Efendi diye sevdim evlendim meğer inatçılık ve bencillik gibi çok yıpratıcı özellikleri varmış. Bekarken kendini göstermedi, çünkü hayat görüşümüz tercihlerimiz aynı olduğundan zıtlaşmıyprduk. Ama aynı evi paylaşınca, aynı hayatı yaşayınca ufak tefek ayrılıklar çıkmaya başladı.
Başta takmadım, çünkü çok ufak inatlardı bunlar, ama 3 yıllık evliliğin üçüncü yılında aşırı alerji yapmaya başladı bende. Hani kapıyı açsana desem açmasa gidip salonda yatacağım o akşam, öyle bunaltıyor. Mesela örnek verirsem, arabadayız içeri sıcak camı açtım, açmasana cereyan yapıyor diye kapatmak istiyor. Başlarda bu gibi inatlarına “neyse yelpazemi kullanayım” diye çözğm üretir takmazdım. Ama şimdi Yahu 2 dakika açık kalsa, tutulacak mısın, iki dk kalsın sonra kapat ben zaten 60 saniye de olsa istediğim olduğundan problem yapmayacağım, ama istediğim an red edilince ben de bozuluyorum hiç hatrım yok mu anlamıyorum diye. Tatil planında da öyle hep onun istediği yerler. Öyle olunca iyi tek git o zaman diyorum. Yok çok triplisin diyor. Triple ne alakası var. Kendi kararı olmayınca yenildiğini falan sanıyor. Tuhaf bi inat bununki. Annesi de inarçı der.
Bu yıla kadar efendi, bağırarak tartışmayan biri olduğu için iyi özelliklerini gördüm ama bu huyları iyiyi görmeme yetmiyor artık.
Otıeup konuşunca da anlamıyor, Bencilliğinden dolayı hep o haklı, hep ben abartıyorumdur ona göre.
2 gün önce evleri ayırdık kafa dinleyelim diye. Tahammülümüz kalmadı diye. Ben çok mutluyum böyle. Onu bilmiyorum. Boşanmaya mı gider sizce bu ilişki?
Başta takmadım, çünkü çok ufak inatlardı bunlar, ama 3 yıllık evliliğin üçüncü yılında aşırı alerji yapmaya başladı bende. Hani kapıyı açsana desem açmasa gidip salonda yatacağım o akşam, öyle bunaltıyor. Mesela örnek verirsem, arabadayız içeri sıcak camı açtım, açmasana cereyan yapıyor diye kapatmak istiyor. Başlarda bu gibi inatlarına “neyse yelpazemi kullanayım” diye çözğm üretir takmazdım. Ama şimdi Yahu 2 dakika açık kalsa, tutulacak mısın, iki dk kalsın sonra kapat ben zaten 60 saniye de olsa istediğim olduğundan problem yapmayacağım, ama istediğim an red edilince ben de bozuluyorum hiç hatrım yok mu anlamıyorum diye. Tatil planında da öyle hep onun istediği yerler. Öyle olunca iyi tek git o zaman diyorum. Yok çok triplisin diyor. Triple ne alakası var. Kendi kararı olmayınca yenildiğini falan sanıyor. Tuhaf bi inat bununki. Annesi de inarçı der.
Bu yıla kadar efendi, bağırarak tartışmayan biri olduğu için iyi özelliklerini gördüm ama bu huyları iyiyi görmeme yetmiyor artık.
Otıeup konuşunca da anlamıyor, Bencilliğinden dolayı hep o haklı, hep ben abartıyorumdur ona göre.
2 gün önce evleri ayırdık kafa dinleyelim diye. Tahammülümüz kalmadı diye. Ben çok mutluyum böyle. Onu bilmiyorum. Boşanmaya mı gider sizce bu ilişki?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bunu zaman gösterir canim, araniz daha iyiyede gidebilir tamamen kopabilirsinizde, eger ev ayirmakla aceleci davranmadigindan emin isen ikinize zaman ver biraz. Bende süs köpegi muamelesi görmüstüm, he deyince iyi olup bisey hayir degince iki saat laf yiyen. Seninki efendiymis benimki hem bagirur hemde küfür ederdi. Bu sürecte iyi ve kötü yanlarini tartip ona göre karar vermelisin.
Eğer kocanı sevip ayrılmamak için aran düzelsin falan diye çocuk yapmaya kalkmayın keşke daha çok birbirnizi tanıdıktan sonra evlenseydiniz kaç yıl sevgili kaldınız? Mesela şu bi gerçektir ki birbirinizi ne kdrdır tanıyorsanız tanıyın aynı eve girdikten sonra yeni şeyler öğrenmeye yeni şeyleri keşfetmeye başlarsınız Allah hakkınızda hayırlısını versin hataları görmezde gelio hoş karşılamak seni bunaltmış Birbirnizi sevio özlerseniz durumu konuşmak için haberleşirsiniz aranız açılmaz
Belli olmaz ama eşini dinlemeyen adamın ilişkisi çok sürmez. Sabır taşı olsa çatlar yani. Fikrine önem vermeyen insanla neden hayatını paylaşasın hem?
Bence çift okey cıkmış siz hala okeye dönecez diye uğraşıyorsunuz. Boşanın ve kurtulun
Kesinlikle
Ve böyle mutlusun. Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Çocuk da yokmuş bu da büyük bir şans. Bence anlaşmalı tek celsede bitirin ve hayatınıza bakin
Benim içimi kemiren tek şey bu ilişkise problemlinin ben olduğuma inanması. Yok Yuvan dağılacak yok dul kadın etiketi alıcaksın vs gram umrumda değil. Başkalarının ne dediğini takmam. Ama anormal oyken, iki yıldır umursamayacak kadar ultra normal olan da benken şimdi beni tuhaf tripli görüyor. Başka kadın olsa daha ilk anlaşamazlıkta triple cıngar çıkarmayla burnundan getirmişti. Ben 2 yıl takmadım bile. O kadar istiyorum ki hemen biriyle evlenmesini ve o kadının kısa sürede delirip o an benim aslında ne kadar normal olduğumu anlamasını.
Narsist ve bencil biri olduğu çok belli. Insanın yaşam enerjisini tüketir böylesi. Bırak elalem ne diyecek diye düşünme senden başka sen yok kendini mutlu et
Bence düzgünce eşine belirt eğer vazgeçmiyorsa boşan çocukta yokken.
Sanırım eşin cahil ve yobaz -bir düşünceye sahip. Çünkü genelde bu -düşünceye sahip kişiler hep aynı özellikte oluyorlar. Hele birde kendini güçlü hissettiklerinde.
Zaten evlerin ayrılması boşanmaya denwmektşr bir nevi ayrı nasıl yurur gibisinden
çoktan boşanmışsınız zaten
haberiniz yok
Öyle görünüyor ne zamandır ayrısınız
2 gün
Yazmam defol sorumdan evli kadın fanteziniz bitmedi bir
Cocuk var mı
Yok
Aman diyim kaza olmasın
yatak konusundan asl arzn