Siz bir kadın olarak kadınların duygularından daha iyi anlayacağınızı umuyorum gerçi kişilik, karakter meselesi ama genelleyecek olursak şu an da ilişki düşünmüyorum demenin asıl tercümesi nedir?
*r*spu olduğunu düşünmüyorum fakat en yakın kankası *r*spu o kız arkadaşımın hayatına girdiğinden beri ilişkimiz düzelmedi. Sürekli ayrıldık barıştık son 1 yıldır böyle geçti.
Yani haklısın pekte yapıcak bir şey yokben efendiliğimden taviz vermemeye çalışıyorum ama kadınlar efendi erkeklerden hoşlanmıyor hele ki bu devirde. Nerde entrika, nerede serserilik, ilgisiz ve gaddar kişiler var onlara bayılıyorlar. Çünkü efendi erkek düz erkektir bir çekiciliği kalmıyor. Sanırım bana da ondan oldu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Allah aşkına 4-5 yıllık ilişki yapmayın insan sıkılır sıkılır sıkılır
Dünya ya bir daha gelsem tövbe yapmam
En iyisi ya. Zaten bir insanı sevdin mi 1 yılda evlilik düşünürsün. Karı koca gibi sevgililik süreniz var olur mu böyle ya
Siz bir kadın olarak kadınların duygularından daha iyi anlayacağınızı umuyorum gerçi kişilik, karakter meselesi ama genelleyecek olursak şu an da ilişki düşünmüyorum demenin asıl tercümesi nedir?
Ya kız @r@spu ise senden sonra sevgili yapacak. Değilse kafa dinleyecek sıkılmış çünkü
*r*spu olduğunu düşünmüyorum fakat en yakın kankası *r*spu o kız arkadaşımın hayatına girdiğinden beri ilişkimiz düzelmedi.
Sürekli ayrıldık barıştık son 1 yıldır böyle geçti.
Valla bilmiyorum hic akışına bırak uğraşma
Yani haklısın pekte yapıcak bir şey yokben efendiliğimden taviz vermemeye çalışıyorum ama kadınlar efendi erkeklerden hoşlanmıyor hele ki bu devirde.
Nerde entrika, nerede serserilik, ilgisiz ve gaddar kişiler var onlara bayılıyorlar.
Çünkü efendi erkek düz erkektir bir çekiciliği kalmıyor.
Sanırım bana da ondan oldu.
Ya sana söyleyecek tek lafım var 4-5 yıllık ilişki yapma
Biraz geç kaldım sanki onun için :D neyse görüşün için çok teşekkür ederim iyi günler.
Baskasindan hoslanmaya baslamis bence 4.5 yil sıkılmıs da olabilir
Birisi var hayatımda dese daha az üzülürüm bu belirsizlik beni çok kötü yoruyor.
olm insan 4.5 yildir beraber oldugu birine gelip de pat diye baskasindan hoslaniyorum diyemez ki ayni durumu yasattigim icin soyluyorum
Evet doğru söylüyorsun.
B O Y N U Z L A N D I N
:(
üzüldüm kardeşim adına, yani 4.5sene ilişkisiz kalamamış şimdi mi fazla geliyor
K*şar bir arkadaşı var o hayatına girdiğinden beri ilişkimiz bir türlü düzelmedi onun etkisi çok büyük boğasım geliyor o kız arkadaşını.
o arkadaşı bulmuştur ona yeni birisini