Boşanıyoruzartık?

arkadaşlar lütfen yardımcı olun olayı anlatayım eşimle birbirimiz çok seviyorduk eşim askeri personel senelerce dağda görevde bu evliliği kurmak için çalıştı çabaladı neler çektik oda bende babası yok annesiyle ayrılar neyse biz 6 senenin sonunda evlenmeyenkarar verdik eşim beni hiç üzmedi nişanlılık dönemindede sevgililiktede her zaman sınırları olan bi insandı ama annesi kabullenmedi beni biraz cimri bir kadın eşya aldık kavga çıkardı babama sen babamısın kızını çalıştırıuprsun anneme sen kimsin dedi kayınvalidem eşya alınırken onun istediği ucuz eşyayı almadık diye aileme hakaretler edince bende dayanamadım ve kaynanama orrrr kelimesini kullandım kendimde şeker hastasıyım 10 yıldır bu kelimeyi kullanmak istemezdim ama aileme hakaret etti eşim çok saygılıdır aileme karşı ama anensi aileme neler çektirdi biz eşimle göz yumduk ailemde demekki kadının akli dengesi yerinde yok diye hep sustu ben seviyorum mutlu olayım diye gelinlik almaya gittik bende gelicem diye kavga çıkardı neyse bizim düğünüöüz oldu eşimin kardeşi alkoölüydükavga çıkardı en güzek günümüzü kayınvalidem sazı durdurdu istemiyorum bu düğünü oğlumuda alıp gidicem falan dedi benim babamda esnaf herkes tsnır bizi rezil rüsva olduk sonrada biz yine devan ettik evlenelide 4 ay oldu haziranin 20 sinde evlendik eşimi arayıp hep doldurdu düğün gibi eşimin kardeşi herşeyi mahvettiği için bende onu arayıp orr çocupu dedim çünkü cinnet geçirdim artık beni hiç bir zaman istemedimer en güzek günümü bile mahvettiler kardeşlerime hakaretler ettiler eşimi hegün annesi arayıp doldurmaya başladı düğün günü kavga olduğu için altınlat ailemde kalfı eşimde anesi istiyor diye bana baskı yapmaya başladı altınları getireceksin buraya diye ama eşim sraba aldı kardeşnin üzerine yaptı altınlarımında bi kısmını elimden aldı güvensizlik ortamı yaratıldı birde abisiyle altınları nasıl alabiliriz tarzı konuşmalarını yakaladım şimdi eşim bana diyor ki ya altınlstı getirirsin ya da boşanırım diyor buraya benle konuşmaya geldi bende yuvamızı kurtaralım dedim eşimde bana aileme anneme hakaret ettin seni istemiyorum tek şartla altınları vereceksin bankaya atıcaz tarzı konuşru ama ben korkuyorum elimden zorla alır zoraki hareketlerde bulunur diye güvenip götürmek istemedim eşinde süekli ısrar ediyor getireceksin diye arkadaşlar ben napıcam boşuycam seni diyor anneme kardeşime saygısızlık yaptın diyor ama arkadaşlar onlar da bemim aileme neler dediker ama senin annen bunu yaptı dediğimde hayır benim annem bir melek diyor dalga geçer gibi ben eşimi seviyorum ama beni artık istemiyor evlenide 4 ay kadar oldu ama şu an ailemin yanıma geri döndüm ben altınları götürmelimiydim kendimi suçluyorum ama annesi ortada ailesi ortada mapıxam
Güncellemeler
8 ay
arkadaşlar ben yuvamı kurtarmak için bu altınları götürmeliyim ve annesinden özğr diledim ben bunun anenside bana dediki rezil olan sizin ailenizdi ben tanımam etmem dedi düğün benim memlektimde oldu onların çk çevresi yok diye kaıdnda bana böyke dedi ben napmalıhkm bu kadınla baş edemiyorum zaten
Boşanıyoruzartık?