Erkekler güzelliğe, kadınlar güce hayran olur derler.. Sizce bir erkek bir kadını parasız mutlu edebilir mi? Aşk ile karın doyar mı?
#orkide

Erkekler güzelliğe, kadınlar güce hayran olur derler.. Sizce bir erkek bir kadını parasız mutlu edebilir mi? Aşk ile karın doyar mı?
#orkide
beyazorkidem hanımefendi erkekler güzele hayran doğru ama statü sahibi güzel kadınlara hayran zavallı erkek eline bakan kadın zavallıdır güçlü erkek varsa güçlü kadında vardır çok hem çok güçlü erkek bir tane kadınla idare ediyorsa APTALIN tekidir :D
Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse eğer, parasız erkek en başta kendisi mutsuz olur, düşünsene sevdiği kadın yanında ama ona öyle böyle jest yapamıyor, millet gözünün önünde neler neler yapıyor, ihtiyaç olur yine yok yine yok. Kendisi mutlu olamaz en başta. Çocuk konusuna girmiyorum bile. Parasız ve bu durumdan rahatsız olmayan erkek egosuz erkektir. Ego yaşamak için mücadele, dik durmak, güç demektir temelinde. Baygın baygın koltukta mı yatacak hep, yetmedi kadını çalıştırıp parasını yiyecek bir de. yok mu öyleleri? Var bir sürü. Kim doğru bulur öylesini? Kimse. En olmadı zaruri ihtiyaçları karşılayabilecek kadar parası olmalı adamın.
Cevap
58Cevap
Tarhana çorbasına tahta kaşık sallama devrini çoktan geride bıraktık. Edemez..
Türkiye dışında edebilir ama Türkiye’de imkansız
Selam gadası 🙃
Para illa ki olmalıdır. Çünkü para olmadan her iki tarafında hayatta kalması zordur.
Para yoksa edemez, kadında cinsellik olmadan erkeği mutlu edemez. iki cinsi de eleştirdiğimde göre gidebilirim.
Edemez. Parasız erkek kavramını çalışmayan bir adam olarak ele alıyorum. Özellikle evlilikte ciddi sıkıntı bu durum. Bir erkek ailesini hiç kimseye muhtaç etmeden ihtiyaçlarını karşılayabilmeli. Tabi kadının da çalışmasından yanayım sadece erkeğin sorumluluğuna bırakılmamalı bu durum.
Sevgililik dönemi içinde , parasız/çalışmayan bir erkek sağlıklı bir ilişki yaşayamaz çünkü ezik hisseder kendini her şeyden sorun çıkarır
Mesele, aşk ile karnın soyup doymayacağı değil. Mesele, kadının mutlu olmaktan ne anladığı, yani mutluluğa yüklediği anlam. Tek başına yaşadığında maddi sıkıntı çekecek bir kadın rahat edeceği bir evlilikte mutlu olacağına inanıyorsa, parasız erkekle zaten mutlu olamaz. Evlilik, refaha erişmenin bir yolu olarak görülmemeli, yoksa arkasına sığındığınız kadın-erkek eşitliği konusundaki tüm iddialarınız, tüm tezleriniz boşa çıkar. Evlilikte refah, zenginlik, rahatlık erkeğin sağlamak zorunda olduğu şeyler değildir. Paralı erkekle evlenerek rahat yaşamak isteyen kadın, erkeğin sözüne, isteklerine tabi olmak durumundadır. Karşı geldiğinde "sayemde böyle bolluk içinde yaşıyorsun" diye karşılık görmesi normaldir. Az parayla mutlu olunur mu? Olunur. O da insanın karakterine, mutluluk denince ne anladığına bağlı.
*soyup=doyup
Bu zamana kadar para konuşan bir kadınla beraber olmadım. Zaten buluşma zamanında gerekli şeyi yapıyoruz. Sürekli 5 kelimesinden biri para olan kadını, ağzıyla at tutsa bile hiç bir erkek memnun edemez.
Para tabii ki önemli ama para her şey değil. Çok var yani dışarıda elinde iyi bir mesleği olup kendini bir şey sanan, erkekler. Onlara baktığımda düşünüyorum. Keşke hiçbir şeyin olmasaydı da azıcık adam olsaydın diye. Onun için cevabım edebilir.
