Aşk İlişkileri Böyle bir erkek bulma şansım var mı sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor beyaz tenli, bebek yüzlü, sakalsız ve kılsız, biraz feminen bir oğlan istiyorum bulma şansım var mı? böyle erkek var mı sizce? Güncellemeler+1 yıl femboy istiyorum ♥♥♥ Böyle bir erkek bulma şansım var mı sizce? Cevapla Bebek Soruları Erkek Soruları Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Kiz misin gay misin😄 0 8 Yorumla Soran +1 yıl biseksuel erkek Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Iste hayattaki sansimda bu var ya. 3 secenekten ikisini yazıyorum digeri çıkıyor😄 Yorumla Soran +1 yıl benim şansım var mı onu söyle sen Yorumla Delibirisi1 +1 yıl Otobüs beklerken sürekli taksi geliyor olmasıyla aynı bir durum 😂 Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Ksde vardi nicki ev erkegi miydi neydi günahını almayim gay diye hatirliyorum onunla konus istersen Yorumla Soran +1 yıl onu gördüm sakallı falan o çekici bulmam öyle Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl @Delibirisi1 valla dogru ya kendi şansıma güldüm😄 Yorumla Delibirisi1 +1 yıl 😂😂 Yorumla
bibakipcikariim Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Kriterler birkaç sözden ibaret sadece kimi sevdiğin seveceğin hiç bell olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yok benimki açık ve net :D Yorumla
nasibim1 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 37% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yanlis yerde ariyirsun 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Karşı cinsten umudu kesmiş erkek tipi 😀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl karşı cinse doydum böyle erkek daha tatlı ve biseksim Yorumla
abuzerbeycik Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Wattpad’de bulursun. 0 12 Yorumla Soran +1 yıl ora ne alaka Yorumla abuzerbeycik +1 yıl Çünkü aradığın tüm özellikteki erkek sadece ve sadece Wattpad’de var. Yorumla Soran +1 yıl ama gay olmalı Yorumla abuzerbeycik +1 yıl Tamam ondanda var dolu hemde. Her şeyden var. Yorumla abuzerbeycik +1 yıl Ne özellikte istiyorsan filtrele ondan sonra arat önüne 100’den fazla seçenek sunuyor. Misal trendyol gibi düşün istediğin özellikleri filtreliyorsun sana ona göre ürünler gösteriyor. Yorumla Soran +1 yıl watpad kitap okuma yeri değil kanka fgdfgfdh Yorumla abuzerbeycik +1 yıl Kardeşim sana halis mulis watt erkeği önerisi yapıyorum işte. Wattpad’e gir erkeğini bul. Yorumla Soran +1 yıl ımm peki ♥ Yorumla abuzerbeycik +1 yıl İnşallah istediğin özellikte birini bulursun. Yorumla Soran +1 yıl inş aga bunu çok istiyorum kucağımda uyutucam onu ♥ Yorumla abuzerbeycik +1 yıl Bu bana bir yerden tanıdık geldi. Wattpad’de abilerim mafya mı? Kitabını hatırlattı Yorumla Soran +1 yıl yok ne alaka ben takılmam oralarda ama düz kitaplar var arkadaşlık uygulaması değil ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kiz misin gay misin😄
biseksuel erkek
Iste hayattaki sansimda bu var ya. 3 secenekten ikisini yazıyorum digeri çıkıyor😄
benim şansım var mı onu söyle sen
Otobüs beklerken sürekli taksi geliyor olmasıyla aynı bir durum 😂
Ksde vardi nicki ev erkegi miydi neydi günahını almayim gay diye hatirliyorum onunla konus istersen
onu gördüm sakallı falan o çekici bulmam öyle
@Delibirisi1 valla dogru ya kendi şansıma güldüm😄
😂😂
Kriterler birkaç sözden ibaret sadece kimi sevdiğin seveceğin hiç bell olmaz
yok benimki açık ve net :D
Yanlis yerde ariyirsun
Karşı cinsten umudu kesmiş erkek tipi 😀
karşı cinse doydum böyle erkek daha tatlı ve biseksim
Wattpad’de bulursun.
ora ne alaka
Çünkü aradığın tüm özellikteki erkek sadece ve sadece Wattpad’de var.
ama gay olmalı
Tamam ondanda var dolu hemde. Her şeyden var.
Ne özellikte istiyorsan filtrele ondan sonra arat önüne 100’den fazla seçenek sunuyor. Misal trendyol gibi düşün istediğin özellikleri filtreliyorsun sana ona göre ürünler gösteriyor.
watpad kitap okuma yeri değil kanka fgdfgfdh
Kardeşim sana halis mulis watt erkeği önerisi yapıyorum işte. Wattpad’e gir erkeğini bul.
ımm peki ♥
İnşallah istediğin özellikte birini bulursun.
inş aga bunu çok istiyorum kucağımda uyutucam onu ♥
Bu bana bir yerden tanıdık geldi. Wattpad’de abilerim mafya mı? Kitabını hatırlattı
yok ne alaka ben takılmam oralarda ama düz kitaplar var arkadaşlık uygulaması değil ki