Güncellemeler
+1 yıl
Hayır kapalı ve sürekli namaz kılan biri de değil açık Seksi bir kadın
benim sorunum eşim ile. Eşim beni başka biriyle aldatıyor şu an boşanma aşamasındayız bu aldatma süre zarfında Teheccüd namazı kılmaya çalışıyor , günahı işleyip sonra bir namazla işin içinden sıyrılıyormuş gibi bir durum olunca bunu hazmedemiyorum , kendimi zor tutuyorum illa katil mi olayım. sonra iki rekat namaz da ben kilayim. teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Esin seni aldattı diye onu oldurerekten adaleti sen saglamayacaksin. Hem bu dunyanin hem de allahin kurallarini çok kotu bir sekilde cignemis olacaksin. Sen kimsin ki öldürüyorsun? Bırak kanunlar ve memurlar işini yapsın. Sorundan da senden de iğrendim resmen. Sen karını aldatmiş olsaydın o sana boyun eğmek zorunda klacaktı sen de hayatına oldugun gibi devamedecektin ama srfsz
Karının seni aldattığını gözlerinle gördün mü hem? Belkide yanlış anladin ya da insanlara kandın o da doğruyu gormen icin dua ediyordur?
kesinlikle katılıyorum size, gaza geldim bende ama dediğiniz gibi ya yoksa öyle bir şey
WhatsApp dan delileri gördüm o da itiraf etti
yaa çocuk var mı
Boyun eğecek bir kadın değil
nasıl yani
@arslannn355 10 yaşında oğlum var. Boşanmak için okulların bitmesini çocuğu da bu sürede pedagog a götürüp durumu anlatmaya çalışacağız
çocuk büyük anlar durumu bence, zaten belli ki uzun zamandır huzursuzluk var
Allah'la onun arasında, kendini affettirmeye çalışıyordur salla gitsin seni ilgilendirmez.
Ne alaka sanane onun namazından katil olmakla ne alakası var? Boşanacaksiniz zaten hala ayni evde ayni odada ne işiniz var
Ben anlamlarda kalıyorum yeni işi bahane ettim servis yok falan dedim öyle kalıyorum
Kov gitsin namazını da gittiği yerde kılmaya devam eder
Ne kadar iğrenç bir insansın sen ya
@IdunnowhatamIgonnado Ne alakaa?
@IdunnowhatamIgonnado Kocasını aldattan kadına demek istedin herhaldeee
Sana dedim pislik
@IdunnowhatamIgonnado Ne alaka dedim bende
@IdunnowhatamIgonnado Sen misin kocasını aldattan hayırdır ne bu koruma
Allahın cahili sen bir kadınsın nasıl anlayış göstermezsin yaaa ulan bu soruyu yazan piskopat bile karısıni kovmamış gitmesi için zaman vermiş pis iğrenç zihniyetli
@IdunnowhatamIgonnado Ne için anlayış? Kafasız şey! Kocasını aldatıyor diye mi? 10 yaşında oğlu varmış başkasının altına yatmasın … hadii kış kış
Anlayış buna gösterilmez erkek ya da kadın evlenmesin memnun değilse ya da boşansın öyle yapsın reziliğini o benim annem olsa iğrenc bir annem olduğunu düşünürdüm çocuğa yazık
İğrençsin ya iğrenç sen ve senin gibi insanlar ilk çağda maymunlarla birlikte yaşamalıymış
@IdunnowhatamIgonnado 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄 Aynen kocasını aldatıyor aferin zil. iye 😄 Byeew
@IdunnowhatamIgonnado İğrencsin iğrencsin başka cevap veremiyoo 😄😄😄😄😄 YORUMUMDAN UZAKLAŞ
Senin gibi tek hücrelilere beyinin yerinde kara delik olanlara ne desem yutar ki. İğrençsin o yüzden en yerinde kelime oluyor
@IdunnowhatamIgonnado ben mi
Ben olsam biçağı dayardım ama sen yapma öyle bir şey boşa kov evden
reis Allah korusun aklına öyle şeyler gelmesin
namaz ne alaka
Ne biliyim az önce Google da gezerken bu namaz çıktı karşıma o da bazen kılardı
ne zamandır sorun var
Ne biliyim az önce Google da gezerken bu namaz çıktı karşıma günahı işleyip sonra tövbe ediyor diye düşündüm ama namazın nasıl kılınacağınida o güzel kardeşim soruyor. hayir açık saçık Seksi bir kadın öyle namazla da arası yoktu.
en son ne zaman birlikte oldun
?
6ay olmuştur
çok olmuş kanka, belli aldatır kadın
Geçmiş olsun