Gelecekte ne yapacağımı bilmiyorum?

Merhaba abilerim, ablalarım bir soru soracağım normalde bu siteyi kullanmıyorum sadece bunu sormak için indirdim lütfen yardımcı olun. Bu yıl LGS'ye gireceğim ama matematiği yapamıyorum. Şu "matematiğiği yapamıyorum yoksa iyiyim yha"cılardan değilim, diğer derslerim gerçekten çok iyi fenim falanda iyi sadece matematik onda da daha doğrusu karıştırıyorum olay anlayamamak değil bazen sayıları bile karıştırıyorum ve en basit şeyi be yapamıyorum hatta çözüm yolum doğru oluyor ama sayıları yanlış yazıyorum sadece sayılar değil karıştırdığım bir kaç harf bile var ters yazdığımda oluyor disleksi olabilir mi diye düşündüğüm bile oluyor ama konu bu değil ben geleceğim hakkında endişeleniyorum. Çünkü bilirsiniz, matematik yoksa eğitim hayatı zaten baştan kararıyor bu beni çok korkutuyor ne yapacağımı bilmiyorum aslında sanata daha çok yöneliyorum sanatla daha çok uğraşıyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum, şarkı söylüyorum, kendimi bildim bileli dans ediyor ve resim çiziyorum ama bu alanlarda nasıl başarılı olabilirim bilmiyorum ki ailemde kabul etmez. Ama resmen bunun için doğmuş gibi hissediyorum. Bu alanlarda bir şey yapmam lazımmış gibi hissediyorum kendimi buna ait hissediyorum ama ailemin ve öğretmeerimin benden beklentisi büyük ve üstüne dershaneyede yazıldım o kadar lara verdik ve bir şey becerememekten gerçekten çok korkuyorum.
Gelecekte ne yapacağımı bilmiyorum?