AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
228Cevap
Edebilir ama o kadının gerçekten onu sevmesi ve onunda onun bu sevgisine karşılık verip güvenini kırmaması gerekir.
Bilmiyorum. Düğün birikimi dolayısıyla pahalı şeyler yiyip içemediğimden, mesai arkadaşlarım sık sık mutlu edemezsin diye baskı yapıyorlar. Yarı cimriyim. Belli sınırın üzerinde bir şeyler yiyip içemiyorum veya alamıyorum.
Tabiatın kanunlarına aykırı yeğenim. Erkeğin maddi, manevi güçlü olması dişiyi çeker. Çünki dişi herzaman soyunu devam ettirecek güçlü birey arar icgüdüsel olarak. İnsan da bu güç, para, iş, entelektüellik, saygınlık olarak tezahür etmiştir.
Evet koca yüreği karakteri bir gülüşü bakışı sevdiğini söylemesi herşeye değer.
Para her zaman huzur getirmez.
MADDIYATTAN ÇOK MANEVIYATA önem gösterirsek daha mutlu olacağız.
Herşey hallolur yeterki aradaki sevgi bitmesin.
Eder tabi para yırtılıp atılır ama aşk be yaparsam yap kalpten dışarı atılmaz. Kendimi para için sevicek kadar basit görmüyorum bana aşıksa en zengin benimdir asıl değer aşktır para değildir ne olucak bir günde et tavuk yemem ne olucak birgünde aç kalırım sokakta kalmadık elhamdürullah önce Allah a şükr etmesini bilelim sokakta aç yatan yavrucaklar gördüm ben içim acıdı parası batsın! Allahın verdiğine şükr edin faslası ziyan olur.
Kendi mutlu olamaz ki başkasını mutlu edebilsin. Parayla mutluluk olmaz diyenlere, o iş paranın miktarı ile ilgili. Az para ile mutluluk zor. Evliliği yıkan en büyük nedendir maddiyat.
Parasız erkek kendini mutlu edemez, kadını nasıl mutlu etsin.
geçin artık para olmadan saadet olur ayaklarını.
para olsun zaten varlığı bile mutlu edici artık şu zamanda..
heleki kadın parasız asla mutlu olmaz.
Bu kadınların isteklerine göre değişir. Aç gözlü ve gözü sürekli dışarda olan biriyse hayır. Ama kanaat etmesini bilen biriyse ve erkekte çalışan gemisini yürütebilen biriyse tabiki mutlu eder
Oldumm mutlu parayi buldu simdi baska kadinlari ediyor. Başa dönsem parasz birine bakmazdim
Çoook zor be hacı.. Eksik yanlarını örtecek güzel yanları olmalı... Yakışıklılık, para, iyi yatak performansı tutkulu bir aşk. Ne bilim bunları yeterli görecek kadın azdır bence...
Para yoksa kadın da yoktur, kadının en büyük mutluluk kaynağı paradır
Benim fikrimce. Parasız mutlu olmak olur!!! Eyer Sevgi varsa, Mutluluk varsa, Aşk varsa, Yeter ki, bir birleri için VAZGEÇİLMEZ olsunlar. Gerçekden bir birine bağlı insanlar asla öyle şeyleri sorun etmez. Eyer birine aşıksan Herşey zamanla iyi ola bilir para, araba, ev, ama AŞK her zaman bulunmuyor. Birini seviyorsan herşeye katlanmak olur çünkü ne de olmasa mutlu olduğun biriyle birlikdesin. Lakin sevgi yoksa para olsa da boş olur herşey sevgi yoksa mutluluk olmaz...
Zannetmiyorum tamamen bu gibi olaylar zincirleme ile gelişir mutlu edebilir ama nereye kadar ama ben isterim ki hiç bir kadın erkek eline bakmasın kendi ayakları üzerinde durmalarını isterim
Bir erkek bir kadini parasizda mutlu eder eğer kadinin gözlerine bakarken ona karsi seni seviyorum derken bile ses tellerin titrediğini ona bakarken gözlerin içinin parladigini hissettiriyorsan zaten vermiş olduğun en büyük mutluluk ve hediye o olmuş olur :)
Edemez ya nereye ediyor? Para olmuş onlarım hayatı.