Yani elinde mesleği olan sevgilim de oldu. İyi de maaşı vardır. Kimseye maaşını sormam ama mesleğini bilmek az çok fikir sahibi yapıyor. İyi yönleri de vardır ama cidden kendini bir b. k sanmış olduğu tarafları da vardır.
Buna karşılık eski flört ettiğim kişiye bakıyorum. Benden 4 yaş küçüktü. Geçen yıl üniversiteyi bitirdi. Atanmaya çalışıyor ama mesele o iyiydi. Diğerlerine baktığımda hepsinden iyiydi.
Eğer sadece zenginler kadınlarla birlikte olsaydı, dünya nüfusu şu an 8 milyara yaklaşamazdı. Kadınların güce değer verdiği doğrudur, ama bu güç maddi gücün yanı sıra duygusal ve fiziksel güçtür. Kendi kararlarını alan, bir ideali ve hedefi olan, içinde bulunduğu toplulukta, ailede ve ilişkide söz sahibi olan erkek çekicidir. Eğer özgüven ve gücün kaynağı paraysa, bu paranın yokluğuyla birlikte erkeğin değerinin düşeceğini gösterir. Erkekler olarak para kazanmalıyız, ailemizin ihtiyaçlarını karşılamalıyız ama daha da önemlisi onların yanında duygusal, maddi ve manevi bütün buhranlarda kaya gibi sert durmalı ve içinde bulunduğumuz topluluğa güven vermeliyiz.
Sıfır paralı bir erkek zaten sevgili yapamaz da gereklilikleri yerine getiren erkek mutlu edebilir. Onun dışında bir kadının sürekli para beklentisi de erkeği soğutur.
Edebilir diyenler tam olarak neye dayandırarak söylüyorlar bunu. Parasız ne kadar zaman sevginizle yetineceksiniz? Gezemeyince yiyemeyince giyemeyince eğlenemeyince yaşayamayınca kaş kişi “mutlu” olacak. Kimse kendini kandırmasın bence, herkes güzel yaşamak istiyor, elindekiyle “yetinmeyi” mutlu olmak diye gösterip tembel, idealleri olmayan, çalışmayan, risk almayan, çabalamayan önüne gelenle idare eden bi toplum yarattılar.
Kadının bakış açısına bağlı. Kendine maddi olarak bakabilecek bir erkek olması benim için yeterli. Kendim için maddi bir beklentiye girmem. Zaten ileride çocuk yapmayı da düşünmüyoruz. Memur görücü için "Benim kuaför masraflarımı ancak karşılar." diyen evde oturup hiçbir meziyeti yokken bir de bunu beğenmeyen kadınlar var. Onlar komik geliyor.😅
Edemez.. Zira Maddiyat, her zaman arayı bozar. Boşanmalar da hep maddiyattan dolayı olur. Zaten hiç bir kız da kolay kolay fakir erkekle evlenmez. Bir kadın ancak o şartla fakir erkekle evlenir ki ; zengindir, çok çirkindir, yaşı 35 üstüdür ve evde kalmıştır. Erkek ise çok yakışıklıdır. Başka türlü, istisnalar haricinde ; imkanı yok. Ama fakir erkekle, seks yaparlar. Onda bir sıkıntı yok.. Yeter ki fakir erkek, çekici olsun ve ağzı da iyi laf yapsın. Çünkü seks, anlıktır ve bağlanma yoktur.
Çocuk değiliz hiçbirimiz.. aşkımız, sevgimiz yeter palavarasını bırakmak lazım. Her insan karşısında güçlü bir insan görmek ister. Çok parası olsun demiyoruz ama en azından belli bir düzen oturtmuş olmalı karşı taraf.
Yabancı kadınlar parasız/paralı diye bakmazken, bizimkiler zengin koca arayışına girer.
Türk kızlarıyla artık dalga geçiliyor, kendileri bile farkında.
Parayla birini satın alacaksam şişme bebek satın alırım daha iyi en azından hem kalıcı hem de daha zahmetsiz. Sorunun cevabına gelecek olursak bu kişisine göre değişir ama ben parasız mutlu olmam diyip kendini satmayı düşünenler varsa aramızda yarın öbür gün SÖZ ÖRKÖKLÖR KÖDÜNLÖRÖ ÖBJÖ ÖLÖRÖK GÖRÖYÖRSÖNÖZ diye ağlamayın sizin gibilerin böyle bir konuda isyan etme hakları yok.
