Yıllar sonra gelse ne yapıcam bilmiyorum ne yapmalıyım?

20 yaşındayım hiç kız arkadaşım olmadı. Bahsedeceğim kişi de 18 yaşında. Aynı otobüste giderken bakışmalarımızdan ve bir şeyler hissettiğimden dolayı yanına gidip tanışmak istedim. Tanıştık da instagramdan birbirimizi ekledik ( hiç ortak arkadaş yoktu). Bir hafta otobüste giderken gelirken hep konuştuk çok güzeldi. 1 hafta sonunda benden küçük kuzenim bana yazdı işte bunula konuşmuşsun felan evet dedim çok iyi birisi aynı otobüsle gidip geliyoruz yan sokağımızda oturuyormuş sen nerden tanıyorsun ki dediğimde sevgilim dedi. ( sevgilisinin olmadığını biliyordum) Aa öyle mi instagramdan niye ekli değilsin oğlum dediğimde yok niye ekliyim felan dedi. Daha sonrasında ortada bir saçmalık olduğunu anladım ve kıza da sordum sevgili misin evet ama değiliz gibi bir şey söyledi. Peki bana neden böyle davrandın dediğimde sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun dedi. Aradan 2 yıl geçti tamam unuttum dediğim anda bir şarkı herhangi bir şeyi görünce aklımdan çıkmıyor. Şimdi aradan 2 yıl geçti her şeyi unutup tekrar benim yanıma gelse özür dilese ne yapcam hiç bilmiyorum çok seviyorum sizce böyle bir durum olsa ne yapmalıyım? (Sevgiliyiz dediğinde kuzenim sevgili değillerdi önceden sevgililerdi benim onunla konuşmamı istemediği için kuzenim aralarında böyle bir yalan söylediler.)
Yıllar sonra gelse ne yapıcam bilmiyorum ne yapmalıyım?