7 ayBen sana bu konuda gerçek ve samimi fikrimi söyleyeyim mi bu devirde paran yoksa aşk sevgi duygu vesaire şeyler bunlar hiçbir anlamı söz konusu olmaz insanlar artık sadece maddiyat duygularını göz önünde bulundurarak birisiyle beraber olmayı tercih ediyor evet bu birazcık bizler için acı bir durum her şeyin maddiyatı olması ama insanlar açısından da doğru düşünmek lazım neticede birisiyle birlikte olup evlendikten sonra geçirmek için para lazım ev alışverişi için para lazım çeşitli şeyler yapmak için para lazım olmazsa olmazsa hale geldiğine yazık ki ama tabii ki paraya da tapacak şekilde değil geçince boyutta olsun yeterli
21 Yorumla
m 7 ayHaklısın
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
7 ayBu devirde biraz imkansız , mutlu etmek için somut şeyler de gerekiyor buda parayla oluyor , örneğin evlilik teklifi yapmak için bile çiçek yüzük almak lazım , ya da sınamaya gitmişsin ee Mısır kola alman lazım , doğum günü için ufakta olsa bir hediye almak lazım , her şey paraya bakıyor miktar a bile olsa yani sadece seni seviyorum ölüyorum bitiyorum demeyle olmuyor maalesef acı ama gerçek bu , birde kadın para avcısı ise ve lüksü gezmeyi , alışverişi seviyorsa o kadını parasız mutlu edemezsin , para bitti mi aşk ta biter
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bence para bir aracı, ama mutluluğun kendisi değil.
Bir erkek parası olmadan da bir kadını gerçekten mutlu edebilir; yeter ki gönlü zengin olsun.
İlgisi, emeği, güven vermesi, yanında hissettirmesi…
Dinlemesi, anlaması, zor gününde kaçmaması…
Bunlar parayla satın alınmıyor. Ama şunu da dürüstçe söylemek gerek... sorumluluktan kaçan, hayatsız, umursamaz biri sadece “parasızım” bahanesinin arkasına saklanıyorsa, bu mutluluk uzun sürmez.
Özetle;Para yokken de mutluluk olur, ama sevgi, emek ve karakter yoksa, para da yetmez.
10 Yorumla
7 ayGerçekçi olalım, herkes para avcısı değil. Kendimden yola çıkayım. Diyelim ki adam klasik saat seviyor ve ben onu gerçekten mutlu edeceğini bildiğim bir şeyle sevindirmek istiyorum ama param yok. Sahip olsa net mutlu olacağı bir şey var ama ben alamıyorum. O noktada ‘iki tatlı söz, biraz da evde yaptığım kurabiyeyle gönlünü hoş edeyim’ demek ne kadar sürdürülebilir? Bir yere kadar. Çünkü günün sonunda mesele dönüp dolaşıp maddiyata dayanıyor maalesef
33 Yorumla- 7 ay
Sadece o da değil genelde işi gücü olmayan erkekler kendini değersiz hissediyor üstelik depresyona giriyor sonra kendiliğinden ayrılmak istiyor zaten kadından erkek kadın fıtratı farklıdır bu tür hikayeler fazlasıyla mevcut maalesef
- 7 ay
@günes121212 doğru, işi olmayınca saracak yer arıyorlar galiba
- 7 ay
Evet çok agresifleşiyorlar hatta bize saldırıyorlar falan erkekler bu tür konularda kadınlardan daha hassas oluyor bu yüzden bir erkeğin işi gücü yerinde olmalı
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle evet, edebilir 💯 Ama “parası olmadan” kısmını biraz açmak lazım kanka 🙂
Bir kadını mutlu eden şey sadece para değil; ilgi, saygı, güven, tutarlılık, sorumluluk alma, hedef sahibi olman. Kış günü asıl ısıtan şey faturayı ödemek değil, yanında duruşun ama fatura da ödenmek zorunda 😅
Yani sıfır para uzun vadede ilişkiyi yorar, ama düşük gelirle bile sevgi dolu, huzurlu bir ilişki mümkün. Önemli olan şu: çalışıyor musun, çabalıyor musun, vizyonun var mı, kadına yük olmak yerine beraber yol yürümeye niyetli misin?
