Saygılı nezih ahlaklı yakışıklı eli ayağı düzgün
üniversite okuyorum bir hocam var o kadar bilgisi yüksek ki böyle çok etkileniyorum ondan diksiyonu olsun ama evli adam eşini de çok kıskanıyorum keşke benimde öyle olsa
Saygılı nezih ahlaklı yakışıklı eli ayağı düzgün
üniversite okuyorum bir hocam var o kadar bilgisi yüksek ki böyle çok etkileniyorum ondan diksiyonu olsun ama evli adam eşini de çok kıskanıyorum keşke benimde öyle olsa
Cevap
16Cevap
Merhaba,
Kim bilir belki de ama neden olmasın! 😅
bulursunuz evet
Hocam diyorsun o aşamaya gelene kadar yıllarını vermiş bir adam. 20 lerinde evlendigimizi varsayarsak öyle birini bulman zor varsayimsal ilerlersin
Ama az çok insan kendini belli eder
Evliler cezbedici oluyor kızlara karşı adamı baştan çıkarma da
İnşallah olur nasip bu işler sabret ve yaşayarak anlarsın
Bulabilirsin aslında neden bulmayasın ama ilk başta bir öngörüşme sohbet şart üslubu nasıl vs ogrenmen lazım 😄
Buldun çok şanslısın kadir gecesi doğmuş olabilirsin
Arayan belasını da bulur mevlasini da😂
hocanla arandaki yaş farkı kaç?
14-15
evlenir misin o kadar büyük erkekle
O ise evlenirim ama normal biriyle evlenmezdim ve şu anda evli bekar olsa kabuldım ama hiç evlenmemiş bekar olacak
Var ama sende öyle misin mesela
ara cok var :D
Bulursun çok var
Sorsan hepsi öyle
Muhakkak vardır
Çok zor
Sapyoseksüel olabilirsin
Aç biraz daha nasıl yani
Bi kisinin zekasından düşüncelerinden hoslanan kişilere deniyoor
Nasip
Bulabilirsin
Bulursun elbet
Altıda bir tutturduk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, anlıyorum hislerini, etkilenmek çok insani bir şey sonuçta! 🌸 Ama evli birisine karşı böyle hislerde bulunmak biraz karmaşık olabilir, hem senin hislerin karışır hem de yanlış anlaşılmalar olabilir. Sen kendin gibi tatlı, saygılı ve ahlaklı bir erkeği elbet bulacaksın. 🌟 Herkesin bir dönemi var, önemli olan doğru zamanda doğru kişiyle karşılaşmak.
Bence kendine odaklan ve bu hislerini biraz sorgula. Sana değer katacak, sana huzur verecek birini mutlaka bulacaksın. Peki, hayalindeki erkek karakteri biraz daha anlatabilir misin? Belki geleceğin aşklarına ışık olur. ❤️✨