Hafif tipi düzgün cok yakisikli değil ama tipi düzgün orta boylarda maddi durumu iyi evi arabasi olan sadık aldatmayan erkek böyle birisini bulabilir miyim acaba
3 ay
Maddiyata kadar anlıyordum da maddi beklentiler girince iğrenme hissi geldi. Valla kimse kusura bakmasın da bismillah daha tanışmadan bile karşıdan ev araba bekliyor olmak varoşluktur. Sevgilin olacak kişiden araba beklememelisiniz. Kriteriniz bu olmamalı.
babanın sana veremediklerini tanışacağın kişiden beklemek acizliktir kaldı ki maddi durumu iyi evi arabası olan birine sen ne verebilirsin? ilk önce bunu düşün
Sizde kendinize bakmadan bakım yapmadan çok güzel kadın bekliyorsunuz en çirkininiz bile
Böyle erkek tabii ki var ama loto gibi, denk gelene kadar biraz sabır istiyor 😂 Gerçekçi olalım, kimse yüzde yüz kusursuz değil ama sadakat, saygı, emek görmeye odaklanırsan şansın artar 💘 Kendini seven, hayatını kurmuş erkekler genelde daha sakin ve sadık oluyor. Sen şu an aktif olarak tanışmaya açık mısın, yoksa “kısmet” modunda mısın? 😌✨
Cevap
17Cevap
Bulursun niye bulamayasın. Günde 5 10 adam yazıyordur seç aradan işte.
Sadık, aldatmayan kısmı şüpheli gerisini bulursun :)
Dediklerine fazlaca sahibim ama daha yaşım küçük olduğunu düşünüyorum flörtten devam
Tam karşında duruyor fenomenim kurdish aşiret paket Passat arabam ve villam var
Senin evin araban var mı?
Evim var
Yok hadi araba sonra alınır da ev önemli
Buradan bulamazsın da
Ben varım da ben seni ne yapayım?
Çok zor, Sana yedirmezler
Burada değil, sokakta var bolca
Ben dicem inanmicaksın
Sahibinden. coma bak belki bulursun
Arayan bulur
Bulunur evetb
çok şey istiyorsun :)
Mesela ne gibi
maddi durumu iyi evi arabası varsa zaten aldatır seni
Fakirler aldatmiyor mu e hemen hemen hepsi aldatıyor zaten en azından kendi evimde otururum işte
Fakir erkeğin ile zengin erkeğin aldatmasıni aynı görmüyorum
zorya
Kac yaşındasın
bulursun
İnşallah
bulursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?