Hiç bir kadın parasız mutlu olamaz. Bana çobana aşık, aşkından ölen bir tane kadın gösterin bileklerimi keserim
Kadından kadına değişir. Herşey para değil elbet...
Eder abicim eder. Sevgisini versin, sadık kalsın, aldatmasın yeter. Onu dünyadaki tek kadın oymuş gibi hissettirsin dünyanın en mutlu kadını olur o kadın. Tabi gözü paradan, erkeği cüzdandan baska bisey olarak görmeyen kadınlardan bahsetmiyorum.
hem de fazlasıyla edebilir. yeter ki aklı başında, zeki, merhametli, hakkaniyetli, saygılı, cömert, ve esprili komik biri olsun
Eder de bir yere kadar. Eğer sevgililerse sorun yok ama evlilerse o ev öpücükle dönmez yani para gerek tabii birde çocuk varsa para şart şap şart
Kadın mutlu olmak istiyorsa olur o yoksa sadece eşyayla güzel şeylerle pahalı hediyelerle mutlu olan bir insan mutlu olmaya bilir
Para= mutluluk değil bence. Bazen iki hoş söz, bazen bir bakış, bazende kaldırım kenarından dahi olsa koparılan tek bir papatyadır mutluluk.
Evet ancak huzur uzun süreli mutluluk kısa sürelidir. Yani zaman geçtikçe insanoğlu daha fazlasını ister bir de.
Kadınlar zaten parasız, işsiz güçsüz aylak adamları seviyor bu devirde. Çalışan parasını kazanan evine bakan adamlar ne yazık ki kadınlar tarafından sevilmiyor.
Sevgi, ilgi, sohbet veya benzerleri ile ilişkinin başında mutlu edebilir ama devamında kadının erkekten beklentisi mutluluğu belirler.
Kadının beklentisi bakış açısına göre değişir durum parasız olup huzurlu mutlu olmayla yetinmeyen bi insanoğlu var şu devirde
Gönlü yoksul olmasın da gerisi hallolur demiş zamanında annem ve 25 senedir beraberler annemin izinden yüyürdum herhal
Paran vrsa rand rover. Paran yoksa game over. Para vr huzur vr. Arac vr. Herkes arkadasin. Ev vr. Ortam vr.🙃
https://voca.ro/1jf6olyLNCDD
Mutlu edemez. Evlenince mutlaka o yuvanın ihtiyaçları ve özellikle eşinin ihtiyaçları olacak. Bunlara bir erkeğin yetmesi gerekir.
Duyguların fiyatı yoktur. Ama karakter artık satın alınıyor çok az bir ihtimalle evet. Doğru iki kişi birbirini bulursa her türlü zorluğa katlanır.
Hayır az para aşk bu diyenler bile biraz para diyor. Aga yemeyin bizi şimdi. Parasız erkek iyi giyinemez, seni cafelere götüremez, içemezsiniz, zor geçinirsiniz. Kabul ederim vs diyenler tamamen prim.
Param var diye mutlu olucaksa bi kadın, benden uzak dursun daha iyi
Yani bir kadını sadece para mutlu ettiğini kabul ediyorsunuz? 😂
Bence edebilir. Örneğin sevineceği bir haberi verebilir.
Öyle anlar var ki paradan daha mühim şeyler gerekiyor.. 0 parasız da olmaz ama az para ile mutlu edebilir.
Edebilir ama belirsiz kişiden kişiye göre değişir şahsen benim mutluluğum için para şart değildir.
Bu soruda gerçekten senin cevabını çok merak ettim
Çalışan bir kadınım, işsiz güçsüz sorumluluk sahibi bile olamamış tembel bir adamla mutlu olamam. İnsanlar standartlarını yükseltmek için yaşar, yaşam amacı olmayan birinin hayatımda işi olmamalı.