Aşk ile karın doymaz elbette ancak yürek ve gönül birliği ile karın doyar.. Öyle bir birine guvenmis ve saygı ile fedakarlık yapa bilen bir kadınin karnı sevgi ile doyar..
Eskidenmiş parasiz mutluluk cok denemişim karşı taragı para olmayınca mutluluk yok ne kdar Para okdar mutluluk
Kadınlar parayla dize gelir en üstruplusundan en beterine kadar. Es-corta bile gitsen para ister hiçbir yerde beleşe a. m. cık bulamazsın.
Parasız mutlu olmayı bilen kadın parasız erkekle mutlu olur. Aksi halde paraya bakan kadın için biraz zor olur...
Hayır mümkün değil. Rahat yaşam bile batıyor kadınlara. Ancak lüks. Lüksün bir karşılığı var, ya haksız kazancın var ya da alavere dolavere ile meşgul.
Gerçek şu ki, bu iktidar gidince çoğu kadın boşanacak. Bu net
Parasız saadet olmaz. Kim ki 2 gönül bir olunca samanlık seyran olur derse yalan söyler 😂
Hayir kadinlarin dini imani para onlarda para olsa bile..
Zengin olmasına gerek yok tabikide ama sıfır paraylada kimse mutlu olmaz kimseyide mutlu edemez
böyle bir şey basla olamaz.
para bitti, aşk bitti, lafını boşuna söylememişler.
Edemez bu sadece kadınlar için de değil erkekler için de geçerli.. iki tarafta da para şart
iltifatlarla falan bir yere kadar ama sonu kesin belli zaten
Bence soru parasız bir erkekle, kadın mutlu olur mu olacaktı?
Parayla mutluluk oluyorsa benim hayatımda yeriniz yok.
Hayır tabiki. Aşk karın doyurmaz. Kendi parasını kazanıp kendine yetemeyen biri beni nasıl mutlu edebilir ki
Güç erkeğe, güzellik kadına verilmiştir. Para da gücün bir taşıyıcısıdır.
Tabiki eder her şey para değil belki kklise bir söz ama gerçekten oyle
Tabi kide her erkeğin parası olacak diye birsey yok
Kadının karakterine bağlı bu eder ya da etmez diye bi genelleme yapmak yanlış olur
Sevgili iken eder de evlilikte olmaz o işler öyle
İmkansız... sadece aşk bir yere kadar ilişkiyi sürdürür
Kadınlar olarak işiniz gücünüz para yoklukta boğulun.
Elbette evet olay para da ya da başka şeylerde değil ki şahsen sıcak ama sapkk olmayan bir yaklaşım ilgi alaka samimiyet sevgi bunlardır kadını mutlu eden.
Bu biraz kadına bağlı. Bir ilişkiden ne bekler❓️
Edebilir Şerefiyle herşeyi yaşatabilir
edemez tartismaya kapali
İmkansız, aşk bir yere kadar
Kadının mutlu olası yoksa edemez.
Eder ama kadın olmaz hep kusur bulur
Bu devirdeki kadınlar çok zor mutlu olurlar
Param yokken ben bile mutsuzum awq
Edemez ancak para da hersey değil
Parasız ve seksiz kadın mutlu olmaz
Evet Mutlu Edebilir Tabikide
Dengi dengine mutlu olma garantili, aksi olamaz
Edemiyor maalesef sadece filmlerde eder
Bir yere kadar bence.
Zamane kızlarını çok zor bee
Kendımızi kandırmayalım...
çok zor olsa da mümkündür
Aşk yoksa para nedir. her gün et yesen etten bıkarsın
Hayir kadin parasiz bir erkekle mutlu olabilir mi. Demekkki kadinlar sevgi mutluluk ask hikaye diyor. Para yoksa hatunda yok.
evet bence edebilir her şey para değil ya
Parasız erkeği annesi sever sadece.
Nadir kadındır onlar. Kıymetini bilmek gereek.
Parasız adam gereksiz adamdır
Bu devirde çok zor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?