Onu Unutamıyorum Geri Donmesini İstiyorum Ne Yapmalıyım?

Bu unutamadigim kişi eski sevgilim, yaklaşık 1.5 sene önce ayrıldık ve sevgili olmadan önce 4 ay falan konustugumuz dönemimiz vardı o surede her gun saatlerce konusurduk ve kendimi o kadar mutlu hissederdim ki hani flört gibi de değildik öyle vicik vıcık her şey çok güzeldi. Daha sonra sevgili olduk ve 1 ay sonra benden ayrıldı bi bahaneyle (meğer asıl nedeni benden sıkılmasıymış) ben de onu bekledim aylarca döner diye dönmedi. 9 ay sonra tekrar konuşmaya başladık ama sık sık değil yani arada konusuyoduk daha sonra ayrılmamızdan 1 sene sonra falan iyice tekrar yakinlastik gecelerce telefonda konusuyorduk ve ben ilk tekrardan konusmaya basladigimizda soğuk davraniyodum sonradan gitgide sicak olmaya basladim bu arada en yakin arkadasi olan bi kiz var ecem diye biz ayrildiktan 20 gün sonra o kızla öpüstüklerini öğrendim ama dc gibi bir şeymiş bu bana çok koydu bir kaç gün konuşmayı kestim ama yine dayanamadım döndüm. Daha sonra noldu bilmiyorum yine samimi davranmaya başlayınca ben mi sıktım onu da bilmiyorum gitgide bana yazmamaya ve ben yazdıkça da soğuk cevap vermeye başladı 1.5 aydir da dogru duzgun konusmuyoruz en son 3 hafta once konustuk. Ben aklımda onla yatıp onla uyanıyorum ama onda hicbir şey yok o ecemle sürekli canım kankam tarzı şeyler paylasiyor bunlar iyice cildirtiyl beni. Pişman olmasini istiyorum eskisi gibi olalim istiyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum hic yazmiyim diyirum ama yazmazsam da iyice mi unutur beni napmaliyim gercekten artık ne uyanasım var ne yatasım hayatım çöktü resmen bana bi fikir verin.
Onu Unutamıyorum Geri Donmesini İstiyorum Ne Yapmalıyım?