Para mutluluğun temeli değil ama hayatın gerçeği. Sen karakterini güçlendir, finansal olarak da adım adım ilerle, o zaman hem sen huzurlu olursun hem yanındaki kadın gerçekten mutlu olur 💪✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
7 ayBeklentisi para olmayan bir kadını mutlu edebilir, günümüzde var öyle kadınlar..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Para avcısı bir kadın değilse evet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 265,4b cevap paylaştı.
u 7 ayHayır edemez. kızlar paraya tapar çünkü genellikle
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Evet edebilir ama bu her kadın için ve her şartta geçerli değil. Para mutluluğun kendisi değil ama yokluğu ciddi stres yaratabiliyor. Sevgi, ilgi, güven ve emek bir kadını duygusal olarak mutlu edebilir; değer gördüğünü hissettirir. Ama hayat sürekli maddi sıkıntıyla geçiyorsa bu yük zamanla ilişkiyi yorar. Yani mesele paranın miktarı değil, sorumluluk alma hali ve birlikte ayakta durabilme duygusu.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
7 ay
Her sey paradir. Kim parasiz diyorsa kolpa atiyordur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 ayEdebilir, ama bu kadının ne beklediğine bağlı. Sevgi, ilgi, güven varsa; bir kadın paradan çok huzura değer verir. Ama sürekli maddi sıkıntı varsa, bu zamanla ilişkiyi yorar. Yani sadece para değil, ama emek, sorumluluk ve birlikte mücadele edebilmek şart.
10 Yorumla Biraz realist olalım bu devir para deviri imkansız yani aşk karın doyurmaz bir çoğu boşanan çiftler maddiyat yüzünde boşanıyorlar iki taraf için önemli tek kadın için değildir hayat zor oldu
11 YorumlaPara Avcısı bir kadın değilse Bu mümkün anlamak anlaşılmak sevgiyi hissetmek ilgilenilmek bu paradan çok daha büyük ve saadettir bana göre
15 Yorumla- 7 ay
Kendi Ayakları üzerinde duran ekonomik özgürlüğü olan bir kadın erkeklere ATM olarak görmez duygusal bağ önem veren gerçekten anlaşılmak isteyen insana değer veren bir insan parayı 1 sırada tutmaz ya para anlık tatmin eder insanı duyguların derinden etkilemez ki para temel bir ihtiyaçtır Ama aşk sevgi karşılıklı frekans kolay bulunan bir durum değil
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayHer şey para değil, bir kadın için sevdiği adamın yolda bulduğu çiçeği koparıp getirmesi, çiçekçide para vererek aldığından daha kıymetlidir.
13 Yorumla- 7 ay
Onu diyen insan değildir bence, ister çiçekçiden getirmiş olsun ister çöpten bulup getirmiş olsun, sana verdiği çiçekse, çiçeğin konumunu sormak da utanmazlık ve saygısızlıktır.
Gizli Üye(30-35)7 ayParası olmayan erkek ile bos beleş is yapmasını bilmeyen tembel erkek arasında dağlar kadar fark var emin ol. bu tarz evli bir arkadaşım vardı yüzune hiç söylemedim ama her zaman takdir ettiğim biriydi. Yeri gelir parasız kalırdı ama allem eder kallem eder karısıni mutlu edecek bir şey yapardı. Hiç bir şey yapmasa yemek yapardı. Hadi gel beraber yüruyüşe gidelim diyen, sevdiği kızi üzmeyen biriydi, içi titriyordu deyimi yerindeyse ona bakarken. Para elbet önemli yaşam koşulları için ama hiç bir şey yapmamak da başka bir şey. Milyar dolarlar kazanmasına gerek yok erkeğin evini geçindirebilsin yeter. Ha arabası evi olmazsa olmaz diyenler var mı var ama maddiyatı önde tutan biriyle de ben ilişki yaşamazdım şahsen. Benim göruşum boş beleş bir insan olmasın kendisini geçindirebilsin ancak senin araban yok şuyun buyun yok vs diye ilişkinin sonlanması da farklı bir şey. Ha kız çok zengindir denk değilim dersin o ayrı. Bugün param için bana tapan yarın hey yavrum hey
00 Yorumla
7 ayBir ekek kadını mutlu eder kadın da erkeğe şans vermesi gerek ama bu devirde parasız erkeği annesi sever ekonomik kriz ve sosyal çürüme mevcut. Kafa yapısı aynıysa merhamet vicdan ahlak kalp var ise mümkün
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Edebilirde kadın o erkeğe bakar mı sorun erkekte değil kadında. d
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayKaraktere göre belki hiç dile gelmez kadın ama isteklerini ve hayallerini de yaşamak ister elbet.
