Mutluluk parayla değil sevgi dolu yürekle olur. Sevdiğini mutlu etmek için illa pahalı hediyelere, lüks mekanlara gerek yoktur. Bir tane papatya, bir güzel söz bile mutlu eder seven kadını.
Kadın da erkek de çalışıyor olmalı bir ilişki için. Bir taraf yükü çekerse huzursuzluk başlar. Bu sorudan kadınlar parasız mutlu olmaz algısı çıkması beni üzüyor. Erkekler paraya düşkün kadınları fazlaca görüldüğü için bu da. Parasız mutluluk olur ama geçici olur. Hayat gereksinimleri için para şart. Ama ne kadın erkeği ne de erkek kadını cüzdan olarak görmemeli. Aşk insanı mutlu eder para da; barınmak yemek ve aktivite yapmak için şarttır.
Kadın için para öncelikliyse erkek para olmadan kadını mutlu edemez. Ama kadın olgun bir düşünceye sahip, dünyaya materyalist bakmayan, saygıya sevgiye görgüye önem veren, nezakete, kültüre önem veren bir kadınsa gerçekten para olmadan da onu mutlu edeceği bir erkeği bulur.
Para göz bir kadınla da zengin bile olsam evlenmek, sevgili olmak istemem. Çünkü bilirim ki batarsam o beni bırakıp gider.
Kadının sevgisine bağlı bu eğer parayla ya da maddi şeylerle mutlu olacak bir kadınsa bu adam onunla ilişki bile yaşayamaz Ama paraya değil daha çok hissettiklerini önem veren manevi duyguları önem veren birisi ise para zaten onun için hiçbir şey para olunca ne oluyor ki sonuçta para mutluluk getirmiyor getirmiyor para hiçbişe getirmiyor kağıt parçasına bir şey değil aslında
Saygı ve sevgi varsa, sevdiği için daha iyisini yapmak için çabalıyorsa, maddi problemlerin mutluluğa etkisi çok azalacaktır.
Burada hayati önemi olan tek konu, giyinme, barınma, beslenme vb temel ihtiyaçları karşılayabilecek maddi imkanların olması zorunluluğu. Eğer bunları bile karşılayabilecek imkan yoksa aşk karın doyurmuyor maalesef.
Mutlu etmek karşılıklı olur... Neden kadının mutlu olması erkeğin göreviymis gibi bir algı var toplum da Erkekler robot mu ruhsuzlar mı Mutlu olmak her iki cinsin ortak hayatı adil bir şekilde paylasmasiyla olur her birey vazifesini yapar yapamasada gayret ederse mutlu olmaması için bir engel yok...
Şayet para mutlu etseydi kadını, Hayatı boyunca erkeğe hiçbir zaman ihtiyaç duymazdı...
Kadına bağlı ne istediğine ufacık şeylerden mutlu olan kadınlar çok az gösteriş satafat daha ön planda mutluluk bedava kolay uygulamak zor herkes mutlu olmanın yolunu paradan geçtiğini düşünüyor kısmen öylece olsa para kazanılır bir şekilde birlikten kuvvet doğar sen sev sarıl mutluluk da huzur da parada seni bulur herkes nasibini yer.
Edebilir... para şart değil düşünmek önemli. Zamanında bizimkiler 15 inde maaş alıyor 14 Şubat günü para sıfır. Cidden sıfır ama ekmek alacak oara yok. Babam gelirken bi yerden gül koparıp getirmişti param yok biliyorsun ama hediyesiz geçmek istemedim bu günü diye. O gün komşumuzun eşi bizdeydi kocası bi şirkette müdürdü, adam kahvede tavla oynuyor umru değil... yani sonuç olarak para önemli değil düşünceli olacaksın bak neler oluyor
Acik konusayim, kadin kendi parasini kazanip kendi kendini bu anlamda tatmin ediyorsa, onun parasinin olmamasina takilmadigi sürece mutlu olur. Ama eger ileride rahat bir hayatim olsun diye düsünüyorsaniz, dügününüzü bile kendinizin yapacagini göze alarak girin bu olaya. O erkegin parasi yoksa bunu bile bile karar verin. Bunun sizin icin sorun olup olmamasi kendi yapinizla alakali
zaten mutlu eden şey para değil ki. sevilmek değer görmek önemsenmek ilgi görmek bunlar mutlu eder insanı. seviyorsan sevgininyanında karşılığında bunları da buluyorsan para mühim ama çokta o kadar değil...
Belli bir yaşa kadar mutlu edebilir ama işler ciddileşmeye başlayınca kimse alınıp gücenmesin ama para her bireye şart. Hayaller aleminde yaşamıyoruz sonuçta hayatın gerçekleri bu. Kadında erkekte kendi parasını kazanabilmeli
Erkeğin kazandığı parada kadının ne hakki var ki erkekten parasal şeyler bekliyor? Yediren içiren gezdiren hediyeler alan hep erkek. Bir de erkekleri düşüncesiz olmakla suçlarsınız. Oysa hep bana hep bana diyenler de sizlersiniz. Kadınlar bencil.
