BENDEN ÇOK FARKLI OLAN BİRİNE AŞIK OLDUM. NE YAPMALIYIM?

Merhaba,
Ben sosyal medyada biriyle tanıştım. 4-5 ay her gün mesajaştık. Onunla konuşmak bana o kadar iyi geliyordu ki anlatamam. Her mesaj attığında kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu. Birbirimizle bütün dertlerimizi paylaştık. Her şeyi konuştuk. O hayatından bahsettikçe çok farklı hayatlara sahip olduğumuzu anlamak moralimi bozuyordu. O hapishaneden korona sebebiyle belli bir süre tahliye olan biriydi. Bir sürü suç işlemiş. Her gün kavgalara karışmış, belalısı eksik olmazmış, içki içermiş, belirli bir zaman önce uyuşturucu kullanmış, jigolo olarak çalışmış. Ailesi ile araları bozuk olduğu için uzun zamandır konuşmuyormuş. Daha öncesinde evlenip boşanmış. Bir tane çocuğu varmıs ama onu göremiyormuş. Bunları öğrendikçe üzüntüm arttı. Çünkü ben hayatında hiç suç işlemeyen, sigara bile kullanmayan biriyim. Üniversite (Diyetisyenlik) okuyorum. Ailesiyle yaşayan onlardan izinsiz hiçbir yere gitmeyen biriyim. Ve onunla aramızda 12 yaş var. O kadar farklı hayatlarımız var ki. Ona karşı bir hislerim olduğunu anladığımda korktum ve konuşmayı bıraktım. Konuşmayalı yaklaşık 6 ay olmasına rağmen bir türlü unutamadım. Hep kendimi sosyal medyasında fotoğraflarına bakarken buluyorum. Birkaç gün öncesinde sosyal medyasına girdiğimde sevgili yaptığını gördüm. Canım o kadar acıdı ki anlatamam. Sizce ben ona aşık mı oldum? Ne yapmalıyım? Konuşmalı mıyım yoksa unutmalı mıyım? Konuşmak için çok mu geç kaldım?
BENDEN ÇOK FARKLI OLAN BİRİNE AŞIK OLDUM. NE YAPMALIYIM?