Bu unutamadigim kişi eski sevgilim, yaklaşık 1.5 sene önce ayrıldık ve sevgili olmadan önce 4 ay falan konustugumuz dönemimiz vardı o surede her gun saatlerce konusurduk ve kendimi o kadar mutlu hissederdim ki hani flört gibi de değildik öyle vicik vıcık her şey çok güzeldi. Daha sonra sevgili olduk ve 1 ay sonra benden ayrıldı bi bahaneyle (meğer asıl nedeni benden sıkılmasıymış) ben de onu bekledim aylarca döner diye dönmedi. 9 ay sonra tekrar konuşmaya başladık ama sık sık değil yani arada konusuyoduk daha sonra ayrılmamızdan 1 sene sonra falan iyice tekrar yakinlastik gecelerce telefonda konusuyorduk ve ben ilk tekrardan konusmaya basladigimizda soğuk davraniyodum sonradan gitgide sicak olmaya basladim bu arada en yakin arkadasi olan bi kiz var ecem diye biz ayrildiktan 20 gün sonra o kızla öpüstüklerini öğrendim ama dc gibi bir şeymiş bu bana çok koydu bir kaç gün konuşmayı kestim ama yine dayanamadım döndüm. Daha sonra noldu bilmiyorum yine samimi davranmaya başlayınca ben mi sıktım onu da bilmiyorum gitgide bana yazmamaya ve ben yazdıkça da soğuk cevap vermeye başladı 1.5 aydir da dogru duzgun konusmuyoruz en son 3 hafta once konustuk. Ben aklımda onla yatıp onla uyanıyorum ama onda hicbir şey yok o ecemle sürekli canım kankam tarzı şeyler paylasiyor bunlar iyice cildirtiyl beni. Pişman olmasini istiyorum eskisi gibi olalim istiyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum hic yazmiyim diyirum ama yazmazsam da iyice mi unutur beni napmaliyim gercekten artık ne uyanasım var ne yatasım hayatım çöktü resmen bana bi fikir verin.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Adil yıldırım videoları izle, adam seni tanrıça yapacak, sevgilini de gel kuçu kuçu 😄
Hemen bakiyorum tesekkurler
Ulan bu kadar olaya rağmen yine niye dönüyorsun ya, kötülükten mi zevk alıyor bazı kızlar anlamadım
Kötülük değil işte ya bu olaylar olmadan önce her şey o kadar masum o kadar güzeldi ki ben onun ilk sevgilisiydim o da benim o gunlere donmek istiyorum eskisi gibi sabahlara kadar konusup mutlu hissetmek
Hem gerçekten elimde değil artık unutmayı da çok denedim ama olmuyor 2 senedir aklımdaki tek şey sadece o
Yahu sana o kadar kötülük yapmış başkasıyla öpüşmüş ya hani onu diyorum kötülük olarak
Valla bazen gönlüne söz geçiremezsin bende de bu sorunun bi benzeri var geçmiş olsun dsksjsdjhd
Senin kendinle ilgili sorunların var.
Nasıl yani
Ya allah aşkına 1.5 sene boyunca bir insanda takılı kalmak ne demek? Sokağa çıksan, belirli bir mekana sadece 2 hafta boyunca düzenli olarak gitsen ordan biriyle tanışırsın hatta güzel ilişkin olur. Kendine engeller koyuyorsun. O kişide takılı kalıyorsun çünkü kafanda kurduğun hayallere tutunmuşsun. Bırak bırak, o kadar sıkı tutma o ipi. Haketmiyor seni.
Sorun da bu sanırım bana yazan biriyle konuşmaya başlıyorum ama daha 1 gün geçmeden ağlamaya başlıyorum ondan baskasiyla olamam yapamam diye resmen kendimden soğuyorum hem başka biriyle olursam onunla şansımız biter diye düşünüyorum. Belki saçma gelicek ama ipi bırakmayı da çok denedim ama bu sefer de onun başka kızlarla olduğunu düşünüyorum resmen kıskançlıktan çıldırıyorum ne onu ne kendimi başkasıyla hayal edemiyorum tek istedigim tekrar birlikte olmamiz biraz hastalıklı bir durum gibi gelebilir günün 24 saati varsa 16 sında onu düşünüyorum 8 inde de rüyamda görüyorum. Yazın bu konuda 1 ay falan psikologa gittim kadın bana çok fazla takıntı yapmışsın takıntılı bi insan olmayi bırakamazsın ama neye takıntılı olabileceğini kendin seçebilirsin sen de odak noktanı kendine cevirmelisin demişti ama bir türlü olmuyor işte.
Ki aslında 1.5 sene benim için çok da uzun değil ondan önce de Çetin diye birini 3 sene sevmiştim ama o platonikti hiç sevgili olmamistik. Bu seferki kişiyi unutmam ise daha zor çünkü Çetinle biz hiç konuşmamıştık bile sadece uzaktan görerek aşık olmuştum ama su anki kisi ise tam tersi neredeyse 1.5 senedir hic yuzyuze gorusmedik ama Çetinin aksine her şeyini biliyorum gecelerce telefonda konusmuslugumuz var o yüzden aramızda daha derin bir bağ olduğunu düşünüyorum
Ben tüm dünyada tekim. Benden bir tane daha yok" cümlesini günde 5 6 defa aklına getir. Senden bir tane daha yok, istediği kadar saçma sapan kızla beraber olsun, senle birlikte olamadıktan sonra kaç yazar? Bırak hangi saçma sapan kızı bulursa bulsun ya. Senden bir tane var.
Haklisin gerçekten öyle bugün başka bi kızla evlerinde resim paylaştı ve resmen yıkıldim aralarında ne var bilmiyorum saatlerdir ağlayıp duruyorum keşke hiç sevmesem