tanıştığımızda bekarım dedi bana. 1 yıl sonra öğrendim gerçeği
ADAM AKILLI FİKİR VERECEK VARSA VERSİN..!
NİYETİM UZAKLAŞMAK OLMASA ZATEN burada SİZLERE SORMAM.
Bİ FAYDANIZ DOKUNSUN , DÜŞÜNÜNDE YAZIN AZCIK
Off yapmayın yaa sizinki aşk sevgi diil. Seytan bunu size böyle gösteriyo. Kendini kadının kocasının yerine koymayı dene. Belki cocukları bile vardır. Yuvayı yıkma. Hayatta kendine gelemezsin, mafolur hayatın emin ol..
Sözler Köşkü blogunu takip et faydalı olucaktır. Hosuna giderse SÖZLER KÖŞKÜ blognu arastır
Senin ona yaklasimini goz onunde bulundurursak degisir. 1 ay da surebilir 1 yil da..
hemen unutsun istiyorum. hiç aklına gelmiyim onun. ne yapmam lazım sence
Anca nefret ile unutabilir bir kadin. Kendinden sogutmalisin bence baska turlu kopmaniz imkansiz
nasıl nefret ettiririm onu? ne yapıyım sence? karaktersizce bişey isteme yalnız
Onu taniyan sensin. Tabii ki de karaktersizce bir sey yaparak kin duymasini saglama. Onu sevmedigini unuttugunu gosterek baslayabilirsin eminim bu onu cok uzecek fakat ikinizi de bu gunahtan kurtaracak
şimdi mesaj attım, görmek istemiyorum seni yazdım.
onun kalbini acıtmak çok zor ya :(
Eminim oyledir.. Ama sende emin ol ki ikiniz icin de en iyisi bu
sağol allah razı olsun.
kesin bitiricem allahın izniyle. ne kadar üzüldüğümüzün bir önemi yok dediğin gibi.
Hayirlisi neyse o olsun. Yardimci olabildiysem ne mutlu bana
Direk açık açık sen kocanla mutlu ol de. Unutma sen onunla evlensen o başkasına aşık olsa seni de terk edecek başkası için.
Böyle konuş sonra direk bitir.
Defol git de ve bitir.
Zor olacak ama annenin başka bir erkekle konuşması ne kadar piçlikse seninde konuşman öyle bitir direk.
küfür edip kovsam çabuk unuturmu diyorsun gerçekten? işe yararmı sence?
Bence unutur kızlar böyledir işte.
kocası ile yatağa girdiğinde mecbur unutacak
kocasından nefret ediyormuş.
yatmıoyorlar hiç.
ama kesn bitirice allahın izniyle
Bilader şu olayı yapmayin. Ya sen evli olsaydin karın baska bir erkekten hoslanip boyle biseyler olsaydi iyi olurmuydu.
zaten size danışma amacım bu. yardımcı olmayıp yargılayacaksan hiç meşgul etme, zaten aklım çorba
1 yıldır uzaklaşmak için elimden geleni yapıyorum abi.
güzel bir fikir ver elinden geliyorsa. zaten amacım uzaklaşmak diyorum sana.
insanın eşi bir kere tatlı söz söylemezse, bir kere eşinin yüzüne gülümsemezse,
her yaptığı şeyde onu aşağılarsa, eşi aldatır insanı.
allah başa vermesin.
kadının burada yaptığı tek şey, bekarım demesi.
Cevap
1Cevap
O kadin senin yüzünden buyuk günah isliyor bunu dusunerek vazgeçir kendini aciyarak uzaklasmani engelleme
bu çok mantıklı. kendimi böyle avutabilirim belki.
Kocasına yazık değil mi be kardeşim? O adamın yerine koysana bir kendini. Nasıl karaktersizsiniz ya.
Burada sana verecekleri tek şey yargılamak yani psikolojik baskı olacaktır. Boş ver nasıl istiyorsan öyle yaşa hayatı
yasak olunca birşey yaşayamıyorsun
Günah olduğunu bile bile o yuvayı yıkıyorsun ama seninde başına gelirse anlarsın bir gün
bekarım dedi bana ilk tanıştığımızda. ne biliyim kimlik isteyip bakmadım ki. genç kendisi
o yapmış bir hata ölümlü dünya kardeşim ya bir gün seninde başına gelirse böyle bir şey sen kendi yoluna bak ki o büyük o yuva yıkan sen olma. ALLAH sabrını verir. Daha iyileri çıkar karşına. Birde karşıdaki erkeği düşün. Onun yerine koy kendini
off ya.. adam akıllı bir fikir verde uzaklaşıyım. zaten uzaklaşmak için sordum bu soruyu. yazdığın şeylerin hiçbiri bir işime yaramaz. anca yargılıyorsun
iyi git yaşa kendi hayatın ne diyim sana fikir veriyoruz onuda beğenmiyor. Yargılamıyorum ki seni. Bildiğini okumaya devam et
BENDE SENİNLE ZATEN AYNI FİKİRDEYİM.
tek ihtyacım olan şey ona acı çektirmeden nasıl terkedebilirim.
acı çekmesini istemiyorum. sevipte terkedilirsen anlarsın bu dediğimi
merak etme terk edildim. Biliyorum zaten acısını. ben ona yaptığı hatadan dolayı küfür etmiştim oda gururuna yediremeyip gitmişti.
Ben ona hiç öyle bişey yapmadım. çünkü hakedicek bişey yapmadı.
şimdi uzaklaşırkende canı yansın istemiyorum.
ama sanırım başka yolunda yok. en hayırlısı biran önce bitirmek
Daha fazla sarpa sarmadan bitirin bence
doğru olanda bu zaten ama işte.
Ya da kendin onun istemedigi bir karaktere bürün. Kendini soğut
çok fazla zaman geçirdik, bir rol yaptığımda anlıyor hemen
Sen ne yaptın böyle..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar