Daha doğrusu kafeler kapalı değil mi ben mi yanlış biliyorum? Kendisi kutahyada su an. Niyeyse bana söylemedi de durumundan gördüm arkada bi kac tane kız vardı. Ne isin var senin orda deli etme beni dedim daha hala dönmedi bilmmiyorum abartıyor muyum ama bence abartmıyorum. Cunku ben gitmesine kızmıyorum habersiz gitmiş olması
Güncellemeler
+1 yıl
Kizlari tanimiyor buluşan da kendisi değil yanlış anlamışsınız kizlar arka masada otuduyor benim ki bi abiyle oturuyor
Nisanlim başka şehirde çalışıyor ve benden habersiz kafeye gitmis?
Kardeşim dogru düzgün okumadan yorum yapıyorsunuz ben silmiyorum burdayken de istediği her yere gider haber verip hiç gitme demem bensiz tatile de gitti neler yapmadım ben bana haber vermeden oyle bi ortama girmesine kızıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kafeler şehirlerin risk durumuna göre açılmış. Bir ihtimal size söylese ve kız arkadaşları olacağı için izin vermek istemeyeceğinizi düşünmüştür
Ama duruma atarken bana gizlememiste. İkincisi kızlarla kendisi oturmuyor kizlar arka masada başkasıyla oturuyor tanimıyor yani
Tüh tüh izin kağıdını imzalatmamış mı sana.
Sıkmayın insanları sonra soğuyorlar bak sonra yeter artık..
Kardeşim dogru düzgün okumadan yorum yapıyorsunuz ben silmiyorum burdayken de istediği her yere gider haber verip hiç gitme demem bensiz tatile de gitti neler yapmadım ben bana haber vermeden oyle bi ortama girmesine kızıyorum
Kız arkadaşlarının olması kötü bir şey değil tabiki ama sana haber vermeliydi. Bunun için kızabilirsin.
Benim nisanlimin kiz arkadasi olamaz bu güne kadar da yoktu. Akrabaları haric benim erkek arkadaşım yoksa onunda olamaz bitti
Tamam bana neden kızıyosun. 😅
Abartmışsın tabiki elbete kafeye lokantaya gidecek arayıp sormasına gerek yok ki
Ya kardeşim siz niye anlamiyorsunuz?, ben gitmesin demiyorum ki gitsin zaten bana haber vermek bu kadar zor mu
Pelinn adamın senden çekeceği var 😀
Yalan söyleyerek gittiyse kötü
Yalan söyleme filan yok ortada hic haber vermeme var
Kafeye gitmesine mi kizdiniz?
HABERSIZ GITMESINE.
Iyi bir dahakine haber verir, sizde kizmazsiniz, kizmazsiniz dimi?
Kizmam ama hatasını anlicak
Sizde anlatirsiniz o da anlar, insan hata yaparak anlar bazen, tipki bu ornek gibi...
Çok sıkarsan kaçar diyimde
5 yıldır kaçmadı canim
aldatıldınızzzz
pompaya gitmiştir
Düzgün konus