Çalışıyor ama senden az kazanıyorsa? @beyazorkidem
Aah o hayat standartları ucu bucağı olmayan...
@Harrrypotterrr İlerleyen süreçte kendini yetersiz hissedip kompleks yapabilir. Birçok erkekte rastlanan bir sorundur bu maalesef. Fazla sıcak baktığım bir durum değil ne yazık ki.
Kompleks yapıp yapmaması onu bağlar ben senin ne düşündüğünü sordum. Ondan çok kocam benden az kazanıyor diyerek sen kompleks yaparsın gibi geldi :)
@Harrrypotterrr Yaparım, niye olmasın.
Bende öyle düşünüyorum seni anlayabiliyorum o yüzden. Erkekten az kazanan kadın o adamın yanında taşıdığı çanta gibi hissedebilir kendisini kompleks yapabilir onun için erkekten az kazanması sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum..
sence?
Para her şey değildir kısaca bunu söyleyebilirim...
Bu konuda yorum yapamıyorum olabilir de olmayabilir de
Bence edemez şu devirde. Hayat pahalı. İki gönül bir olunca artık samanlık seyran olmuyor
Ben bir kadını paralı ya da parasız mutlu etmekten de ilelebet nefret ediyorum nefffreeeeett.
Parayla mutlu olan da var, güzel bir söze, iltifatla mutlu olan da var. Şahsi bakmamak lazım
Doğru konuşmak gerekirse memnun olacağını sanmıyorum bu zamanda iki tarafa da zarar verir.
Bu devirde zor ama kadın onunla mutlu olmak istiyorsa, anlayışlı ve fedakarsa olabilir.
Mutlu olmak için paraya gerek var mı parayla mutluluk olur mu 🙂
Elbette edebilir ama biçme kadar uzun sürer onu bilemem
Sabahtan akşama kadar çatır çutur çakıyorsa kadınında parası varsa mutlu eder
Bwnim yaşlarımdakiler için geçerli o oda 1-2 senelik
Parasızlıktan kasıt nedir. Normal bi geliri varsa mutlu olunur. Abartı yaşama gerek yok. Burda kadını yiyici olarak lanse etmek de hoş değil.
soru şöyle olmalı, bir kadın parasız da mutlu olabilir mi?
Kadının parası varsa mutlu eder, ikisinde de para yoksa mutlu edemez.
Bu erkeğe ve kıza bağlıdır. Her halükarda çok para sahibi olmak bir avantaj yaratacaktır.
Mümkün tabiki fakat kadının paraya karşı tutumu çok önemlibir kolay bir iş değil
edemez karılar paraya tapar paranla hepsini satın alabilirsin
Seni de satın alabiliriz
@oneminutetosuicide beni alamazsın ben satın zaten satın alan kişiyim ;)
Korkunçsun
@oneminutetosuicide haha korktun mu :D
Hayır sen benden kork ben neden senden korkuyorum?
@oneminutetosuicide korkunç olduğumu sen düşünüyosun? hem kadınlardan korkulur zaten haklısın
Satanistlik biraz korkunç sadece
@oneminutetosuicide HAIL SATAN !!
Anlamadım
@oneminutetosuicide anlasan benimle böyle konuşmazsın zaten ;)
Seni anlamak istemiyorum
@oneminutetosuicide uzaa
Uza mı?
Beni alamazsın ama
😊
Çok boş ve aptalca bir konu bu yüzden yorum yapmayacağım.
Tabikide eder edemez diyen kadin hiç bir şey bilmiyor
Bekarlikta edebilir. Ama kadının çalışmadığı evliliklerde çok zorr
Kendi mutlu değildir
Kasını mutlu etmeye de çabalamaz
Kadına yazık olur
Fazla uzun sürmez bence bu mutluluk, para hayatımızı esir almış durumda herşey para olmuş artık.