Eşimle evleri ayırdık, sonumuz boşanma mı sizce?

Efendi diye sevdim evlendim meğer inatçılık ve bencillik gibi çok yıpratıcı özellikleri varmış. Bekarken kendini göstermedi, çünkü hayat görüşümüz tercihlerimiz aynı olduğundan zıtlaşmıyprduk. Ama aynı evi paylaşınca, aynı hayatı yaşayınca ufak tefek ayrılıklar çıkmaya başladı.

Başta takmadım, çünkü çok ufak inatlardı bunlar, ama 3 yıllık evliliğin üçüncü yılında aşırı alerji yapmaya başladı bende. Hani kapıyı açsana desem açmasa gidip salonda yatacağım o akşam, öyle bunaltıyor. Mesela örnek verirsem, arabadayız içeri sıcak camı açtım, açmasana cereyan yapıyor diye kapatmak istiyor. Başlarda bu gibi inatlarına “neyse yelpazemi kullanayım” diye çözğm üretir takmazdım. Ama şimdi Yahu 2 dakika açık kalsa, tutulacak mısın, iki dk kalsın sonra kapat ben zaten 60 saniye de olsa istediğim olduğundan problem yapmayacağım, ama istediğim an red edilince ben de bozuluyorum hiç hatrım yok mu anlamıyorum diye. Tatil planında da öyle hep onun istediği yerler. Öyle olunca iyi tek git o zaman diyorum. Yok çok triplisin diyor. Triple ne alakası var. Kendi kararı olmayınca yenildiğini falan sanıyor. Tuhaf bi inat bununki. Annesi de inarçı der.

Bu yıla kadar efendi, bağırarak tartışmayan biri olduğu için iyi özelliklerini gördüm ama bu huyları iyiyi görmeme yetmiyor artık.
Otıeup konuşunca da anlamıyor, Bencilliğinden dolayı hep o haklı, hep ben abartıyorumdur ona göre.

2 gün önce evleri ayırdık kafa dinleyelim diye. Tahammülümüz kalmadı diye. Ben çok mutluyum böyle. Onu bilmiyorum. Boşanmaya mı gider sizce bu ilişki?
Eşimle evleri ayırdık, sonumuz boşanma mı sizce?
Cevapla