Sevgilim ben istemediğim halde küçük çaplı bir cafede çalışmak istiyor?

Merhaba 8 aylık ciddi bir ilişkim vardı, kız arkadaşım bu yıl üniversitede son sınıf , cafede çalışmak istiyor , bense cafede çalışmasını istemiyorum. Bunun sebebi Türkiye’de malum bir kesim var 1 çay karşılığında garsonu satın aldığını veya hor görebileceğini, işverenin ise sanki çalışanın sahibi gibi görmesi, çiğeri 5 para etmez adamların bilerek birkaç kez sipariş değiştirmesi Vb. Ben onun bu tür kişilerle muhatap olmasını böyle bir ortamda çalışmasını istemiyorum. Ona da bunu uygun dille anlattığım halde bende bir şeyler yapmak istiyorum , kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum dedi. Bana saygı göstermeni istiyorum dedi. Ama hala içime sinmiyor , hatta bu olaydan sonra kızdan soğumaya başladım, benim rahatsız olacağım bir durumda neden ısrarcı davranmaya başlar? İşveren ve kız arkadaşım düzgün insanlar ama beni sinir eden müşteri kitlesi. Bu süreçte şunu da düşündüm, yarın evlendiğimde acaba benim düşüncelerime önem vermeyecek mi algısı oldu. Ama ailesi çok koruyucu yetiştirmiş , kendisi mücadele edip para kazanmak istiyor bende şimdi bir şey demedim. Sizce ne yapmalıyım?
Sevgilim ben istemediğim halde küçük çaplı bir cafede çalışmak istiyor?