Yapamıyor yetemiyor olmakta erkeği derinden etkiler. Sonuç olarak bütünsel bir mutluluktan bahsetmek zor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
7 ayBence para olmadan hiçbir ilişki yürümez ve bunun cinsiyeti yok. Şu an mesela bir işte çalışmıyorum, okuyorum ve bu yüzden sevgili yapmak istemiyorum. Çünkü bu bana sömürmek gibi geliyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı.
7 ayBunun için önce kendisinin parasızken mutlu olması lazım. Parası olmayıp mutlu olan adam da var hayattan vazgeçmiş gibi davranan adam da var. İkisi bir kadına aynı etkiyi veremez.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 ayMutlu edemez yani kadın maddiyata hiç tamam etmeyen birisi dahi olsa erkek psikolojik olarak bu duruma çok takılacağından kendisini içten içe yer ve asla mutlu olamaz. Tabi günümüz dünyasında paraya tamah etmeyeni bulmak da neredeyse imkansız. Parası olmayan birisi dışarı çıkamaz eğer çıksa birlikte bir şey yiyip içemez yani hiçbir şekilde aktivite yapamazlar ve bu şekilde bir ilişki yürütmek günümüz dünyasında neredeyse imkansız.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 850 cevap paylaştı.
7 ayÖnemli olan parası olmadan mutlu edebilmek. Parayla saadet olmaz 🙅♀️ Para sadece bir araçtır, asla amaç olmamalı bir ilişkide
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
7 aypara olması gerek hayat böyle yürüyor ikiside parasızsa sorun var ya kadın zengin olcak ya da adamsa
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Bence bir yere kadar çünkü imkanlar sıkışıp daralip bunalma yaşlandıkça tartışmalar da artacak sonuç mutluluk yalan olacak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
7 ayEvet diyenlere aldanmayın hiç , kendinizi de kandirmayin
HAYİRRR10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
7 ayher şey para değil bu hayatta. Önemli olan birbirine inanmak ve beraber çaba göstermektir.
10 Yorumla
7 ayEvet ama o erkek kendini asla değerli hissetmez bu yüzden eğer ya da geç kadını bırakır
10 Yorumla
7 ayKadının nelerle yetinebildiğine bağlı bu. Ben mutlu olabiliyorum mesela.
11 YorumlaKesinlikle edebilir. Ona olan ilgisiyle sevgisini hissettirmesiyle. Öyle pahalı hediyelere gerek de yok bir çiçek koparip getirmesi manidar bir kitap hediye etmesi en önemli servetinin kadını olduğunu hissettirmesi kâfi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,8b cevap paylaştı.
