuk bir is fikri. yani power bank patlamadan once cinden birkac koli siparis verebilsen eline 200 bin tl kalir. Dedigim gibi isin esprisi elinde kalmayacak ve piyasada artik fiyati oturmamis urunler gerek. mesela power bank patlayacagini piyasada yayginlasmadan bir ogrensen piyasanin kaymagini sen siyirirsin. zaten ilk ciktiginda orjinal cikar ve fiyatlar sisirilmis olur sen boyle bir urunu cinden getirebilsen millet daha ucuzu yok mu diye aradiginda senin urunlerin tutulur
40 binlik mal getirsen vetgileriyle 60 a mal olur ama sen bir tane turkiyede alavagina ordan duzinesini alirsin. 40 binlik mal iyi urunle girersen 300 400 bin birakir. Aslinda burda da bir sey dikkatimi cekti. O tarz urunler millet hemen hevrsi geciyor. Fazla stokyapmamak gerek. Ya 3 5 alisveris sitesinde 40 bin tl lik bir mal 2 ayi bulmaz tukenir zaten
Sonuc olarak merakli insan internetten oturdugu yerden bile para kkazanir siparis mi geldi ara kargoyu ver gitsin pata 3 gun icinde hesabinda. Haftada 2 3 bile siparis gelse vallahi asgari ucretlec alisandan iyi kazanirsin. Yarim saat fiyat arastir 10 dk yukleme yap bitti.
Ben oto ses sisteminden yol buldum sen boyle bir kanal bulsan sorun olmaz. fikir yoksa is de yok
Abla iyi iş istiyor. Kardeşim birkaç ay bekledi buldu oldukça da memnun biraz daha bekle derim hep yatmayacak ya
Ya bilmiyorum en azından bakın birkaç ay çalışsa ücretinin yarısını biriktirse güzel bi birikim olabilir.
Evlenme perişan olursun
:( :(
Yol ver gitsin içinde çalışmak yok onun
olur