AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
228Cevap
Seviyorlarsa cidden para bir şekilde gelir diye düşünüyorum.
Hepimiz milyarder değiliz sonuçta.
Adamsa mutlu eder, parasız mikrop ruhlu 2 ayaklı örnekler gördük acınası.
Kadın aza şukrediyorsa mutlu eder ama hiç para olmamasını diyorsan
O kafada yurumez o iliski
Karşı tarafın gönlü varsa mutlu eder ama kızın gönlü yoksa parasız mutlu olmaz
Kızın gözü parada değilse olabilir ama bir yere kadar idare eder bu durum.
Edebilir acıkınca birbirlerinin başının etini yiyerek
Aç gözlü kadınları asla imkansız hayır gönlü zengin insanları evet
Her şey para olmadığı için parasız da mutlu edebilir diye düşünüyorum ama kişiye göre değişir bu kavram. 🙂
Sıfır parayla sadece günlük mutlu olunur sonrası yok, parasız mutluluk olmuyor.
Gerçek hayatı yaşamış bilmiş bir kadını parasız mutlu edersin tâbi gerçek erkek
Kolay kolay mutlu olmazlar hep daha fazlasini isterler
parayla mutlu olan kadın değil, basit bir mahluktur ancak..
kadınına göre değişir o asil olması gerek kadının zor ama
Öyle bir dünya yoktur. Edemez. Önceden soğan ekmek yerim mutlu olurum deniliyordu şimdi soğanda pahalı 🤑 o yüzden bence zıkkım yemeden önce iyi düşünmeli 😂 ki zaten kızlar zengin avcısı gibi her yeri açık geziyor artık 😂😂
Bence edemez kadınlar para hastası parasız ikinci gün bırakırlar
O zaman kadının çalışıp ev ihtiyaçlarını karşılaması gerekir bu pek mutlu etmez kadını
Eder her şey paramı bir tatlı söz güzel bir bakış yeter
Bu devirde edemeyeceğine inanıp bildiğim için iki senedir sapım 😄
Evet aşk mutluluk parayla alakası yok onun saygısı sevgisi insana yeter
Herşey para ile olmuyor. Paranın vermedigi mutluluğu aşk, sevgi , saygı veriyor. Samimiyet, dürüstlük var ise mutlu eder her koşulda. Adam gibi karakterli olsun yeter ki.
Bir kadının bir erkeğin neden parasına ihtiyacı var anlamadım
Bence edebilir başlarını sokucak bi ev bide ekmek parası yeterli
Bence önemli olan para değil bi yerde önemli ama birbirinizi seviyorsunuz cokta onemlı değil
Odevir eskiden mis simdiki kadınlarda imkansiz paran yoksa yüzün bile bakmazlar
Eskiden olsa insanlar mutlu olurdu çünkü sevgi vardi huzur vardi. Ama simdi günümüz neslinden para daha kıymetli sevgiden daha çok önem veriyorlar. Hatta parası olmadığı için sevgililerini terk ediyorlar o yüzden parasiz mutluluk olmaz
Kimse kendini kandırmasın bu dönemde birçoğu paraya bakıyor. (Hepsi değil, bir çoğu)
Belli bir yere kadar.
ondan sonra para işin içine girer
İhtiyaçları giderecek para herkesde olmalı çulsuzu kim napsın. Aza kanaat eden biri mutlu ola bilir tabi kişiliği müsaitse hayat dolu biriyse.
Paraya zaafı olan kadını mutlu edemez dünya malını önemsemeyen kadını mutlu eder
Kadınlar küçük şeylerden bile mutlu olur bazen bir kelime bazen bir öpücük bazen bakış para ile mutlu olanlarda var tabiki
Bu soruya tepki göstermeyip ciddi ciddi cevap veren kızlar sonra yeri geldiğinde eşitlikten dem vurur
Eğer ki karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı bir ilişki ise mutlu edebilir
Edebilir. Ama hemcinslerim çok daha fazlasını bekliyor. Erkeği bi nevi kredi kartı cüzdan olarak görenler çok. Tabiî hepsi değil.
Dünyadaki bir çok ülkenin kadınını mutlu edebilir fakat türk kızı paranın köpeği olduğu için. Yani büyük kesimi. Mutlu edemez. Türk kızına para karşılığında bi çok şey yaptırabilirsin mesela
Yıllardır çulsuzum borç ödüyorum çünkü iflas ettim tecrübeyle sabit kaç senedir adam gibi bir hediye dahi alamadım ama kız arkadaşım mutlu
Ay o değilde bazı buraya evet heee yazan kadınların görüşleride baya gülünç lan ne şekıl yapıyonız su sanala gırerken ac goz egolu flörtözler
Mutluluk soyut bir şey zaten. Maddiyat olmadan da çok kolay mutlu olunabilir ve edilebilir elbette.
Asla parasiz mutluluk olmaz
Parasızlığın limitine bağlı.
Parasız ama faturalarla ödemelerle ilgili problemi olmuyorsa edebilir.
Herkes ben mi ya birak allah askina. Zaten aza tamah eden insan gibi insan oldugum icin degerim bilinmedi. Bu saatten sonra bende paragöz oldum. Hadi bakalim.
Çok agresifsin
Defol.
Terbiyesiz karaktersiz kaşar
Defool.
bence edemez bir zaman sonra huzursuzluk başlar
Evet edebilir, bir bakışıyla bir güzel kelimesiyle, uğraşıyla, onun için güzel düşünceleriyle mutlu edebilir. Değer verdiğini hissettirmesi için paraya asla gerek yok.
Eder , değer vermek bile mutluluktur. Altı üstü onu dusundugunu belli edecek bir şey söylemek bile mutlu eder. Kadınlar küçük şeylerden mutlu olan varliklardir
Erkek mutlu eder ama kadının mutluluk anlayışı para değilse bu soru biraz kadınlara yönelmiş gibi kadınlara sorulursa daha iyi partnerinle parasız mutlu olabilirmisin denilebilir
Gerçek Bir Sevgi, Saygı, Aşk, Tutku, Güven, Dürüst Olunabilen Şeffaf bir İnsan Yapısı ve Düşüncesi varsa her şey mümkün ve asla imkansız degildir. Kayıp Bir Hayal 🙏🏻
Sevgi saftır sevgi parayla kıyafetle kinle zinayla karışan bir şey değil kendi halinde bağımsız masum bir kavramdır bir erkek veya kadın sevgisiyle mutlu edebilir
Belli bir noktada tıkanır.
Yani edebilir bence o senin nelerden mutlu olucağını bağlı
Bunun cevabını kadınlar versin
Bu devirde zor maalesef
Bu devirde hayır yani kendi adıma konuşayım hayir
Eder bi süre ama ilerisi için hayır
Mutlu edemez kısa vadede belki
bi kadin parasiz erkekle mutlu olur mu
Mümkün ama ilerleyen zamanda çok zor.
Ya her insan rahat etmek ister parasız ilişki bir yere kadar sürüyor sonra sonu mutsuzluk, geçim derdi falan orta hal en iyisi ne az ne çok
Kişiye de bağlı tabiki 👍
erkek eşini kimseye muhtaç etmiyorsa, çok parası veya az parası olmasının çok bi anlamı yok. kadın parayla değil ilgiyle mutlu olur arkadaşlar
Sevse değer verip sarılsa beni dinlese yeter lan
Merhaba
beni tarif etmişsiniz :)
@Yaso001 pki bayım ki geceler dilerim 💥
Eder de para da lazım
Bu devirde zor ama illaki vardır
Sanal zaten hep böyle değil mi 🤦♂️ bedafaaa