Bu soruyu herkes kadın parası olmayan erkeği sever mi olarak algılamış ama öyle değil parası olmayan bir erkeği sevebir bir kadın erkek onunla ilgilenip ciddi anlamda sevip bir şekilde yüzünü güldürebilir ama bu mutluluk kısa ve geçicidir para olmazsa sürekli bir geçim sıkıntısı olur dışarıda yemek yerken bile 40 düşünülür, istediği kıyafetleri alamaz, gezemez tek yapabildiği şey evdeki malzemelerden yapabileceği yemeği düşünmek olur bu yüzden mutlu olamaz
evet mutlu edebılır lakın bır yere kadar bır süre bu bır sure sonra yeterlı olwaz para da gerekli yaşam standartlrımızı kolylaştırmk için yşamı anlamlandırmak için
Tabiki mutlu eder. Zaman ayırması mutlu eder, değerli hissettirmesi mutlu eder, çaba sarfetmesi mutlu eder, bazen sesi bazen bir kelimesi..☺️ Yeterki samimi ve içten olsun.
Edemez realist olmak gerek. Kendim için değil bir kere kişi kendi için para kazanmalı ve mutlu olmalı, mutlu bir bireyi seçmek isteyeceğimden dolayısıyla seçmem.
Bak ben paramla bile mutlu edemedim. Paralı da parasız da mutlu edemedim. Bi kadın mutlu olmayı bilmiyosa, önüne dinazor koyup göbek attır yine olmaz 😂
Varlık içinde yokluk çektim gençken ama hiç bir kız arkadaşım parasızlık yüzünden benden ayrılmadı. Her aşkı köküne kadar yaşamıştım ah o günler kesinlikle mutlu edebilir.
Ede bilir. Bunun icin ama iki tarafta sevmesi gerekiyorki, para gibi etkenler iliskide önemsiz olsun. Para ile bile mutlu edemeyen okadar insan var sonucta, demekki herseyde para degilmis 😊
Çok çok düşük ihtimal. Kadınlar daima gücün yanındadır. Çok nadir kadınlar sadece erkeği karakteri için sever. O sevgi de maddi güçle birleşmezse uzun sürmez.
Evet edebilir tabii ama çok rastlanan bir durum değildir. Malum ne der büyüklerimiz para yoksa huzur da yok
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben kendi adima soyle dusunuyorum. Para onemli degil. Onemli olan birlikte huzurlu olmak. Benim iyi bir isim var ve eger ilerideki sevgilimin parasi olmazsa benim param ikimizede yeter. Birlikte bir seyler yapariz ekonomik durumumuzu duzeltiriz. Ama mutlu olmak icin illaki para gerekmez
Kadini mutlu edebilmek kolay kolay oldugu kadar zor sen yokkan arkadaslariyla seni overken sen onu hayal kirikligina ugratman bundan kotu birsey yoktur dikkat edelim parayi hadi ordan edelim ince dusunelim oylemi diyosunuz kadinlar
Para mutluluk değildir. Fakat parasızlık zamanla kavgaların en sağlam temelidir. Ekonomik sıkıntıların olduğu bir beraberlikte kavga kaçınılmaz olur. Çünkü depresif bir yapı hakim olacaktır. Bu da mutlu olmaya yetmez.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Edebilir tabi... Limitsiz kredi kartı varsa onu karısına verir kadın onla da mutlu olur... 😂😂😂
Söz konusu evlilik değilse eğer bence mutlu olunabilir. En azından ben olurum Bu biraz da insanın neye aç olduğuna bağlı paraya doymuş birini para da mutlu etmez zaten
Sevgililik düzeyinde evet edebilir ama evlenince kimse kusura bakmasın işler değişiyor. Ev kirası faturalar çocuğun masrafları derken maddiyat belli düzeyde olmazsa bir süre sonra huzursuzluk oluyor
Net eder. Bir adam bir kadını severse ve adam ve kadın aynı kafadaysa paranın olmasına gerek yok her türlü mutlu olunur evet para keyif getirir daha çok mutlu eder ama parasızda mutlu olunur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
zaten mevzu hep parada değil. Ama erkekler bu konuda gailesiz, vizyonsuz ve mal
Siz kadınlar genelde para avcısı olduğunuz için erkekler olarak sevdiğimiz kadının gitmesinden korkuyoruz onu güzel yerlere götürmek istiyoruz para elbette her şey değil siz para avcısısınız
@coffeeeeee valla beyefendi kendi karısı saçını hergün yaptırmasa bıyıklarını alamasa Seksi iç çamaşırı giyemese, güzel kokamasa, hadi makyajı gectim krem falan azıcık bakım yapamasa, ince belli, koca dudaklı olamasa, bunları yapabilenlere bakıp iç çekersin. Diyelim ki yanlışlıkla kadraja girdi, iyice dalıp gidersiniz. Bunlar bedava olmuyor hepsi para. Öyle boş bedavaya da sevmezsiniz. Kadının her dediğini yapana kadar hakkıyla sevmeyi bilseniz zaten kimse kimseyi avlamaz. Ava giderken avlanmak bir sizde var