İyi Pazarlar diliyorum. 🌼🌼

Kaybetmemek için çabalayinca kendini vazgecilmez sanıyorlar ama 👇

Evet kişiliğini begenmedigim bir sürü insanı hayatımdan çıkardım, ya da çıkarmaya çalışıyorum,, görmek istemediğim halde, benimle konuşmak için her türlü bahaneyi buluyorlar, kalplerini kırmak istemiyorumda,, çıkın lütfen hayatımdan yaaaaa illede engellemek mı lazım
Evet geçtim, bir çabaladım iki çabaladım ama karşımdaki hala ergen ergen davranışlar işte.. Sonra da ben kim için ne için uğraşıyorum dedim diğer erkeklere yöneldim.
Evet sandığım gibi olmayan herkesten vazgeçtim
Teşekkür ederim...
Cevap
15Cevap
Vazgeçmek zorunda bırakıldım, yaptıkları söyledikleri beni vazgeçmeye itti
Haayallerimize destek olamıcagımızı anladıgım için geçmiştim😊
sonra o beni ıkna etmıstı sonrada aldatmıştı😂
Kötülük olsun dıye vazgecmem hiç ama iyiliği için vazgectıgım cok ınsan olmustur😊😊
İyi Pazarlar.
Vazgeçişlerimin her zaman bir sebebi olmuştur. Sebepsiz yere vazgeçmedim ama çok kişiden vazgeçtim , geçmek zorunda kaldım dönüp arkama baktığımda vazgeçtiklerim için iyiki de vazgeçmişim diyorum.
Herşeyde vardır bir hayır!
Vazgeçmem gereken yeri görmekte iyiyim diyelim. Bunu başarmakra da çok iyiyim. Doğru zamanda doğru yerde doğru iletişimle vazgeçerim ben... ama o bilmez nerde nezaman nasıl vazgeçtiğimi, sonuçtan haberdar olur sadece vazgeçmek bir anda olmaz çünkü😊
Vazgeçtim. Mecburi bir vazgeçiş değildi. Kendim öyle dilediğim için vazgeçtim. Hayatımıza giren her insan yerini sağlamlaştıramayabiliyor. Bir gün birinden birine yol görünüyor...
Evet ama kolay kolay vazgeçmem. Yapabileceğim her şeyi yapmışım olmamıştır vazgeçmek zorunda kalmışımdır.
Oldu tabi ki olmaya da devam ediyor.
Kimse kimsenin yanında sonsuza kadar kalmaz bunu benimsediğiniz zaman canınız fazla acımıyor sadece geçirilen güzel zamanlar kalıyor hatırda.
Sabırlıyımdır ama benim de sabrımın bir sınırı var. Vazgeçmek zor karar ama yanında kendim olamıyorsam, huzursuz oluyorsam, dışlandığımı hissediyorsam vaz geçerim.
Evet, birçok insandan vazgeçtim hayatım boyunca. Yanımda olmaya layık olmayanlardan vazgeçiyorum. Size de iyi pazarlar dilerim.
Evet bazen ne kadar uğraşsan da olmuyor. En iyisi bırakmak, vazgeçmek
sevgili olarak sa hiç sevgilim felan olmadı ama arkadaş olarak vazgeçtiğiklerim oldu
Vazgeçmek istersem herkesten vazgeçerim kimse vazgeçilmez değil. Tükürdüğümü yalayıp geri de dönmem.
Sonradan hep terk edilmeyi seçtim Çünkü vebal almak istemedim
Vazgeçtim çok kez hem de ve hiç pişman olmadım. Her zaman iyi ki dedim.
Vazgeçtim elbette.. ama kolay vazgecilmeyecekler de var
Artık daha kolay vazgeçiyorum insanlardan
Bir sürü kişiden vazgeçmişliğim vardır.
hep vazgeçtim keşke daha erken vazgeçseymişim
Vazgeçmek zorunda kaldım
Sevgilim vardı ayrıldık.
Hatırlamıyorum bile...
İstediğimi almadan hiç vazgeçmedim.
Çok var öyle her konuda 🤭
hayir vazgecmem ben o benden vazgecti...
Vazgeçmek istemem
Vazgeçtim pişman değilim
Vazgeçtiğim oldu.
Evet
Evet.
evet
Geçtim
Evet..
Vazgeçtim evet
Vazgeçtim
Evet zor oldu
Vazgeçtim