7 ayAnlayışlı kadın olursa evet. Bazen bir sarılmak, onu dikkatli şekilde dinlemek bile kadını mutlu eder. Hoş bu bizim kadınların çoğuna uymuyor elbet. Lüks lokanta, kafeye götürüp para harcayınca sevildiğini düşünüyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayİmkansız para hele ki bu devirde çok önemli başlarda kadın çok aşıksa alttan alır ama zaman geçtikçe kadın çoğu şeyden mahrum kaldıkça duyguları değişir
00 Yorumla Herkes kendi parasıyla mutlu olsun

Aklıma gelen o görsel 00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 ayHerseymoneydegildir😝💅
132 Yorumla- 7 ay
Dışarda hep kolpacılar caddede fıstık gibi gacilarrrrrrrr
- 7 ay
HAHAHAHAAH gülüyorum size en tepeden Türkiye'nin benim çılgın cocuguu hakkımda yorum yapmış bitaneee😝💅
- 7 ay
Devamını yazsana
- 7 ay
Tabi sen yaslisin
- 7 ay
Evet
- 7 ay
Var
- 7 ay
Kraliçe Elizabeth bother taktiği
- 7 ay
Kan banyosu
- 7 ay
Kralice Elizabeth bother genç kalmak için hep insan kanıyla yıkanır ve hep genç ve güzel kalacağına inanırdı
- 7 ay
Ve mezarı hala bulunamadı
- 7 ay
Kleopatra nın mezari da kayipp
- 7 ay
Ben sakladim
- 7 ay
O değilde Kleopatranin kendini bilerek öldürüp mezarını kimsenin bulamayacağı bir yere yaptırdığı söyleniyor çünkü Romalılar o dönemde ona düşman di Romalılar onu öldürmesini diye şerefli ablaniz kendini öldürdü 😝
- 7 ay
Videolarda görüyorum
- 7 ay
Tabee
- 7 ay
Bende sana geliştirmeli veriyorm
- 7 ay
Ne demekkk
Edebilir ama kadına bağlı cidden
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kadın öyle birini en başta tercih etmez
11 YorumlaEdebilir hatta gerçek ilişki paranızın olmamasına rağmen beraber eğlenebildiğiniz yürütebildğiniz ilişkidir bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kişilik meselesi soğan ekmekle bile mutlu olanlar vardır..
00 YorumlaKadının o adamdan ne beklediğine göre değişir bu mevzu. Bazı kadın asla tatmin olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 7 ayEder, ilgi ve alakasıyla zaman ayırmasıyla. 🎉🎈
210 Yorumla- 7 ay
@Bihteeerrr hep ilgiliyim ama
- 7 ay
@Poyrazefe2531 o zaman kız arkadaşın şanşlı. 🎉
- 7 ay
Çok şımartıyodm ama en son terk etti 😟😟
- 7 ay
@Poyrazefe2531 hahah ne yaptın ki ona🤔
- 7 ay
Ppm senn mi
- 7 ay
Bişi yapmadm kendisi birileriyle komusuyodu sora kim ne demişse beni bıraktı
- 7 ay
@Poyrazefe2531 evet benim. Hayırlısı olsun nasip
- 7 ay
Evet nasip haklsn
- 7 ay
Çok güzelsib
- 7 ay
teşekkürler
7 ayOnun biii bakkışı yeter alooooo
10 YorumlaEdebilir herhalde her sey para degil ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Yaşadığı ortama bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayErkek denen yaratık hiçkimseyi mutlu edemez parası olsa bile 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
7 ayÇok uğraşması lazım
10 Yorumla
7 ayGerçekten mutlu edebilir
10 Yorumla
7 ayEdebilir. Aksini düşünmek ezikliktir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Elbette. Para her şeydir denir, ama aşk değildir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
7 ayEder mutlu etmeyi bilsin yeter ki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı.
7 ayEder eder sıcak bir yavrum demedi yeterli
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
m 7 ayÖnemli olan sadık olmak gerisi boş
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gerçek anlamda seviyorsa hissettiriyorsa eder
10 Yorumla
7 ayevet neden olmasn
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
7 ayBinde bir belki.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayEdebilirler de etmiyorlar işte
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayKısa vadede belki mutlu eder
10 Yorumla
7 ayDeğer veriyorsa bence başımıdan gözümden fazla para olmasın Mk bir şey olmaz
00 Yorumla
7 ayEdebilir, her kadını edemez
13 Yorumla- 7 ay
@davetsizmisafirrrrrr ama olmuyo
- 7 ay
@Poyrazefe2531 yanlış insanla birlikte sındır
- 7 ay
Ayrıldık zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
7 ayEdemez
10 Yorumla
7 ayEdemez kadınlar mutlu olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Pek mümkün değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. mutlu eder
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayBir yerden sonra zor
10 Yorumla edebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 557 cevap paylaştı.
7 ayedebilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Edebilir elbette
10 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım