Sevgilimin o kafede çalışmasını istemiyorum?

Arkadaşlar 6 yıllık sevgilim uzun zamandır bir kafede çalışıyordu. Biz bir dönem ayrı kaldık ve ayrıyken orada çalışan bir kız baya dolaşmış çevresinde. Sonra kız ayrıldı falan ama orda arkadaşı çok yani gelip gidiyordur sık sık. Kız aşırı rahat bir tip ve sevgilimin çevresinde dolanıp duruyordu. Bitek benimki de değil başka arkadaşım da var onun da sevgilisine surekli civık cıvık hareketler yapıyor. Sevgilim konusmus bak hareketlerine dikkat et insanlar sana farklı gözle bakıyor falan demiş. Sevgilim artık gelmiyor diyo ama ben uzaktaym başka şehirde içim rahat değil. Kafede gece 1 e kadar 3-4 tane kız 1 erkek arkadaşıyla beraber çalışıyor. Ve ben onu tanırım sosyal insandır yani. İçim rahat etmiyor. Başka bir iş bulsun istiyorum. Ama okul saatlerime uygun iyi maaşlı iş yok diyor. İşte uzun zamandır patronlar beni tanıdığı için izin almam falan kolay oluyor diyor ama benim içim hiç rahat değil orda çalıştığı için. Ya o kız geliyorsa vs bir sürü kız iş arkadaşı var gece 1'e 2'ye kadar beraberler falan. Sizce fazlamı olur orada çalışmasını istememem. Ben birinden burs alıyorum sana da ayarlıycam boşver çık işten hem okulla zor olur falan da dedim ama onu da kabul etmedi. Sizce yanlış mı yaptım?
Sevgilimin o kafede çalışmasını istemiyorum?